EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.701 01-01-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα!!Τί κάνετε;Κοιμάστε πουλάκια μου;Παύλο ξέρω είσαι ξύπνιος,σε είδα!Εμείς σηκωθήκαμε πριν κανά μισάωρο και τρώμε βασιλόπιτα με την cammy! Click για ανάπτυξη... Καλη χρονια σε ολους. Μπηκα σπιτι στις 08.05 και τωρα ξυπνησα για να φυγω παλι. Προς το παρον, στο στομαχι μου δε χωρα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.702 01-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλη χρονια σε ολους. Μπηκα σπιτι στις 08.05 και τωρα ξυπνησα για να φυγω παλι. Προς το παρον, στο στομαχι μου δε χωρα τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... Που θα πας βρε σουρτούκι πάλι πρωτοχρονιάτικα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.703 01-01-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Που θα πας βρε σουρτούκι πάλι πρωτοχρονιάτικα;;; Click για ανάπτυξη... Να σου πω δε την παλευω τωρα, αλλα πρεπει να παω.... Και θα ειναι η πρωτη φορα που ο Μουψης θα ειναι τοσες ωρες μονος και ψιλοανησυχω λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η ESTELLE έγραψε: #2.704 01-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να σου πω δε την παλευω τωρα, αλλα πρεπει να παω.... Και θα ειναι η πρωτη φορα που ο Μουψης θα ειναι τοσες ωρες μονος και ψιλοανησυχω λιγο. Click για ανάπτυξη... Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #2.705 01-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.706 01-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ESTELLE έγραψε: #2.707 01-01-09 12:22 Σε αφήνω για τώρα,πάω να ταίσω τη γατοπαρέα της αυλής!!!Καλά να περάσετε εκεί που πάτε!Θα τα πούμε αργότερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.708 01-01-09 15:30 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουνάκια χρόνια πολλά κ καλή σας χρονια με υγεία κ ευτυχία. Εύχομαι κ όλα τα μωρακια να βρουνε το ταίρι τους σύντομα κ να πάνε στα καλύτερα σπίτια Click για ανάπτυξη... Ελενά μου οπως πάντα με τις ωραίες σου κάρτες! Τέλεια καρτουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: 7.15 το 5ο μωρακι κοριτσακι black tortie tabby Click για ανάπτυξη... Την κουκλίτσα σου μωρέ... όπως τα έλεγες. Τόσες ώρες γέννα. Κουράγιο όμως που έχετε και οι δυο σας!!! Νεκταρία μου να σου ζήσουν τα 5 μωράκια! Είναι πανέμορφα ολα τους! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρη ότι όταν έρθει ο Ντουράν θα έχει παρεούλα η μικρή σου και θα περνουν τέλεια οι δυο τους. Οσες ωρες κι αν την αφήσεις ΄μόνη της, θα περνουν κ οι δυο τους παρεουλα,χωρις να τους λειπετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:38 Η Luna έγραψε: #2.709 01-01-09 16:38 καλη χρονια και χρονια πολλα και στα Maine-coonakia!!!!!!!! τι κανει και η μαμα Νεκταρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η avtwvia έγραψε: #2.710 01-01-09 18:21 Xρονια πολλα κουνακια με τα πανεμορφα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 20:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.711 01-01-09 20:57 Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.712 01-01-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα!!Τί κάνετε;Κοιμάστε πουλάκια μου;Παύλο ξέρω είσαι ξύπνιος,σε είδα!Εμείς σηκωθήκαμε πριν κανά μισάωρο και τρώμε βασιλόπιτα με την cammy! Click για ανάπτυξη... Καλη χρονια σε ολους. Μπηκα σπιτι στις 08.05 και τωρα ξυπνησα για να φυγω παλι. Προς το παρον, στο στομαχι μου δε χωρα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.702 01-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλη χρονια σε ολους. Μπηκα σπιτι στις 08.05 και τωρα ξυπνησα για να φυγω παλι. Προς το παρον, στο στομαχι μου δε χωρα τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... Που θα πας βρε σουρτούκι πάλι πρωτοχρονιάτικα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.703 01-01-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Που θα πας βρε σουρτούκι πάλι πρωτοχρονιάτικα;;; Click για ανάπτυξη... Να σου πω δε την παλευω τωρα, αλλα πρεπει να παω.... Και θα ειναι η πρωτη φορα που ο Μουψης θα ειναι τοσες ωρες μονος και ψιλοανησυχω λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η ESTELLE έγραψε: #2.704 01-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να σου πω δε την παλευω τωρα, αλλα πρεπει να παω.... Και θα ειναι η πρωτη φορα που ο Μουψης θα ειναι τοσες ωρες μονος και ψιλοανησυχω λιγο. Click για ανάπτυξη... Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #2.705 01-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.706 01-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ESTELLE έγραψε: #2.707 01-01-09 12:22 Σε αφήνω για τώρα,πάω να ταίσω τη γατοπαρέα της αυλής!!!Καλά να περάσετε εκεί που πάτε!Θα τα πούμε αργότερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.708 01-01-09 15:30 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουνάκια χρόνια πολλά κ καλή σας χρονια με υγεία κ ευτυχία. Εύχομαι κ όλα τα μωρακια να βρουνε το ταίρι τους σύντομα κ να πάνε στα καλύτερα σπίτια Click για ανάπτυξη... Ελενά μου οπως πάντα με τις ωραίες σου κάρτες! Τέλεια καρτουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: 7.15 το 5ο μωρακι κοριτσακι black tortie tabby Click για ανάπτυξη... Την κουκλίτσα σου μωρέ... όπως τα έλεγες. Τόσες ώρες γέννα. Κουράγιο όμως που έχετε και οι δυο σας!!! Νεκταρία μου να σου ζήσουν τα 5 μωράκια! Είναι πανέμορφα ολα τους! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρη ότι όταν έρθει ο Ντουράν θα έχει παρεούλα η μικρή σου και θα περνουν τέλεια οι δυο τους. Οσες ωρες κι αν την αφήσεις ΄μόνη της, θα περνουν κ οι δυο τους παρεουλα,χωρις να τους λειπετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:38 Η Luna έγραψε: #2.709 01-01-09 16:38 καλη χρονια και χρονια πολλα και στα Maine-coonakia!!!!!!!! τι κανει και η μαμα Νεκταρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η avtwvia έγραψε: #2.710 01-01-09 18:21 Xρονια πολλα κουνακια με τα πανεμορφα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 20:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.711 01-01-09 20:57 Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.712 01-01-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλη χρονια σε ολους. Μπηκα σπιτι στις 08.05 και τωρα ξυπνησα για να φυγω παλι. Προς το παρον, στο στομαχι μου δε χωρα τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... Που θα πας βρε σουρτούκι πάλι πρωτοχρονιάτικα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.703 01-01-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Που θα πας βρε σουρτούκι πάλι πρωτοχρονιάτικα;;; Click για ανάπτυξη... Να σου πω δε την παλευω τωρα, αλλα πρεπει να παω.... Και θα ειναι η πρωτη φορα που ο Μουψης θα ειναι τοσες ωρες μονος και ψιλοανησυχω λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η ESTELLE έγραψε: #2.704 01-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να σου πω δε την παλευω τωρα, αλλα πρεπει να παω.... Και θα ειναι η πρωτη φορα που ο Μουψης θα ειναι τοσες ωρες μονος και ψιλοανησυχω λιγο. Click για ανάπτυξη... Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #2.705 01-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.706 01-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ESTELLE έγραψε: #2.707 01-01-09 12:22 Σε αφήνω για τώρα,πάω να ταίσω τη γατοπαρέα της αυλής!!!Καλά να περάσετε εκεί που πάτε!Θα τα πούμε αργότερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.708 01-01-09 15:30 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουνάκια χρόνια πολλά κ καλή σας χρονια με υγεία κ ευτυχία. Εύχομαι κ όλα τα μωρακια να βρουνε το ταίρι τους σύντομα κ να πάνε στα καλύτερα σπίτια Click για ανάπτυξη... Ελενά μου οπως πάντα με τις ωραίες σου κάρτες! Τέλεια καρτουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: 7.15 το 5ο μωρακι κοριτσακι black tortie tabby Click για ανάπτυξη... Την κουκλίτσα σου μωρέ... όπως τα έλεγες. Τόσες ώρες γέννα. Κουράγιο όμως που έχετε και οι δυο σας!!! Νεκταρία μου να σου ζήσουν τα 5 μωράκια! Είναι πανέμορφα ολα τους! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρη ότι όταν έρθει ο Ντουράν θα έχει παρεούλα η μικρή σου και θα περνουν τέλεια οι δυο τους. Οσες ωρες κι αν την αφήσεις ΄μόνη της, θα περνουν κ οι δυο τους παρεουλα,χωρις να τους λειπετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:38 Η Luna έγραψε: #2.709 01-01-09 16:38 καλη χρονια και χρονια πολλα και στα Maine-coonakia!!!!!!!! τι κανει και η μαμα Νεκταρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η avtwvia έγραψε: #2.710 01-01-09 18:21 Xρονια πολλα κουνακια με τα πανεμορφα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 20:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.711 01-01-09 20:57 Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.712 01-01-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Που θα πας βρε σουρτούκι πάλι πρωτοχρονιάτικα;;; Click για ανάπτυξη... Να σου πω δε την παλευω τωρα, αλλα πρεπει να παω.... Και θα ειναι η πρωτη φορα που ο Μουψης θα ειναι τοσες ωρες μονος και ψιλοανησυχω λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η ESTELLE έγραψε: #2.704 01-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να σου πω δε την παλευω τωρα, αλλα πρεπει να παω.... Και θα ειναι η πρωτη φορα που ο Μουψης θα ειναι τοσες ωρες μονος και ψιλοανησυχω λιγο. Click για ανάπτυξη... Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #2.705 01-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.706 01-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ESTELLE έγραψε: #2.707 01-01-09 12:22 Σε αφήνω για τώρα,πάω να ταίσω τη γατοπαρέα της αυλής!!!Καλά να περάσετε εκεί που πάτε!Θα τα πούμε αργότερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.708 01-01-09 15:30 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουνάκια χρόνια πολλά κ καλή σας χρονια με υγεία κ ευτυχία. Εύχομαι κ όλα τα μωρακια να βρουνε το ταίρι τους σύντομα κ να πάνε στα καλύτερα σπίτια Click για ανάπτυξη... Ελενά μου οπως πάντα με τις ωραίες σου κάρτες! Τέλεια καρτουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: 7.15 το 5ο μωρακι κοριτσακι black tortie tabby Click για ανάπτυξη... Την κουκλίτσα σου μωρέ... όπως τα έλεγες. Τόσες ώρες γέννα. Κουράγιο όμως που έχετε και οι δυο σας!!! Νεκταρία μου να σου ζήσουν τα 5 μωράκια! Είναι πανέμορφα ολα τους! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρη ότι όταν έρθει ο Ντουράν θα έχει παρεούλα η μικρή σου και θα περνουν τέλεια οι δυο τους. Οσες ωρες κι αν την αφήσεις ΄μόνη της, θα περνουν κ οι δυο τους παρεουλα,χωρις να τους λειπετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:38 Η Luna έγραψε: #2.709 01-01-09 16:38 καλη χρονια και χρονια πολλα και στα Maine-coonakia!!!!!!!! τι κανει και η μαμα Νεκταρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η avtwvia έγραψε: #2.710 01-01-09 18:21 Xρονια πολλα κουνακια με τα πανεμορφα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 20:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.711 01-01-09 20:57 Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.712 01-01-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να σου πω δε την παλευω τωρα, αλλα πρεπει να παω.... Και θα ειναι η πρωτη φορα που ο Μουψης θα ειναι τοσες ωρες μονος και ψιλοανησυχω λιγο. Click για ανάπτυξη... Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #2.705 01-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.706 01-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ESTELLE έγραψε: #2.707 01-01-09 12:22 Σε αφήνω για τώρα,πάω να ταίσω τη γατοπαρέα της αυλής!!!Καλά να περάσετε εκεί που πάτε!Θα τα πούμε αργότερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.708 01-01-09 15:30 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουνάκια χρόνια πολλά κ καλή σας χρονια με υγεία κ ευτυχία. Εύχομαι κ όλα τα μωρακια να βρουνε το ταίρι τους σύντομα κ να πάνε στα καλύτερα σπίτια Click για ανάπτυξη... Ελενά μου οπως πάντα με τις ωραίες σου κάρτες! Τέλεια καρτουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: 7.15 το 5ο μωρακι κοριτσακι black tortie tabby Click για ανάπτυξη... Την κουκλίτσα σου μωρέ... όπως τα έλεγες. Τόσες ώρες γέννα. Κουράγιο όμως που έχετε και οι δυο σας!!! Νεκταρία μου να σου ζήσουν τα 5 μωράκια! Είναι πανέμορφα ολα τους! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρη ότι όταν έρθει ο Ντουράν θα έχει παρεούλα η μικρή σου και θα περνουν τέλεια οι δυο τους. Οσες ωρες κι αν την αφήσεις ΄μόνη της, θα περνουν κ οι δυο τους παρεουλα,χωρις να τους λειπετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:38 Η Luna έγραψε: #2.709 01-01-09 16:38 καλη χρονια και χρονια πολλα και στα Maine-coonakia!!!!!!!! τι κανει και η μαμα Νεκταρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η avtwvia έγραψε: #2.710 01-01-09 18:21 Xρονια πολλα κουνακια με τα πανεμορφα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 20:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.711 01-01-09 20:57 Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.712 01-01-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.706 01-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ESTELLE έγραψε: #2.707 01-01-09 12:22 Σε αφήνω για τώρα,πάω να ταίσω τη γατοπαρέα της αυλής!!!Καλά να περάσετε εκεί που πάτε!Θα τα πούμε αργότερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.708 01-01-09 15:30 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουνάκια χρόνια πολλά κ καλή σας χρονια με υγεία κ ευτυχία. Εύχομαι κ όλα τα μωρακια να βρουνε το ταίρι τους σύντομα κ να πάνε στα καλύτερα σπίτια Click για ανάπτυξη... Ελενά μου οπως πάντα με τις ωραίες σου κάρτες! Τέλεια καρτουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: 7.15 το 5ο μωρακι κοριτσακι black tortie tabby Click για ανάπτυξη... Την κουκλίτσα σου μωρέ... όπως τα έλεγες. Τόσες ώρες γέννα. Κουράγιο όμως που έχετε και οι δυο σας!!! Νεκταρία μου να σου ζήσουν τα 5 μωράκια! Είναι πανέμορφα ολα τους! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρη ότι όταν έρθει ο Ντουράν θα έχει παρεούλα η μικρή σου και θα περνουν τέλεια οι δυο τους. Οσες ωρες κι αν την αφήσεις ΄μόνη της, θα περνουν κ οι δυο τους παρεουλα,χωρις να τους λειπετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:38 Η Luna έγραψε: #2.709 01-01-09 16:38 καλη χρονια και χρονια πολλα και στα Maine-coonakia!!!!!!!! τι κανει και η μαμα Νεκταρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η avtwvia έγραψε: #2.710 01-01-09 18:21 Xρονια πολλα κουνακια με τα πανεμορφα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 20:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.711 01-01-09 20:57 Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.712 01-01-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ESTELLE έγραψε: #2.707 01-01-09 12:22 Σε αφήνω για τώρα,πάω να ταίσω τη γατοπαρέα της αυλής!!!Καλά να περάσετε εκεί που πάτε!Θα τα πούμε αργότερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.708 01-01-09 15:30 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουνάκια χρόνια πολλά κ καλή σας χρονια με υγεία κ ευτυχία. Εύχομαι κ όλα τα μωρακια να βρουνε το ταίρι τους σύντομα κ να πάνε στα καλύτερα σπίτια Click για ανάπτυξη... Ελενά μου οπως πάντα με τις ωραίες σου κάρτες! Τέλεια καρτουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: 7.15 το 5ο μωρακι κοριτσακι black tortie tabby Click για ανάπτυξη... Την κουκλίτσα σου μωρέ... όπως τα έλεγες. Τόσες ώρες γέννα. Κουράγιο όμως που έχετε και οι δυο σας!!! Νεκταρία μου να σου ζήσουν τα 5 μωράκια! Είναι πανέμορφα ολα τους! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρη ότι όταν έρθει ο Ντουράν θα έχει παρεούλα η μικρή σου και θα περνουν τέλεια οι δυο τους. Οσες ωρες κι αν την αφήσεις ΄μόνη της, θα περνουν κ οι δυο τους παρεουλα,χωρις να τους λειπετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:38 Η Luna έγραψε: #2.709 01-01-09 16:38 καλη χρονια και χρονια πολλα και στα Maine-coonakia!!!!!!!! τι κανει και η μαμα Νεκταρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η avtwvia έγραψε: #2.710 01-01-09 18:21 Xρονια πολλα κουνακια με τα πανεμορφα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 20:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.711 01-01-09 20:57 Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.712 01-01-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε αφήνω για τώρα,πάω να ταίσω τη γατοπαρέα της αυλής!!!Καλά να περάσετε εκεί που πάτε!Θα τα πούμε αργότερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.708 01-01-09 15:30 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουνάκια χρόνια πολλά κ καλή σας χρονια με υγεία κ ευτυχία. Εύχομαι κ όλα τα μωρακια να βρουνε το ταίρι τους σύντομα κ να πάνε στα καλύτερα σπίτια Click για ανάπτυξη... Ελενά μου οπως πάντα με τις ωραίες σου κάρτες! Τέλεια καρτουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: 7.15 το 5ο μωρακι κοριτσακι black tortie tabby Click για ανάπτυξη... Την κουκλίτσα σου μωρέ... όπως τα έλεγες. Τόσες ώρες γέννα. Κουράγιο όμως που έχετε και οι δυο σας!!! Νεκταρία μου να σου ζήσουν τα 5 μωράκια! Είναι πανέμορφα ολα τους! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρη ότι όταν έρθει ο Ντουράν θα έχει παρεούλα η μικρή σου και θα περνουν τέλεια οι δυο τους. Οσες ωρες κι αν την αφήσεις ΄μόνη της, θα περνουν κ οι δυο τους παρεουλα,χωρις να τους λειπετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:38 Η Luna έγραψε: #2.709 01-01-09 16:38 καλη χρονια και χρονια πολλα και στα Maine-coonakia!!!!!!!! τι κανει και η μαμα Νεκταρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η avtwvia έγραψε: #2.710 01-01-09 18:21 Xρονια πολλα κουνακια με τα πανεμορφα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 20:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.711 01-01-09 20:57 Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.712 01-01-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουνάκια χρόνια πολλά κ καλή σας χρονια με υγεία κ ευτυχία. Εύχομαι κ όλα τα μωρακια να βρουνε το ταίρι τους σύντομα κ να πάνε στα καλύτερα σπίτια Click για ανάπτυξη... Ελενά μου οπως πάντα με τις ωραίες σου κάρτες! Τέλεια καρτουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: 7.15 το 5ο μωρακι κοριτσακι black tortie tabby Click για ανάπτυξη... Την κουκλίτσα σου μωρέ... όπως τα έλεγες. Τόσες ώρες γέννα. Κουράγιο όμως που έχετε και οι δυο σας!!! Νεκταρία μου να σου ζήσουν τα 5 μωράκια! Είναι πανέμορφα ολα τους! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!! Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρη ότι όταν έρθει ο Ντουράν θα έχει παρεούλα η μικρή σου και θα περνουν τέλεια οι δυο τους. Οσες ωρες κι αν την αφήσεις ΄μόνη της, θα περνουν κ οι δυο τους παρεουλα,χωρις να τους λειπετε εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:38 Η Luna έγραψε: #2.709 01-01-09 16:38 καλη χρονια και χρονια πολλα και στα Maine-coonakia!!!!!!!! τι κανει και η μαμα Νεκταρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η avtwvia έγραψε: #2.710 01-01-09 18:21 Xρονια πολλα κουνακια με τα πανεμορφα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 20:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.711 01-01-09 20:57 Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.712 01-01-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλη χρονια και χρονια πολλα και στα Maine-coonakia!!!!!!!! τι κανει και η μαμα Νεκταρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:21 Η avtwvia έγραψε: #2.710 01-01-09 18:21 Xρονια πολλα κουνακια με τα πανεμορφα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 20:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.711 01-01-09 20:57 Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.712 01-01-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xρονια πολλα κουνακια με τα πανεμορφα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 20:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.711 01-01-09 20:57 Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.712 01-01-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.712 01-01-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!Τί μου κάνετε; Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη; Click για ανάπτυξη... Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.713 01-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις.... Click για ανάπτυξη... Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο EL GATO έγραψε: #2.714 01-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!! Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!! Click για ανάπτυξη... Αντε, αλλαξε το... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.715 01-01-09 21:17 Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.716 01-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω... Click για ανάπτυξη... Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.717 01-01-09 21:26 Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.718 01-01-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα.... Click για ανάπτυξη... Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #2.719 01-01-09 21:32 Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.720 01-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. Problem solved! Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.