Τα Μaine Coon-άκια!!

παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα;)

Ε, ας ειναι και καποιο αλλο αρσενικο εκει μεσα. Οταν θα αρχισετε να μιλατε για τον Hondo και τετοια, εγω τι θα κανω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, ας ειναι και καποιο αλλο αρσενικο εκει μεσα. Οταν θα αρχισετε να μιλατε για τον Hondo και τετοια, εγω τι θα κανω?
Α ολα κι ολα...εμεις χαζο γυναικουλιστικες συζητησεις δεν κανουμε...:P
για γατονια θα μιλαμε...αντε και για καμια αντροπεριπετεια...:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ολα κι ολα...εμεις χαζο γυναικουλιστικες συζητησεις δεν κανουμε...:P
για γατονια θα μιλαμε...αντε και για καμια αντροπεριπετεια...:lol::lol:

Even worst.... :(

:hmm:καλα τοτε για συνταγες ισως? :P:P:lol::lol:

E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....!

E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....!
εσυ θα χασεις:P
πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου:whistle:

Στοιχιματιζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ οτι ο Παυλος τωρα θα μας πει οτι θα ακυρωσει τη δουλεια του, το διαβασμα του ΤΑ ΠΑΝΤΑ!:lol:

εσυ θα χασεις:P
πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου:whistle:

ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε?

αστα Νεκταρινι μου..αντρες:P:lol:

Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. :rolleyes:

Δεν παίζεστε πάλι:lol::lol: έχω ξεραθεί να γελάω:lol::lol:

Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. :rolleyes:
τι να κανουμε Παυλο μου καποιος...:redface:...πρεπει να σερνει το...καραβι:redface::redface::P:lol::lol::lol:

Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!!:D
Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? :blink::blink:Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα.:D

Καλημερα! :)
Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! :up:

Πετροβοληστε με τωρα:(:P:lol:
Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας???:down:

Φατσα λαπά!
Παυλο! Αφιερωμενη:P:lol:

Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! :up:

Λατρευω τις αραχνες!
Κι εγώ όπως προείπα:D

Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!!
Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!
!:D

Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!!
Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!!:D

Παλι καλα....

Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;;:)
Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!:up:Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!!:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back