ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ο Μουψης δεν εχει παρει χαμπαρι οτι τρωμε.

Εχει μπει μεσα στη ντουλαπα
και κοιμαται του καλου καιρου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
Καλη Σαρακοστη. Επιτελους ηρθε η ανοιξη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
Ο δικος μου οταν ακουει πιατο ,οτι και να κανει σκοτωνεται να ερθει στην κουζινα. Σημερα το μενου ειχε χταποδι και γαριδες. Δεν ξερω αν κανει να τρωνε θαλασσινα γι αυτο του εδωσα πολυ λιγο.Γεια σου Στελλα!
Εχει μπει μεσα στη ντουλαπακαι κοιμαται του καλου καιρου.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ο δικος μου οταν ακουει πιατο ,οτι και να κανει σκοτωνεται να ερθει στην κουζινα. Σημερα το μενου ειχε χταποδι και γαριδες. Δεν ξερω αν κανει να τρωνε θαλασσινα γι αυτο του εδωσα πολυ λιγο.
Ο Μουψης, παλι, μολις ακουει να ανοιγει το ψυγειο. Βολιδα στην κουζινα.
Δε νομιζω να υπαρχει προβλημα με τα θαλασσινα. Και γω, αν ερχοταν, θα του εδινα. Προς το παρον, ειναι ακομα μεσα στη ντουλαπα και κοιμαται. Εχει κλεισει καπου 4 ωρες.
EL GATO
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Που τα βρηκες ολα αυτα?
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Νεκταρια σαν το προτελευταιο θα γινουν η Ηλεκτρα και η Ελιζα;
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ε αν δεν ξυπνησε και με αυτα δεν μπορω να κανω κατι...
Νεκταρια σαν το προτελευταιο θα γινουν η Ηλεκτρα και η Ελιζα;
Παντως, το κοκκινο ειναι σα τον Domino.
EL GATO
Διάσημο μέλος
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι Παύλο μου !!! Παντα με εγκράτεια και υπομονή!!!!Με εγκρατεια και υπομονη.....
Αλλα όσο κι αν σε πειράζουμε και είμαστε παρλαπίπες το ξέρεις ότι σ΄αγαπάμε και σε εκτιμάμε όλοι νομίζω!!!! Κι αυτοι που σε έχουν γνωρίσει, αλλα κι αυτοι που θα σε γνωρίσουν!

Νεκταρία μου, μου άρεσε το σεμνό και σοβαρό μήνυμά σου!!! Πώς τα περάσατε? Πραγματικά σήμερα είναι πολύ όμορφος ο καιρός και τι δεν θα ΄δινα ν ερχόμουν προς τα μέρη σου... Αλλα δεν μπορουσαμε καθότι οικογενειακή η μέρα με παππουδες και λοιπούς....Παυλακο καλημερα ,καλη Σαρακοστη

Πολύ αέρα έχεις πάρει με το παιδί μου. !!!Καλημερα,καλο μηνα!
Αναστασια σκασιλα μας που δε σου αρεσε,δε θα στον διναμε ετσι κι αλλιως!Εκτος αν...μου εδινες τον Περση...
![]()
Ολο να μου τον αρπάξεις θέλεις!!!
Για ρώτα τη Νεκταρία που με είδε απο κοντά πώς κανω για τον Πέρση και πήρε μια ιδέα!!!
Τον δίνω άραγε????

Καρδουλα μου !!! Δώστου ένα μεγάλο γατοφιλακι απο τη θεία Αναστασία.!Γεια σου Στελλα!
Εχει μπει μεσα στη ντουλαπακαι κοιμαται του καλου καιρου.

Νομίζω και σαν την Κάμυ της Στέλλας. Ή κάνω λάθος?Παντως, το κοκκινο ειναι σα τον Domino.

kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
Καλα ξυπνητουρια Μουψη...!!!!!Παιδια, ξυπνησε!

moukelis
Επιφανές μέλος

Αναστασια μου ενταξει δεν θα στον κλεψω (τωρα).

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Το πρωτελευταιο μοιαζει στον Ελβιν,τα αλλα απο κατω κατι μου κανουν και δεν μου αρεσουν εκτος το μαυρο.
Νεκταρία μου, μου άρεσε το σεμνό και σοβαρό μήνυμά σου!!! Πώς τα περάσατε? Πραγματικά σήμερα είναι πολύ όμορφος ο καιρός και τι δεν θα ΄δινα ν ερχόμουν προς τα μέρη σου... Αλλα δεν μπορουσαμε καθότι οικογενειακή η μέρα με παππουδες και λοιπούς....

Δεν πειραζει Αναστασια μου ,του χρονου να ειμαστε καλα
Πολύ αέρα έχεις πάρει με το παιδί μου. !!!
Ολο να μου τον αρπάξεις θέλεις!!!
Για ρώτα τη Νεκταρία που με είδε απο κοντά πώς κανω για τον Πέρση και πήρε μια ιδέα!!!
Τον δίνω άραγε????

Με τπτ Δωρα μου,ειναι κολλημενη μαζι του
Νομίζω και σαν την Κάμυ της Στέλλας. Ή κάνω λάθος?

[/quote]
Ναι με την Καμυ μοιαζει πολυ

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
.Αποφασισαν να βγω την αλλαη Δευτερα για να ειναι πιο κοντα στην εκθεση.Εδω που τα λεμε ειχα ζορια και γω για αυριο οπως:Θα ειχα φατσα τον ηλιο ,και το ματι μου ακομα δεν ειναι καλα.Πιθανον να εβρισκα κινηση ακομα και απο Αττικη οδο ,γιατι λογω του τριημερου να ερχονταν το πρωι,και σιγουρα θα καθυστερουσα.
Αχ πηρα ανασα ....καθε εμποδιο για καλο που λενε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool