Τα Μaine Coon-άκια!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο μεγαλος ΣΤΑΡ του αβαταρ μου απο σημερα εχασε τον ανδρισμο του!!!! Για μενα και για οσους ετυχε να τον γνωρισουν παραμενει Αντρας με αλφα κεφαλαιο.Στα 7 περιπου χρονια ενεργης δρασης του, εδωσε πολλες χαρες σε οικογενειες που πραγματικα το ειχαν αναγκη,ειτε γιατι αγαπησαν την ρατσα ειτε γιατι εχασαν καποια γατουλα και θελησαν να αντικαταστησουν με εναν γιγαντα Μειν Κουν.
Συγνωμη Μαουριτσιο μου για την ταλαπωρεια και τον πονο που περασες.
Ηταν ενα μεγαλο τραυματικο ΣΟΚ ,οχι η στειρωση αλλα η διαδικασια πριν απ`αυτην.Γιναμε τσιρκο στο ιατρειο,σε καποια στιγμη ειπα πως θα πεθανει απο το ΣΟΚ.Τελος καλο ολα καλα.
Στειρωσαμε και τον Αδονη,που ακομα κοιμαται το παιδακι μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ακόμη μερικές!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01536.jpg
    DSC01536.jpg
    117,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • DSC01537.jpg
    DSC01537.jpg
    125,1 KB · Εμφανίσεις: 21
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο μεγαλος ΣΤΑΡ του αβαταρ μου απο σημερα εχασε τον ανδρισμο του!!!! Για μενα και για οσους ετυχε να τον γνωρισουν παραμενει Αντρας με αλφα κεφαλαιο.Στα 7 περιπου χρονια ενεργης δρασης του, εδωσε πολλες χαρες σε οικογενειες που πραγματικα το ειχαν αναγκη,ειτε γιατι αγαπησαν την ρατσα ειτε γιατι εχασαν καποια γατουλα και θελησαν να αντικαταστησουν με εναν γιγαντα Μειν Κουν.
Ηταν ενα μεγαλο τραυματικο ΣΟΚ ,οχι η στειρωση αλλα η διαδικασια πριν απ`αυτην.Γιναμε τσιρκο στο ιατρειο,σε καποια στιγμη ειπα πως θα πεθανει απο το ΣΟΚ.Τελος καλο ολα καλα.
Αχχ Νεκταρία μου δώσε πολλά φιλάκια στον Μάουρο από εμάς!!!! Χθες τον κράταγα αγκαλιά και μου τριβόταν το μωράκι μου!!!
Αλήθεια γιατί γίνατε τσίρκο? Τι φοβήθηκε το γλυκό μου?
Και επίσης φιλάκια και περαστικά στον Άδωνη.:)

Τι πλάκα που εχουν τα μωράκια στο μάρσιπο; τέλεια ειναι:up: Αναστασια πήρες φωτογραφιές κ τα Περσάκια της Νεκταρίας;

Κι ο Μπλάκυ με τη γλωσσίτσα έξω

Συνημμένα

• DSC01510.jpg
    DSC01510.jpg
    177,2 KB · Εμφανίσεις: 19
Τι κουκλος είναι αυτός:inlove::inlove::inlove::inlove: κ τι τρελή γλωσσάρα που έχει:lol: Ο Ιβαν; που είναι;

Τι ωραια μωρα!
Νεκταρια με τις υγειες του!Αντε παει περασε τωρα,μην το σκεφτεστε!Θα σου στειλω mail το μεεσημερακι,ξερεις για ποιο θεμα,ειχαμε μια απαντηση και πρεπει να δρασουμε αμεσα.;)

Τι ωραια μωρα!
Νεκταρια με τις υγειες του!Αντε παει περασε τωρα,μην το σκεφτεστε!Θα σου στειλω mail το μεεσημερακι,ξερεις για ποιο θεμα,ειχαμε μια απαντηση και πρεπει να δρασουμε αμεσα.;)
Καλημερα σε ολους.
Αν ειναι οντως σοβαρο,στειλτο τωρα. nektaria@nektarcats.com

Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε?
Θα μπορουσε ισως τοτε να παει η Κατερινα που μενει κοντα...αν δεν μπορει παω κι εγω...δεν εχω προβλημα:)
Τον αριθμο των ατομων θα χρειαστω ακριβως για να ετοιμασουν το τραπεζι! Παιδια και φωτομηχανες οπωσδηποτε να παρουμε ε??
Να μη φωτογραφηθουμε με τα περιφημα ψωμακια του Κουκλακιου?:P:lol::lol:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μπραβο ρε Μεγαλη Γατομανα....ΕΣΥ νοιαζεσαι για τα παιδια σου...

Θα μπορουσε ισως τοτε να παει η Κατερινα που μενει κοντα...αν δεν μπορει παω κι εγω...δεν εχω προβλημα:)
Τον αριθμο των ατομων θα χρειαστω ακριβως για να ετοιμασουν το τραπεζι! Παιδια και φωτομηχανες οπωσδηποτε να παρουμε ε??

Μπραβο ρε Μεγαλη Γατομανα....ΕΣΥ νοιαζεσαι για τα παιδια σου...[/quote]
Ενω ηξερα οτι εκανα το σωστο για κεινον νοιωθω ενα παραξενο συναισθημα που δεν μπορω να εξηγησω.Ειναι δυσκολο.:(

Ενω ηξερα οτι εκανα το σωστο για κεινον νοιωθω ενα παραξενο συναισθημα που δεν μπορω να εξηγησω.Ειναι δυσκολο.:(
Κοιτα Νεκταρια...ειχα μια μεγαλη συζητηση με τη Βασια γι΄αυτο το θεμα...κι οχι μονο με αυτη...
Οταν ενα ζωο στειρωνεται ή χανει (μακρια απο δω) ενα μελος του σωματος του ή τυφλωνεται κλπ. και παυει να υποφερει - δηλ. δεν ποναει πια - δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα και μπορει να ζησει μια ευτυχισμενη ζωη αρκει να του προσφερεται αγαπη και στην περιπτωση της αναπηριας του να προσαρμοσει ο ανθρωπογονιος του τη ζωη του καταλληλα...π.χ. να μην αλλαζει περιβαλλον σε ενα τυφλο ζωο γιατι εχει μαθει το χωρο του και ζει μια χαρα σε αυτον αφου λειτουργει εξ'ολοκληρου με την οσφρηση του και τα μουστακια του.
Τα ζωα δεν εχουν κομπλεξ και δεν αισθανονται τη διαφορετικοτητα τους.
Αυτα ειναι συναισθηματα που εχουμε μονο εμεις οι ανθρωποι...
Συνεπως ο Μαουρο δεν ξερει τι θα πει ανδρισμος και το οτι τον εχασε...οταν παψει να ενοχλειται απο την επεμβαση θα ειναι το ιδιο ευτυχης οπως πριν...:)

Κοιτα Νεκταρια...ειχα μια μεγαλη συζητηση με τη Βασια γι΄αυτο το θεμα...κι οχι μονο με αυτη...
Οταν ενα ζωο στειρωνεται ή χανει (μακρια απο δω) ενα μελος του σωματος του ή τυφλωνεται κλπ. και παυει να υποφερει - δηλ. δεν ποναει πια - δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα και μπορει να ζησει μια ευτυχισμενη ζωη αρκει να του προσφερεται αγαπη και στην περιπτωση της αναπηριας του να προσαρμοσει ο ανθρωπογονιος του τη ζωη του καταλληλα...π.χ. να μην αλλαζει περιβαλλον σε ενα τυφλο ζωο γιατι εχει μαθει το χωρο του και ζει μια χαρα σε αυτον αφου λειτουργει εξ'ολοκληρου με την οσφρηση του και τα μουστακια του.
Τα ζωα δεν εχουν κομπλεξ και δεν αισθανονται τη διαφορετικοτητα τους.
Αυτα ειναι συναισθηματα που εχουμε μονο εμεις οι ανθρωποι...
Συνεπως ο Μαουρο δεν ξερει τι θα πει ανδρισμος και το οτι τον εχασε...οταν παψει να ενοχλειται απο την επεμβαση θα ειναι το ιδιο ευτυχης οπως πριν...:)
Εγω μπορει να ειμαι γατομανα οπως λετε αλλα εσυ εισαι ενας γλυκος ανθρωπος που το στομα του σταζει μελι.Παντα ,οτι κι αν πεις ,σε οποιον το πεις τα λογια σου ανακουφιζουν.:)

Εγω μπορει να ειμαι γατομανα οπως λετε αλλα εσυ εισαι ενας γλυκος ανθρωπος που το στομα του σταζει μελι.Παντα ,οτι κι αν πεις ,σε οποιον το πεις τα λογια σου ανακουφιζουν.:)
Αχ μωρε Νεκταρινι...:redface:

Μαμά Νεκταρία έχεις μέιλ.Ειμαι εξω για δουλειες,ο,τι θες παρε με στο κινητο,δεν δουλευω σημερα.Περαστικα στον μικρο Μάουρο!

Καλημερούδια παιδια!!!!:):)
Νομίζω πως θα΄μαστε γύρω στους 11 αν δεν κάνω λάθος. Θα ρθει κι η Γιάννα είπε τελικά. (εκτός απροόπτου π.χ γέννα Λούνας ή δουλειά).
Μπράβο βρε παιδια αν μπορει κάποιος να εξηπηρετήσει γιατι εγω μένω πιο νότια...

Νεκταρία μου το ξέρω. Εσύ τον έχεις ζήσει περισσότερο από κάθε άλλον και μάλιστα σε όμορφες στιγμές και είσαι πολύ δεμένη μαζί του. Και μαζί με όλα σου τα μωρά. Αλλα όπως λέει κι η Γιουλη αυτο αφορά μονον εμάς τους ανθρώπους. Τα ζωάκια είναι διαφορετικα. Θα είναι και πάλι πανευτυχής.:)

Έτσι ακριβώς!!!:up:

Η Βασια μου τα ειπε αυτα και με καθησυχασε;):)εγω ιδεα δεν ειχα...

Καλημερα Νεκταρια μου.
Που να ησουν και αντρας να εβλεπες πως θα ηταν...
Εχοντας λαβει σοβαρα υπ' οψην τα παραπανω που ειπωθηκαν και ηδη γνωριζοντας ποιο ειναι το σωστο, δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει η ιδεα. Αλλωστε τη θεση μου τη γνωριζεις, εχουμε συζητησει και κατ' ιδιαν για το θεμα. Μη με πλακωσετε ολοι, παρακαλω. Γνωριζω, οπως ειπα, οτι υπαρχουν λογοι που ΠΡΕΠΕΙ να γινει, αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να αισθανομαι και καλα μ' αυτο.
Οποτε, εγω τουλαχιστον, σε νοιωθω....

Καλημερα Νεκταρια μου.
Που να ησουν και αντρας να εβλεπες πως θα ηταν...
Εχοντας λαβει σοβαρα υπ' οψην τα παραπανω που ειπωθηκαν και ηδη γνωριζοντας ποιο ειναι το σωστο, δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει η ιδεα. Αλλωστε τη θεση μου τη γνωριζεις, εχουμε συζητησει και κατ' ιδιαν για το θεμα. Μη με πλακωσετε ολοι, παρακαλω. Γνωριζω, οπως ειπα, οτι υπαρχουν λογοι που ΠΡΕΠΕΙ να γινει, αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να αισθανομαι και καλα μ' αυτο.
Οποτε, εγω τουλαχιστον, σε νοιωθω....
Οπως διαβασες μονο για τον Μαουρο αισθανομαι ετσι.Ισως τον συνδιαζω με την αρχη του εκτροφειου μου,με τα παιδακια του ισως....πολλα.Με κανενα αλλο αρσενικο δεν εχω αισθανθει ετσι.Ομως να ξερεις ενα πραγμα.Οταν παιρνεις ενα ζωακι σαν κατοικιδιο η στειρωση ειναι λυτρωση γι`αυτο.Θα μιλησουμε και απο κοντα για το θεμα.

Οπως διαβασες μονο για τον Μαουρο αισθανομαι ετσι.Ισως τον συνδιαζω με την αρχη του εκτροφειου μου,με τα παιδακια του ισως....πολλα.Με κανενα αλλο αρσενικο δεν εχω αισθανθει ετσι.Ομως να ξερεις ενα πραγμα.Οταν παιρνεις ενα ζωακι σαν κατοικιδιο η στειρωση ειναι λυτρωση γι`αυτο.Θα μιλησουμε και απο κοντα για το θεμα.

Το ξερω βρε Νεκταρια μου, δεν το ξερω? Αφου το εχουμε συζητησει αναλυτικα. Ειναι μονοδρομος... Τωρα το πως αισθανεται ο καθενας ειναι αλλο θεμα...
Ειναι καλα τωρα ο Μαουρο και ο Αδωνης? :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back