*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.661 31-12-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Gaylord Focker τον λέγανε,το θυμήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.662 31-12-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mπα χλωμό το βλέπω να βγάλει κανά μωρό έτσι!Θα την γιουχάρουν μετά μετά οι υποψήφιοι γονείς!!!!Θυμήθηκα τώρα τη φάση απο το Γαμπρό της συμφοράς με τον Ben Stiller που τον λέγαν κάπως έτσι!!! Click για ανάπτυξη... Gaylord Focker! Πολυ πολυ καλη ταινια. Οποτε τη βλεπω ριχνω τρελο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.663 31-12-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: λοιπον εχουμε και λεμε 2 female red tabby 1 male black tabby 1 male red tabby/white Click για ανάπτυξη... MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:45 Ο EL GATO έγραψε: #2.664 31-12-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.665 31-12-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο EL GATO έγραψε: #2.666 31-12-08 18:48 Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.667 31-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Click για ανάπτυξη... Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.668 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι καλε απλα βιαζομαι εγω και για την γατουλινα και για την κ.Νεκταρια φυσικα,για να ξεκουραστουν,πανε πολλες ωρεςαντε καλη μου βαλε τα δυνατα σουελα ελα ελα παρε βαθια αναπνοη και σπρωξε,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.669 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ, αλλα εχω ηδη κανονισει για αποψε. Ειμαι σιγουρος, ομως, οτι θα ειναι πολυ ωραια σημερα στο σπιτι σου Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.670 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Click για ανάπτυξη... Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.671 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Click για ανάπτυξη... Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.672 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Gaylord Focker τον λέγανε,το θυμήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.662 31-12-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mπα χλωμό το βλέπω να βγάλει κανά μωρό έτσι!Θα την γιουχάρουν μετά μετά οι υποψήφιοι γονείς!!!!Θυμήθηκα τώρα τη φάση απο το Γαμπρό της συμφοράς με τον Ben Stiller που τον λέγαν κάπως έτσι!!! Click για ανάπτυξη... Gaylord Focker! Πολυ πολυ καλη ταινια. Οποτε τη βλεπω ριχνω τρελο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.663 31-12-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: λοιπον εχουμε και λεμε 2 female red tabby 1 male black tabby 1 male red tabby/white Click για ανάπτυξη... MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:45 Ο EL GATO έγραψε: #2.664 31-12-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.665 31-12-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο EL GATO έγραψε: #2.666 31-12-08 18:48 Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.667 31-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Click για ανάπτυξη... Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.668 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι καλε απλα βιαζομαι εγω και για την γατουλινα και για την κ.Νεκταρια φυσικα,για να ξεκουραστουν,πανε πολλες ωρεςαντε καλη μου βαλε τα δυνατα σουελα ελα ελα παρε βαθια αναπνοη και σπρωξε,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.669 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ, αλλα εχω ηδη κανονισει για αποψε. Ειμαι σιγουρος, ομως, οτι θα ειναι πολυ ωραια σημερα στο σπιτι σου Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.670 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Click για ανάπτυξη... Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.671 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Click για ανάπτυξη... Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.672 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mπα χλωμό το βλέπω να βγάλει κανά μωρό έτσι!Θα την γιουχάρουν μετά μετά οι υποψήφιοι γονείς!!!!Θυμήθηκα τώρα τη φάση απο το Γαμπρό της συμφοράς με τον Ben Stiller που τον λέγαν κάπως έτσι!!! Click για ανάπτυξη... Gaylord Focker! Πολυ πολυ καλη ταινια. Οποτε τη βλεπω ριχνω τρελο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.663 31-12-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: λοιπον εχουμε και λεμε 2 female red tabby 1 male black tabby 1 male red tabby/white Click για ανάπτυξη... MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:45 Ο EL GATO έγραψε: #2.664 31-12-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.665 31-12-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο EL GATO έγραψε: #2.666 31-12-08 18:48 Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.667 31-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Click για ανάπτυξη... Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.668 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι καλε απλα βιαζομαι εγω και για την γατουλινα και για την κ.Νεκταρια φυσικα,για να ξεκουραστουν,πανε πολλες ωρεςαντε καλη μου βαλε τα δυνατα σουελα ελα ελα παρε βαθια αναπνοη και σπρωξε,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.669 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ, αλλα εχω ηδη κανονισει για αποψε. Ειμαι σιγουρος, ομως, οτι θα ειναι πολυ ωραια σημερα στο σπιτι σου Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.670 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Click για ανάπτυξη... Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.671 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Click για ανάπτυξη... Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.672 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: λοιπον εχουμε και λεμε 2 female red tabby 1 male black tabby 1 male red tabby/white Click για ανάπτυξη... MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:45 Ο EL GATO έγραψε: #2.664 31-12-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.665 31-12-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο EL GATO έγραψε: #2.666 31-12-08 18:48 Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.667 31-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Click για ανάπτυξη... Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.668 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι καλε απλα βιαζομαι εγω και για την γατουλινα και για την κ.Νεκταρια φυσικα,για να ξεκουραστουν,πανε πολλες ωρεςαντε καλη μου βαλε τα δυνατα σουελα ελα ελα παρε βαθια αναπνοη και σπρωξε,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.669 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ, αλλα εχω ηδη κανονισει για αποψε. Ειμαι σιγουρος, ομως, οτι θα ειναι πολυ ωραια σημερα στο σπιτι σου Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.670 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Click για ανάπτυξη... Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.671 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Click για ανάπτυξη... Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.672 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.665 31-12-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο EL GATO έγραψε: #2.666 31-12-08 18:48 Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.667 31-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Click για ανάπτυξη... Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.668 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι καλε απλα βιαζομαι εγω και για την γατουλινα και για την κ.Νεκταρια φυσικα,για να ξεκουραστουν,πανε πολλες ωρεςαντε καλη μου βαλε τα δυνατα σουελα ελα ελα παρε βαθια αναπνοη και σπρωξε,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.669 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ, αλλα εχω ηδη κανονισει για αποψε. Ειμαι σιγουρος, ομως, οτι θα ειναι πολυ ωραια σημερα στο σπιτι σου Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.670 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Click για ανάπτυξη... Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.671 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Click για ανάπτυξη... Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.672 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: MΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο EL GATO έγραψε: #2.666 31-12-08 18:48 Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.667 31-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Click για ανάπτυξη... Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.668 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι καλε απλα βιαζομαι εγω και για την γατουλινα και για την κ.Νεκταρια φυσικα,για να ξεκουραστουν,πανε πολλες ωρεςαντε καλη μου βαλε τα δυνατα σουελα ελα ελα παρε βαθια αναπνοη και σπρωξε,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.669 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ, αλλα εχω ηδη κανονισει για αποψε. Ειμαι σιγουρος, ομως, οτι θα ειναι πολυ ωραια σημερα στο σπιτι σου Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.670 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Click για ανάπτυξη... Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.671 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Click για ανάπτυξη... Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.672 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.667 31-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Click για ανάπτυξη... Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.668 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι καλε απλα βιαζομαι εγω και για την γατουλινα και για την κ.Νεκταρια φυσικα,για να ξεκουραστουν,πανε πολλες ωρεςαντε καλη μου βαλε τα δυνατα σουελα ελα ελα παρε βαθια αναπνοη και σπρωξε,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.669 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ, αλλα εχω ηδη κανονισει για αποψε. Ειμαι σιγουρος, ομως, οτι θα ειναι πολυ ωραια σημερα στο σπιτι σου Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.670 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Click για ανάπτυξη... Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.671 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Click για ανάπτυξη... Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.672 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Tελειαααααααααααααααααααααααα και φυσικα καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη και στις δυο σας Click για ανάπτυξη... Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.668 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι καλε απλα βιαζομαι εγω και για την γατουλινα και για την κ.Νεκταρια φυσικα,για να ξεκουραστουν,πανε πολλες ωρεςαντε καλη μου βαλε τα δυνατα σουελα ελα ελα παρε βαθια αναπνοη και σπρωξε,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.669 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ, αλλα εχω ηδη κανονισει για αποψε. Ειμαι σιγουρος, ομως, οτι θα ειναι πολυ ωραια σημερα στο σπιτι σου Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.670 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Click για ανάπτυξη... Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.671 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Click για ανάπτυξη... Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.672 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κατσε ντε... Εχει και αλλο λεει. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι καλε απλα βιαζομαι εγω και για την γατουλινα και για την κ.Νεκταρια φυσικα,για να ξεκουραστουν,πανε πολλες ωρεςαντε καλη μου βαλε τα δυνατα σουελα ελα ελα παρε βαθια αναπνοη και σπρωξε,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.669 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ, αλλα εχω ηδη κανονισει για αποψε. Ειμαι σιγουρος, ομως, οτι θα ειναι πολυ ωραια σημερα στο σπιτι σου Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.670 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Click για ανάπτυξη... Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.671 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Click για ανάπτυξη... Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.672 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ, αλλα εχω ηδη κανονισει για αποψε. Ειμαι σιγουρος, ομως, οτι θα ειναι πολυ ωραια σημερα στο σπιτι σου Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.670 31-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Click για ανάπτυξη... Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.671 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Click για ανάπτυξη... Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.672 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που την ειδες τη φωτο? Α, ναι. Πως μου διεφυγε? Click για ανάπτυξη... Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.671 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Click για ανάπτυξη... Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.672 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι αντρες ετσι εισαστε αγορι μου........ να ειχε και αυτια η φωτο του αβαταρ σου......θαλεγε πολλα .....ξερεις τι θα εκανα Click για ανάπτυξη... Δυστυχως, τα αυτια μας ξεφυγαν εδω. Και ειναι, πραγματι, πολυ καλη φωτογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.672 31-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξεκουραση!!!!! Τι ειναι αυτο τρωγεται μηπως?Γιατι θελω και να μαγειρεψω,θα ρεβεγιοναρω με τα παιδια μου αποψε.Δημητρη ,Παυλο ερχεστε? Click για ανάπτυξη... O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.673 31-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πως πως πως??? ααχαχαχχχα Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η Νεκταρια έγραψε: #2.674 31-12-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: O Παυλος που μενει ειπαμε αχαχαχαχαχα εγω παντως εδω που μενω θελω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να φτασωποσο θα ηθελα να ειμουν εκει τωραπαρα πολυ και το ξερετε κ.Νεκταριααυτη η αποσταση με σκοτωνει η σιχαμενησυντομα ομως συντομαααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.675 31-12-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε την εχω δει,εννοειτε και η γατα κουκλα,πλακα ειχε εκει που ηταν στην τουαλετα αχαχαχαχαχαχαχα απλα εκανα ενα σχολιο για το ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.676 31-12-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το έχεις δει το έργο Δημήτρη;Αν όχι πάρτο,έχει πολύ γέλιο!!Παίζει μέσα και μια γατούλα Βιρμανίας ο Mr.Jingles!! Click για ανάπτυξη... Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.677 31-12-08 19:04 Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.678 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε αντε παρε ενα ταξι και ελα να υποδεχτουμε το νεο χρονο παρεα με τα κουνακια.Εχεις κατι καλυτερο απο την προταση μου? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια,δεν εχω,που να βρεθει καλυτερη προταση, καλυτερα απο εκει δεν θα περναγα πουθενα το προβλημα βεβαια ειναι η αποσταση,το μεγαλυτερο μαλιστα αλλα μαλλον κολλαω αλλου και γνωριζετε που δυστηχως ειμαι εγκλωβισμενος αλλα συντομα θα ειμαι εκει και θα περασουμε τελεια συγγνωμη κ.Νεκταρια,και λυπαμαι αφανταστα που δεν μπορω να ειμαι καπου που θελω τοσο μα τοσο,αλλα ξερω,καταλαβαινετε τα υπολοιπα εσεις,να το τωρα ειστε στην σκεψη μου το νοιωθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.679 31-12-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ax παιδιά μόλις έφαγα 2 ενέσεις στον πωπό μου και έχω πεθάνει στον πόνο γιατί η μια απο αυτές διαλύεται πολύ αργά και πονάει τρομερά..Ωραίο ποιηματάκι έβγαλα!!Αμαν,έχω μουδιάσει εντελώς..... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.680 31-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απ, σ' επιασα. Η βιρμανικη λεγεται Mr Jinxy. Click για ανάπτυξη... Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.