Τα Μaine Coon-άκια!!

Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ:D
ελα καλε, αυτα ειναι δικα μου χαζα:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol:
ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε:P:lol:
Οταν έκλεισα και το αρσενικό ειχα σκεφτεί και το Μορφέας αλλά επειδή το είχες εσύ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ μωρέ...:/:
Περίμενε,μην το χτυπάς το σφυράκι!!Να ρωτήσω το Γιώργο!!!Και τις μικρές!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα.:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
πεθαινω:lol::lol:

Περα απο την πλακα, το Cammy μην το αλλαξεις. Εκτος του οτι ειναι ωραιο, θα το αποσυντονισετε το γατι.

Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα.:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!!:P:P:P

Οταν έκλεισα και το αρσενικό ειχα σκεφτεί και το Μορφέας αλλά επειδή το είχες εσύ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ μωρέ...:/:
Περίμενε,μην το χτυπάς το σφυράκι!!Να ρωτήσω το Γιώργο!!!Και τις μικρές!!!:lol::lol:
καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!!
Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι?:cool:;)

καλε τι σκας??? Βγαλτον ετσι!!!
Ο γατος των ονειρων σου δεν ειναι?:cool:;)
Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!!:)
Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!!:D

:lol::lol::lol:Α να χαθείς μεσημεριάτικα!!!:P:P:P

Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα....:lol::lol::lol::lol:

(Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.)

Ορφεας?? ;):)

Θα χαθω, αλλα θα κλαιτε μετα....:lol::lol::lol::lol:

(Πως ευτελιζω καποια πραγματα, ομως.)
μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα?:hmm::P:lol::lol::lol:

Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ:D
Σε ευχαριστώ πάντως!!
Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!!:):):)

Ο γάτος των ονείρων του Γιώργου είναι αλλά έγινε και δικός μου τώρα!!:)
Οχι μωρέ της μικρής δεν θα το αλλάξω..Εκτός αν πάρω και τρίτο οπότε θα με παίρνει να την πω Αριάδνη!!:D
Λοιπον ακου Στελλα τι θα κανουμε,να περιμενεις σε κανα δυο χρονια που θα τελειωσει η Α,Β για να ξαναφτασω στο Α ,και θα βγαλουμε ενα κοριτσακι Αριαδνη.Τι λες ?:P....Τι το σκεφτεσαι :hmm:βλεπω ...αντε καλε ωραια ιδεα;)

μηπως να την παμε οταν ερθει στο "κουκλακι" να διαλεξει ονομα?:hmm::P:lol::lol::lol:

Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα ακουγεται σαν κελαρυσμα στ' αυτια της.

Αμα την παμε εκει, το F#$%^R που ειχα προτεινει θα της φαινεται κελαρυσμα στ' αυτια της.
δεν εχεις και αδικο:lol: τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω:mad:

δεν εχεις και αδικο:lol: τι κανουμε προς τα εκει το Σαββατο 24/1 ?Χαλανδρι ειναι μην ακουσω οχι,εμενα θα βγει η παναγια να ερθω:mad:

Πολυ ωραια ιδεα! Παραμονη της ημερομηνιας ληξης της εργασιας μου. Ωστοσο, αν κανονιστει θα προσπαθησω να ερθω.

Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;;:P;);)
Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!!;)

Τί είναι το κουκλάκι;Προστυχοταβέρνα;;;Κάτι ανάλογο δλδ με το "άλλο μαγαζί" που έχουμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη;;:P;);)
Λέτε να πατε 24/1;Mάλλον θα ειμαι κι εγώ Αθήνα τότε!!!;)
Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα.

Ναι τετοιο μαγαζι ειναι.Μα αν ειναι και παμε λεμε με σενα μαζι βρε Στελλα.
:lol::lol::lol:
Ξανθιά είμαι κανονικά και τα βάφω μαύρα για να φαίνομαι έξυπνη!!:P

Καλημερα!

Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι?

Καλημερα!

Τι εγινε? Επεσε βαρυ το παπλωμα και δεν μπορειτε να σηκωθειτε απο το κρεβατι?
Kαλημερα Παυλακο μου ολα καλα?
Τι σας ελεγα οτι η Μπειμπυ δεν εχει αρκετο γαλα ,ε δεν εχει καθολου,δλδ ο μικρος εξαρτιεται απο μενα.Ε ρε γολγοθα που εχω:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back