Τα Μaine Coon-άκια!!

Kαλημέρα παιδιά!ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Στελλα!

Ο Μουψης δεν εχει παρει χαμπαρι οτι τρωμε. :lol:
Εχει μπει μεσα στη ντουλαπα:blink: και κοιμαται του καλου καιρου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας παιδια!!!:)Καλη Σαρακοστη. Επιτελους ηρθε η ανοιξη!!!:up::up:

Γεια σου Στελλα!

Ο δικος μου οταν ακουει πιατο ,οτι και να κανει σκοτωνεται να ερθει στην κουζινα. Σημερα το μενου ειχε χταποδι και γαριδες. Δεν ξερω αν κανει να τρωνε θαλασσινα γι αυτο του εδωσα πολυ λιγο.

Ο δικος μου οταν ακουει πιατο ,οτι και να κανει σκοτωνεται να ερθει στην κουζινα. Σημερα το μενου ειχε χταποδι και γαριδες. Δεν ξερω αν κανει να τρωνε θαλασσινα γι αυτο του εδωσα πολυ λιγο.

Ο Μουψης, παλι, μολις ακουει να ανοιγει το ψυγειο. Βολιδα στην κουζινα.
Δε νομιζω να υπαρχει προβλημα με τα θαλασσινα. Και γω, αν ερχοταν, θα του εδινα. Προς το παρον, ειναι ακομα μεσα στη ντουλαπα και κοιμαται. Εχει κλεισει καπου 4 ωρες.

Και συνεχιζει να ειναι στη ντουλαπα....

Ακομα κοιμαται ο Μουψης;Αν του δειξουμε κανενα ωραιο κοριτσακι λες να ξυπνησει;
penny220109.jpg

mai.jpg

ilitter8w_1.jpg

G-kuld-12-05-2008-023.jpg

2593433821_8ba41d64af.jpg

2593433695_114a04a525.jpg

1322_grey.jpg

Δεν ξυπνα αυτος τωρα....

Που τα βρηκες ολα αυτα?

1116466757_f50b8d969f.jpg

1026_rose.jpg

0119_jack.jpg

Ε αν δεν ξυπνησε και με αυτα δεν μπορω να κανω κατι...:lol:
Νεκταρια σαν το προτελευταιο θα γινουν η Ηλεκτρα και η Ελιζα;

Ε αν δεν ξυπνησε και με αυτα δεν μπορω να κανω κατι...:lol:
Νεκταρια σαν το προτελευταιο θα γινουν η Ηλεκτρα και η Ελιζα;

Παντως, το κοκκινο ειναι σα τον Domino.

Παιδια, ξυπνησε!

Kαλε!!!!!! τι λουκουμαδοφατσακια ειν αυτα....!!!!!!!! :):rolleyes::rolleyes:

Καλή Σαρακοστή παιδάκια!!! Να είμαστε καλά εμεις και οι αγαπημένοι μας, και τα ζωάκια μας κι όλος ο κόσμος!!!
Με εγκρατεια και υπομονη.....
Ναι ναι Παύλο μου !!! Παντα με εγκράτεια και υπομονή!!!!:P Αλλα όσο κι αν σε πειράζουμε και είμαστε παρλαπίπες το ξέρεις ότι σ΄αγαπάμε και σε εκτιμάμε όλοι νομίζω!!!! Κι αυτοι που σε έχουν γνωρίσει, αλλα κι αυτοι που θα σε γνωρίσουν!:D:)

Παυλακο καλημερα ,καλη Σαρακοστη
Νεκταρία μου, μου άρεσε το σεμνό και σοβαρό μήνυμά σου!!! Πώς τα περάσατε? Πραγματικά σήμερα είναι πολύ όμορφος ο καιρός και τι δεν θα ΄δινα ν ερχόμουν προς τα μέρη σου... Αλλα δεν μπορουσαμε καθότι οικογενειακή η μέρα με παππουδες και λοιπούς....:):)

Καλημερα,καλο μηνα!
Αναστασια σκασιλα μας που δε σου αρεσε,δε θα στον διναμε ετσι κι αλλιως!:PΕκτος αν...μου εδινες τον Περση...:whistle::whistle::whistle::bleh:
Πολύ αέρα έχεις πάρει με το παιδί μου. !!! :hmm:Ολο να μου τον αρπάξεις θέλεις!!! :PΓια ρώτα τη Νεκταρία που με είδε απο κοντά πώς κανω για τον Πέρση και πήρε μια ιδέα!!! :DΤον δίνω άραγε????:lol::lol::lol:

Γεια σου Στελλα!

Καρδουλα μου !!! Δώστου ένα μεγάλο γατοφιλακι απο τη θεία Αναστασία.!:)

Παντως, το κοκκινο ειναι σα τον Domino.
Νομίζω και σαν την Κάμυ της Στέλλας. Ή κάνω λάθος?:D

Ειδες που σου ειπα οτι θα επιανε το κολπο με τα γατοκοριτσακια;:lol:
Αναστασια μου ενταξει δεν θα στον κλεψω (τωρα).:lol:

Το πρωτελευταιο μοιαζει στον Ελβιν,τα αλλα απο κατω κατι μου κανουν και δεν μου αρεσουν εκτος το μαυρο.

Νεκταρία μου, μου άρεσε το σεμνό και σοβαρό μήνυμά σου!!! Πώς τα περάσατε? Πραγματικά σήμερα είναι πολύ όμορφος ο καιρός και τι δεν θα ΄δινα ν ερχόμουν προς τα μέρη σου... Αλλα δεν μπορουσαμε καθότι οικογενειακή η μέρα με παππουδες και λοιπούς....:):)
Δεν πειραζει Αναστασια μου ,του χρονου να ειμαστε καλα

Πολύ αέρα έχεις πάρει με το παιδί μου. !!! :hmm:Ολο να μου τον αρπάξεις θέλεις!!! :PΓια ρώτα τη Νεκταρία που με είδε απο κοντά πώς κανω για τον Πέρση και πήρε μια ιδέα!!! :DΤον δίνω άραγε????:lol::lol::lol:

Με τπτ Δωρα μου,ειναι κολλημενη μαζι του

Νομίζω και σαν την Κάμυ της Στέλλας. Ή κάνω λάθος?:D
[/quote]

Ναι με την Καμυ μοιαζει πολυ
:)

Μολις επικοινωνησα με το καναλι (σταρ) και ευτυχως δλδ που δεν ειχα φτιαξει τα μαλλια μου:lol:.Αποφασισαν να βγω την αλλαη Δευτερα για να ειναι πιο κοντα στην εκθεση.Εδω που τα λεμε ειχα ζορια και γω για αυριο οπως:Θα ειχα φατσα τον ηλιο ,και το ματι μου ακομα δεν ειναι καλα.
Πιθανον να εβρισκα κινηση ακομα και απο Αττικη οδο ,γιατι λογω του τριημερου να ερχονταν το πρωι,και σιγουρα θα καθυστερουσα.
Αχ πηρα ανασα ....καθε εμποδιο για καλο που λενε.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back