Τα Μaine Coon-άκια!!

Mπα χλωμό το βλέπω να βγάλει κανά μωρό έτσι!:PΘα την γιουχάρουν μετά μετά οι υποψήφιοι γονείς!!!!:lol::lol:Θυμήθηκα τώρα τη φάση απο το Γαμπρό της συμφοράς με τον Ben Stiller που τον λέγαν κάπως έτσι!!!;)

Gaylord Focker! Πολυ πολυ καλη ταινια. Οποτε τη βλεπω ριχνω τρελο γελιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον εχουμε και λεμε
2 female red tabby
1 male black tabby
1 male red tabby/white
MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!:up::up::up:

Που την ειδες τη φωτο?
Α, ναι. Πως μου διεφυγε?

Tελειαααααααααααααααααααααααα:up:
και φυσικα:P
καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη:D
και στις δυο σας;):happy:

Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει.

Tελειαααααααααααααααααααααααα:up:
και φυσικα:P
καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη:D
και στις δυο σας;):happy:

Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε?

Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει.

Αχ ναι καλε:redface::P
απλα βιαζομαι εγω και για την γατουλινα:) και για την κ.Νεκταρια:D φυσικα,για να ξεκουραστουν:up:,πανε πολλες ωρες:/:αντε καλη μου βαλε τα δυνατα σου;)ελα ελα ελα παρε βαθια αναπνοη και σπρωξε,σπρωξε ντε:lol:

Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε?

Ευχαριστω παρα πολυ, αλλα εχω ηδη κανονισει για αποψε. Ειμαι σιγουρος, ομως, οτι θα ειναι πολυ ωραια σημερα στο σπιτι σου Νεκταρια.

Που την ειδες τη φωτο?
Α, ναι. Πως μου διεφυγε?
Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........
να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα ;)

Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........
να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα ;)

Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια.

O Παυλος που μενει ειπαμε:redface::P αχαχαχαχαχα:D
εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασω:lol:ποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωρα:(παρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταρια:/:αυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενη:down:συντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα:up:

Πως πως πως???:blink: ααχαχαχχχα:lol:
Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!!:P

O Παυλος που μενει ειπαμε:redface::P αχαχαχαχαχα:D
εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασω:lol:ποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωρα:(παρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταρια:/:αυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενη:down:συντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα:up:
Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου?

Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!!:P

Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε:P
και η γατα κουκλα:up:,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα
αχαχαχαχαχαχαχα:lol:
απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα:D

Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy.

Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!:lol:Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς.....:P:P

Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου?

Οχι βεβαια,δεν εχω:/:,που να βρεθει καλυτερη προταση,
καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα :up:
το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα:down:
αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που
δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος:mad::redface:
αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια:D
συγγνωμη κ.Νεκταρια:redface:,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο:/:,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις;),να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω.:happy:

Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!:lol:Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς.....:P:P
Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο?:(

Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy.
Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!!:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back