Τα Μaine Coon-άκια!!

Δε νομιζεις οτι μυριζεται Βασια ο Σειριος οιστρο και κανει ετσι?
Παρολη τη στειρωση...κι ο Τιμυ της Αναστασιας πηδα ολη την ωρα το αρκουδακι του....:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δηλαδή η γάτα στήνεται κανονικά΄, τρίβεται, φωνάζει κ.τ.λ. αν τα κάνει όλα αυτά ναι δεν έμεινε έγκυος...αλλά με ανησυχει γιατι ο Σειριος έχει τετοιες ορμές..:hmm:σαν τον Τιμυ της Αναστασίας σου βγήκε..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν κάνει τα ίδια με την πρώτη φορα εχει οίστρο..και μαλιστα ο καημένος ο γατούλης μάλλον δεν μπηκε καν μέσα, οποτε ούτε καν ψευδοκύηση δεν εκανε...γιατι αλλιως ο οιστρος θα ερχοταν σε 30 μερες τουλάχιστον και μετα...τες πα...πρόβλημα..:(νεος κύκλος...

Οχι καλε βρηκε στοχο,σιγουρο αυτο,ζευγαρωναν κανονικα τουλαχιστιν πεντε μερες.Δεν ξερω τι εχει γινει...εμενα το διλημμα μου ειναι τι να την κανω...Να τη στειρωσω,να περιμενω το καλοκαιρι μηπως βρω αρσενικο στο Βολο...

κοιταξε αν ο γατος μπηκε τότε η γάτα αποκλείεται να εχει σημαδια οιστρου...και να μην εμεινε έγκυος θα επρεπε να ειναι σε ένα στάδιο ψευδοκύησης και αυτη κρατάει 30 με 45 ημερες..οποτε η γάτα δεν εχει πριν σημάδια οιστρου...

Ναι ε;Η γιατρος εδω μας ειπε οτι θσως δεν εχουν φυγει εντελως οι ορμονες του οιστρου και να μην τον διωχνει τον Σειριο.Να περιμενουμε καμια δεκαρια μερες λεει να δουμε τις θηλες κτλ.

Οχι καλε βρηκε στοχο,σιγουρο αυτο,ζευγαρωναν κανονικα τουλαχιστιν πεντε μερες.Δεν ξερω τι εχει γινει...εμενα το διλημμα μου ειναι τι να την κανω...Να τη στειρωσω,να περιμενω το καλοκαιρι μηπως βρω αρσενικο στο Βολο...
Δωρα μου μπορει να μη μπηκε μεσα...η γατα δεν ουρλιαξε...αυτο μου ειπε η Αναστασια τουλαχιστον...γιατι αν μπηκε οντως μεσα...παρα πολυ πιθανον να την αφησε εγκυο...κι αν δεν την αφησε αλλα μπηκε,...ο οιστρος ερχεται μετα το μηνα...

Τι να πω βρε κοριτσια...Ηταν και τοσες ωρες μονα τους,δεν ξερω τι μπορει να εγινε.

Τι να πω βρε κοριτσια...Ηταν και τοσες ωρες μονα τους,δεν ξερω τι μπορει να εγινε.
ελα μωρε Δωρακι...ηρεμησε...να΄ναι καλα το Μοιρακι...γιατι με ολα αυτα που βλεπω σημερα...λεω δοξα σοι ο Θεος...:/:

Δωρα μου μπορει να μη μπηκε μεσα...η γατα δεν ουρλιαξε...αυτο μου ειπε η Αναστασια τουλαχιστον...γιατι αν μπηκε οντως μεσα...παρα πολυ πιθανον να την αφησε εγκυο...κι αν δεν την αφησε αλλα μπηκε,...ο οιστρος ερχεται μετα το μηνα...
Αμάν βρε Γιούλη!!Μπήκε-βγήκε ζαλίστηκα απο το πήγαινε έλα!!:lol::lol::lol:

Ναι,πλακα κανεις,χιλιες φορες να μην ειναι εγκυος αλλα να ειναι καλα το μωρο μου.Οποτε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε.Το Σαββατο θα την παω μια βολτα απο την κτηνιατρο να τη δει κιολας.

δεν υπάρχει θέμα να εχει ορμονες οιστρου απο τοτε...μονο αν ειναι νεος κυκλος!

Αλλα για να ειναι νεος κυκλος ειναι νωρις απο οτι μου λες Βασια.:hmm:

Αλλα για να ειναι νεος κυκλος ειναι νωρις απο οτι μου λες Βασια.:hmm:
αν μπηκε το πουλακι μεσα,:redface: ειναι νωρις. Αν δεν μπηκε, περνα κυμα νεου οιστρου;)

Αμάν βρε Γιούλη!!Μπήκε-βγήκε ζαλίστηκα απο το πήγαινε έλα!!:lol::lol::lol:
:lol::lol:δε φτανει που σας παρουσιαζω τσαμπα γατοτσοντα:lol::lol:

αν μπηκε το πουλακι μεσα,:redface: ειναι νωρις. Αν δεν μπηκε, περνα κυμα νεου οιστρου;)

σωστη η συμπεθέρα..και να πω οτι δεν φτάνει μια φορα να μπει...;)

σωστη η συμπεθέρα..και να πω οτι δεν φτάνει μια φορα να μπει...;)
εχω καλη δασκαλα;):up:....δυσκολοι καιροι για επιβητορες:/::P

γιατι οι γατουλες δεν υποφερουν?:(

Εμ αυτο ειναι οτι δεν ξερουμε αν και ποσες φορες μπηκε(κοιτα προβληματα που εχει ο κοσμος).ΒΑσια ποσο να περιμενω ακομα για να ξερουμε οριστικα;

γιατι οι γατουλες δεν υποφερουν?:(
:blink::hmm::blink:Οχι βεβαια! :PΑπλα πονανε λιγακι...αλλα τους αρεσει:redface:...γιατι ξανακαθονται...χε χε...
Επισης χανουν λιγη γουνα απο το σβερκο...αυτα:)
Εμ αυτο ειναι οτι δεν ξερουμε αν και ποσες φορες μπηκε(κοιτα προβληματα που εχει ο κοσμος).ΒΑσια ποσο να περιμενω ακομα για να ξερουμε οριστικα;
:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back