Τα Μaine Coon-άκια!!

βρε παιδια κατι ασχετο...
λυστε μου μια απορια οι ομιλωντες αριστα την Αγγλικην....
Ειναι Royal (= Ρογιαλ)
Σωστα? :hmm:

Εγω ετσι ξερω παντως;)
ετσι θυμαμαι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χτες πρωτοαντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα:P
ααααααααχαχχαχαχαχα:lol:
εγω πριν 3 ή 4 χρονια:hmm::P:lol::lol::lol:
Οσο για τη πρωτη ασπρη τριχα....ουτε θυμαμαι ποσο παλια πριν τη πρωταντικρυσα...τα γονιδια της μαμας γαρ:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ετσι ξερω παντως;)
ετσι θυμαμαι:P
Επειδη παρα πολλοι τη λενε Ρουαγιαλ...κι επιμενουν κιολας οτι ειναι ετσι:hmm:
Παυλο τι λες κι εσυ που ξερεις τελεια Αγγλικα?

εγω πριν 3 ή 4 χρονια:hmm::P:lol::lol::lol:
Οσο για τη πρωτη ασπρη τριχα....ουτε θυμαμαι ποσο παλια πριν τη πρωταντικρυσα...τα γονιδια της μαμας γαρ:P

Eδω εδω Γιουλη μου:D
κομμωτικη-μακιγιαζ:P
ολα τα καλυπτω:up:
αχαχαχαχαχαχα:lol:

Επειδη παρα πολλοι τη λενε Ρουαγιαλ...κι επιμενουν κιολας οτι ειναι ετσι:hmm:
Παυλο τι λες κι εσυ που ξερεις τελεια Αγγλικα?

Αυτο ειναι overstatement (αμεταφραστο) και το ξερεις. Ακου τελεια αγγλικα...:blink:
Λοιπον, το Royal δεν προφερεται ουτε Ρογιαλ και, σαφως, ουτε Ρουαγιαλ. Ετσι το προφερουν οι Rednecks του Αινταχο. Προφερεται Ρόιαλ με το "ι" να ακουγεται ελαχιστα.

Αυτο ειναι overstatement (αμεταφραστο) και το ξερεις. Ακου τελεια αγγλικα...:blink:
Λοιπον, το Royal δεν προφερεται ουτε Ρογιαλ και, σαφως, ουτε Ρουαγιαλ. Ετσι το προφερουν οι Rednecks του Αινταχο. Προφερεται Ρόιαλ με το "ι" να ακουγεται ελαχιστα.

Ασχετο:P
αλλα θα ηθελα αυριο να ειμουν απο μια μερια να εβλεπα την εκφραση σας και τις παραγγελιες σας:lol:
αραγε τι θα φατε αχαχαχαχαχααχαχαχα:lol:

Ασχετο:P
αλλα θα ηθελα αυριο να ειμουν απο μια μερια να εβλεπα την εκφραση σας και τις παραγγελιες σας:lol:
αραγε τι θα φατε αχαχαχαχαχααχαχαχα:lol:
Μακαρι ναρχοσουν:(
Βαλε καμμια νεοτερη φωτο στην υπογραφη σου:happy:

:)Kαλησπέρα και απο Αθήνα!!:)
Ηταν λίγο επεισοδιακή η μέρα μου σήμερα,ξεκίνησε με το άγχος του καιρού, τελικά όλα καλά και τελείωσε με το χάσιμο της βαλίτσας μου στο αεροδρόμιο!Εκεί έγινα χάλια...Καλά λέω ρε γμτ τέτοια γκαντεμιά;Αφού πήγα στις τουαλέτες και έκλαιγα κανά τέταρτο απο τα νεύρα μου και τη στεναχώρια μου.:mad:Τελικά όλα καλά και με τη βαλίτσα,οι μακάκες δεν την είχαν φορτώσει απο τη Θεσσαλονίκη!Μου τη φέραν μετά απο 2 ώρες στο ξενοδοχείο.Τώρα είμαι εδώ και μιας και δεν είχα τί να κάνω και μου λείψατε απο το πρωί είπα να μπω να δω τί κάνετε!!:P

:)Kαλησπέρα και απο Αθήνα!!:)
Ηταν λίγο επεισοδιακή η μέρα μου σήμερα,ξεκίνησε με το άγχος του καιρού, τελικά όλα καλά και τελείωσε με το χάσιμο της βαλίτσας μου στο αεροδρόμιο!Εκεί έγινα χάλια...Καλά λέω ρε γμτ τέτοια γκαντεμιά;Αφού πήγα στις τουαλέτες και έκλαιγα κανά τέταρτο απο τα νεύρα μου και τη στεναχώρια μου.:mad:Τελικά όλα καλά και με τη βαλίτσα,οι μακάκες δεν την είχαν φορτώσει απο τη Θεσσαλονίκη!Μου τη φέραν μετά απο 2 ώρες στο ξενοδοχείο.Τώρα είμαι εδώ και μιας και δεν είχα τί να κάνω και μου λείψατε απο το πρωί είπα να μπω να δω τί κάνετε!!:P

Τελος καλο ολα καλα λοιπον;)
εμεις εδω:)
τα λεμε λιγουλακι:P
απ'ολα εχει ο μπουφες:up:
διαλεχτεεεεεεεεεεεε:lol:

Τελος καλο ολα καλα λοιπον;)
εμεις εδω:)
τα λεμε λιγουλακι:P
απ'ολα εχει ο μπουφες:up:
διαλεχτεεεεεεεεεεεε:lol:
Τί προτείνεις Δημήτρη μου να τσιμπήσω απο τον μπουφέ;;;):lol:

Τί προτείνεις Δημήτρη μου να τσιμπήσω απο τον μπουφέ;;;):lol:

Λενε οτι ειμαι αδυνατος:) και ας εχω παρει 9 κιλα(εγω παλι με θεωρω οκ):D
αμα τρως κρεας και θελεις παιδακια τσιμπα εμενα:redface::P
ααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχα:lol:

Μόλις παρήγγειλα μια σοκολάτα να πιώ εδώ στη ρεσεψιόν και καθώς πίνω κοιτάω το φλιτζάνι και τί γράφει;Μαουρο!!!Νεκταρία παντού γάτες βλέπω ακόμα και τα ονόματα τους στα φλιτζάνια!!!:lol:

Μόλις παρήγγειλα μια σοκολάτα να πιώ εδώ στη ρεσεψιόν και καθώς πίνω κοιτάω το φλιτζάνι και τί γράφει;Μαουρο!!!Νεκταρία παντού γάτες βλέπω ακόμα και τα ονόματα τους στα φλιτζάνια!!!:lol:

Που ξερεις:D
αμα μετα παρεις τσαι μπορει να γραφει Τroy:P
axaxaxaxaxaxa:lol:

Η μπορεί να ακούσω κανά κομμάτι των Duran Duran!!!:lol:
Πάντως με το που ήρθα στο ξενοδοχείο βλεπω μπροστά μου μια γάτα Βιρμανίας αλλά το σκασμένο δεν καθόταν να τη χαιδέψω με τίποτα!Ο άντρας μου λέει ότι είναι του διπλανού ξενοδοχείου αλλά την έχουν ελεύθερη έξω..Κούκλα ήταν!!:)

Η μπορεί να ακούσω κανά κομμάτι των Duran Duran!!!:lol:
Πάντως με το που ήρθα στο ξενοδοχείο βλεπω μπροστά μου μια γάτα Βιρμανίας αλλά το σκασμένο δεν καθόταν να τη χαιδέψω με τίποτα!Ο άντρας μου λέει ότι είναι του διπλανού ξενοδοχείου αλλά την έχουν ελεύθερη έξω..Κούκλα ήταν!!:)

Ε τι καθεσε λοιπον:P
τρεχα να παρεις δωματιο στο διπλα ξενοδοχειο:D
και φευγοντας παρτην μαζι σου:redface:,και βρισκουμε σε ποιον θα την δωσεις(σ'εμενα σ'εμενα)αχαχααχαχαχα:lol:
α και κοιτα μην γινει κανενα λαθος οπως με την βαλιτσα αχαχαχα:lol:

Ε τι καθεσε λοιπον:P
τρεχα να παρεις δωματιο στο διπλα ξενοδοχειο:D
και φευγοντας παρτην μαζι σου:redface:,και βρισκουμε σε ποιον θα την δωσεις(σ'εμενα σ'εμενα)αχαχααχαχαχα:lol:
α και κοιτα μην γινει κανενα λαθος οπως με την βαλιτσα αχαχαχα:lol:
Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!!:P
Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας!:happy:
Φιλιά πολλά!:)

Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!!:P
Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας!:happy:

Τελεια:P
την περιμενω στο σπιτι μου αυριο κιολας αχαχαχαχαχα:lol:

Επισης παντα τετοια σας ευχομαι:up:
για παντα μαζι και αγαπημενοι :D
ενωμενοι και με υγεια;)
καλη βολτουλα,ξεσκαστε και για εμας:happy:

Ακριβως! Τελος καλο ολα καλα.

Χρονια πολλα σας ευχομαι.

We'll catch up t'row!

Δημητρη, το γατακι σου ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Ειναι πολυ ομορφο. Πως το λενε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back