ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.101 09-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... ελα καλε, αυτα ειναι δικα μου χαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.102 09-01-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Click για ανάπτυξη... Οταν έκλεισα και το αρσενικό ειχα σκεφτεί και το Μορφέας αλλά επειδή το είχες εσύ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ μωρέ... Περίμενε,μην το χτυπάς το σφυράκι!!Να ρωτήσω το Γιώργο!!!Και τις μικρές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.103 09-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Click για ανάπτυξη... πεθαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Ο EL GATO έγραψε: #3.104 09-01-09 14:58 Περα απο την πλακα, το Cammy μην το αλλαξεις. Εκτος του οτι ειναι ωραιο, θα το αποσυντονισετε το γατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η ESTELLE έγραψε: #3.105 09-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Click για ανάπτυξη... Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.106 09-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οταν έκλεισα και το αρσενικό ειχα σκεφτεί και το Μορφέας αλλά επειδή το είχες εσύ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ μωρέ... Περίμενε,μην το χτυπάς το σφυράκι!!Να ρωτήσω το Γιώργο!!!Και τις μικρές!!! Click για ανάπτυξη... καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η ESTELLE έγραψε: #3.107 09-01-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.108 09-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Click για ανάπτυξη... Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.109 09-01-09 15:04 Ορφεας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.110 09-01-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Click για ανάπτυξη... μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η ESTELLE έγραψε: #3.111 09-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάντως!! Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #3.112 09-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... ελα καλε, αυτα ειναι δικα μου χαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.102 09-01-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Click για ανάπτυξη... Οταν έκλεισα και το αρσενικό ειχα σκεφτεί και το Μορφέας αλλά επειδή το είχες εσύ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ μωρέ... Περίμενε,μην το χτυπάς το σφυράκι!!Να ρωτήσω το Γιώργο!!!Και τις μικρές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.103 09-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Click για ανάπτυξη... πεθαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Ο EL GATO έγραψε: #3.104 09-01-09 14:58 Περα απο την πλακα, το Cammy μην το αλλαξεις. Εκτος του οτι ειναι ωραιο, θα το αποσυντονισετε το γατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η ESTELLE έγραψε: #3.105 09-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Click για ανάπτυξη... Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.106 09-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οταν έκλεισα και το αρσενικό ειχα σκεφτεί και το Μορφέας αλλά επειδή το είχες εσύ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ μωρέ... Περίμενε,μην το χτυπάς το σφυράκι!!Να ρωτήσω το Γιώργο!!!Και τις μικρές!!! Click για ανάπτυξη... καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η ESTELLE έγραψε: #3.107 09-01-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.108 09-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Click για ανάπτυξη... Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.109 09-01-09 15:04 Ορφεας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.110 09-01-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Click για ανάπτυξη... μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η ESTELLE έγραψε: #3.111 09-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάντως!! Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #3.112 09-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Click για ανάπτυξη... Οταν έκλεισα και το αρσενικό ειχα σκεφτεί και το Μορφέας αλλά επειδή το είχες εσύ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ μωρέ... Περίμενε,μην το χτυπάς το σφυράκι!!Να ρωτήσω το Γιώργο!!!Και τις μικρές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.103 09-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Click για ανάπτυξη... πεθαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Ο EL GATO έγραψε: #3.104 09-01-09 14:58 Περα απο την πλακα, το Cammy μην το αλλαξεις. Εκτος του οτι ειναι ωραιο, θα το αποσυντονισετε το γατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η ESTELLE έγραψε: #3.105 09-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Click για ανάπτυξη... Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.106 09-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οταν έκλεισα και το αρσενικό ειχα σκεφτεί και το Μορφέας αλλά επειδή το είχες εσύ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ μωρέ... Περίμενε,μην το χτυπάς το σφυράκι!!Να ρωτήσω το Γιώργο!!!Και τις μικρές!!! Click για ανάπτυξη... καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η ESTELLE έγραψε: #3.107 09-01-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.108 09-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Click για ανάπτυξη... Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.109 09-01-09 15:04 Ορφεας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.110 09-01-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Click για ανάπτυξη... μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η ESTELLE έγραψε: #3.111 09-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάντως!! Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #3.112 09-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Click για ανάπτυξη... πεθαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Ο EL GATO έγραψε: #3.104 09-01-09 14:58 Περα απο την πλακα, το Cammy μην το αλλαξεις. Εκτος του οτι ειναι ωραιο, θα το αποσυντονισετε το γατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η ESTELLE έγραψε: #3.105 09-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Click για ανάπτυξη... Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.106 09-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οταν έκλεισα και το αρσενικό ειχα σκεφτεί και το Μορφέας αλλά επειδή το είχες εσύ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ μωρέ... Περίμενε,μην το χτυπάς το σφυράκι!!Να ρωτήσω το Γιώργο!!!Και τις μικρές!!! Click για ανάπτυξη... καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η ESTELLE έγραψε: #3.107 09-01-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.108 09-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Click για ανάπτυξη... Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.109 09-01-09 15:04 Ορφεας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.110 09-01-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Click για ανάπτυξη... μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η ESTELLE έγραψε: #3.111 09-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάντως!! Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #3.112 09-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περα απο την πλακα, το Cammy μην το αλλαξεις. Εκτος του οτι ειναι ωραιο, θα το αποσυντονισετε το γατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η ESTELLE έγραψε: #3.105 09-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Click για ανάπτυξη... Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.106 09-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οταν έκλεισα και το αρσενικό ειχα σκεφτεί και το Μορφέας αλλά επειδή το είχες εσύ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ μωρέ... Περίμενε,μην το χτυπάς το σφυράκι!!Να ρωτήσω το Γιώργο!!!Και τις μικρές!!! Click για ανάπτυξη... καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η ESTELLE έγραψε: #3.107 09-01-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.108 09-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Click για ανάπτυξη... Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.109 09-01-09 15:04 Ορφεας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.110 09-01-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Click για ανάπτυξη... μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η ESTELLE έγραψε: #3.111 09-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάντως!! Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #3.112 09-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Click για ανάπτυξη... Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.106 09-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οταν έκλεισα και το αρσενικό ειχα σκεφτεί και το Μορφέας αλλά επειδή το είχες εσύ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ μωρέ... Περίμενε,μην το χτυπάς το σφυράκι!!Να ρωτήσω το Γιώργο!!!Και τις μικρές!!! Click για ανάπτυξη... καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η ESTELLE έγραψε: #3.107 09-01-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.108 09-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Click για ανάπτυξη... Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.109 09-01-09 15:04 Ορφεας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.110 09-01-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Click για ανάπτυξη... μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η ESTELLE έγραψε: #3.111 09-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάντως!! Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #3.112 09-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οταν έκλεισα και το αρσενικό ειχα σκεφτεί και το Μορφέας αλλά επειδή το είχες εσύ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ μωρέ... Περίμενε,μην το χτυπάς το σφυράκι!!Να ρωτήσω το Γιώργο!!!Και τις μικρές!!! Click για ανάπτυξη... καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η ESTELLE έγραψε: #3.107 09-01-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.108 09-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Click για ανάπτυξη... Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.109 09-01-09 15:04 Ορφεας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.110 09-01-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Click για ανάπτυξη... μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η ESTELLE έγραψε: #3.111 09-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάντως!! Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #3.112 09-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!! Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.108 09-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Click για ανάπτυξη... Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.109 09-01-09 15:04 Ορφεας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.110 09-01-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Click για ανάπτυξη... μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η ESTELLE έγραψε: #3.111 09-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάντως!! Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #3.112 09-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!! Click για ανάπτυξη... Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.109 09-01-09 15:04 Ορφεας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.110 09-01-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Click για ανάπτυξη... μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η ESTELLE έγραψε: #3.111 09-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάντως!! Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #3.112 09-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ορφεας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.110 09-01-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Click για ανάπτυξη... μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η ESTELLE έγραψε: #3.111 09-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάντως!! Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #3.112 09-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα.... (Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.) Click για ανάπτυξη... μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η ESTELLE έγραψε: #3.111 09-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάντως!! Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #3.112 09-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάντως!! Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #3.112 09-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!! Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?....Τι το σκεφτεσαι βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.113 09-01-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα? Click για ανάπτυξη... Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.114 09-01-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.115 09-01-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δεν εχεις και αδικο τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.116 09-01-09 17:44 Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.117 09-01-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;; Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.118 09-01-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.119 10-01-09 13:05 Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.120 10-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι? Click για ανάπτυξη... Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα? Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.