*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Παντα αυτη θα τον ξεζουμιζει γιατι ειναι η κυριαρχη γατα...η πρωτη γατα του σπιτιου...ασχετως μεγεθους
Μπροστα στη Καλυψω που ειναι μιση, ζουζα καθεται ο Μορφεας![]()
Δηλαδη η Thumbelina 850 gr
θα εχει σουζα τον Marey 13 κιλα 16 ποσα θα γινει αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δηλαδη η Thumbelina 850 grθα εχει σουζα τον Marey 13 κιλα 16 ποσα θα γινει αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχα
![]()

το φανταζεσαι να γινει ετσι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
το φανταζεσαι να γινει ετσι?
![]()
Αν το δω αυτο, μετα θα τα εχω δει ολα.
staman2
Περιβόητο μέλος
Και έτσι πρέπει Γιουλη μου!Παντα αυτη θα τον ξεζουμιζει γιατι ειναι η κυριαρχη γατα...η πρωτη γατα του σπιτιου...ασχετως μεγεθους
Μπροστα στη Καλυψω που ειναι μιση, ζουζα καθεται ο Μορφεας![]()

Γιουλη, οι φωτογραφιες αυτές είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ και πραγματικά αντιπροσωπεύουν ακριβώς την κυρίαρχη θέση της Καλυψώς.ε καλα μωρε ειμαι κι εγω λιγο υπερβολικη...
Απλα στις γατες ασχετως μεγεθους δημιουργειται ενα ειδος κοινωνιας οπου υπαρχει το κυριαρχο και το υποτελες...
Κοιτα π.χ.

εκτος αν συμβαινει κατι τετοιο, οποτε ολα ανατρεπονται![]()

Εεε αυτο κρατά για λίγο φαντάζομαι .. και μετά όλα επανέρχονται στην τάξη
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ τί θα κάνω με τον μικρο γμτ!Πάει και κατουράει συνέχεια δίπλα στη λεκάνη της τουαλέτας...
Τους έβαλα και δεύτερη αμμολεκάνη κάτω αλλά πάλι τα ίδια...Ευτυχώς τα κακάκια του τα κάνει μέσα...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ..Εχει κι ένα σιφόνι εκεί με σχαρίτσα που τα κανει..Λέτε να μυρίζει κάτι απο εκεί;;Θα δοκιμάσω να το κλείσω με κάτι αυτό αύριο και θα δω...Εντωμεταξύ επειδή η πρόσβαση στην κατω αμμολεκάνη είναι πιο εύκολη πάνε και τα κάνουν και τα δύο εκεί με αποτέλεσμα η πάνω να μένει καθαρή και εδώ να βρωμοκοπάει ο τόπος!
Είναι ακριβώς κατω απο το γραφείο που έχω τον υπολογιστή..!Θα αρχίσω να τη μετακινώ λίγο λίγο κάθε μέρα μεχρι να τη φτάσω στις σκάλες μπας και αρχίσουν και ανεβαίνουν και πάνω.Πάντως με την Cammy καμιά δεκαριά μέρες είχα την άμμο της κάτω και μόλις έμαθε να ανεβαίνει και πάνω την πήγα εκεί και όλα μια χαρά.Τώρα γιατί το σκατούλι με ταλαιπωρεί έτσι δεν ξέρω..
staman2
Περιβόητο μέλος
Κι εμένα μου το έκανε αυτο η Νάλα τον πρώτο μήνα Στέλλα μου που την πήρα. και κατάλαβα πως κάτι την φόβιζε στην τουαλέτα. Ας πούμε εμενα φοβοταν τον Τίμυ και τον Πέρση που όταν αυτη έμπαινε μέσα στη τουαλέτα, την περίμεναν από επανω(είναι κλειστες οι τουαλέτες μου) και όταν έβγαινε την τρόμαζαν. Το έκοψε κάποια στιγμη. Κάτι θα του φταίει για παρακολούθησε.Καλησπέρα σε όλους!
Αχ τί θα κάνω με τον μικρο γμτ!Πάει και κατουράει συνέχεια δίπλα στη λεκάνη της τουαλέτας...Τους έβαλα και δεύτερη αμμολεκάνη κάτω αλλά πάλι τα ίδια...Ευτυχώς τα κακάκια του τα κάνει μέσα...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ..Εχει κι ένα σιφόνι εκεί με σχαρίτσα που τα κανει..Λέτε να μυρίζει κάτι απο εκεί;;Θα δοκιμάσω να το κλείσω με κάτι αυτό αύριο και θα δω...Εντωμεταξύ επειδή η πρόσβαση στην κατω αμμολεκάνη είναι πιο εύκολη πάνε και τα κάνουν και τα δύο εκεί με αποτέλεσμα η πάνω να μένει καθαρή και εδώ να βρωμοκοπάει ο τόπος!
Είναι ακριβώς κατω απο το γραφείο που έχω τον υπολογιστή..!Θα αρχίσω να τη μετακινώ λίγο λίγο κάθε μέρα μεχρι να τη φτάσω στις σκάλες μπας και αρχίσουν και ανεβαίνουν και πάνω.Πάντως με την Cammy καμιά δεκαριά μέρες είχα την άμμο της κάτω και μόλις έμαθε να ανεβαίνει και πάνω την πήγα εκεί και όλα μια χαρά.Τώρα γιατί το σκατούλι με ταλαιπωρεί έτσι δεν ξέρω..
![]()
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα μου το έκανε όμως μετά απο μια βδομάδα που ήταν εδώ!Τις πρώτες 5-6 ημέρες όλα ήταν μια χαρά.Βασικά όταν το ξεκίνησε του είχα πάρει την κάτω την αμμολεκάνη και άφησα μόνο την πάνω γιατί τον έβλεπα ότι ανεβαινε μια χαρά επάνω όταν ηθελε να πάω στην άμμο.Αλλά παραξενεύομαι γιατί τα κακάκια του τα κάνει κανονικά πάνω;Τα τσισάκια γιατί τα κάνει έξω;Κι εμένα μου το έκανε αυτο η Νάλα τον πρώτο μήνα Στέλλα μου που την πήρα. και κατάλαβα πως κάτι την φόβιζε στην τουαλέτα. Ας πούμε εμενα φοβοταν τον Τίμυ και τον Πέρση που όταν αυτη έμπαινε μέσα στη τουαλέτα, την περίμεναν από επανω(είναι κλειστες οι τουαλέτες μου) και όταν έβγαινε την τρόμαζαν. Το έκοψε κάποια στιγμη. Κάτι θα του φταίει για παρακολούθησε.

EL GATO
Διάσημο μέλος
Μην ερημωσει το thread!

Αντε μπραβο....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αφου σουρτουκευεις κι εσυ σε αλλες γυναικογειτονιεςΓια να σας πω...
Μην ερημωσει το thread!
Αντε μπραβο....

Ηθελα να ξερα ποιος σε παρασερνει

EL GATO
Διάσημο μέλος
Αφου σουρτουκευεις κι εσυ σε αλλες γυναικογειτονιες
Ηθελα να ξερα ποιος σε παρασερνει![]()
Κρυβε λογια, κρυβε λογια....
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
εδω ειμαι και γω,απλα το προγραμμα μου ειναι φορτωμενο τελευταια.Εχω δυο εκθεσεις μπροστα μου και το ματι μου συν ,συν....ουφ να με εχει γερη ο Θεος.![]()
Δεν μπορει

βλεπει απο εκει πανω

και ξερει

ολα θα πανε καλα κ.Νεκταρια

και για εσας
,και για ολους
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ειστε καλα τουλαχιστον?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι κανουν τα μωρα;Βαλε μας καμια καινουρια φωτο!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

Εμεις μαδάμε μετά μανίας αυτον τον καιρο. Τα κουνάκια μαδανε?
Σε περιμένουμε για επισκεψουλα μην το ξεχνάς. Τώρα που ξεπετάχτηκαν τα μωρά σου όλα γιατι μετά θα ξανα είσαι μωρομάνα κ δεν θα μπορεις....
prince
Διάσημο μέλος
καλά είσαι νεκταρία;
moukelis
Επιφανές μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Σας βάζω κι εγώ μερικές φωτό από τον δικό μου

Μερικές που ήταν πιο μικρούλης..
Καί κάποιες πιο πρόσφατες...
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool