Τα Μaine Coon-άκια!!

Mπα,που τέτοια τύχη!;)Ούτε αρσενικό γάτο δεν έχω στο σπίτι!!Ακόμα..:cool:

It's getting better and better! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μπει και κανας ανθρωπος να διαβασει και καλα για Maine Coon, και θα διαβασει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μπει και κανας ανθρωπος να διαβασει και καλα για Maine Coon, και θα διαβασει....
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Exoυμε ειδικό αφιέρωμα στα αφεντικά αυτές τις μέρες!!!:P:P
Αντε την κάνω γιατί αν δεν κοιμηθώ το μεσημέρι δεν θα έχει show το βράδυ!!;)

Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω.
Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται.
αν εννοεις εμενα,μη παιρνεις παραδειγμα το ποτε μιλαω.Για την ιστορια σου λεω πως ξυπναω πρωι:P

Που εισαι ρε Στελλα??τι εκανες μεχρι τις 4?:blink:
παντως οχι οτι εσυ μουσιτσα:P

:lol::lol::lol::lol:Οντως του μοιάζει!!Ο Τroy σε 3 χρόνια ντυμένος τιγράκι!!!:)
Μα για κοιτα εχουν ιδια μυτη,οσο για αυτια ο Τρου δεν παιζεται:lol:

Δε σας ειπα τι εκανε εχτες ο δικος μου....
Εβλεπα μια ταινια cartoon και ηρθε το τελευταιο μισαωρο στο δωματιο μου και εβλεπε την ταινια. Ειλικρινα! Εβλεπα τα ματια του που παρακολουθουσαν την οθονη. Ισως του εκαναν εντυπωση οι χαρακτηρες που ηταν και αυτοι ζωα και ειχαν εντονα χρωματα.

Eμένα τί κάνει η δικιά μου εδώ και 2 μέρες περίπου;Mε το που θα με δει να πηγαίνω στην τουαλέτα κάθεται κι αυτή στη λεκάνη απο πίσω μου!!:PΘα φάω κανά κατούρημα ή τίποτα χειρότερο καμιά μέρα!:lol::lol:
Τώρα έχει μάθει και ανεβαίνει και στο νιπτήρα και μόλις ανοίγω λίγο τη βρύση αρχίζει και παίζει με το νερό!!Αρπάζει τις σταγόνες με το χέρι της και τις γλύφει!:)Πολύ κόλλημα τρώει εκεί!!Εχω και φωτό,θα τις βάλω το βράδυ αν βρω χρόνο!

Α,οι φωτό είναι απο την νιπτήρα!!Οχι απο τη λεκάνη!Μην παρεξηγηθούμε κιόλας!!!:lol::lol::lol:

Δε σας ειπα τι εκανε εχτες ο δικος μου....
Εβλεπα μια ταινια cartoon και ηρθε το τελευταιο μισαωρο στο δωματιο μου και εβλεπε την ταινια. Ειλικρινα! Εβλεπα τα ματια του που παρακολουθουσαν την οθονη. Ισως του εκαναν εντυπωση οι χαρακτηρες που ηταν και αυτοι ζωα και ειχαν εντονα χρωματα.

Eμένα τί κάνει η δικιά μου εδώ και 2 μέρες περίπου;Mε το που θα με δει να πηγαίνω στην τουαλέτα κάθεται κι αυτή στη λεκάνη απο πίσω μου!!:PΘα φάω κανά κατούρημα ή τίποτα χειρότερο καμιά μέρα!:lol::lol:
Τώρα έχει μάθει και ανεβαίνει και στο νιπτήρα και μόλις ανοίγω λίγο τη βρύση αρχίζει και παίζει με το νερό!!Αρπάζει τις σταγόνες με το χέρι της και τις γλύφει!:)Πολύ κόλλημα τρώει εκεί!!Εχω και φωτό,θα τις βάλω το βράδυ αν βρω χρόνο!
ολα αυτα που λετε ειλικρινα δεν με εντυπωσιαζουν:)γιατι απλουστατα τα ΖΩ:) Σιγα σιγα και οσο θα ξεδιπλωνεται ο χαρακτηρας των μειν κουν,το κολλημα θα το τρωτε εσεις και οχι αυτα.Εκεινα παρουζιαζονται οπως ακριβως πρεπει να ειναι δλδ Γατες με Γ(αμα) κεφαλαιο.:up:

Α,οι φωτό είναι απο την νιπτήρα!!Οχι απο τη λεκάνη!Μην παρεξηγηθούμε κιόλας!!!:lol::lol::lol:
μηπως να τις ξαναβαζες γιατι δεν βλεπουμε τπτ!!!!!!!!!!!

Αυτο με το νιπτηρα το κανει και ο δικος μου. Και απορω, διοτι το σιχαινεται το νερο.

Μα ειπε οτι θα τις βαλει το βραδυ.
ναι αλλα ετσι οπως το εθεσε ηταν σαν να τις βλεπαμε.Θα μπορουσε να πει οτι οι φωτο θα ειναι.....

Α, και ροχαλιζει και το βραδυ οταν κοιμαται (καμια φορα, οχι παντα...).

Α κι εμενα πινει ο Σειριος νερο απο τη βρυση,ΑΠΑΙΤΕΙ μαλιστα να του την ανοιξω οποτε ειμαι στο μπανιο,ο,τι κι αν κανω.

Η Cammy στην πρωινή της περιποίηση!!:P

Συνημμένα

• Duffy and Cammy! 715.jpg
    Duffy and Cammy! 715.jpg
    129,3 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Duffy and Cammy! 716.jpg
    Duffy and Cammy! 716.jpg
    140,8 KB · Εμφανίσεις: 33

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back