Τα Μaine Coon-άκια!!

Φατσα λαπά!
Παυλο! Αφιερωμενη:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φατσα λαπά!
Παυλο! Αφιερωμενη:P:lol:

Kαλημέρα Γιούλη!Ο Μορφέας είναι αυτός;Σαν ζητιανάκι κοιτάει το καημένο!!:lol::lol::lol::lol:Τέλεια μουρίτσα!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημέρα Γιούλη!Ο Μορφέας είναι αυτός;Σαν ζητιανάκι κοιτάει το καημένο!!:lol::lol::lol::lol:Τέλεια μουρίτσα!!:up:
Aκριβως σα ζητιανακι:up:...δεν φαινεται, αλλα ειναι στο μπαλκονι και με κοιταει ετσι να τον βαλω μεσα;)...εχει εκφραση ανθρωπου ε? :lol:

τη κατσαριδα θελω να δω! :up:

Καλημερα! :)
Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! :up:

Πετροβοληστε με τωρα:(:P:lol:

:mpliaks::sick::mpliaks::sick::mpliaks::sick:

Aκριβως σα ζητιανακι:up:...δεν φαινεται, αλλα ειναι στο μπαλκονι και με κοιταει ετσι να τον βαλω μεσα;)...εχει εκφραση ανθρωπου ε? :lol:

τη κατσαριδα θελω να δω! :up:
Ποιά κατσαρίδα καλέ;Αράχνη είπα ότι θα βάλω!Είναι περασμένη η φωτό στον υπολογιστή του σπιτιού όμως.Την είχα βγάλει με το κινητό και δεν ξέρω αν θα φαίνεται καλά...:/:

Ποιά κατσαρίδα καλέ;Αράχνη είπα ότι θα βάλω!Είναι περασμένη η φωτό στον υπολογιστή του σπιτιού όμως.Την είχα βγάλει με το κινητό και δεν ξέρω αν θα φαίνεται καλά...:/:
Α...αραχνη ειπες?

Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. :lol:
μπορω να φερω εγω εναν:D

Το καημενο. Βαλτο μεσα....
μετα απο αυτο το βλεμμα κατευθειαν τον εβαλα:P:lol:
ειδες Παυλο? Πηρε το υφος του λαπα και κερδισε αυτο που ηθελε...αλλιως αμα ειχε καμια αγριοφατσα εξω θα εμενε στο κρυο:P:lol:

μπορω να φερω εγω εναν:D

Φερτον! Και ας ειναι και 12 χρονων. Αλλα το μερος δεν ενδεικνυται για μικρουληδες. :lol:

Φερτον! Και ας ειναι και 12 χρονων. Αλλα το μερος δεν ενδεικνυται για μικρουληδες. :lol:
τωρα κατι μας ειπες...α ρε Παυλο δεν τον ξερεις το γιο μου...μεγαλυτερος σκυλας και ντιρινταχτας δεν υπαρχει απ'αυτον...σου ειπα απο το τμημα θα τον μαζευω:/::(:P
το "κουκλακι" θα του φανει νηπιαγωγειο...του συγκεκριμενου ε? Μη σου πω οτι θα μας κανει και σεμιναριο:lol:το βρωμοπαιδο:mad:

τωρα κατι μας ειπες...α ρε Παυλο δεν τον ξερεις το γιο μου...μεγαλυτερος σκυλας και ντιρινταχτας δεν υπαρχει απ'αυτον...σου ειπα απο το τμημα θα τον μαζευω:/::(:P
το "κουκλακι" θα του φανει νηπιαγωγειο...του συγκεκριμενου ε? Μη σου πω οτι θα μας κανει και σεμιναριο:lol:το βρωμοπαιδο:mad:

Ειδες εξελιξη τα σημερινα πιτσιρικια?

Λατρευω τις αραχνες!
το θυμαμαι αυτο...:hmm: με εκεινο το καταπληκτικο avatar που ειχες βαλει:P:lol:

το θυμαμαι αυτο...:hmm: με εκεινο το καταπληκτικο avatar που ειχες βαλει:P:lol:

Ναι και πεσατε να με φατε.

εξελιξη ειναι αυτο??:mad::down:

Αν σκεφθεις οτι εγω στην ηλικια του το μονο που ειχα στο μυαλο μου ηταν το Game Boy....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back