ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.781 23-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Γιαννης Πλουταρχος ε? Click για ανάπτυξη... η τεχνη σε ολο της το μεγαλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.782 23-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η τεχνη σε ολο της το μεγαλειο Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααχαχαχααχαχα ετσι ετσι κ.Γιουλη σε ολο δε λετε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.783 23-01-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααααααααχαχαχααχαχα ετσι ετσι κ.Γιουλη σε ολο δε λετε τιποτα Click για ανάπτυξη... Δημητρη....αφου δεν με θεωρεις "Θεια" οπως ειπες... μιλα μου στον Ενικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.784 23-01-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δημητρη....αφου δεν με θεωρεις "Θεια" οπως ειπες... μιλα μου στον Ενικο... Click για ανάπτυξη... Να με συγχωρειτε,λοιπον οπως νομιζετε... Γιουλη μου ευχαριστω πολυ τωρα τι εμεινε ε? ε? ε? να ερθω να δω τα κουκλια και εσας φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.785 23-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να με συγχωρειτε,λοιπον οπως νομιζετε... Γιουλη μου ευχαριστω πολυ τωρα τι εμεινε ε? ε? ε? να ερθω να δω τα κουκλια και εσας φυσικα Click για ανάπτυξη... Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.786 23-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.787 23-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αααααααααχααχχαχαχαχαχααχα μα καλα πως τα καταφερα ετσι μεσα σε ενα τοσο'δα ποστ εφυγα απο τον πλυθηντικο,πηγα στον ενικο και αμεσως μετα ξαναγυρισα παλι πισω αχαχχααχαχαχαχα καλε Γιουλη μου ''εσας'' εννοουσα ολη την οικογενεια σας τι νομιζατε αχαχαχαχαχαχα Ντοινγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.788 23-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Click για ανάπτυξη... Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.789 23-01-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.790 23-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.791 23-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.792 23-01-09 14:45 Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Γιαννης Πλουταρχος ε? Click για ανάπτυξη... η τεχνη σε ολο της το μεγαλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.782 23-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η τεχνη σε ολο της το μεγαλειο Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααχαχαχααχαχα ετσι ετσι κ.Γιουλη σε ολο δε λετε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.783 23-01-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααααααααχαχαχααχαχα ετσι ετσι κ.Γιουλη σε ολο δε λετε τιποτα Click για ανάπτυξη... Δημητρη....αφου δεν με θεωρεις "Θεια" οπως ειπες... μιλα μου στον Ενικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.784 23-01-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δημητρη....αφου δεν με θεωρεις "Θεια" οπως ειπες... μιλα μου στον Ενικο... Click για ανάπτυξη... Να με συγχωρειτε,λοιπον οπως νομιζετε... Γιουλη μου ευχαριστω πολυ τωρα τι εμεινε ε? ε? ε? να ερθω να δω τα κουκλια και εσας φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.785 23-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να με συγχωρειτε,λοιπον οπως νομιζετε... Γιουλη μου ευχαριστω πολυ τωρα τι εμεινε ε? ε? ε? να ερθω να δω τα κουκλια και εσας φυσικα Click για ανάπτυξη... Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.786 23-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.787 23-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αααααααααχααχχαχαχαχαχααχα μα καλα πως τα καταφερα ετσι μεσα σε ενα τοσο'δα ποστ εφυγα απο τον πλυθηντικο,πηγα στον ενικο και αμεσως μετα ξαναγυρισα παλι πισω αχαχχααχαχαχαχα καλε Γιουλη μου ''εσας'' εννοουσα ολη την οικογενεια σας τι νομιζατε αχαχαχαχαχαχα Ντοινγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.788 23-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Click για ανάπτυξη... Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.789 23-01-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.790 23-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.791 23-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.792 23-01-09 14:45 Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η τεχνη σε ολο της το μεγαλειο Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααχαχαχααχαχα ετσι ετσι κ.Γιουλη σε ολο δε λετε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.783 23-01-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααααααααχαχαχααχαχα ετσι ετσι κ.Γιουλη σε ολο δε λετε τιποτα Click για ανάπτυξη... Δημητρη....αφου δεν με θεωρεις "Θεια" οπως ειπες... μιλα μου στον Ενικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.784 23-01-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δημητρη....αφου δεν με θεωρεις "Θεια" οπως ειπες... μιλα μου στον Ενικο... Click για ανάπτυξη... Να με συγχωρειτε,λοιπον οπως νομιζετε... Γιουλη μου ευχαριστω πολυ τωρα τι εμεινε ε? ε? ε? να ερθω να δω τα κουκλια και εσας φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.785 23-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να με συγχωρειτε,λοιπον οπως νομιζετε... Γιουλη μου ευχαριστω πολυ τωρα τι εμεινε ε? ε? ε? να ερθω να δω τα κουκλια και εσας φυσικα Click για ανάπτυξη... Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.786 23-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.787 23-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αααααααααχααχχαχαχαχαχααχα μα καλα πως τα καταφερα ετσι μεσα σε ενα τοσο'δα ποστ εφυγα απο τον πλυθηντικο,πηγα στον ενικο και αμεσως μετα ξαναγυρισα παλι πισω αχαχχααχαχαχαχα καλε Γιουλη μου ''εσας'' εννοουσα ολη την οικογενεια σας τι νομιζατε αχαχαχαχαχαχα Ντοινγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.788 23-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Click για ανάπτυξη... Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.789 23-01-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.790 23-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.791 23-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.792 23-01-09 14:45 Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααααααααχαχαχααχαχα ετσι ετσι κ.Γιουλη σε ολο δε λετε τιποτα Click για ανάπτυξη... Δημητρη....αφου δεν με θεωρεις "Θεια" οπως ειπες... μιλα μου στον Ενικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.784 23-01-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δημητρη....αφου δεν με θεωρεις "Θεια" οπως ειπες... μιλα μου στον Ενικο... Click για ανάπτυξη... Να με συγχωρειτε,λοιπον οπως νομιζετε... Γιουλη μου ευχαριστω πολυ τωρα τι εμεινε ε? ε? ε? να ερθω να δω τα κουκλια και εσας φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.785 23-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να με συγχωρειτε,λοιπον οπως νομιζετε... Γιουλη μου ευχαριστω πολυ τωρα τι εμεινε ε? ε? ε? να ερθω να δω τα κουκλια και εσας φυσικα Click για ανάπτυξη... Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.786 23-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.787 23-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αααααααααχααχχαχαχαχαχααχα μα καλα πως τα καταφερα ετσι μεσα σε ενα τοσο'δα ποστ εφυγα απο τον πλυθηντικο,πηγα στον ενικο και αμεσως μετα ξαναγυρισα παλι πισω αχαχχααχαχαχαχα καλε Γιουλη μου ''εσας'' εννοουσα ολη την οικογενεια σας τι νομιζατε αχαχαχαχαχαχα Ντοινγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.788 23-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Click για ανάπτυξη... Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.789 23-01-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.790 23-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.791 23-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.792 23-01-09 14:45 Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δημητρη....αφου δεν με θεωρεις "Θεια" οπως ειπες... μιλα μου στον Ενικο... Click για ανάπτυξη... Να με συγχωρειτε,λοιπον οπως νομιζετε... Γιουλη μου ευχαριστω πολυ τωρα τι εμεινε ε? ε? ε? να ερθω να δω τα κουκλια και εσας φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.785 23-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να με συγχωρειτε,λοιπον οπως νομιζετε... Γιουλη μου ευχαριστω πολυ τωρα τι εμεινε ε? ε? ε? να ερθω να δω τα κουκλια και εσας φυσικα Click για ανάπτυξη... Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.786 23-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.787 23-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αααααααααχααχχαχαχαχαχααχα μα καλα πως τα καταφερα ετσι μεσα σε ενα τοσο'δα ποστ εφυγα απο τον πλυθηντικο,πηγα στον ενικο και αμεσως μετα ξαναγυρισα παλι πισω αχαχχααχαχαχαχα καλε Γιουλη μου ''εσας'' εννοουσα ολη την οικογενεια σας τι νομιζατε αχαχαχαχαχαχα Ντοινγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.788 23-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Click για ανάπτυξη... Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.789 23-01-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.790 23-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.791 23-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.792 23-01-09 14:45 Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να με συγχωρειτε,λοιπον οπως νομιζετε... Γιουλη μου ευχαριστω πολυ τωρα τι εμεινε ε? ε? ε? να ερθω να δω τα κουκλια και εσας φυσικα Click για ανάπτυξη... Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.786 23-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.787 23-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αααααααααχααχχαχαχαχαχααχα μα καλα πως τα καταφερα ετσι μεσα σε ενα τοσο'δα ποστ εφυγα απο τον πλυθηντικο,πηγα στον ενικο και αμεσως μετα ξαναγυρισα παλι πισω αχαχχααχαχαχαχα καλε Γιουλη μου ''εσας'' εννοουσα ολη την οικογενεια σας τι νομιζατε αχαχαχαχαχαχα Ντοινγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.788 23-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Click για ανάπτυξη... Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.789 23-01-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.790 23-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.791 23-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.792 23-01-09 14:45 Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.787 23-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αααααααααχααχχαχαχαχαχααχα μα καλα πως τα καταφερα ετσι μεσα σε ενα τοσο'δα ποστ εφυγα απο τον πλυθηντικο,πηγα στον ενικο και αμεσως μετα ξαναγυρισα παλι πισω αχαχχααχαχαχαχα καλε Γιουλη μου ''εσας'' εννοουσα ολη την οικογενεια σας τι νομιζατε αχαχαχαχαχαχα Ντοινγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.788 23-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Click για ανάπτυξη... Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.789 23-01-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.790 23-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.791 23-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.792 23-01-09 14:45 Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι τα ιδια?? Παυλο πες του κι εσυ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αααααααααχααχχαχαχαχαχααχα μα καλα πως τα καταφερα ετσι μεσα σε ενα τοσο'δα ποστ εφυγα απο τον πλυθηντικο,πηγα στον ενικο και αμεσως μετα ξαναγυρισα παλι πισω αχαχχααχαχαχαχα καλε Γιουλη μου ''εσας'' εννοουσα ολη την οικογενεια σας τι νομιζατε αχαχαχαχαχαχα Ντοινγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.788 23-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Click για ανάπτυξη... Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.789 23-01-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.790 23-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.791 23-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.792 23-01-09 14:45 Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν ρε Δημητρη... Αφου σε παρακαλεσε η κοπελα. Τη στεναχωρησες τωρα. Την κανεις και νοιωθει μεγαλη. Click για ανάπτυξη... Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.789 23-01-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.790 23-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.791 23-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.792 23-01-09 14:45 Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.790 23-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.791 23-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.792 23-01-09 14:45 Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε μεγαλη ειμαι....εχω το γνωθι σε αυτον... Αλλα μου αρεσουν τα καρτ και το snowmobil Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: ''Μωρε μεγαλη ειμαι''? ε ποτε το ακουσα και αυτο μα τι λες δηλαδη οταν σου χτυπησει ο ταχυδρομος την πορτα για το ΕΚΑΣ τοτε τι θα εισαι αααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.791 23-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.792 23-01-09 14:45 Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.792 23-01-09 14:45 Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.793 23-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.794 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.795 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν εχω κανει snow mobil. Θα το λατρευα... Click για ανάπτυξη... Απλα ανεβαινεις και βαζεις μπρος, φρενο, γκαζι κλπ...ποτε τα ποδια κατω εν ωρα κινησης Καλα κι εγω σαν κοτα πηγαινα...φοβομουν λιγο, αλλα μου αρεσε Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω Παυλο η απαντηση σου τα λεει ολα ε μα καλα δε λεω μωρε μηπως τελικα να την φωναζουμε θειτσα μπας και συνελθει με αυτο το θεματακι Click για ανάπτυξη... Θεια απο την Αστραλία, ή Θεια Νταιζη? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, ωραιο το νεο avatar. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.796 23-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οντως αγγιζαμε φεβρουαριο και καπου υπηρχε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα αχαχαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εχεις παρει φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.797 23-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχεις παρει φορα.... Click για ανάπτυξη... Σωστα συγγνωμη μαλλον ηρθε η ωρα να πατησω φρενο ε? και κατι αλλο τωρα Παυλο αμα δω την Γιουλη μονο θεια δεν θα την φωναζω ε? ειναι θεα ε? το'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.798 23-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Bρε, αμα δεις τη Γιουλη... Μονο "θειτσα" δε θα θες να τη φωναζεις.... Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 23-01-09 14:54 βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
βρε παιδια κατι ασχετο... λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην.... Ειναι Royal (= Ρογιαλ) Σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.800 23-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωπα καλε... Το θεμα ειναι να χαμογελας και να μη σε νοιαζουν οι ρυτιδες Click για ανάπτυξη... Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα ααααααααχαχχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.