Τα Μaine Coon-άκια!!

Εγώ θα έρθω να δω τα δικά σας!!!Η Cammy θα μείνει στην έδρα της!!!:P

Ποτε ακριβως θα ερθεις, Στελλα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα...:)
Θελω να παω εκδρομη...θελω χιονια, ελατα, και καφε σε ένα ομορφο σαλε...:(:P
Κι εγώ!!!!!!:):):)

Kι εγώ θέλωωω!!:P
Κατά 99% θα κατέβω Αθήνα σε κανά 3 βδομάδες!Εκδρομή σε χιόνια δεν θα μπορέσουμε να πάμε αλλά ένα καφεδάκι να κανονίσουμε να το πιούμε!!:)
Ωραία Στέλλα μου τότε, να ειδωθουμε όταν έρθεις. Θα χαρώ πολύ.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποτε ακριβως θα ερθεις, Στελλα?
Να,τώρα στο δρόμο είμαι!!:lol::lol:
Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!:PΤο έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!!;)

Κι εγώ!!!!!!:):):)

Ωραία Στέλλα μου τότε, να ειδωθουμε όταν έρθεις. Θα χαρώ πολύ.:D
Εννοείται Αναστασία μου!:)Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!:up:Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!!:lol::lol:

Εννοείται Αναστασία μου!:)Θα μένω προς Γλυφάδα μεριά..δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά εκεί.Οποιος είναι δεν τη γλυτώνει την επίσκεψη και το ζούληγμα στα μωρά του!!:up:Θα πάω κι απο τη Νεκταρία οπότε μία μερα θα τη χρειαστώ εκεί και άλλη μία για εσάς!!Θα αφήσω και μισή για τον άντρα μου!!:lol::lol:
Λαμπρά!!! Στέλλα μου εγώ μένω Ν. Σμύρνη και είμαι σχετικά κοντά στην Γλυφάδα. Περίπου κανένα 20 λεπτο με το αμάξι.:up:Θα κανονίσουμε λοιπόν κ με τα παιδιά να ειδωθούμε.

μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! :P:up:
Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον;):)
(σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα):redface:

Να,τώρα στο δρόμο είμαι!!:lol::lol:
Καλα πρέπει να είσαι εντελώς αλλού σήμερα!!:PΤο έγραψα βρε στα προηγούμενα μηνύματα!!!;)

Για καποιο περιεργο λογο δεν ειχα δει τις ημερομηνιες. Anyway...
Αν ερθεις στο τριημερο 30-01 θα τα πουμε σιγουρα. Παιζει να παω και γω στη Νεκταρια εκεινο το τριημερο. Αν ερθεις το προηγουμενο τριημερο, χλωμο με κοβω. Ανειλημμενες υποχρεωσεις βλεπεις....

μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! :P:up:
Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον;):)
(σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα):redface:
Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!:)Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα;
Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!!:up:

Δεν τα ξεχνάω τα Βιρμανάκια Γιούλη μου!!:)Η περιοχήπου μένεις είναι μακριά απο τη Γλυφάδα;
Για τν άντρα μου εννοείς να τον παίρνω μαζί;Αν δεν έχει δουλειά ίσως να θέλει να έρθει κι αυτός μαζί μου!Πάντως να φανταστείς μέχρι πριν 10 μήνες δεν ήθελε να ακούσει για γάτα!Τώρα δεν ξεκολλάει απο πάνω τους!!:up:
Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεα;)και να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης:P;)

Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεα;)και να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης:P;)

Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας....

Καθήστε να έρθω πρώτα με το καλό και κανονίζουμε και το πρόγραμμα!:P
Σας αφήνω για τώρα,πάω για φαγητό και μετά ξανά στη δουλίτσα!!
Φιλάκια!!:)

Ναι, θα κανω ωτο στοπ στην Κηφισιας....
α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου...:P

α...ολα κι ολα αγνωστους δεν βαζω στο αυτοκινητο μου...:P

Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα?

Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα....

Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα?
συγνωμη λεω βλακειες...μπερδευτηκα:redface::redface:
Να, το παραθετω και εδω αυτο που ειπες. Οσο για το "αγνωστος"... Καλααα....
:D:D

Γελας, ε? :lol:

Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!!:lol::lol::lol:
Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!!:P

Mάλλον εγώ θα έπρεπε να φοβάμαι που θα μπω σε αμάξι με τόσους άγνωστους!!!:lol::lol::lol:
Μην τρελαίνεστε,πλάκα κάνω!!:P
καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια...:redface::P:lol:

καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια...:redface::P:lol:
Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!!:lol::lol:
Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!!;):redface::redface::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back