Τα Μaine Coon-άκια!!

Δημήτρη μου κι απο σένα θέλω εννοείται!!:PSorry που σε ξέχασα!;)
Θα περάσετε απο Face Control όλοι!!:lol::lol:

Εγινε:P:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,θα πας στην κατηγορία φτερού σε λίγο!!!:lol::lol::lol:

Στην ποια ???:blink::P
Αααααααααααχαχαχααχαχαχαχα:lol::lol:
καλο:),πολυ καλο:),τρικαλο:D,μην πω τρικαλινο:D ιχιχιχιχι:lol:

Παυλο ετσι φιλικα γελασα να το ξερεις αυτο:redface::P:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην ποια ???:blink::P
Αααααααααααχαχαχααχαχαχαχα:lol::lol:
καλο:),πολυ καλο:),τρικαλο:D,μην πω τρικαλινο:D ιχιχιχιχι:lol:

Παυλο ετσι φιλικα γελασα να το ξερεις αυτο:redface::P:happy:
Οντως τρικαλινό,Τρικαλιώτη με λένε στο επίθετο!!:lol::lol:

Οντως τρικαλινό,Τρικαλιώτη με λένε στο επίθετο!!:lol::lol:

Απιστευτο:blink: ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα:lol:
ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση:P
ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα:P:D μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις:up: ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα:lol::lol:

Ναι,θα πας στην κατηγορία φτερού σε λίγο!!!:lol::lol::lol:

Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω?

Απιστευτο:blink: ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα:lol:
ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση:P
ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα:P:D μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις:up: ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα:lol::lol:
Οντως φοβερή σύμπτωση!!:P
Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!!:lol::lol::lol:
Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα...:/:

Οντως φοβερή σύμπτωση!!:P
Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!!:lol::lol::lol:
Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα...:/:

Εγω εδω ειμαι παντως:D
παρειτσα;)
ειναι και ο Παυλος εδω:)

Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω?
Τι έγινε πουλάκι μου δεν κοιμάσαι;:P
Σε έπιασα αδιάβαστο εγω τώρα!!!:lol:

Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω.

Καληνυχτα Παυλο;)
καλη ξεκουραση:)
φιλια στον Μουψη σου:D
θα τα πουμε αυριο παλι:up:

Good night everyone!

Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!!:lol::lol:
Αντε ξεράσου τωρα!!!;)

Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!!:lol::lol:
Αντε ξεράσου τωρα!!!;)

Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα :lol::lol::lol:
βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι:redface::P

Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα :lol::lol::lol:
βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι:redface::P
Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!!:lol::lol:

Καλησπερα κουνακια!
Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει;
Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις.

Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις!:)
Τα λέμε αύριο!:D

Καλησπερα κουνακια!
Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει;
Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις.
Γεια σου Δώρα!:)Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook;
Σε ποιό blog εννοείς?

Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα.
Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη.

Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα.
Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη.
Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!!
Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back