Τα Μaine Coon-άκια!!

Δυο μωρα τα ερωτευτηκα,την Elizabeth κι ας ηταν στριγγλιτσα,και τον Μουψη...Νομιζω οτι ο μπαμπας του εγκρινει το ειδυλλιο μας,και απαιτω να μου βαζει συχνοτερα φωτο του αλλιως θα του τον παρω(και δε θα προβαλλει και καμια αντισταση:P)

Εγκρινει εγκρινει! Σε ευχαριστουμε Δωρα για τα καλα λογια και κατι θα γινει για τις φωτο.
Για το Σειριο σου δε χρειαζεται να πω κατι παραπανω. Στα πα στη εκθεση. Κορυφαιος γατος. Και με προσωπικοτητα... Αν δε θελει το παιδι, δεν θελει! Τελος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο κοσμος τρελαθηκε με τα Κουνακια...ειστε οι πιο εντυπωσιακες γατες:up::up:
αν κρινουμε απο το χαζεμα του πρωτου Κουν του Μουψη που τα χανανε με το "εμπα" της Εκθεσης...:up:
Ο γατος σου Παυλη εκτος απο πολυ ομορφος και και Γνησιος οχι μουφα;):P

Σε ευχαριστω πολυ Γιουλη μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πω επισης πως συμφωνω με οσους απεδωσαν τα ευσημα στη Νεκταρια. Εδωσε τον καλυτερο της εαυτο για την εκθεση και μπραβο της. Της τα χω πει και κατ' ιδιαν βεβαια...

Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!!:D:D
και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω):inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!!:D:D
και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω):inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
δεν θα ξεχασω τον τεραστιο Τροι να πλημμυριζει την αγκαλια σου, μετα την πασα σε μενα:P για να καταληξει στην αγκαλια της Νεκταριας...
Ασηκωτος:lol::lol::lol::lol:

Νεκταρία μου συγχαρητήρια για όλα!!!! Το έχω πει και θα το ξαναπω. Τι τέλεια γατιά που έχεις τι τέλεια γατοκουνομαμά που είσαι και γενικώς τι υπέροχος άνθρωπος είσαι και πόσο υπέροχα ήταν ΟΛΑ τα γατόνια σου!!!:):up::up::up:
Και για πιο να πρωτο μιλήσω και να πρωτοθαυμάσω!Μικρά και μεγάλα κουνάκια τέλεια! Η αδυναμία μου η Κρέμα και ο Βαλεντίνο ήταν θεϊκά. ΑΛλα και ο Τρόυ, τα μικρά, ΟΛΑ.:up::up::up:

Παύλο ο Μουψης σου έδωσε τις καλλίτερες εντυπώσεις και ηταν τοσο συνεργάσιμος και τέλειος. Αντιπροσωπευτικός της φυλής του!!!:D:up::up:Να τον χαίρεσαι!!!! ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!!:D:up::up:

Τα μέην κουν είναι τα γατιά-γίγαντες!!Τόσο ήμερα σαν τον Τρόι είναι όλα; Διότι, αν κάποιο είναι τζαναμπέτικο και άγριο, τί γίνεται; Ποιός το κουμαντάρει; Με γοήτευσαν αφάνταστα, αλλά, λόγω του μεγέθους τους έκανα και αυτές τις σκέψεις:)Είναι εξαιρετικά έξυπνα γατιά, όσα συμμετείχαν στην έκθεση ήταν, ομολογουμένως πανέμορφα και επιβλητικά, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα:)Συγχαρητήρια στην Νεκταρία και τους άλλους εκτροφείς, που προωθούν στην Ελλάδα αυτή την υπέροχη ράτσα:up::up::up:

Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα:P

Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!!
DuranandCammy201.jpg

Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ..
Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν!

Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!!
DuranandCammy192.jpg

DuranandCammy196.jpg

Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό..
DuranandCammy195.jpg

καλα ειναι φανταστικα!!!
θα τα φερεις την αλλη φορα????:):):)

Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!!
Να και μια τελευταία της Cammy!!
DuranandCammy203.jpg

Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος:up::up::up:.

Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει.

Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος:up::up::up:.
Kαλημερα σε όλους!
Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!!:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back