Τα Μaine Coon-άκια!!

Καλημέρα!!Τί κάνετε;:)Κοιμάστε πουλάκια μου;Παύλο ξέρω είσαι ξύπνιος,σε είδα!:PΕμείς σηκωθήκαμε πριν κανά μισάωρο και τρώμε βασιλόπιτα με την cammy! :lol::lol:

Καλη χρονια σε ολους.

Μπηκα σπιτι στις 08.05 και τωρα ξυπνησα για να φυγω παλι. Προς το παρον, στο στομαχι μου δε χωρα τιποτα αλλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη χρονια σε ολους.

Μπηκα σπιτι στις 08.05 και τωρα ξυπνησα για να φυγω παλι. Προς το παρον, στο στομαχι μου δε χωρα τιποτα αλλο.
Που θα πας βρε σουρτούκι πάλι πρωτοχρονιάτικα;;;:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που θα πας βρε σουρτούκι πάλι πρωτοχρονιάτικα;;;:P:P:P

Να σου πω δε την παλευω τωρα, αλλα πρεπει να παω....
Και θα ειναι η πρωτη φορα που ο Μουψης θα ειναι τοσες ωρες μονος και ψιλοανησυχω λιγο.

Να σου πω δε την παλευω τωρα, αλλα πρεπει να παω....
Και θα ειναι η πρωτη φορα που ο Μουψης θα ειναι τοσες ωρες μονος και ψιλοανησυχω λιγο.
Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά..:happy:

Θα λείπετε δλδ πολλές ώρες όλοι απο το σπίτι;Εμένα το περισσότερο που έχει μείνει μόνη της είναι απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν μια χαρά..:happy:

Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω.

Α, ωραια. Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο. Μπα, το απογευμα θα ειμαστε ολοι πισω.
Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..:)Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!!:up:

Σε αφήνω για τώρα,πάω να ταίσω τη γατοπαρέα της αυλής!!!:DΚαλά να περάσετε εκεί που πάτε!Θα τα πούμε αργότερα!!!:cool:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!

Κουνάκια χρόνια πολλά κ καλή σας χρονια με υγεία κ ευτυχία.
Εύχομαι κ όλα τα μωρακια να βρουνε το ταίρι τους σύντομα κ να πάνε στα καλύτερα σπίτια:up:
ChristmasAndNewYear_Greetings.gif
Ελενά μου οπως πάντα με τις ωραίες σου κάρτες! Τέλεια καρτουλα!

7.15 το 5ο μωρακι κοριτσακι black tortie tabby
Την κουκλίτσα σου μωρέ... όπως τα έλεγες. Τόσες ώρες γέννα. Κουράγιο όμως που έχετε και οι δυο σας!!!:up:
Νεκταρία μου να σου ζήσουν τα 5 μωράκια! Είναι πανέμορφα ολα τους!:)

Ε εντάξει βρε τότε...Θα χουζουρεύει λογικά..τί άλλο θα μπορεί να κάνει μόνος του..αντε και να παίξει λίγο αν βαρεθεί..:)Εμείς ειμαστε έτσι κάθε μέρα γιατί λείπουμε στις δουλειές μας οπότε έχει συνηθίσει.Τώρα που θα έρθει και ο Ντουράν δεν ξέρω τί θα κάνουν όσο λείπουμε αλλά σίγουρα θα περνάν καλύτερα παρεούλα!!!:up:
Να είσαι σίγουρη ότι όταν έρθει ο Ντουράν θα έχει παρεούλα η μικρή σου και θα περνουν τέλεια οι δυο τους. Οσες ωρες κι αν την αφήσεις ΄μόνη της, θα περνουν κ οι δυο τους παρεουλα,χωρις να τους λειπετε εσείς.:up:

καλη χρονια και χρονια πολλα και στα Maine-coonakia!!!!!!!!
τι κανει και η μαμα Νεκταρια????

Xρονια πολλα κουνακια με τα πανεμορφα μωρακια!!:D
newyears1-cat1.gif

Καλησπέρα!Τί μου κάνετε;:)
Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη;:hmm:

Καλησπέρα!Τί μου κάνετε;:)
Πάυλο γυρίσατε απο ότι βλέπω!Ολα εντάξει με τον Μούψη;:hmm:

Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. :lol:
Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις....

Ναι, μια χαρα. Οταν μπηκα πρεπει να κοιμοταν γιατι τον ειδα να τεντωνεται και να χασμουριεται. :lol:
Το επιδιδεται στο ξεστολισμα του δεντρου. Καταλαβαινεις....
Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!!:D
Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!!:P

Nαι κι εγώ πάντα όταν μπαίνω αγουροξυπνημένη τη βλέπω!!:D
Αλλαξες πάλι το αβατάρ σου ε;Kάτσε να αλλάξω και τις δικές μας!!:P

Αντε, αλλαξε το...:)

Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω...:hmm:

Δεν φαίνεται γμτ πολύ καλά εκεί...Δεν ξέρω ποιά να βάλω...:hmm:

Μου φαινεται πρεπει να ερθει ο "φωτογραφος" (μα ποιος να ειναι, ποιος να ειναι?) να σου βγαλει μερικες να εχεις :P :lol:.

Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα....

Αν και δεν ειναι ασχημη αυτη που εβαλες τωρα....
Αυτή είνα καλύτερη τώρα;Αντε ανεβα Θεσ-νίκη να μας βγάλεις καμιά καλλιτεχνική γιατί αν περιμένετε απο μένα!!!:lol:Τουλάχιστον εγώ βγαίνω καλύτερες απο την Cammy,κάτι είναι κι αυτό!!;)

Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. :lol:

Problem solved!

Ε, τοτε βαλε μια δικη σου να κρατας την Cammy. :lol:

Problem solved!
:lol::lol::lol:Καλό!!!
Μετά θα με περάσουν για ψωνάρα!:rolleyes:Κανείς δεν έχει βάλει φωτό του με τη γάτα του!!Ούτε καν στο προφίλ τους!Μόνο εγώ και η Νεκταρία μετά απο δικιά μου προτροπή.Μου τη δίνει πολλές φορές να μην ξέρω πως είναι αυτός που μιλάω!:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back