EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.261 13-01-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Click για ανάπτυξη... Ε, ας ειναι και καποιο αλλο αρσενικο εκει μεσα. Οταν θα αρχισετε να μιλατε για τον Hondo και τετοια, εγω τι θα κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.262 13-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ας ειναι και καποιο αλλο αρσενικο εκει μεσα. Οταν θα αρχισετε να μιλατε για τον Hondo και τετοια, εγω τι θα κανω? Click για ανάπτυξη... Α ολα κι ολα...εμεις χαζο γυναικουλιστικες συζητησεις δεν κανουμε... για γατονια θα μιλαμε...αντε και για καμια αντροπεριπετεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.263 13-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ολα κι ολα...εμεις χαζο γυναικουλιστικες συζητησεις δεν κανουμε... για γατονια θα μιλαμε...αντε και για καμια αντροπεριπετεια... Click για ανάπτυξη... Even worst.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.264 13-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Even worst.... Click για ανάπτυξη... καλα τοτε για συνταγες ισως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.265 13-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τοτε για συνταγες ισως? Click για ανάπτυξη... E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.266 13-01-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Click για ανάπτυξη... εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.267 13-01-09 13:44 Στοιχιματιζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ οτι ο Παυλος τωρα θα μας πει οτι θα ακυρωσει τη δουλεια του, το διαβασμα του ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.268 13-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Click για ανάπτυξη... ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.269 13-01-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Click για ανάπτυξη... Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #3.270 13-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Click για ανάπτυξη... ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.271 13-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Click για ανάπτυξη... αστα Νεκταρινι μου..αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.272 13-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Click για ανάπτυξη... Ε, ας ειναι και καποιο αλλο αρσενικο εκει μεσα. Οταν θα αρχισετε να μιλατε για τον Hondo και τετοια, εγω τι θα κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.262 13-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ας ειναι και καποιο αλλο αρσενικο εκει μεσα. Οταν θα αρχισετε να μιλατε για τον Hondo και τετοια, εγω τι θα κανω? Click για ανάπτυξη... Α ολα κι ολα...εμεις χαζο γυναικουλιστικες συζητησεις δεν κανουμε... για γατονια θα μιλαμε...αντε και για καμια αντροπεριπετεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.263 13-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ολα κι ολα...εμεις χαζο γυναικουλιστικες συζητησεις δεν κανουμε... για γατονια θα μιλαμε...αντε και για καμια αντροπεριπετεια... Click για ανάπτυξη... Even worst.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.264 13-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Even worst.... Click για ανάπτυξη... καλα τοτε για συνταγες ισως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.265 13-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τοτε για συνταγες ισως? Click για ανάπτυξη... E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.266 13-01-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Click για ανάπτυξη... εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.267 13-01-09 13:44 Στοιχιματιζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ οτι ο Παυλος τωρα θα μας πει οτι θα ακυρωσει τη δουλεια του, το διαβασμα του ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.268 13-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Click για ανάπτυξη... ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.269 13-01-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Click για ανάπτυξη... Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #3.270 13-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Click για ανάπτυξη... ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.271 13-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Click για ανάπτυξη... αστα Νεκταρινι μου..αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.272 13-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ας ειναι και καποιο αλλο αρσενικο εκει μεσα. Οταν θα αρχισετε να μιλατε για τον Hondo και τετοια, εγω τι θα κανω? Click για ανάπτυξη... Α ολα κι ολα...εμεις χαζο γυναικουλιστικες συζητησεις δεν κανουμε... για γατονια θα μιλαμε...αντε και για καμια αντροπεριπετεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.263 13-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ολα κι ολα...εμεις χαζο γυναικουλιστικες συζητησεις δεν κανουμε... για γατονια θα μιλαμε...αντε και για καμια αντροπεριπετεια... Click για ανάπτυξη... Even worst.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.264 13-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Even worst.... Click για ανάπτυξη... καλα τοτε για συνταγες ισως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.265 13-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τοτε για συνταγες ισως? Click για ανάπτυξη... E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.266 13-01-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Click για ανάπτυξη... εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.267 13-01-09 13:44 Στοιχιματιζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ οτι ο Παυλος τωρα θα μας πει οτι θα ακυρωσει τη δουλεια του, το διαβασμα του ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.268 13-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Click για ανάπτυξη... ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.269 13-01-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Click για ανάπτυξη... Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #3.270 13-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Click για ανάπτυξη... ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.271 13-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Click για ανάπτυξη... αστα Νεκταρινι μου..αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.272 13-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ολα κι ολα...εμεις χαζο γυναικουλιστικες συζητησεις δεν κανουμε... για γατονια θα μιλαμε...αντε και για καμια αντροπεριπετεια... Click για ανάπτυξη... Even worst.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.264 13-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Even worst.... Click για ανάπτυξη... καλα τοτε για συνταγες ισως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.265 13-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τοτε για συνταγες ισως? Click για ανάπτυξη... E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.266 13-01-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Click για ανάπτυξη... εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.267 13-01-09 13:44 Στοιχιματιζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ οτι ο Παυλος τωρα θα μας πει οτι θα ακυρωσει τη δουλεια του, το διαβασμα του ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.268 13-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Click για ανάπτυξη... ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.269 13-01-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Click για ανάπτυξη... Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #3.270 13-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Click για ανάπτυξη... ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.271 13-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Click για ανάπτυξη... αστα Νεκταρινι μου..αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.272 13-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Even worst.... Click για ανάπτυξη... καλα τοτε για συνταγες ισως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Ο EL GATO έγραψε: #3.265 13-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τοτε για συνταγες ισως? Click για ανάπτυξη... E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.266 13-01-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Click για ανάπτυξη... εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.267 13-01-09 13:44 Στοιχιματιζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ οτι ο Παυλος τωρα θα μας πει οτι θα ακυρωσει τη δουλεια του, το διαβασμα του ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.268 13-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Click για ανάπτυξη... ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.269 13-01-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Click για ανάπτυξη... Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #3.270 13-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Click για ανάπτυξη... ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.271 13-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Click για ανάπτυξη... αστα Νεκταρινι μου..αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.272 13-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τοτε για συνταγες ισως? Click για ανάπτυξη... E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.266 13-01-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Click για ανάπτυξη... εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.267 13-01-09 13:44 Στοιχιματιζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ οτι ο Παυλος τωρα θα μας πει οτι θα ακυρωσει τη δουλεια του, το διαβασμα του ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.268 13-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Click για ανάπτυξη... ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.269 13-01-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Click για ανάπτυξη... Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #3.270 13-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Click για ανάπτυξη... ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.271 13-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Click για ανάπτυξη... αστα Νεκταρινι μου..αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.272 13-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E... τελικα.... τωρα το θυμηθηκα.... θα.... θα εχω μια δουλεια εκεινη τη μερα....! Click για ανάπτυξη... εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.267 13-01-09 13:44 Στοιχιματιζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ οτι ο Παυλος τωρα θα μας πει οτι θα ακυρωσει τη δουλεια του, το διαβασμα του ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.268 13-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Click για ανάπτυξη... ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.269 13-01-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Click για ανάπτυξη... Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #3.270 13-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Click για ανάπτυξη... ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.271 13-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Click για ανάπτυξη... αστα Νεκταρινι μου..αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.272 13-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στοιχιματιζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ οτι ο Παυλος τωρα θα μας πει οτι θα ακυρωσει τη δουλεια του, το διαβασμα του ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.268 13-01-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Click για ανάπτυξη... ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.269 13-01-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Click για ανάπτυξη... Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #3.270 13-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Click για ανάπτυξη... ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.271 13-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Click για ανάπτυξη... αστα Νεκταρινι μου..αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.272 13-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ θα χασεις πανω που ετοιμαζομουν να πω οτι αν ερθω θα φερω μια συναδελφο Ουκρανη μαζι μου Click για ανάπτυξη... ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.269 13-01-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Click για ανάπτυξη... Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #3.270 13-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Click για ανάπτυξη... ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.271 13-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Click για ανάπτυξη... αστα Νεκταρινι μου..αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.272 13-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ, Ε? Click για ανάπτυξη... Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #3.270 13-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Click για ανάπτυξη... ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.271 13-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Click για ανάπτυξη... αστα Νεκταρινι μου..αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.272 13-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιγα μη το εχανα το στοιχημα! Click για ανάπτυξη... ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.271 13-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Click για ανάπτυξη... αστα Νεκταρινι μου..αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.272 13-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ επρεπε να γινοσουν Click για ανάπτυξη... αστα Νεκταρινι μου..αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.272 13-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Νεκταρινι μου..αντρες Click για ανάπτυξη... Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #3.273 13-01-09 14:34 Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.274 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, ναι! Εσεις οι γυναικες μας ξερετε απ' εξω κι ανακατωτα. Click για ανάπτυξη... τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.275 13-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι να κανουμε Παυλο μου καποιος......πρεπει να σερνει το...καραβι Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ! RESPECT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.276 13-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν παίζεστε πάλι έχω ξεραθεί να γελάω Click για ανάπτυξη... Παντα στη διαθεση σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #3.277 13-01-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν τις φοβάσαι?????? Εγώ τις τρέμω πάλι τις κατσαρίδες. Πρέπει να έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτο το έντομο. Ενώ τις αράχνες δεν τις φοβάμαι. Μάλιστα τις μικρές τις πιάνω άνετα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να κάνεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να σου αρέσουν οι κατσαρίδες!!! Αλλα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τοτε θα πηγαίνουμε μαζί εκδρομές. Θα είσαι ο εξολοθρευτής τους. Η... δεν τις σκοτώνεις κιολας??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φατσα λαπά! Παυλο! Αφιερωμενη Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάαααπη μου με το ανθρώπινο βλέμμα!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λατρευω τις αραχνες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όπως προείπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.278 13-01-09 15:03 Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Ο EL GATO έγραψε: #3.279 13-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!! Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.280 13-01-09 15:11 Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.