Τα Μaine Coon-άκια!!

Τα κουνακια "μας"

counakia.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και βεβαια εκπαιδευονται......:D:D Εμεις με το μπισκοτακι τωρα μαθαινουμε να παιζουμε κρυφτο.:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

.....Στον πυροβολισμο δεν εχουμε φτασει ακομη.....:lol::lol::lol:

Ποιος ειπε πως δεν εκπαιδευονται οι γατες? Αμα θελουν βεβαιως;)

Διδεται μεγαλη αμοιβη σε οποιον μπορεσει να εκπαιδευσει τον Μουψη!

Τα κουνακια "μας"

counakia.jpg

Νεκταρια, πολυ ωραια συνθεση. Θα πρεπει να τη βαλεις στην οθονη "Welcome" της σελιδας σου.

Και βεβαια εκπαιδευονται......:D:D Εμεις με το μπισκοτακι τωρα μαθαινουμε να παιζουμε κρυφτο.:up::up:

Παντως, ο Μουψης ξερει να παιζει πολυ καλο κυνηγητο. Μολις κανει καμια μαλακια τον κυνηγαω και εκεινος τρεχει σαν παλαβος να κρυφτει!

Αρα...:hmm:, ξερει και κρυφτο. Ωραια!

Παυλο μου αλλο ξεκινησα να κανω και αλλο τελικα εκανα :cool:βεβαι για την πρωτη σελιδα προοριζεται.Ειχα κατι φωτο του μικρου και ηθελα να βαλω μια αλλα ηταν παρα πολυ μικρη,τη μεγαλωσα αλλα φαινονταν σαν μωσαικο:rolleyes:
Στειλε μου καμμια μεγαλυτερη please

Παυλο μου αλλο ξεκινησα να κανω και αλλο τελικα εκανα :cool:βεβαι για την πρωτη σελιδα προοριζεται.Ειχα κατι φωτο του μικρου και ηθελα να βαλω μια αλλα ηταν παρα πολυ μικρη,τη μεγαλωσα αλλα φαινονταν σαν μωσαικο:rolleyes:
Στειλε μου καμμια μεγαλυτερη please

Βεβαιως! Ερχονται μερικες σε λιγο.

Γεια σου Παυλο!!!! Στο κινηγητο στις κλειστες στροφες σπινιαρετε??:lol: Γιατι ο μπισκοτακης παει με τις παντες λογω βαρους...:lol:

Γεια σου Παυλο!!!! Στο κινηγητο στις κλειστες στροφες σπινιαρετε??:lol: Γιατι ο μπισκοτακης παει με τις παντες λογω βαρους...:lol:

Οχι απλα σπινιαρουμε....! Πεφτουμε και πανω στα επιπλα!

Νεκταρινι αυτος ο παχουλογατος στο κεντρο ποιος ειναι??.....Πως μου ξεφυγε αυτος???:hmm::hmm:

Νεκταρινι αυτος ο παχουλογατος στο κεντρο ποιος ειναι??.....Πως μου ξεφυγε αυτος???:hmm::hmm:

Βρε αυτος ειναι ο διασημος Μακης! Πολλακις βραβευμενο γατι και πατερας του Μουψη!

Διδεται μεγαλη αμοιβη σε οποιον μπορεσει να εκπαιδευσει τον Μουψη!

Παντως, ο Μουψης ξερει να παιζει πολυ καλο κυνηγητο. Μολις κανει καμια μαλακια τον κυνηγαω και εκεινος τρεχει σαν παλαβος να κρυφτει!:lol:

Αρα...:hmm:, ξερει και κρυφτο. Ωραια!
:lol::lol::lol::lol::lol:

Πολυ πιο ανοιχτο χρωμα.

Αχ παω να βαψω τα μαλλια μου:lol::lol:
Ναιιιι θα είναι καλονή!!! :up:
Νεκταρία πώς βγήκε η βαφή καλή? :D

Δειτε αυτο το βιντεο. Ειναι ενας τυπος και "πυροβολει" ενα γατι!!!!!!:blink:

https://www.youtube.com/watch?v=4YiyG9_tg2k&feature=related
Τρομερο Παύλο. Ειδες πώς εκπαιδεύονται τα γατάκια? Ετσι κι εμένα ο Τίμυ παίζει μαζί μας κρυφτό.:)

Κι αυτος ειναι απιστευτος...
2008_cat.jpg
Δεν μ΄αρέσει καθόλου αυτος ο γάτος. Με αγριεύει και δεν με εντυπωσιαζει κι ας είναι πρωταθλητής.:hmm:
Τώρα που το σκέφτομαι Δώρα μου είναι το πρώτο γατί που βάζεις σε φωτο και δεν μου άρεσε. Αχ το φχαριστήθηκα γιατι διαρκώς με προκαλεις με τα μανούλια που βάζεις κ μετά τα ονειρεύομαι όλα:lol::lol:
Τα κουνακια "μας"

counakia.jpg
Νεκταρία τι καλονές είναι αυτές!!!! Κορίτσια και αγόρια!! Να τα βάλεις στην υποδοχή σου στο σάιτ. Αλήθεια ο άντρακλας αυτος ο λιονταρίσιος είναι η αδυναμία μου ο Βαλεντίνο κοινώς (Μάκης?) ΘΕΟΣ θεός, ήλιος καλοκαιρινός!!!!!!!!!!!!:up::up:

Καλησπερα Κουνακια μου:D
τι μου κανετε:P
καλα ειστε βρε?:)
καλα ποσες ωρες διαβαζα:blink: και τι να πρωτοσχολιασω:happy:
θα πω μονο πως πεθανα στο γελιο με την ''τσουτσουνοσυζητηση'':up:
Παυλο μου πως αντεχεις πες μου πως αχαχαχαχααχχαχααχχαχα:lol:

Καλησπερα Κουνακια μου:D
τι μου κανετε:P
καλα ειστε βρε?:)
καλα ποσες ωρες διαβαζα:blink: και τι να πρωτοσχολιασω:happy:
θα πω μονο πως πεθανα στο γελιο με την ''τσουτσουνοσυζητηση'':up:
Παυλο μου πως αντεχεις πες μου πως αχαχαχαχααχχαχααχχαχα:lol:

Με εγκρατεια και υπομονη.....

Παυλακο καλημερα ,καλη Σαρακοστη:)

Παυλακο καλημερα ,καλη Σαρακοστη:)

Καλημερα και αντευχομαι!
Και εχει και καλο καιρο σημερα. Κριμα για τους χαρταετους, βεβαια!

Καλημερα,καλο μηνα!
Αναστασια σκασιλα μας που δε σου αρεσε,δε θα στον διναμε ετσι κι αλλιως!:PΕκτος αν...μου εδινες τον Περση...:whistle::whistle::whistle::bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back