Τα Μaine Coon-άκια!!

Παντα αυτη θα τον ξεζουμιζει γιατι ειναι η κυριαρχη γατα...η πρωτη γατα του σπιτιου...ασχετως μεγεθους:bleh:
Μπροστα στη Καλυψω που ειναι μιση, ζουζα καθεται ο Μορφεας:lol:

Δηλαδη η Thumbelina 850 gr:P θα εχει σουζα τον Marey 13 κιλα 16 ποσα θα γινει αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδη η Thumbelina 850 gr:P θα εχει σουζα τον Marey 13 κιλα 16 ποσα θα γινει αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχα:lol:
:hmm::hmm:το φανταζεσαι να γινει ετσι?:blink::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντα αυτη θα τον ξεζουμιζει γιατι ειναι η κυριαρχη γατα...η πρωτη γατα του σπιτιου...ασχετως μεγεθους:bleh:
Μπροστα στη Καλυψω που ειναι μιση, ζουζα καθεται ο Μορφεας:lol:
Και έτσι πρέπει Γιουλη μου!:)
ε καλα μωρε ειμαι κι εγω λιγο υπερβολικη...:lol:
Απλα στις γατες ασχετως μεγεθους δημιουργειται ενα ειδος κοινωνιας οπου υπαρχει το κυριαρχο και το υποτελες...
Κοιτα π.χ.
Γιουλη, οι φωτογραφιες αυτές είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ και πραγματικά αντιπροσωπεύουν ακριβώς την κυρίαρχη θέση της Καλυψώς.:D:hmm:

εκτος αν συμβαινει κατι τετοιο, οποτε ολα ανατρεπονται:lol::lol:
:lol::lol::lol:Εεε αυτο κρατά για λίγο φαντάζομαι .. και μετά όλα επανέρχονται στην τάξη:up:

Καλησπέρα σε όλους!
Αχ τί θα κάνω με τον μικρο γμτ!Πάει και κατουράει συνέχεια δίπλα στη λεκάνη της τουαλέτας...:mad:Τους έβαλα και δεύτερη αμμολεκάνη κάτω αλλά πάλι τα ίδια...Ευτυχώς τα κακάκια του τα κάνει μέσα...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ..Εχει κι ένα σιφόνι εκεί με σχαρίτσα που τα κανει..Λέτε να μυρίζει κάτι απο εκεί;;Θα δοκιμάσω να το κλείσω με κάτι αυτό αύριο και θα δω...Εντωμεταξύ επειδή η πρόσβαση στην κατω αμμολεκάνη είναι πιο εύκολη πάνε και τα κάνουν και τα δύο εκεί με αποτέλεσμα η πάνω να μένει καθαρή και εδώ να βρωμοκοπάει ο τόπος!:sick:Είναι ακριβώς κατω απο το γραφείο που έχω τον υπολογιστή..!Θα αρχίσω να τη μετακινώ λίγο λίγο κάθε μέρα μεχρι να τη φτάσω στις σκάλες μπας και αρχίσουν και ανεβαίνουν και πάνω.Πάντως με την Cammy καμιά δεκαριά μέρες είχα την άμμο της κάτω και μόλις έμαθε να ανεβαίνει και πάνω την πήγα εκεί και όλα μια χαρά.Τώρα γιατί το σκατούλι με ταλαιπωρεί έτσι δεν ξέρω..:(

Καλησπέρα σε όλους!
Αχ τί θα κάνω με τον μικρο γμτ!Πάει και κατουράει συνέχεια δίπλα στη λεκάνη της τουαλέτας...:mad:Τους έβαλα και δεύτερη αμμολεκάνη κάτω αλλά πάλι τα ίδια...Ευτυχώς τα κακάκια του τα κάνει μέσα...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ..Εχει κι ένα σιφόνι εκεί με σχαρίτσα που τα κανει..Λέτε να μυρίζει κάτι απο εκεί;;Θα δοκιμάσω να το κλείσω με κάτι αυτό αύριο και θα δω...Εντωμεταξύ επειδή η πρόσβαση στην κατω αμμολεκάνη είναι πιο εύκολη πάνε και τα κάνουν και τα δύο εκεί με αποτέλεσμα η πάνω να μένει καθαρή και εδώ να βρωμοκοπάει ο τόπος!:sick:Είναι ακριβώς κατω απο το γραφείο που έχω τον υπολογιστή..!Θα αρχίσω να τη μετακινώ λίγο λίγο κάθε μέρα μεχρι να τη φτάσω στις σκάλες μπας και αρχίσουν και ανεβαίνουν και πάνω.Πάντως με την Cammy καμιά δεκαριά μέρες είχα την άμμο της κάτω και μόλις έμαθε να ανεβαίνει και πάνω την πήγα εκεί και όλα μια χαρά.Τώρα γιατί το σκατούλι με ταλαιπωρεί έτσι δεν ξέρω..:(
Κι εμένα μου το έκανε αυτο η Νάλα τον πρώτο μήνα Στέλλα μου που την πήρα. και κατάλαβα πως κάτι την φόβιζε στην τουαλέτα. Ας πούμε εμενα φοβοταν τον Τίμυ και τον Πέρση που όταν αυτη έμπαινε μέσα στη τουαλέτα, την περίμεναν από επανω(είναι κλειστες οι τουαλέτες μου) και όταν έβγαινε την τρόμαζαν. Το έκοψε κάποια στιγμη. Κάτι θα του φταίει για παρακολούθησε.

Κι εμένα μου το έκανε αυτο η Νάλα τον πρώτο μήνα Στέλλα μου που την πήρα. και κατάλαβα πως κάτι την φόβιζε στην τουαλέτα. Ας πούμε εμενα φοβοταν τον Τίμυ και τον Πέρση που όταν αυτη έμπαινε μέσα στη τουαλέτα, την περίμεναν από επανω(είναι κλειστες οι τουαλέτες μου) και όταν έβγαινε την τρόμαζαν. Το έκοψε κάποια στιγμη. Κάτι θα του φταίει για παρακολούθησε.
Εμένα μου το έκανε όμως μετά απο μια βδομάδα που ήταν εδώ!Τις πρώτες 5-6 ημέρες όλα ήταν μια χαρά.Βασικά όταν το ξεκίνησε του είχα πάρει την κάτω την αμμολεκάνη και άφησα μόνο την πάνω γιατί τον έβλεπα ότι ανεβαινε μια χαρά επάνω όταν ηθελε να πάω στην άμμο.Αλλά παραξενεύομαι γιατί τα κακάκια του τα κάνει κανονικά πάνω;Τα τσισάκια γιατί τα κάνει έξω;:hmm:

Για να σας πω...
Μην ερημωσει το thread! :mad:

Αντε μπραβο....

Για να σας πω...
Μην ερημωσει το thread! :mad:

Αντε μπραβο....
Αφου σουρτουκευεις κι εσυ σε αλλες γυναικογειτονιες:P:lol:
Ηθελα να ξερα ποιος σε παρασερνει:rolleyes:

Αφου σουρτουκευεις κι εσυ σε αλλες γυναικογειτονιες:P:lol:
Ηθελα να ξερα ποιος σε παρασερνει:rolleyes:

Κρυβε λογια, κρυβε λογια....

εδω ειμαι και γω,απλα το προγραμμα μου ειναι φορτωμενο τελευταια.Εχω δυο εκθεσεις μπροστα μου και το ματι μου συν ,συν....ουφ να με εχει γερη ο Θεος.:confused:

εδω ειμαι και γω,απλα το προγραμμα μου ειναι φορτωμενο τελευταια.Εχω δυο εκθεσεις μπροστα μου και το ματι μου συν ,συν....ουφ να με εχει γερη ο Θεος.:confused:

Δεν μπορει:|
βλεπει απο εκει πανω ;)
και ξερει:)
ολα θα πανε καλα κ.Νεκταρια:D
και για εσας:happy:,και για ολους:up:

Μαυρη πετρα ριξατε ολοι:( Ειστε καλα τουλαχιστον?

Γεια σου Νεκταρινι!
Τι κανουν τα μωρα;Βαλε μας καμια καινουρια φωτο!

Δειτε τα ειναι ολοφρεσκιες:lol::lol:

Συνημμένα

• domino12weeks2.jpg
    domino12weeks2.jpg
    279 KB · Εμφανίσεις: 24
  • elizabeth9weeks1.jpg
    elizabeth9weeks1.jpg
    318,7 KB · Εμφανίσεις: 26
Νεκταρία μου!!! Τι κάνετε όλοι σας? ΚΑλά? Τι υπέροχα που είναι τα μωρά σου! ΝΑ μου τα φιλήσεις. :up:
Εμεις μαδάμε μετά μανίας αυτον τον καιρο. Τα κουνάκια μαδανε?:DΣε περιμένουμε για επισκεψουλα μην το ξεχνάς. Τώρα που ξεπετάχτηκαν τα μωρά σου όλα γιατι μετά θα ξανα είσαι μωρομάνα κ δεν θα μπορεις....:)

νεκταρία τι γατιά είναι αυτά; πώς γίνανε τόσο όμορφα; ζηλεύω.. (ευτυχώς δεν έχει δέι τις φωτό ο γιώργος μου γιατί ερωτεύτηκε τις γάτες σου και θα είχαμε θέμα) πανέμορφα γατούνια :)

καλά είσαι νεκταρία;

Η Ελισσαβέτα ειναι ενα ΚΟΥΚΛΙ!Τελεια γατα...:up:

Πολύ όμορφα Νεκταρία τα μωράκια:)

Σας βάζω κι εγώ μερικές φωτό από τον δικό μου:P

Μερικές που ήταν πιο μικρούλης..
n1085605610_109944_112.jpg

n1085605610_109945_3553.jpg

n1085605610_109946_3840.jpg

Καί κάποιες πιο πρόσφατες...
19.jpg

12-1.jpg

13.jpg

16.jpg

23.jpg

24.jpg

Τι ομορφος που ειναι...Απο που τον πηρες;Μοιαζει παρα πολυ με τον Elvin ενα απο τα μπεμπακια της Νεκταριας,αν δει ο γατομπαμπας του πως θα γινει οταν μεγαλωσει θα χαζεψει!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back