Τα Μaine Coon-άκια!!

Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο..:/:
Ρε παιδια προς τι αυτος ο παιδεμος,σκετο μπερδεμα.Το παιδι αβαπτιστο δεν ειναι εχει ονομα καΙ τι ονομα!! ΑΝΤΡΙΚΟ:down:,ντουρος-Ντουραν:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδια προς τι αυτος ο πεδεμος,σκετο μπερδεμα.Το παιδι αβαπτιστο δεν ειναι εχει ονομα καΙ τι ονομα!! ΑΝΤΡΙΚΟ:down:,ντουρος-Ντουραν:lol::lol::lol:

ΠΕΣΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΠΕΣΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!
Σαν παιδια που ειμαστε λεω να παιξουμε:)
Λοιπον προτεινω ψηφοφορια.
Να παραμεινει το DURAN η να αλλαξει?

Νεκταρια αυτος ο Domino ολο και ομορφαινει...
Τι κανει το μπεμπακι;

Σαν παιδια που ειμαστε λεω να παιξουμε:)
Λοιπον προτεινω ψηφοφορια.
Να παραμεινει το DURAN η να αλλαξει?

Αυτο ειναι καθαρα θεμα της Στελλας. Εμενα μου αρεσει το Duran, δεν ειναι ασχημο. Αλλα και το Scar που προτειναν τα παιδια της Στελλας μου αρεσει πολυ. Ταιριαζει στα χαρακτηριστικα του.

Τι κανει το μπεμπακι;

Εγω το 'χω πει οτι αυτος ειναι γαταρος.

Εγω το 'χω πει οτι αυτος ειναι γαταρος.
Κι εσενα σ'αρεσει;Μ'αρεσει πολυ το λευκο που εχει γυρω απο τα ματια του,και το χρωμα του,που δεν ειναι απλα πορτοκαλι,πλησιαζει το χρωμα της κανελλας.Ασε δε για το υφακι του,γλυκο και αγοριστικο ταυτοχρονα.

Κι εσενα σ'αρεσει;Μ'αρεσει πολυ το λευκο που εχει γυρω απο τα ματια του,και το χρωμα του,που δεν ειναι απλα πορτοκαλι,πλησιαζει το χρωμα της κανελλας.Ασε δε για το υφακι του,γλυκο και αγοριστικο ταυτοχρονα.

Ρωτα τη Νεκταρια εδω και ποσο καιρο της εχω πει οτι αυτο το γατι δεν παιζεται. Ειναι καταπληκτικος. Θα μπορουσα να τον παρω ανετα αν επαιρνα τωρα γατο.

Χμ...θα προτιμουσα τον δικο σου απο πλευρα χρωματος.Κι οσο πιο ασημι,τοσο πιο ωραιος(ειναι το κολλημα μου).Αλλα ο Domino εξελισσεται σε πολυ ομορφο αιλουροειδες.

Τι κανει το μπεμπακι;
Καλα πηγαινει Δωρα μου,μεχρι στιγμης.Στον αγωνα βρισκομαστε.

Ρωτα τη Νεκταρια εδω και ποσο καιρο της εχω πει οτι αυτο το γατι δεν παιζεται. Ειναι καταπληκτικος. Θα μπορουσα να τον παρω ανετα αν επαιρνα τωρα γατο.
Καλα εσυ ενδιαφερεσαι για το χρωμα του Τρου,αλλαξες τωρα?:hmm:

Χμ...θα προτιμουσα τον δικο σου απο πλευρα χρωματος.Κι οσο πιο ασημι,τοσο πιο ωραιος(ειναι το κολλημα μου).Αλλα ο Domino εξελισσεται σε πολυ ομορφο αιλουροειδες.

Καλα, δεν ειπα οτι ειναι πιο ωραιος απο τον Μουψη. :lol:
Ειπα οτι ειναι ενα πολυ ομορφο γατι.

Καλα πηγαινει Δωρα μου,μεχρι στιγμης.Στον αγωνα βρισκομαστε.

Καλα εσυ ενδιαφερεσαι για το χρωμα του Τρου,αλλαξες τωρα?:hmm:

Καθολουτατα δεν αλλαξα. Ειπα οτι αν ηθελα να παρω τωρα γατι (και δεν ειχα), αφου αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει σαν τον Τροϋ, θα επαιρνα αυτο.

Ασχετο. Η ουρα του Μουψη φουντωνει συνεχεια. Και το χρωμα του γινεται ΑΠΙΘΑΝΟ! Ειχε δικιο η Νεκταρια που μου ειπε οτι θα σκουρηνει λιγο ακομα. Ειναι 4 μηνων και μπορει να συγκριθει καλλιστα με το μεγεθος μιας συμβατικης γατας. (Το συμβατικης κολλαει στο οτι τα Maine Coon ειναι μεγαλυτερα απο τις αλλες ρατσες)

Σε ευχαριστώ πάντως!!
Να ξέρεις οι κόρες μου με το που μπαίνω στο site μου λένε βάλε μας να δούμε τα πατημένα τα γατάκια απο την Περσία!!Τρελαίνονται με τα μωρά σου!!!Τσιρίδες να ακούσεις που κάνουν μόλις τα βλέπουν!!!:):):)
Μωρέ τα γλυκά μου:inlove: να πεις τα παιδάκια σου ότι τα ευχαριστούμε πολύ που μας προτιμάνε έστω κ πατημένα:lol:

κατα την αποψη μου τα ονοματα του ζευγους
Cammy - Duran μου αρεσουν (αλλωστε ως νονα του τι θα ελεγα?):P

Ωστοσο σαν λατρης των Ελληνικων ονοματων, το ζευγος Αριαδνη - Θησεας μου αρεσει παρα πολυ...
Ομως βασικο ειναι οτι η Cammy ειναι η Cammy:Pαλλαζει ετσι ξαφνικα ονομα? Φυσικα ειναι μικρη και θα το συνηθισει το οποιο καινουργιο....
Για να μη μακρυγορω, φυσικα η αποφαση ειναι της Στελλας και της οικογενειας της, εμεις απλα λεμε ο καθεις το κοντο του και το μακρυ του:lol:

Ασχετο. Η ουρα του Μουψη φουντωνει συνεχεια. Και το χρωμα του γινεται ΑΠΙΘΑΝΟ! Ειχε δικιο η Νεκταρια που μου ειπε οτι θα σκουρηνει λιγο ακομα. Ειναι 4 μηνων και μπορει να συγκριθει καλλιστα με το μεγεθος μιας συμβατικης γατας. (Το συμβατικης κολλαει στο οτι τα Maine Coon ειναι μεγαλυτερα απο τις αλλες ρατσες)
Δεν σου ειπα οτι σκουρηνει αλλα οτι θα ανοιξει.;)

κατα την αποψη μου τα ονοματα του ζευγους
Cammy - Duran μου αρεσουν (αλλωστε ως νονα του τι θα ελεγα?):P

Ωστοσο σαν λατρης των Ελληνικων ονοματων, το ζευγος Αριαδνη - Θησεας μου αρεσει παρα πολυ...
Ομως βασικο ειναι οτι η Cammy ειναι η Cammy:Pαλλαζει ετσι ξαφνικα ονομα? Φυσικα ειναι μικρη και θα το συνηθισει το οποιο καινουργιο....
Για να μη μακρυγορω, φυσικα η αποφαση ειναι της Στελλας και της οικογενειας της, εμεις απλα λεμε ο καθεις το κοντο του και το μακρυ του:lol:

Μ' αρεσει που εμεις λεμε και η Στελλα δεν ειναι, καν, μεσα. :lol:
Ναι, να μην αλλαξει το Cammy. Δυστυχως, οσο και να μας αρεσουν καποια ονοματα, θα πρεπει να φροντιζουμε να ειναι ευηχα και για το γατακι. Για να το μαθει πιο ευκολα. Ασχετα αν σε ακουει και σε αγνοει... Πχ το δικο μου. Ενω φωναζεις "Μουψη" και βλεπεις τα αυτια του που αντιδρουν επειδη ακουσε, σε γραφει κανονικα να μην πω τωρα που και δεν εχει παει 12 ακομα.

Δεν σου ειπα οτι σκουρηνει αλλα οτι θα ανοιξει.;)

Ναι, ε? :hmm: Δε θα θυμαμαι.

Παντως, εχει σκουρηνει μια ιδεα.

Μ' αρεσει που εμεις λεμε και η Στελλα δεν ειναι, καν, μεσα. :lol:
Ναι, να μην αλλαξει το Cammy. Δυστυχως, οσο και να μας αρεσουν καποια ονοματα, θα πρεπει να φροντιζουμε να ειναι ευηχα και για το γατακι. Για να το μαθει πιο ευκολα. Ασχετα αν σε ακουει και σε αγνοει... Πχ το δικο μου. Ενω φωναζεις "Μουψη" και βλεπεις τα αυτια του που αντιδρουν επειδη ακουσε, σε γραφει κανονικα να μην πω τωρα που και δεν εχει παει 12 ακομα.
γατος οχι α....ια:redface::P
Ωρα Ελλαδος 19.51:lol:

καλε η Στελλα θα τα δει αυτα που γραφουμε...θα πιασουν τοπο:lol:

γατος οχι α....ια:redface::P
Ωρα Ελλαδος 19.51:lol:

καλε η Στελλα θα τα δει αυτα που γραφουμε...θα πιασουν τοπο:lol:

Ετσι ετσι!
Ε, για να κανει και αυτη διαλογο περισσοτερο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back