moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.001 01-02-09 23:14 Νεκταρια μου κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ειχα τρελαθει εδω στην ερημια χωρις τα μικρα μου να μου κανουν χαρες οταν γυριζω και να μου γουργουριζουν οταν τα αγκαλιαζω.Η θετικη τους ενεργεια και η αδολη αγαπη τους σου φτιαχνει τη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.002 01-02-09 23:15 Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η Νεκταρια έγραψε: #4.003 01-02-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε τωρα για ενα κατουρημα κανεις ετσι? εγω τι να πω με τους μαντραχαλους λες να του ξυπνησε το αντρικο ενστικτο?λες να βγαζω δυνατους αντρες? ποτε ειπες θα τα στειρωσεις? Μηπως να το συντομευες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:23 Η ESTELLE έγραψε: #4.004 01-02-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ελα μωρε τωρα για ενα κατουρημα κανεις ετσι? εγω τι να πω με τους μαντραχαλους λες να του ξυπνησε το αντρικο ενστικτο?λες να βγαζω δυνατους αντρες? ποτε ειπες θα τα στειρωσεις? Μηπως να το συντομευες Click για ανάπτυξη... Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι! Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!! Ο βρωμιάρης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η ESTELLE έγραψε: #4.005 01-02-09 23:28 Το "αγγελούδι" μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 204.jpg 112,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duran and Cammy 247.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 23 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.006 01-02-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι! Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!! Ο βρωμιάρης!! Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #4.007 01-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ειχα τρελαθει εδω στην ερημια χωρις τα μικρα μου να μου κανουν χαρες οταν γυριζω και να μου γουργουριζουν οταν τα αγκαλιαζω.Η θετικη τους ενεργεια και η αδολη αγαπη τους σου φτιαχνει τη μερα. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που να δειτε και το βιντεο που τα τραβηξα.Αποθεωση Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση θετικη ενεργεια σου δινουν. Click για ανάπτυξη... Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το "αγγελούδι" μου!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.008 01-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ!Τϊ σπέρμα να μύριζε!!Απλά συνέδεσα τη Θένια με το κατούρημα!Είπα,κατουρήθηκε το παιδί απο τη χαρά του,όχι έχυσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #4.009 01-02-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #4.010 01-02-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Click για ανάπτυξη... Καλα είναι τα μωράκια μου. Σήμερα έπαιζαν κι αυτα πολύ κατά το μεσημεράκι. Η Νάλα με τον Σεβαχ έκαναν σούζες στο σαλόνι γιατι άλλαξα τα έπιπλα θέση κ έκανα περισσότερο χώρο κ ξεσάλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.011 01-02-09 23:52 Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 258.jpg 84,5 KB · Εμφανίσεις: 22 Duran and Cammy 255.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 27 Duran and Cammy 230.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 21 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.012 01-02-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια μου κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ειχα τρελαθει εδω στην ερημια χωρις τα μικρα μου να μου κανουν χαρες οταν γυριζω και να μου γουργουριζουν οταν τα αγκαλιαζω.Η θετικη τους ενεργεια και η αδολη αγαπη τους σου φτιαχνει τη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.002 01-02-09 23:15 Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η Νεκταρια έγραψε: #4.003 01-02-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε τωρα για ενα κατουρημα κανεις ετσι? εγω τι να πω με τους μαντραχαλους λες να του ξυπνησε το αντρικο ενστικτο?λες να βγαζω δυνατους αντρες? ποτε ειπες θα τα στειρωσεις? Μηπως να το συντομευες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:23 Η ESTELLE έγραψε: #4.004 01-02-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ελα μωρε τωρα για ενα κατουρημα κανεις ετσι? εγω τι να πω με τους μαντραχαλους λες να του ξυπνησε το αντρικο ενστικτο?λες να βγαζω δυνατους αντρες? ποτε ειπες θα τα στειρωσεις? Μηπως να το συντομευες Click για ανάπτυξη... Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι! Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!! Ο βρωμιάρης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η ESTELLE έγραψε: #4.005 01-02-09 23:28 Το "αγγελούδι" μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 204.jpg 112,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duran and Cammy 247.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 23 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.006 01-02-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι! Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!! Ο βρωμιάρης!! Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #4.007 01-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ειχα τρελαθει εδω στην ερημια χωρις τα μικρα μου να μου κανουν χαρες οταν γυριζω και να μου γουργουριζουν οταν τα αγκαλιαζω.Η θετικη τους ενεργεια και η αδολη αγαπη τους σου φτιαχνει τη μερα. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που να δειτε και το βιντεο που τα τραβηξα.Αποθεωση Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση θετικη ενεργεια σου δινουν. Click για ανάπτυξη... Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το "αγγελούδι" μου!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.008 01-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ!Τϊ σπέρμα να μύριζε!!Απλά συνέδεσα τη Θένια με το κατούρημα!Είπα,κατουρήθηκε το παιδί απο τη χαρά του,όχι έχυσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #4.009 01-02-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #4.010 01-02-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Click για ανάπτυξη... Καλα είναι τα μωράκια μου. Σήμερα έπαιζαν κι αυτα πολύ κατά το μεσημεράκι. Η Νάλα με τον Σεβαχ έκαναν σούζες στο σαλόνι γιατι άλλαξα τα έπιπλα θέση κ έκανα περισσότερο χώρο κ ξεσάλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.011 01-02-09 23:52 Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 258.jpg 84,5 KB · Εμφανίσεις: 22 Duran and Cammy 255.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 27 Duran and Cammy 230.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 21 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.012 01-02-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η Νεκταρια έγραψε: #4.003 01-02-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε τωρα για ενα κατουρημα κανεις ετσι? εγω τι να πω με τους μαντραχαλους λες να του ξυπνησε το αντρικο ενστικτο?λες να βγαζω δυνατους αντρες? ποτε ειπες θα τα στειρωσεις? Μηπως να το συντομευες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:23 Η ESTELLE έγραψε: #4.004 01-02-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ελα μωρε τωρα για ενα κατουρημα κανεις ετσι? εγω τι να πω με τους μαντραχαλους λες να του ξυπνησε το αντρικο ενστικτο?λες να βγαζω δυνατους αντρες? ποτε ειπες θα τα στειρωσεις? Μηπως να το συντομευες Click για ανάπτυξη... Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι! Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!! Ο βρωμιάρης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η ESTELLE έγραψε: #4.005 01-02-09 23:28 Το "αγγελούδι" μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 204.jpg 112,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duran and Cammy 247.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 23 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.006 01-02-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι! Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!! Ο βρωμιάρης!! Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #4.007 01-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ειχα τρελαθει εδω στην ερημια χωρις τα μικρα μου να μου κανουν χαρες οταν γυριζω και να μου γουργουριζουν οταν τα αγκαλιαζω.Η θετικη τους ενεργεια και η αδολη αγαπη τους σου φτιαχνει τη μερα. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που να δειτε και το βιντεο που τα τραβηξα.Αποθεωση Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση θετικη ενεργεια σου δινουν. Click για ανάπτυξη... Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το "αγγελούδι" μου!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.008 01-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ!Τϊ σπέρμα να μύριζε!!Απλά συνέδεσα τη Θένια με το κατούρημα!Είπα,κατουρήθηκε το παιδί απο τη χαρά του,όχι έχυσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #4.009 01-02-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #4.010 01-02-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Click για ανάπτυξη... Καλα είναι τα μωράκια μου. Σήμερα έπαιζαν κι αυτα πολύ κατά το μεσημεράκι. Η Νάλα με τον Σεβαχ έκαναν σούζες στο σαλόνι γιατι άλλαξα τα έπιπλα θέση κ έκανα περισσότερο χώρο κ ξεσάλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.011 01-02-09 23:52 Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 258.jpg 84,5 KB · Εμφανίσεις: 22 Duran and Cammy 255.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 27 Duran and Cammy 230.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 21 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.012 01-02-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε τωρα για ενα κατουρημα κανεις ετσι? εγω τι να πω με τους μαντραχαλους λες να του ξυπνησε το αντρικο ενστικτο?λες να βγαζω δυνατους αντρες? ποτε ειπες θα τα στειρωσεις? Μηπως να το συντομευες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:23 Η ESTELLE έγραψε: #4.004 01-02-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ελα μωρε τωρα για ενα κατουρημα κανεις ετσι? εγω τι να πω με τους μαντραχαλους λες να του ξυπνησε το αντρικο ενστικτο?λες να βγαζω δυνατους αντρες? ποτε ειπες θα τα στειρωσεις? Μηπως να το συντομευες Click για ανάπτυξη... Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι! Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!! Ο βρωμιάρης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η ESTELLE έγραψε: #4.005 01-02-09 23:28 Το "αγγελούδι" μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 204.jpg 112,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duran and Cammy 247.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 23 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.006 01-02-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι! Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!! Ο βρωμιάρης!! Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #4.007 01-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ειχα τρελαθει εδω στην ερημια χωρις τα μικρα μου να μου κανουν χαρες οταν γυριζω και να μου γουργουριζουν οταν τα αγκαλιαζω.Η θετικη τους ενεργεια και η αδολη αγαπη τους σου φτιαχνει τη μερα. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που να δειτε και το βιντεο που τα τραβηξα.Αποθεωση Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση θετικη ενεργεια σου δινουν. Click για ανάπτυξη... Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το "αγγελούδι" μου!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.008 01-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ!Τϊ σπέρμα να μύριζε!!Απλά συνέδεσα τη Θένια με το κατούρημα!Είπα,κατουρήθηκε το παιδί απο τη χαρά του,όχι έχυσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #4.009 01-02-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #4.010 01-02-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Click για ανάπτυξη... Καλα είναι τα μωράκια μου. Σήμερα έπαιζαν κι αυτα πολύ κατά το μεσημεράκι. Η Νάλα με τον Σεβαχ έκαναν σούζες στο σαλόνι γιατι άλλαξα τα έπιπλα θέση κ έκανα περισσότερο χώρο κ ξεσάλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.011 01-02-09 23:52 Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 258.jpg 84,5 KB · Εμφανίσεις: 22 Duran and Cammy 255.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 27 Duran and Cammy 230.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 21 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.012 01-02-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ελα μωρε τωρα για ενα κατουρημα κανεις ετσι? εγω τι να πω με τους μαντραχαλους λες να του ξυπνησε το αντρικο ενστικτο?λες να βγαζω δυνατους αντρες? ποτε ειπες θα τα στειρωσεις? Μηπως να το συντομευες Click για ανάπτυξη... Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι! Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!! Ο βρωμιάρης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η ESTELLE έγραψε: #4.005 01-02-09 23:28 Το "αγγελούδι" μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 204.jpg 112,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duran and Cammy 247.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 23 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.006 01-02-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι! Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!! Ο βρωμιάρης!! Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #4.007 01-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ειχα τρελαθει εδω στην ερημια χωρις τα μικρα μου να μου κανουν χαρες οταν γυριζω και να μου γουργουριζουν οταν τα αγκαλιαζω.Η θετικη τους ενεργεια και η αδολη αγαπη τους σου φτιαχνει τη μερα. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που να δειτε και το βιντεο που τα τραβηξα.Αποθεωση Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση θετικη ενεργεια σου δινουν. Click για ανάπτυξη... Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το "αγγελούδι" μου!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.008 01-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ!Τϊ σπέρμα να μύριζε!!Απλά συνέδεσα τη Θένια με το κατούρημα!Είπα,κατουρήθηκε το παιδί απο τη χαρά του,όχι έχυσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #4.009 01-02-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #4.010 01-02-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Click για ανάπτυξη... Καλα είναι τα μωράκια μου. Σήμερα έπαιζαν κι αυτα πολύ κατά το μεσημεράκι. Η Νάλα με τον Σεβαχ έκαναν σούζες στο σαλόνι γιατι άλλαξα τα έπιπλα θέση κ έκανα περισσότερο χώρο κ ξεσάλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.011 01-02-09 23:52 Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 258.jpg 84,5 KB · Εμφανίσεις: 22 Duran and Cammy 255.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 27 Duran and Cammy 230.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 21 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.012 01-02-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το "αγγελούδι" μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.006 01-02-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι! Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!! Ο βρωμιάρης!! Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #4.007 01-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ειχα τρελαθει εδω στην ερημια χωρις τα μικρα μου να μου κανουν χαρες οταν γυριζω και να μου γουργουριζουν οταν τα αγκαλιαζω.Η θετικη τους ενεργεια και η αδολη αγαπη τους σου φτιαχνει τη μερα. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που να δειτε και το βιντεο που τα τραβηξα.Αποθεωση Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση θετικη ενεργεια σου δινουν. Click για ανάπτυξη... Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το "αγγελούδι" μου!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.008 01-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ!Τϊ σπέρμα να μύριζε!!Απλά συνέδεσα τη Θένια με το κατούρημα!Είπα,κατουρήθηκε το παιδί απο τη χαρά του,όχι έχυσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #4.009 01-02-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #4.010 01-02-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Click για ανάπτυξη... Καλα είναι τα μωράκια μου. Σήμερα έπαιζαν κι αυτα πολύ κατά το μεσημεράκι. Η Νάλα με τον Σεβαχ έκαναν σούζες στο σαλόνι γιατι άλλαξα τα έπιπλα θέση κ έκανα περισσότερο χώρο κ ξεσάλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.011 01-02-09 23:52 Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 258.jpg 84,5 KB · Εμφανίσεις: 22 Duran and Cammy 255.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 27 Duran and Cammy 230.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 21 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.012 01-02-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Bρε ας είναι ένα μόνο το κατούρημα,δεν πειράζει!Μην το ξανακάνει όμως!Είδε τη Θένια μάλλον και κατουρήθηκε απο τη χαρά του!!Το σκατούλι! Μιλάμε για πολύ κατούρημα!Λίμνη!Βαρβατίλα παιδί μου!! Ο βρωμιάρης!! Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #4.007 01-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ειχα τρελαθει εδω στην ερημια χωρις τα μικρα μου να μου κανουν χαρες οταν γυριζω και να μου γουργουριζουν οταν τα αγκαλιαζω.Η θετικη τους ενεργεια και η αδολη αγαπη τους σου φτιαχνει τη μερα. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που να δειτε και το βιντεο που τα τραβηξα.Αποθεωση Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση θετικη ενεργεια σου δινουν. Click για ανάπτυξη... Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το "αγγελούδι" μου!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.008 01-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ!Τϊ σπέρμα να μύριζε!!Απλά συνέδεσα τη Θένια με το κατούρημα!Είπα,κατουρήθηκε το παιδί απο τη χαρά του,όχι έχυσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #4.009 01-02-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #4.010 01-02-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Click για ανάπτυξη... Καλα είναι τα μωράκια μου. Σήμερα έπαιζαν κι αυτα πολύ κατά το μεσημεράκι. Η Νάλα με τον Σεβαχ έκαναν σούζες στο σαλόνι γιατι άλλαξα τα έπιπλα θέση κ έκανα περισσότερο χώρο κ ξεσάλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.011 01-02-09 23:52 Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 258.jpg 84,5 KB · Εμφανίσεις: 22 Duran and Cammy 255.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 27 Duran and Cammy 230.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 21 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.012 01-02-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ειχα τρελαθει εδω στην ερημια χωρις τα μικρα μου να μου κανουν χαρες οταν γυριζω και να μου γουργουριζουν οταν τα αγκαλιαζω.Η θετικη τους ενεργεια και η αδολη αγαπη τους σου φτιαχνει τη μερα. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Που να δειτε και το βιντεο που τα τραβηξα.Αποθεωση Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση θετικη ενεργεια σου δινουν. Click για ανάπτυξη... Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω Νεκταρία τί τρυφερές στιγμές είναι αυτές!!!Τα μωρουλίνια μου!!Εμένα να φανταστείς τα μικρά κοιμήθηκαν αγκαλίτσα απο την πρώτη μέρα κιόλας!Και κάνει μπανάκι το ένα το άλλο!! Αν δεν κατουρούσε και ο μικρός σήμερα στην κουζίνα όλα θα ήταν τέλεια!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το "αγγελούδι" μου!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.008 01-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ!Τϊ σπέρμα να μύριζε!!Απλά συνέδεσα τη Θένια με το κατούρημα!Είπα,κατουρήθηκε το παιδί απο τη χαρά του,όχι έχυσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #4.009 01-02-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #4.010 01-02-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Click για ανάπτυξη... Καλα είναι τα μωράκια μου. Σήμερα έπαιζαν κι αυτα πολύ κατά το μεσημεράκι. Η Νάλα με τον Σεβαχ έκαναν σούζες στο σαλόνι γιατι άλλαξα τα έπιπλα θέση κ έκανα περισσότερο χώρο κ ξεσάλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.011 01-02-09 23:52 Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 258.jpg 84,5 KB · Εμφανίσεις: 22 Duran and Cammy 255.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 27 Duran and Cammy 230.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 21 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.012 01-02-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα κανεις μυριζε σπερμα?Θα τρελλαθω Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ!Τϊ σπέρμα να μύριζε!!Απλά συνέδεσα τη Θένια με το κατούρημα!Είπα,κατουρήθηκε το παιδί απο τη χαρά του,όχι έχυσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #4.009 01-02-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #4.010 01-02-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Click για ανάπτυξη... Καλα είναι τα μωράκια μου. Σήμερα έπαιζαν κι αυτα πολύ κατά το μεσημεράκι. Η Νάλα με τον Σεβαχ έκαναν σούζες στο σαλόνι γιατι άλλαξα τα έπιπλα θέση κ έκανα περισσότερο χώρο κ ξεσάλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.011 01-02-09 23:52 Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 258.jpg 84,5 KB · Εμφανίσεις: 22 Duran and Cammy 255.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 27 Duran and Cammy 230.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 21 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.012 01-02-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικα είναι τοσο άδολη και αγνή η αγάπη που μας δίνουν. Και είναι τόσο όμορφη συντροφια Δωρα μου.Να ΄ξερες πόσες φορες σκεφτομαι οτι εκει που εισαι τα έχεις παρεουλα! Μπορουμε μπορουμε να φανταστουμε. πραγματικά είναι απόλαυση η συντροφιά τους και η ευεργετική επίδραση της παρεας τους σε εμάς! Στέλλα τι κάνετε? τα παιδιά σου? Είσαι πολύ τυχερή που τα βρήκαν τόσο γρήγορα κι η Κάμυ έχει και το παρεάκι της! Φιλησε μου τα Στέλλα τι φωτογρφίες είναι αυτες που παίρνεις παιδί μου!!!! Είναι τέλειος και κούκλος!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #4.010 01-02-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Click για ανάπτυξη... Καλα είναι τα μωράκια μου. Σήμερα έπαιζαν κι αυτα πολύ κατά το μεσημεράκι. Η Νάλα με τον Σεβαχ έκαναν σούζες στο σαλόνι γιατι άλλαξα τα έπιπλα θέση κ έκανα περισσότερο χώρο κ ξεσάλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.011 01-02-09 23:52 Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 258.jpg 84,5 KB · Εμφανίσεις: 22 Duran and Cammy 255.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 27 Duran and Cammy 230.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 21 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.012 01-02-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Αναστασία μου!Ναι τα μωρά μου,τα βρήκαν απο τις πρώτες ώρες!Δίκιο είχε η Νεκταρία που μου είπε να τα αφήσω απο την πρώτη στιγμή μόνα τους!Κάνουν τέτοιο τρελό παιχνίδι!Είναι και μεγάλο το σπίτι και ρίχνουν κάτι κατοστάρια και σπινιαρίσματα!! Τα δικά σου τα κουκλιά τί κάνουν; Click για ανάπτυξη... Καλα είναι τα μωράκια μου. Σήμερα έπαιζαν κι αυτα πολύ κατά το μεσημεράκι. Η Νάλα με τον Σεβαχ έκαναν σούζες στο σαλόνι γιατι άλλαξα τα έπιπλα θέση κ έκανα περισσότερο χώρο κ ξεσάλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.011 01-02-09 23:52 Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duran and Cammy 258.jpg 84,5 KB · Εμφανίσεις: 22 Duran and Cammy 255.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 27 Duran and Cammy 230.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 21 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.012 01-02-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.012 01-02-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... καλα ρε κοριτσακι μου ποσα θες να μας τρελλανεις βραδιατικα που ειναι να τα ζουλιξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #4.013 01-02-09 23:59 Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ομορφη ασπρη κοιλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #4.014 02-02-09 00:03 Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Νεκταρια έγραψε: #4.015 02-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για σένα Νεκταρία μου το ζούληγμα είναι τζάμπα!Οι υπόλοιποι πληρώνουν!! Οντως αυτή η κοιλίτσα του Ντουράν είναι για φάγωμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #4.016 02-02-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν μας ειπες η Θενια πως τα ειδε? Click για ανάπτυξη... Τρελάθηκε η Θένια!Μεγαλώσαν πολύ είπε και τα 2!!Στεναχωριέται μωρέ η καημενούλα που δεν μπορεί να πάρει ακόμα τα δικά της..Προς το παρόν βολεύεται με των αλλων τα μωρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #4.017 02-02-09 00:30 παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδακια παω για υπνο.Καληνυχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η ESTELLE έγραψε: #4.018 02-02-09 00:33 Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε να πάω κι εγώ γιατί αύριο δουλειά πάλι! Καληνύχτα παιδάκια!! Τα μικρά έχουν ξεσαλώσει!!The battle of the cats!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.019 02-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εν ώρα τεμπελιάς και βαθύ ύπνου!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Ο EL GATO έγραψε: #4.020 02-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Κουνακια! Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου! Απαιχτες φωτο Στελλα! Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη? Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Ο Μουψης κοιμαται οπου βρει και γενικοτερα δεν του αρεσουν τα σκεπασματα καθε ειδους. Εδω μια μπαντανα πηγα να του φορεσω προχτες και τσακιστηκε να την βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.