Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

Εμεις με το μπισκοτακι τωρα μαθαινουμε να παιζουμε κρυφτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ποιος ειπε πως δεν εκπαιδευονται οι γατες? Αμα θελουν βεβαιως![]()
Διδεται μεγαλη αμοιβη σε οποιον μπορεσει να εκπαιδευσει τον Μουψη!
EL GATO
Διάσημο μέλος
Τα κουνακια "μας"
![]()
Νεκταρια, πολυ ωραια συνθεση. Θα πρεπει να τη βαλεις στην οθονη "Welcome" της σελιδας σου.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Και βεβαια εκπαιδευονται......Εμεις με το μπισκοτακι τωρα μαθαινουμε να παιζουμε κρυφτο.
![]()
Παντως, ο Μουψης ξερει να παιζει πολυ καλο κυνηγητο. Μολις κανει καμια μαλακια τον κυνηγαω και εκεινος τρεχει σαν παλαβος να κρυφτει!
Αρα...
, ξερει και κρυφτο. Ωραια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
βεβαι για την πρωτη σελιδα προοριζεται.Ειχα κατι φωτο του μικρου και ηθελα να βαλω μια αλλα ηταν παρα πολυ μικρη,τη μεγαλωσα αλλα φαινονταν σαν μωσαικο
Στειλε μου καμμια μεγαλυτερη please
EL GATO
Διάσημο μέλος
Παυλο μου αλλο ξεκινησα να κανω και αλλο τελικα εκαναβεβαι για την πρωτη σελιδα προοριζεται.Ειχα κατι φωτο του μικρου και ηθελα να βαλω μια αλλα ηταν παρα πολυ μικρη,τη μεγαλωσα αλλα φαινονταν σαν μωσαικο
Στειλε μου καμμια μεγαλυτερη please
Βεβαιως! Ερχονται μερικες σε λιγο.
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
Γιατι ο μπισκοτακης παει με τις παντες λογω βαρους...
EL GATO
Διάσημο μέλος
Γεια σου Παυλο!!!! Στο κινηγητο στις κλειστες στροφες σπινιαρετε??Γιατι ο μπισκοτακης παει με τις παντες λογω βαρους...
![]()
Οχι απλα σπινιαρουμε....! Πεφτουμε και πανω στα επιπλα!
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Νεκταρινι αυτος ο παχουλογατος στο κεντρο ποιος ειναι??.....Πως μου ξεφυγε αυτος???![]()
Βρε αυτος ειναι ο διασημος Μακης! Πολλακις βραβευμενο γατι και πατερας του Μουψη!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Διδεται μεγαλη αμοιβη σε οποιον μπορεσει να εκπαιδευσει τον Μουψη!
Παντως, ο Μουψης ξερει να παιζει πολυ καλο κυνηγητο. Μολις κανει καμια μαλακια τον κυνηγαω και εκεινος τρεχει σαν παλαβος να κρυφτει!
Αρα..., ξερει και κρυφτο. Ωραια!

Fotini
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναιιιι θα είναι καλονή!!!Πολυ πιο ανοιχτο χρωμα.
Αχ παω να βαψω τα μαλλια μου![]()

Νεκταρία πώς βγήκε η βαφή καλή?

Τρομερο Παύλο. Ειδες πώς εκπαιδεύονται τα γατάκια? Ετσι κι εμένα ο Τίμυ παίζει μαζί μας κρυφτό.Δειτε αυτο το βιντεο. Ειναι ενας τυπος και "πυροβολει" ενα γατι!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=4YiyG9_tg2k&feature=related

Δεν μ΄αρέσει καθόλου αυτος ο γάτος. Με αγριεύει και δεν με εντυπωσιαζει κι ας είναι πρωταθλητής.Κι αυτος ειναι απιστευτος...
![]()

Τώρα που το σκέφτομαι Δώρα μου είναι το πρώτο γατί που βάζεις σε φωτο και δεν μου άρεσε. Αχ το φχαριστήθηκα γιατι διαρκώς με προκαλεις με τα μανούλια που βάζεις κ μετά τα ονειρεύομαι όλα

Νεκταρία τι καλονές είναι αυτές!!!! Κορίτσια και αγόρια!! Να τα βάλεις στην υποδοχή σου στο σάιτ. Αλήθεια ο άντρακλας αυτος ο λιονταρίσιος είναι η αδυναμία μου ο Βαλεντίνο κοινώς (Μάκης?) ΘΕΟΣ θεός, ήλιος καλοκαιρινός!!!!!!!!!!!!Τα κουνακια "μας"
![]()

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

τι μου κανετε

καλα ειστε βρε?

καλα ποσες ωρες διαβαζα
και τι να πρωτοσχολιασω
θα πω μονο πως πεθανα στο γελιο με την ''τσουτσουνοσυζητηση''

Παυλο μου πως αντεχεις πες μου πως αχαχαχαχααχχαχααχχαχα

EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλησπερα Κουνακια μου
τι μου κανετε
καλα ειστε βρε?
καλα ποσες ωρες διαβαζακαι τι να πρωτοσχολιασω
θα πω μονο πως πεθανα στο γελιο με την ''τσουτσουνοσυζητηση''
Παυλο μου πως αντεχεις πες μου πως αχαχαχαχααχχαχααχχαχα![]()
Με εγκρατεια και υπομονη.....
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Παυλακο καλημερα ,καλη Σαρακοστη![]()
Καλημερα και αντευχομαι!
Και εχει και καλο καιρο σημερα. Κριμα για τους χαρταετους, βεβαια!
moukelis
Επιφανές μέλος
Αναστασια σκασιλα μας που δε σου αρεσε,δε θα στον διναμε ετσι κι αλλιως!
Εκτος αν...μου εδινες τον Περση...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool