*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.741 02-01-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δημήτρη μου κι απο σένα θέλω εννοείται!!Sorry που σε ξέχασα! Θα περάσετε απο Face Control όλοι!! Click για ανάπτυξη... Εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.742 02-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,θα πας στην κατηγορία φτερού σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Στην ποια ??? Αααααααααααχαχαχααχαχαχαχα καλο,πολυ καλο,τρικαλο,μην πω τρικαλινο ιχιχιχιχι Παυλο ετσι φιλικα γελασα να το ξερεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:18 Η ESTELLE έγραψε: #2.743 02-01-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Στην ποια ??? Αααααααααααχαχαχααχαχαχαχα καλο,πολυ καλο,τρικαλο,μην πω τρικαλινο ιχιχιχιχι Παυλο ετσι φιλικα γελασα να το ξερεις αυτο Click για ανάπτυξη... Οντως τρικαλινό,Τρικαλιώτη με λένε στο επίθετο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.744 02-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως τρικαλινό,Τρικαλιώτη με λένε στο επίθετο!! Click για ανάπτυξη... Απιστευτο ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.745 02-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,θα πας στην κατηγορία φτερού σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #2.746 02-01-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Απιστευτο ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.747 02-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Click για ανάπτυξη... Εγω εδω ειμαι παντως παρειτσα ειναι και ο Παυλος εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.748 02-01-09 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Click για ανάπτυξη... Τι έγινε πουλάκι μου δεν κοιμάσαι; Σε έπιασα αδιάβαστο εγω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.749 02-01-09 00:49 Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.750 02-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Παυλο καλη ξεκουραση φιλια στον Μουψη σου θα τα πουμε αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.751 02-01-09 00:53 Good night everyone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.752 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δημήτρη μου κι απο σένα θέλω εννοείται!!Sorry που σε ξέχασα! Θα περάσετε απο Face Control όλοι!! Click για ανάπτυξη... Εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.742 02-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,θα πας στην κατηγορία φτερού σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Στην ποια ??? Αααααααααααχαχαχααχαχαχαχα καλο,πολυ καλο,τρικαλο,μην πω τρικαλινο ιχιχιχιχι Παυλο ετσι φιλικα γελασα να το ξερεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:18 Η ESTELLE έγραψε: #2.743 02-01-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Στην ποια ??? Αααααααααααχαχαχααχαχαχαχα καλο,πολυ καλο,τρικαλο,μην πω τρικαλινο ιχιχιχιχι Παυλο ετσι φιλικα γελασα να το ξερεις αυτο Click για ανάπτυξη... Οντως τρικαλινό,Τρικαλιώτη με λένε στο επίθετο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.744 02-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως τρικαλινό,Τρικαλιώτη με λένε στο επίθετο!! Click για ανάπτυξη... Απιστευτο ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.745 02-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,θα πας στην κατηγορία φτερού σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #2.746 02-01-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Απιστευτο ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.747 02-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Click για ανάπτυξη... Εγω εδω ειμαι παντως παρειτσα ειναι και ο Παυλος εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.748 02-01-09 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Click για ανάπτυξη... Τι έγινε πουλάκι μου δεν κοιμάσαι; Σε έπιασα αδιάβαστο εγω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.749 02-01-09 00:49 Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.750 02-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Παυλο καλη ξεκουραση φιλια στον Μουψη σου θα τα πουμε αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.751 02-01-09 00:53 Good night everyone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.752 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,θα πας στην κατηγορία φτερού σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Στην ποια ??? Αααααααααααχαχαχααχαχαχαχα καλο,πολυ καλο,τρικαλο,μην πω τρικαλινο ιχιχιχιχι Παυλο ετσι φιλικα γελασα να το ξερεις αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:18 Η ESTELLE έγραψε: #2.743 02-01-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Στην ποια ??? Αααααααααααχαχαχααχαχαχαχα καλο,πολυ καλο,τρικαλο,μην πω τρικαλινο ιχιχιχιχι Παυλο ετσι φιλικα γελασα να το ξερεις αυτο Click για ανάπτυξη... Οντως τρικαλινό,Τρικαλιώτη με λένε στο επίθετο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.744 02-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως τρικαλινό,Τρικαλιώτη με λένε στο επίθετο!! Click για ανάπτυξη... Απιστευτο ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.745 02-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,θα πας στην κατηγορία φτερού σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #2.746 02-01-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Απιστευτο ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.747 02-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Click για ανάπτυξη... Εγω εδω ειμαι παντως παρειτσα ειναι και ο Παυλος εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.748 02-01-09 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Click για ανάπτυξη... Τι έγινε πουλάκι μου δεν κοιμάσαι; Σε έπιασα αδιάβαστο εγω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.749 02-01-09 00:49 Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.750 02-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Παυλο καλη ξεκουραση φιλια στον Μουψη σου θα τα πουμε αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.751 02-01-09 00:53 Good night everyone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.752 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Στην ποια ??? Αααααααααααχαχαχααχαχαχαχα καλο,πολυ καλο,τρικαλο,μην πω τρικαλινο ιχιχιχιχι Παυλο ετσι φιλικα γελασα να το ξερεις αυτο Click για ανάπτυξη... Οντως τρικαλινό,Τρικαλιώτη με λένε στο επίθετο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.744 02-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως τρικαλινό,Τρικαλιώτη με λένε στο επίθετο!! Click για ανάπτυξη... Απιστευτο ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.745 02-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,θα πας στην κατηγορία φτερού σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #2.746 02-01-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Απιστευτο ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.747 02-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Click για ανάπτυξη... Εγω εδω ειμαι παντως παρειτσα ειναι και ο Παυλος εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.748 02-01-09 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Click για ανάπτυξη... Τι έγινε πουλάκι μου δεν κοιμάσαι; Σε έπιασα αδιάβαστο εγω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.749 02-01-09 00:49 Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.750 02-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Παυλο καλη ξεκουραση φιλια στον Μουψη σου θα τα πουμε αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.751 02-01-09 00:53 Good night everyone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.752 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως τρικαλινό,Τρικαλιώτη με λένε στο επίθετο!! Click για ανάπτυξη... Απιστευτο ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.745 02-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,θα πας στην κατηγορία φτερού σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #2.746 02-01-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Απιστευτο ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.747 02-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Click για ανάπτυξη... Εγω εδω ειμαι παντως παρειτσα ειναι και ο Παυλος εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.748 02-01-09 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Click για ανάπτυξη... Τι έγινε πουλάκι μου δεν κοιμάσαι; Σε έπιασα αδιάβαστο εγω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.749 02-01-09 00:49 Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.750 02-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Παυλο καλη ξεκουραση φιλια στον Μουψη σου θα τα πουμε αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.751 02-01-09 00:53 Good night everyone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.752 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,θα πας στην κατηγορία φτερού σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #2.746 02-01-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Απιστευτο ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.747 02-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Click για ανάπτυξη... Εγω εδω ειμαι παντως παρειτσα ειναι και ο Παυλος εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.748 02-01-09 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Click για ανάπτυξη... Τι έγινε πουλάκι μου δεν κοιμάσαι; Σε έπιασα αδιάβαστο εγω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.749 02-01-09 00:49 Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.750 02-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Παυλο καλη ξεκουραση φιλια στον Μουψη σου θα τα πουμε αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.751 02-01-09 00:53 Good night everyone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.752 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Απιστευτο ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ακου να δεις καλε,φοβερη συμπτωση ε εμ μμμ χμμ να μωρε,το ηξερα βασικα μιας και ολοι εμεις εχουμε εκτη αισθηση ως γατογονεις ααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.747 02-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Click για ανάπτυξη... Εγω εδω ειμαι παντως παρειτσα ειναι και ο Παυλος εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.748 02-01-09 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Click για ανάπτυξη... Τι έγινε πουλάκι μου δεν κοιμάσαι; Σε έπιασα αδιάβαστο εγω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.749 02-01-09 00:49 Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.750 02-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Παυλο καλη ξεκουραση φιλια στον Μουψη σου θα τα πουμε αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.751 02-01-09 00:53 Good night everyone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.752 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως φοβερή σύμπτωση!! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα!! Με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου σήμερα,τους έβαλα όλους για ύπνο και δεν ήξερα τί να κάνω...Είμαστε και λίγοι στο site σήμερα... Click για ανάπτυξη... Εγω εδω ειμαι παντως παρειτσα ειναι και ο Παυλος εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.748 02-01-09 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Click για ανάπτυξη... Τι έγινε πουλάκι μου δεν κοιμάσαι; Σε έπιασα αδιάβαστο εγω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.749 02-01-09 00:49 Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.750 02-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Παυλο καλη ξεκουραση φιλια στον Μουψη σου θα τα πουμε αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.751 02-01-09 00:53 Good night everyone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.752 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, παλι, γιατι δεν το πιανω? Click για ανάπτυξη... Τι έγινε πουλάκι μου δεν κοιμάσαι; Σε έπιασα αδιάβαστο εγω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.749 02-01-09 00:49 Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.750 02-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Παυλο καλη ξεκουραση φιλια στον Μουψη σου θα τα πουμε αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.751 02-01-09 00:53 Good night everyone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.752 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.750 02-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Παυλο καλη ξεκουραση φιλια στον Μουψη σου θα τα πουμε αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.751 02-01-09 00:53 Good night everyone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.752 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Παυλο καλη ξεκουραση φιλια στον Μουψη σου θα τα πουμε αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.751 02-01-09 00:53 Good night everyone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.752 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Good night everyone! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.752 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, θα περιμενω αυριο την απαντηση, γιατι τωρα πρεπει να ξεραθω. Click για ανάπτυξη... Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.753 02-01-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Good night everyone! Click για ανάπτυξη... Goodnight and sleep tight!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.754 02-01-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.755 02-01-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα βασικα μπορει να γελαω αλλα κι'εγω μαλλον εκει ειμαι Click για ανάπτυξη... Eγώ να δεις!!Τι εχει κατω απο φτερό;Κατηγορία πούπουλου!!Ε κάπου εκεί είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #2.756 02-01-09 01:14 Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ESTELLE έγραψε: #2.757 02-01-09 01:14 Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.758 02-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα κουνακια! Τι εγινε τελικα με τα μωρα,ολα ενταξει; Στελλα φωτο μας ειχα στο facebook, τωρα που εχω κλεισει το λογαριασμο μου μονο καμια στο μπλογκ μπορεις να δεις. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δώρα!Γιατί καλέ τον έκλεισες το λογαριασμό στο Facebook; Σε ποιό blog εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:20 Η moukelis έγραψε: #2.759 02-01-09 01:20 Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.760 02-01-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαρεθηκα μωρε,δε μου προσεφερε τιποτα απολυτως...οποτε το εκλεισα και ησυχασα. Στο δικο μου μπλογκ,εδω,εχει παλια κατι παιδικες και νομιζω οτι ειχα βαλει και καποιες που ειμαι με το Δημητρη. Click για ανάπτυξη... Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.