EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.901 07-01-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ θα έρθω να δω τα δικά σας!!!Η Cammy θα μείνει στην έδρα της!!! Click για ανάπτυξη... Ποτε ακριβως θα ερθεις, Στελλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #2.902 07-01-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα... Θελω να παω εκδρομη...θελω χιονια, ελατα, και καφε σε ένα ομορφο σαλε... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kι εγώ θέλωωω!! Κατά 99% θα κατέβω Αθήνα σε κανά 3 βδομάδες!Εκδρομή σε χιόνια δεν θα μπορέσουμε να πάμε αλλά ένα καφεδάκι να κανονίσουμε να το πιούμε!! Click για ανάπτυξη... Ωραία Στέλλα μου τότε, να ειδωθουμε όταν έρθεις. Θα χαρώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:22 Η ESTELLE έγραψε: #2.903 07-01-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποτε ακριβως θα ερθεις, Στελλα? Click για ανάπτυξη... Να,τώρα στο δρόμο είμαι!! Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!Το έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Η ESTELLE έγραψε: #2.904 07-01-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εγώ!!!!!! Ωραία Στέλλα μου τότε, να ειδωθουμε όταν έρθεις. Θα χαρώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #2.905 07-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... Λαμπρά!!! Στέλλα μου εγώ μένω Ν. Σμύρνη και είμαι σχετικά κοντά στην Γλυφάδα. Περίπου κανένα 20 λεπτο με το αμάξι.Θα κανονίσουμε λοιπόν κ με τα παιδιά να ειδωθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.906 07-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.907 07-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να,τώρα στο δρόμο είμαι!! Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!Το έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!! Click για ανάπτυξη... Για καποιο περιεργο λογο δεν ειχα δει τις ημερομηνιες. Anyway... Αν ερθεις στο τριημερο 30-01 θα τα πουμε σιγουρα. Παιζει να παω και γω στη Νεκταρια εκεινο το τριημερο. Αν ερθεις το προηγουμενο τριημερο, χλωμο με κοβω. Ανειλημμενες υποχρεωσεις βλεπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.908 07-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Click για ανάπτυξη... Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.909 07-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Click για ανάπτυξη... Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.910 07-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.911 07-01-09 13:40 Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα! Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.912 07-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ θα έρθω να δω τα δικά σας!!!Η Cammy θα μείνει στην έδρα της!!! Click για ανάπτυξη... Ποτε ακριβως θα ερθεις, Στελλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #2.902 07-01-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα... Θελω να παω εκδρομη...θελω χιονια, ελατα, και καφε σε ένα ομορφο σαλε... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kι εγώ θέλωωω!! Κατά 99% θα κατέβω Αθήνα σε κανά 3 βδομάδες!Εκδρομή σε χιόνια δεν θα μπορέσουμε να πάμε αλλά ένα καφεδάκι να κανονίσουμε να το πιούμε!! Click για ανάπτυξη... Ωραία Στέλλα μου τότε, να ειδωθουμε όταν έρθεις. Θα χαρώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:22 Η ESTELLE έγραψε: #2.903 07-01-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποτε ακριβως θα ερθεις, Στελλα? Click για ανάπτυξη... Να,τώρα στο δρόμο είμαι!! Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!Το έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Η ESTELLE έγραψε: #2.904 07-01-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εγώ!!!!!! Ωραία Στέλλα μου τότε, να ειδωθουμε όταν έρθεις. Θα χαρώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #2.905 07-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... Λαμπρά!!! Στέλλα μου εγώ μένω Ν. Σμύρνη και είμαι σχετικά κοντά στην Γλυφάδα. Περίπου κανένα 20 λεπτο με το αμάξι.Θα κανονίσουμε λοιπόν κ με τα παιδιά να ειδωθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.906 07-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.907 07-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να,τώρα στο δρόμο είμαι!! Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!Το έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!! Click για ανάπτυξη... Για καποιο περιεργο λογο δεν ειχα δει τις ημερομηνιες. Anyway... Αν ερθεις στο τριημερο 30-01 θα τα πουμε σιγουρα. Παιζει να παω και γω στη Νεκταρια εκεινο το τριημερο. Αν ερθεις το προηγουμενο τριημερο, χλωμο με κοβω. Ανειλημμενες υποχρεωσεις βλεπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.908 07-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Click για ανάπτυξη... Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.909 07-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Click για ανάπτυξη... Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.910 07-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.911 07-01-09 13:40 Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα! Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.912 07-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα... Θελω να παω εκδρομη...θελω χιονια, ελατα, και καφε σε ένα ομορφο σαλε... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kι εγώ θέλωωω!! Κατά 99% θα κατέβω Αθήνα σε κανά 3 βδομάδες!Εκδρομή σε χιόνια δεν θα μπορέσουμε να πάμε αλλά ένα καφεδάκι να κανονίσουμε να το πιούμε!! Click για ανάπτυξη... Ωραία Στέλλα μου τότε, να ειδωθουμε όταν έρθεις. Θα χαρώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:22 Η ESTELLE έγραψε: #2.903 07-01-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποτε ακριβως θα ερθεις, Στελλα? Click για ανάπτυξη... Να,τώρα στο δρόμο είμαι!! Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!Το έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Η ESTELLE έγραψε: #2.904 07-01-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εγώ!!!!!! Ωραία Στέλλα μου τότε, να ειδωθουμε όταν έρθεις. Θα χαρώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #2.905 07-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... Λαμπρά!!! Στέλλα μου εγώ μένω Ν. Σμύρνη και είμαι σχετικά κοντά στην Γλυφάδα. Περίπου κανένα 20 λεπτο με το αμάξι.Θα κανονίσουμε λοιπόν κ με τα παιδιά να ειδωθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.906 07-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.907 07-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να,τώρα στο δρόμο είμαι!! Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!Το έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!! Click για ανάπτυξη... Για καποιο περιεργο λογο δεν ειχα δει τις ημερομηνιες. Anyway... Αν ερθεις στο τριημερο 30-01 θα τα πουμε σιγουρα. Παιζει να παω και γω στη Νεκταρια εκεινο το τριημερο. Αν ερθεις το προηγουμενο τριημερο, χλωμο με κοβω. Ανειλημμενες υποχρεωσεις βλεπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.908 07-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Click για ανάπτυξη... Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.909 07-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Click για ανάπτυξη... Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.910 07-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.911 07-01-09 13:40 Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα! Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.912 07-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποτε ακριβως θα ερθεις, Στελλα? Click για ανάπτυξη... Να,τώρα στο δρόμο είμαι!! Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!Το έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Η ESTELLE έγραψε: #2.904 07-01-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εγώ!!!!!! Ωραία Στέλλα μου τότε, να ειδωθουμε όταν έρθεις. Θα χαρώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #2.905 07-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... Λαμπρά!!! Στέλλα μου εγώ μένω Ν. Σμύρνη και είμαι σχετικά κοντά στην Γλυφάδα. Περίπου κανένα 20 λεπτο με το αμάξι.Θα κανονίσουμε λοιπόν κ με τα παιδιά να ειδωθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.906 07-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.907 07-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να,τώρα στο δρόμο είμαι!! Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!Το έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!! Click για ανάπτυξη... Για καποιο περιεργο λογο δεν ειχα δει τις ημερομηνιες. Anyway... Αν ερθεις στο τριημερο 30-01 θα τα πουμε σιγουρα. Παιζει να παω και γω στη Νεκταρια εκεινο το τριημερο. Αν ερθεις το προηγουμενο τριημερο, χλωμο με κοβω. Ανειλημμενες υποχρεωσεις βλεπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.908 07-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Click για ανάπτυξη... Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.909 07-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Click για ανάπτυξη... Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.910 07-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.911 07-01-09 13:40 Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα! Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.912 07-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εγώ!!!!!! Ωραία Στέλλα μου τότε, να ειδωθουμε όταν έρθεις. Θα χαρώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #2.905 07-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... Λαμπρά!!! Στέλλα μου εγώ μένω Ν. Σμύρνη και είμαι σχετικά κοντά στην Γλυφάδα. Περίπου κανένα 20 λεπτο με το αμάξι.Θα κανονίσουμε λοιπόν κ με τα παιδιά να ειδωθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.906 07-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.907 07-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να,τώρα στο δρόμο είμαι!! Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!Το έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!! Click για ανάπτυξη... Για καποιο περιεργο λογο δεν ειχα δει τις ημερομηνιες. Anyway... Αν ερθεις στο τριημερο 30-01 θα τα πουμε σιγουρα. Παιζει να παω και γω στη Νεκταρια εκεινο το τριημερο. Αν ερθεις το προηγουμενο τριημερο, χλωμο με κοβω. Ανειλημμενες υποχρεωσεις βλεπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.908 07-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Click για ανάπτυξη... Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.909 07-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Click για ανάπτυξη... Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.910 07-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.911 07-01-09 13:40 Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα! Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.912 07-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... Λαμπρά!!! Στέλλα μου εγώ μένω Ν. Σμύρνη και είμαι σχετικά κοντά στην Γλυφάδα. Περίπου κανένα 20 λεπτο με το αμάξι.Θα κανονίσουμε λοιπόν κ με τα παιδιά να ειδωθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.906 07-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.907 07-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να,τώρα στο δρόμο είμαι!! Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!Το έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!! Click για ανάπτυξη... Για καποιο περιεργο λογο δεν ειχα δει τις ημερομηνιες. Anyway... Αν ερθεις στο τριημερο 30-01 θα τα πουμε σιγουρα. Παιζει να παω και γω στη Νεκταρια εκεινο το τριημερο. Αν ερθεις το προηγουμενο τριημερο, χλωμο με κοβω. Ανειλημμενες υποχρεωσεις βλεπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.908 07-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Click για ανάπτυξη... Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.909 07-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Click για ανάπτυξη... Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.910 07-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.911 07-01-09 13:40 Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα! Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.912 07-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται Αναστασία μου!Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!! Click για ανάπτυξη... μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.907 07-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να,τώρα στο δρόμο είμαι!! Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!Το έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!! Click για ανάπτυξη... Για καποιο περιεργο λογο δεν ειχα δει τις ημερομηνιες. Anyway... Αν ερθεις στο τριημερο 30-01 θα τα πουμε σιγουρα. Παιζει να παω και γω στη Νεκταρια εκεινο το τριημερο. Αν ερθεις το προηγουμενο τριημερο, χλωμο με κοβω. Ανειλημμενες υποχρεωσεις βλεπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.908 07-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Click για ανάπτυξη... Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.909 07-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Click για ανάπτυξη... Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.910 07-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.911 07-01-09 13:40 Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα! Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.912 07-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να,τώρα στο δρόμο είμαι!! Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!Το έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!! Click για ανάπτυξη... Για καποιο περιεργο λογο δεν ειχα δει τις ημερομηνιες. Anyway... Αν ερθεις στο τριημερο 30-01 θα τα πουμε σιγουρα. Παιζει να παω και γω στη Νεκταρια εκεινο το τριημερο. Αν ερθεις το προηγουμενο τριημερο, χλωμο με κοβω. Ανειλημμενες υποχρεωσεις βλεπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.908 07-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Click για ανάπτυξη... Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.909 07-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Click για ανάπτυξη... Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.910 07-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.911 07-01-09 13:40 Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα! Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.912 07-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Click για ανάπτυξη... Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.909 07-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Click για ανάπτυξη... Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.910 07-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.911 07-01-09 13:40 Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα! Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.912 07-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα; Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!! Click για ανάπτυξη... Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.910 07-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.911 07-01-09 13:40 Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα! Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.912 07-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.911 07-01-09 13:40 Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα! Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.912 07-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα! Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.912 07-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας.... Click για ανάπτυξη... α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Ο EL GATO έγραψε: #2.913 07-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου... Click για ανάπτυξη... Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.914 07-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.915 07-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.916 07-01-09 13:52 Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γελας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.917 07-01-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γελας, ε? Click για ανάπτυξη... Στο σπιτι μου ομως τους βαζωστο Pluriel οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.918 07-01-09 15:30 Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.919 07-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!! Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!! Click για ανάπτυξη... καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.920 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.