Τα Μaine Coon-άκια!!

Νεκταρια μου κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ειχα τρελαθει εδω στην ερημια χωρις τα μικρα μου να μου κανουν χαρες οταν γυριζω και να μου γουργουριζουν οταν τα αγκαλιαζω.Η θετικη τους ενεργεια και η αδολη αγαπη τους σου φτιαχνει τη μερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!:up:Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!!:)
Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!:up:Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!!:)
ελα μωρε τωρα για ενα κατουρημα κανεις ετσι?:P εγω τι να πω με τους μαντραχαλους:mad: λες να του ξυπνησε το αντρικο ενστικτο?:hmm:λες να βγαζω δυνατους αντρες?:lol::lol: ποτε ειπες θα τα στειρωσεις? Μηπως να το συντομευες:hmm::lol:;)

ελα μωρε τωρα για ενα κατουρημα κανεις ετσι?:P εγω τι να πω με τους μαντραχαλους:mad: λες να του ξυπνησε το αντρικο ενστικτο?:hmm:λες να βγαζω δυνατους αντρες?:lol::lol: ποτε ειπες θα τα στειρωσεις? Μηπως να το συντομευες:hmm::lol:;)
Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι!:lol:
Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!!;) Ο βρωμιάρης!!:D

Το "αγγελούδι" μου!!:lol:

Συνημμένα

• Duran and Cammy 204.jpg
    Duran and Cammy 204.jpg
    112,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Duran and Cammy 247.jpg
    Duran and Cammy 247.jpg
    103,7 KB · Εμφανίσεις: 22
Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι!:lol:
Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!!;) Ο βρωμιάρης!!:D
Πλακα κανεις:confused: μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω:redface:

Νεκταρια μου κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ειχα τρελαθει εδω στην ερημια χωρις τα μικρα μου να μου κανουν χαρες οταν γυριζω και να μου γουργουριζουν οταν τα αγκαλιαζω.Η θετικη τους ενεργεια και η αδολη αγαπη τους σου φτιαχνει τη μερα.
Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα!:up:

Που να δειτε και το βιντεο που τα τραβηξα.Αποθεωση:):) Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση θετικη ενεργεια σου δινουν.
Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς!:)

Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα:up:

Το "αγγελούδι" μου!!:lol:
Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!!:up:

Πλακα κανεις:confused: μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω:redface:
Οχι καλέ!Τϊ σπέρμα να μύριζε!!Απλά συνέδεσα τη Θένια με το κατούρημα!Είπα,κατουρήθηκε το παιδί απο τη χαρά του,όχι έχυσε!!:redface::lol::lol:

Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα!:up:

Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς!:)

Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα:up:

Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!!:up:
Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!!:up:
Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν;:happy:

Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!!:up:
Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν;:happy:
Καλα είναι τα μωράκια μου. Σήμερα έπαιζαν κι αυτα πολύ κατά το μεσημεράκι. Η Νάλα με τον Σεβαχ έκαναν σούζες στο σαλόνι γιατι άλλαξα τα έπιπλα θέση κ έκανα περισσότερο χώρο κ ξεσάλωσαν:rolleyes:

Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!!:happy:

Συνημμένα

• Duran and Cammy 258.jpg
    Duran and Cammy 258.jpg
    84,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Duran and Cammy 255.jpg
    Duran and Cammy 255.jpg
    125,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Duran and Cammy 230.jpg
    Duran and Cammy 230.jpg
    102,4 KB · Εμφανίσεις: 20
καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα:P
που ειναι να τα ζουλιξω?;)

Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα!:up:

Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!!:P
Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!!:lol:

Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!!:P
Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!!:lol:
Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε?:cool:

Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε?:cool:
Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..:(Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά...

παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας.;)

Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι!
Καληνύχτα παιδάκια!!:)
Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!!:lol:

Καλημερα Κουνακια! :)
Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου!
Απαιχτες φωτο Στελλα!
Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια:lol::lol::lol::up::up:
Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη?:hmm::lol::lol::lol:

Καλημερα Κουνακια! :)
Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου!
Απαιχτες φωτο Στελλα!
Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια:lol::lol::lol::up::up:
Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη?:hmm::lol::lol::lol:

Καλημερα.

Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back