*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:12 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.701 22-01-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδη εχεις παρει ηδη το ενα γατακι? Αν ναι, γιατι δε βαζεις μια φωτο? Και του παπαγαλου. Click για ανάπτυξη... Ειναι μεχρι να τα καταφερω η να τα βγαλω φωτογραφιες η να τις ανεβασω εδω με την σχετικη ασχετοσυνη μου σε αυτα συντομα πιστευω θα εχετε και απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.702 22-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι τον Ιταλο αλλα ειναι?Κοιτας στη CFA και αυτος απο`οσο ξερω ειναι στη FiFe.Θα τους καλουσαμε αλλα εκεινη τη μερα θα ειναι σε show. Μπες εδω www.fifeweb.org και βρες τους κριτες. Click για ανάπτυξη... Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.703 22-01-09 15:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.704 22-01-09 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.705 22-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ'ΜΑΝΑ ΤΟΥ 13 ΚΙΛΑ ΛΙΠΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.706 22-01-09 15:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.707 22-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Α αααααααααχαχααχαχαχα yo yo men Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.708 22-01-09 15:21 Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.709 22-01-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Click για ανάπτυξη... Ααααααααααχαχαχαχαχαχα κυρια Νεκταριααααααααααααααααααα αχαχαχαχαχααχα δεν μπορω καλεεεεεεεεεεεεεε μου φυγανε πολυ μου αρεσουν ευχαριστουμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.710 22-01-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.711 22-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.712 22-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδη εχεις παρει ηδη το ενα γατακι? Αν ναι, γιατι δε βαζεις μια φωτο? Και του παπαγαλου. Click για ανάπτυξη... Ειναι μεχρι να τα καταφερω η να τα βγαλω φωτογραφιες η να τις ανεβασω εδω με την σχετικη ασχετοσυνη μου σε αυτα συντομα πιστευω θα εχετε και απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.702 22-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι τον Ιταλο αλλα ειναι?Κοιτας στη CFA και αυτος απο`οσο ξερω ειναι στη FiFe.Θα τους καλουσαμε αλλα εκεινη τη μερα θα ειναι σε show. Μπες εδω www.fifeweb.org και βρες τους κριτες. Click για ανάπτυξη... Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.703 22-01-09 15:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.704 22-01-09 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.705 22-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ'ΜΑΝΑ ΤΟΥ 13 ΚΙΛΑ ΛΙΠΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.706 22-01-09 15:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.707 22-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Α αααααααααχαχααχαχαχα yo yo men Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.708 22-01-09 15:21 Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.709 22-01-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Click για ανάπτυξη... Ααααααααααχαχαχαχαχαχα κυρια Νεκταριααααααααααααααααααα αχαχαχαχαχααχα δεν μπορω καλεεεεεεεεεεεεεε μου φυγανε πολυ μου αρεσουν ευχαριστουμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.710 22-01-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.711 22-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.712 22-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι τον Ιταλο αλλα ειναι?Κοιτας στη CFA και αυτος απο`οσο ξερω ειναι στη FiFe.Θα τους καλουσαμε αλλα εκεινη τη μερα θα ειναι σε show. Μπες εδω www.fifeweb.org και βρες τους κριτες. Click για ανάπτυξη... Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.703 22-01-09 15:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.704 22-01-09 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.705 22-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ'ΜΑΝΑ ΤΟΥ 13 ΚΙΛΑ ΛΙΠΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.706 22-01-09 15:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.707 22-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Α αααααααααχαχααχαχαχα yo yo men Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.708 22-01-09 15:21 Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.709 22-01-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Click για ανάπτυξη... Ααααααααααχαχαχαχαχαχα κυρια Νεκταριααααααααααααααααααα αχαχαχαχαχααχα δεν μπορω καλεεεεεεεεεεεεεε μου φυγανε πολυ μου αρεσουν ευχαριστουμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.710 22-01-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.711 22-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.712 22-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.704 22-01-09 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.705 22-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ'ΜΑΝΑ ΤΟΥ 13 ΚΙΛΑ ΛΙΠΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.706 22-01-09 15:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.707 22-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Α αααααααααχαχααχαχαχα yo yo men Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.708 22-01-09 15:21 Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.709 22-01-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Click για ανάπτυξη... Ααααααααααχαχαχαχαχαχα κυρια Νεκταριααααααααααααααααααα αχαχαχαχαχααχα δεν μπορω καλεεεεεεεεεεεεεε μου φυγανε πολυ μου αρεσουν ευχαριστουμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.710 22-01-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.711 22-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.712 22-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.705 22-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ'ΜΑΝΑ ΤΟΥ 13 ΚΙΛΑ ΛΙΠΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.706 22-01-09 15:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.707 22-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Α αααααααααχαχααχαχαχα yo yo men Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.708 22-01-09 15:21 Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.709 22-01-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Click για ανάπτυξη... Ααααααααααχαχαχαχαχαχα κυρια Νεκταριααααααααααααααααααα αχαχαχαχαχααχα δεν μπορω καλεεεεεεεεεεεεεε μου φυγανε πολυ μου αρεσουν ευχαριστουμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.710 22-01-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.711 22-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.712 22-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ'ΜΑΝΑ ΤΟΥ 13 ΚΙΛΑ ΛΙΠΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.706 22-01-09 15:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.707 22-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Α αααααααααχαχααχαχαχα yo yo men Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.708 22-01-09 15:21 Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.709 22-01-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Click για ανάπτυξη... Ααααααααααχαχαχαχαχαχα κυρια Νεκταριααααααααααααααααααα αχαχαχαχαχααχα δεν μπορω καλεεεεεεεεεεεεεε μου φυγανε πολυ μου αρεσουν ευχαριστουμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.710 22-01-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.711 22-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.712 22-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.707 22-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Α αααααααααχαχααχαχαχα yo yo men Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.708 22-01-09 15:21 Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.709 22-01-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Click για ανάπτυξη... Ααααααααααχαχαχαχαχαχα κυρια Νεκταριααααααααααααααααααα αχαχαχαχαχααχα δεν μπορω καλεεεεεεεεεεεεεε μου φυγανε πολυ μου αρεσουν ευχαριστουμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.710 22-01-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.711 22-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.712 22-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Α αααααααααχαχααχαχαχα yo yo men Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.708 22-01-09 15:21 Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.709 22-01-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Click για ανάπτυξη... Ααααααααααχαχαχαχαχαχα κυρια Νεκταριααααααααααααααααααα αχαχαχαχαχααχα δεν μπορω καλεεεεεεεεεεεεεε μου φυγανε πολυ μου αρεσουν ευχαριστουμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.710 22-01-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.711 22-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.712 22-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.709 22-01-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Click για ανάπτυξη... Ααααααααααχαχαχαχαχαχα κυρια Νεκταριααααααααααααααααααα αχαχαχαχαχααχα δεν μπορω καλεεεεεεεεεεεεεε μου φυγανε πολυ μου αρεσουν ευχαριστουμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.710 22-01-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.711 22-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.712 22-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Some interesting pictures that I received from a friend of mine. Enjoy… The House Cat The Hip Hop Cat The Metal Cat The Stevie Wonder Cat The Stoner Rock Cat The Techno Cat The iCat Click για ανάπτυξη... Ααααααααααχαχαχαχαχαχα κυρια Νεκταριααααααααααααααααααα αχαχαχαχαχααχα δεν μπορω καλεεεεεεεεεεεεεε μου φυγανε πολυ μου αρεσουν ευχαριστουμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.710 22-01-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.711 22-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.712 22-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.711 22-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.712 22-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.712 22-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.713 22-01-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ετσι ετσι... Γιατι η Νεκταρια δεν μου απαντα, απ' οτι φαινεται. Αυτο το "θεια" τι το ηθελες τωρα? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.714 22-01-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα... με πιανει ωρες ωρες και ριχνω τον εαυτο μου... Click για ανάπτυξη... Κακως νεοτατη κοπελα,ακου ''θεια'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.715 22-01-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιους? Εχω χασει καποιο επεισοδιο? Click για ανάπτυξη... Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στα πει η Θεια Γιουλη Παυλο μου που τα ξερει ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... Το πρακτορειο ροιτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.716 22-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε κουτσομπολη,αντι να χαζευεις αυτα τα τεραστια χοντρουλα γατουνια που εβαλα,το μυαλο σου εσενα εκει,μη χασεις κατι και πως θα κοιμηθεις μετα απο την αγωνια.Τι να σου πουμε αλλωστε ,τις αποψεις σου επι του θεματος τις γνωριζουμε.Δεν θα σου πουμε,δεν θα σου πουμε (προς το πατον) ετσι να σκασεις,αααα ΥΓ. Και μη γραψεις,επι ποιου θεματος,γιατι το Σαββατο δεν θα γλυτωσεις απο τα χερια μου. Το πρακτορειο ροιτερ Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η Νεκταρια έγραψε: #3.717 22-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κουτσομπολης -δεν υπηρξα ποτε- θα ημουν αν γυρευα να μαθω κατι που δεν εχω ακουσει και ρωταγα ψαρευοντας απο 'δω κι απο 'κει. Αφου εγινε υπαινιγμος για κατι αοριστο σε δημοσια συζητηση, το μονο φυσιολογικο ειναι να ρωτησω "Τι?". Απλα και ομορφα. Θα μου πει το Γιουλακι εμενα... Click για ανάπτυξη... Η θεια Γιουλη αν δεν δωσει το ΟΚ η μαμα Νεκταρια δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η ESTELLE έγραψε: #3.718 22-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα θα κανετε και στη Cammy μανικιουρ - πεντικιουρ? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.719 22-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι βρε!Στο μαγαζί ήρθε η Θένια!Η Cammy είναι στο σπίτι! Της μικρής τα νυχάκια τα έκοψε πριν 2 βδομάδες που ήρθε απο εκεί! Είναι η προσωπική μας μανικιουριστρια!! Click για ανάπτυξη... Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.720 22-01-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω του Μουψη δεν τα εχω κοψει και δεν εχω σκοπο. Εκτος αν τον πιασει καμια τρελα καμια μερα και αρχισει να μας κανει ολους φετες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.