EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.561 23-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δυο μωρα τα ερωτευτηκα,την Elizabeth κι ας ηταν στριγγλιτσα,και τον Μουψη...Νομιζω οτι ο μπαμπας του εγκρινει το ειδυλλιο μας,και απαιτω να μου βαζει συχνοτερα φωτο του αλλιως θα του τον παρω(και δε θα προβαλλει και καμια αντισταση) Click για ανάπτυξη... Εγκρινει εγκρινει! Σε ευχαριστουμε Δωρα για τα καλα λογια και κατι θα γινει για τις φωτο. Για το Σειριο σου δε χρειαζεται να πω κατι παραπανω. Στα πα στη εκθεση. Κορυφαιος γατος. Και με προσωπικοτητα... Αν δε θελει το παιδι, δεν θελει! Τελος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:14 Ο EL GATO έγραψε: #4.562 23-03-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο κοσμος τρελαθηκε με τα Κουνακια...ειστε οι πιο εντυπωσιακες γατες αν κρινουμε απο το χαζεμα του πρωτου Κουν του Μουψη που τα χανανε με το "εμπα" της Εκθεσης... Ο γατος σου Παυλη εκτος απο πολυ ομορφος και και Γνησιος οχι μουφα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Ο EL GATO έγραψε: #4.563 23-03-09 11:21 Να πω επισης πως συμφωνω με οσους απεδωσαν τα ευσημα στη Νεκταρια. Εδωσε τον καλυτερο της εαυτο για την εκθεση και μπραβο της. Της τα χω πει και κατ' ιδιαν βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.564 23-03-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σε ευχαριστω πολυ Γιουλη μου! Click για ανάπτυξη... το γνησιος το καταλαβες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.565 23-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γνησιος το καταλαβες ε? Click για ανάπτυξη... Ολα τα καταλαβαινω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.566 23-03-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολα τα καταλαβαινω εγω! Click για ανάπτυξη... Γατος, σα το γατο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Luna έγραψε: #4.567 23-03-09 13:02 Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.568 23-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Click για ανάπτυξη... δεν θα ξεχασω τον τεραστιο Τροι να πλημμυριζει την αγκαλια σου, μετα την πασα σε μενα για να καταληξει στην αγκαλια της Νεκταριας... Ασηκωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η staman2 έγραψε: #4.569 23-03-09 16:22 Νεκταρία μου συγχαρητήρια για όλα!!!! Το έχω πει και θα το ξαναπω. Τι τέλεια γατιά που έχεις τι τέλεια γατοκουνομαμά που είσαι και γενικώς τι υπέροχος άνθρωπος είσαι και πόσο υπέροχα ήταν ΟΛΑ τα γατόνια σου!!! Και για πιο να πρωτο μιλήσω και να πρωτοθαυμάσω!Μικρά και μεγάλα κουνάκια τέλεια! Η αδυναμία μου η Κρέμα και ο Βαλεντίνο ήταν θεϊκά. ΑΛλα και ο Τρόυ, τα μικρά, ΟΛΑ. Παύλο ο Μουψης σου έδωσε τις καλλίτερες εντυπώσεις και ηταν τοσο συνεργάσιμος και τέλειος. Αντιπροσωπευτικός της φυλής του!!!Να τον χαίρεσαι!!!! ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:03 Η Ελένη Άνση: #4.570 23-03-09 17:03 Τα μέην κουν είναι τα γατιά-γίγαντες!!Τόσο ήμερα σαν τον Τρόι είναι όλα; Διότι, αν κάποιο είναι τζαναμπέτικο και άγριο, τί γίνεται; Ποιός το κουμαντάρει; Με γοήτευσαν αφάνταστα, αλλά, λόγω του μεγέθους τους έκανα και αυτές τις σκέψειςΕίναι εξαιρετικά έξυπνα γατιά, όσα συμμετείχαν στην έκθεση ήταν, ομολογουμένως πανέμορφα και επιβλητικά, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναΣυγχαρητήρια στην Νεκταρία και τους άλλους εκτροφείς, που προωθούν στην Ελλάδα αυτή την υπέροχη ράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:34 Η nandia05 έγραψε: #4.571 23-03-09 17:34 Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.572 23-03-09 18:45 Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δυο μωρα τα ερωτευτηκα,την Elizabeth κι ας ηταν στριγγλιτσα,και τον Μουψη...Νομιζω οτι ο μπαμπας του εγκρινει το ειδυλλιο μας,και απαιτω να μου βαζει συχνοτερα φωτο του αλλιως θα του τον παρω(και δε θα προβαλλει και καμια αντισταση) Click για ανάπτυξη... Εγκρινει εγκρινει! Σε ευχαριστουμε Δωρα για τα καλα λογια και κατι θα γινει για τις φωτο. Για το Σειριο σου δε χρειαζεται να πω κατι παραπανω. Στα πα στη εκθεση. Κορυφαιος γατος. Και με προσωπικοτητα... Αν δε θελει το παιδι, δεν θελει! Τελος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:14 Ο EL GATO έγραψε: #4.562 23-03-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο κοσμος τρελαθηκε με τα Κουνακια...ειστε οι πιο εντυπωσιακες γατες αν κρινουμε απο το χαζεμα του πρωτου Κουν του Μουψη που τα χανανε με το "εμπα" της Εκθεσης... Ο γατος σου Παυλη εκτος απο πολυ ομορφος και και Γνησιος οχι μουφα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Ο EL GATO έγραψε: #4.563 23-03-09 11:21 Να πω επισης πως συμφωνω με οσους απεδωσαν τα ευσημα στη Νεκταρια. Εδωσε τον καλυτερο της εαυτο για την εκθεση και μπραβο της. Της τα χω πει και κατ' ιδιαν βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.564 23-03-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σε ευχαριστω πολυ Γιουλη μου! Click για ανάπτυξη... το γνησιος το καταλαβες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.565 23-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γνησιος το καταλαβες ε? Click για ανάπτυξη... Ολα τα καταλαβαινω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.566 23-03-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολα τα καταλαβαινω εγω! Click για ανάπτυξη... Γατος, σα το γατο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Luna έγραψε: #4.567 23-03-09 13:02 Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.568 23-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Click για ανάπτυξη... δεν θα ξεχασω τον τεραστιο Τροι να πλημμυριζει την αγκαλια σου, μετα την πασα σε μενα για να καταληξει στην αγκαλια της Νεκταριας... Ασηκωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η staman2 έγραψε: #4.569 23-03-09 16:22 Νεκταρία μου συγχαρητήρια για όλα!!!! Το έχω πει και θα το ξαναπω. Τι τέλεια γατιά που έχεις τι τέλεια γατοκουνομαμά που είσαι και γενικώς τι υπέροχος άνθρωπος είσαι και πόσο υπέροχα ήταν ΟΛΑ τα γατόνια σου!!! Και για πιο να πρωτο μιλήσω και να πρωτοθαυμάσω!Μικρά και μεγάλα κουνάκια τέλεια! Η αδυναμία μου η Κρέμα και ο Βαλεντίνο ήταν θεϊκά. ΑΛλα και ο Τρόυ, τα μικρά, ΟΛΑ. Παύλο ο Μουψης σου έδωσε τις καλλίτερες εντυπώσεις και ηταν τοσο συνεργάσιμος και τέλειος. Αντιπροσωπευτικός της φυλής του!!!Να τον χαίρεσαι!!!! ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:03 Η Ελένη Άνση: #4.570 23-03-09 17:03 Τα μέην κουν είναι τα γατιά-γίγαντες!!Τόσο ήμερα σαν τον Τρόι είναι όλα; Διότι, αν κάποιο είναι τζαναμπέτικο και άγριο, τί γίνεται; Ποιός το κουμαντάρει; Με γοήτευσαν αφάνταστα, αλλά, λόγω του μεγέθους τους έκανα και αυτές τις σκέψειςΕίναι εξαιρετικά έξυπνα γατιά, όσα συμμετείχαν στην έκθεση ήταν, ομολογουμένως πανέμορφα και επιβλητικά, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναΣυγχαρητήρια στην Νεκταρία και τους άλλους εκτροφείς, που προωθούν στην Ελλάδα αυτή την υπέροχη ράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:34 Η nandia05 έγραψε: #4.571 23-03-09 17:34 Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.572 23-03-09 18:45 Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο κοσμος τρελαθηκε με τα Κουνακια...ειστε οι πιο εντυπωσιακες γατες αν κρινουμε απο το χαζεμα του πρωτου Κουν του Μουψη που τα χανανε με το "εμπα" της Εκθεσης... Ο γατος σου Παυλη εκτος απο πολυ ομορφος και και Γνησιος οχι μουφα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Ο EL GATO έγραψε: #4.563 23-03-09 11:21 Να πω επισης πως συμφωνω με οσους απεδωσαν τα ευσημα στη Νεκταρια. Εδωσε τον καλυτερο της εαυτο για την εκθεση και μπραβο της. Της τα χω πει και κατ' ιδιαν βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.564 23-03-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σε ευχαριστω πολυ Γιουλη μου! Click για ανάπτυξη... το γνησιος το καταλαβες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.565 23-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γνησιος το καταλαβες ε? Click για ανάπτυξη... Ολα τα καταλαβαινω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.566 23-03-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολα τα καταλαβαινω εγω! Click για ανάπτυξη... Γατος, σα το γατο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Luna έγραψε: #4.567 23-03-09 13:02 Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.568 23-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Click για ανάπτυξη... δεν θα ξεχασω τον τεραστιο Τροι να πλημμυριζει την αγκαλια σου, μετα την πασα σε μενα για να καταληξει στην αγκαλια της Νεκταριας... Ασηκωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η staman2 έγραψε: #4.569 23-03-09 16:22 Νεκταρία μου συγχαρητήρια για όλα!!!! Το έχω πει και θα το ξαναπω. Τι τέλεια γατιά που έχεις τι τέλεια γατοκουνομαμά που είσαι και γενικώς τι υπέροχος άνθρωπος είσαι και πόσο υπέροχα ήταν ΟΛΑ τα γατόνια σου!!! Και για πιο να πρωτο μιλήσω και να πρωτοθαυμάσω!Μικρά και μεγάλα κουνάκια τέλεια! Η αδυναμία μου η Κρέμα και ο Βαλεντίνο ήταν θεϊκά. ΑΛλα και ο Τρόυ, τα μικρά, ΟΛΑ. Παύλο ο Μουψης σου έδωσε τις καλλίτερες εντυπώσεις και ηταν τοσο συνεργάσιμος και τέλειος. Αντιπροσωπευτικός της φυλής του!!!Να τον χαίρεσαι!!!! ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:03 Η Ελένη Άνση: #4.570 23-03-09 17:03 Τα μέην κουν είναι τα γατιά-γίγαντες!!Τόσο ήμερα σαν τον Τρόι είναι όλα; Διότι, αν κάποιο είναι τζαναμπέτικο και άγριο, τί γίνεται; Ποιός το κουμαντάρει; Με γοήτευσαν αφάνταστα, αλλά, λόγω του μεγέθους τους έκανα και αυτές τις σκέψειςΕίναι εξαιρετικά έξυπνα γατιά, όσα συμμετείχαν στην έκθεση ήταν, ομολογουμένως πανέμορφα και επιβλητικά, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναΣυγχαρητήρια στην Νεκταρία και τους άλλους εκτροφείς, που προωθούν στην Ελλάδα αυτή την υπέροχη ράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:34 Η nandia05 έγραψε: #4.571 23-03-09 17:34 Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.572 23-03-09 18:45 Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να πω επισης πως συμφωνω με οσους απεδωσαν τα ευσημα στη Νεκταρια. Εδωσε τον καλυτερο της εαυτο για την εκθεση και μπραβο της. Της τα χω πει και κατ' ιδιαν βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.564 23-03-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σε ευχαριστω πολυ Γιουλη μου! Click για ανάπτυξη... το γνησιος το καταλαβες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.565 23-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γνησιος το καταλαβες ε? Click για ανάπτυξη... Ολα τα καταλαβαινω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.566 23-03-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολα τα καταλαβαινω εγω! Click για ανάπτυξη... Γατος, σα το γατο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Luna έγραψε: #4.567 23-03-09 13:02 Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.568 23-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Click για ανάπτυξη... δεν θα ξεχασω τον τεραστιο Τροι να πλημμυριζει την αγκαλια σου, μετα την πασα σε μενα για να καταληξει στην αγκαλια της Νεκταριας... Ασηκωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η staman2 έγραψε: #4.569 23-03-09 16:22 Νεκταρία μου συγχαρητήρια για όλα!!!! Το έχω πει και θα το ξαναπω. Τι τέλεια γατιά που έχεις τι τέλεια γατοκουνομαμά που είσαι και γενικώς τι υπέροχος άνθρωπος είσαι και πόσο υπέροχα ήταν ΟΛΑ τα γατόνια σου!!! Και για πιο να πρωτο μιλήσω και να πρωτοθαυμάσω!Μικρά και μεγάλα κουνάκια τέλεια! Η αδυναμία μου η Κρέμα και ο Βαλεντίνο ήταν θεϊκά. ΑΛλα και ο Τρόυ, τα μικρά, ΟΛΑ. Παύλο ο Μουψης σου έδωσε τις καλλίτερες εντυπώσεις και ηταν τοσο συνεργάσιμος και τέλειος. Αντιπροσωπευτικός της φυλής του!!!Να τον χαίρεσαι!!!! ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:03 Η Ελένη Άνση: #4.570 23-03-09 17:03 Τα μέην κουν είναι τα γατιά-γίγαντες!!Τόσο ήμερα σαν τον Τρόι είναι όλα; Διότι, αν κάποιο είναι τζαναμπέτικο και άγριο, τί γίνεται; Ποιός το κουμαντάρει; Με γοήτευσαν αφάνταστα, αλλά, λόγω του μεγέθους τους έκανα και αυτές τις σκέψειςΕίναι εξαιρετικά έξυπνα γατιά, όσα συμμετείχαν στην έκθεση ήταν, ομολογουμένως πανέμορφα και επιβλητικά, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναΣυγχαρητήρια στην Νεκταρία και τους άλλους εκτροφείς, που προωθούν στην Ελλάδα αυτή την υπέροχη ράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:34 Η nandia05 έγραψε: #4.571 23-03-09 17:34 Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.572 23-03-09 18:45 Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σε ευχαριστω πολυ Γιουλη μου! Click για ανάπτυξη... το γνησιος το καταλαβες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.565 23-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γνησιος το καταλαβες ε? Click για ανάπτυξη... Ολα τα καταλαβαινω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.566 23-03-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολα τα καταλαβαινω εγω! Click για ανάπτυξη... Γατος, σα το γατο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Luna έγραψε: #4.567 23-03-09 13:02 Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.568 23-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Click για ανάπτυξη... δεν θα ξεχασω τον τεραστιο Τροι να πλημμυριζει την αγκαλια σου, μετα την πασα σε μενα για να καταληξει στην αγκαλια της Νεκταριας... Ασηκωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η staman2 έγραψε: #4.569 23-03-09 16:22 Νεκταρία μου συγχαρητήρια για όλα!!!! Το έχω πει και θα το ξαναπω. Τι τέλεια γατιά που έχεις τι τέλεια γατοκουνομαμά που είσαι και γενικώς τι υπέροχος άνθρωπος είσαι και πόσο υπέροχα ήταν ΟΛΑ τα γατόνια σου!!! Και για πιο να πρωτο μιλήσω και να πρωτοθαυμάσω!Μικρά και μεγάλα κουνάκια τέλεια! Η αδυναμία μου η Κρέμα και ο Βαλεντίνο ήταν θεϊκά. ΑΛλα και ο Τρόυ, τα μικρά, ΟΛΑ. Παύλο ο Μουψης σου έδωσε τις καλλίτερες εντυπώσεις και ηταν τοσο συνεργάσιμος και τέλειος. Αντιπροσωπευτικός της φυλής του!!!Να τον χαίρεσαι!!!! ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:03 Η Ελένη Άνση: #4.570 23-03-09 17:03 Τα μέην κουν είναι τα γατιά-γίγαντες!!Τόσο ήμερα σαν τον Τρόι είναι όλα; Διότι, αν κάποιο είναι τζαναμπέτικο και άγριο, τί γίνεται; Ποιός το κουμαντάρει; Με γοήτευσαν αφάνταστα, αλλά, λόγω του μεγέθους τους έκανα και αυτές τις σκέψειςΕίναι εξαιρετικά έξυπνα γατιά, όσα συμμετείχαν στην έκθεση ήταν, ομολογουμένως πανέμορφα και επιβλητικά, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναΣυγχαρητήρια στην Νεκταρία και τους άλλους εκτροφείς, που προωθούν στην Ελλάδα αυτή την υπέροχη ράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:34 Η nandia05 έγραψε: #4.571 23-03-09 17:34 Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.572 23-03-09 18:45 Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γνησιος το καταλαβες ε? Click για ανάπτυξη... Ολα τα καταλαβαινω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.566 23-03-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολα τα καταλαβαινω εγω! Click για ανάπτυξη... Γατος, σα το γατο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Luna έγραψε: #4.567 23-03-09 13:02 Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.568 23-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Click για ανάπτυξη... δεν θα ξεχασω τον τεραστιο Τροι να πλημμυριζει την αγκαλια σου, μετα την πασα σε μενα για να καταληξει στην αγκαλια της Νεκταριας... Ασηκωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η staman2 έγραψε: #4.569 23-03-09 16:22 Νεκταρία μου συγχαρητήρια για όλα!!!! Το έχω πει και θα το ξαναπω. Τι τέλεια γατιά που έχεις τι τέλεια γατοκουνομαμά που είσαι και γενικώς τι υπέροχος άνθρωπος είσαι και πόσο υπέροχα ήταν ΟΛΑ τα γατόνια σου!!! Και για πιο να πρωτο μιλήσω και να πρωτοθαυμάσω!Μικρά και μεγάλα κουνάκια τέλεια! Η αδυναμία μου η Κρέμα και ο Βαλεντίνο ήταν θεϊκά. ΑΛλα και ο Τρόυ, τα μικρά, ΟΛΑ. Παύλο ο Μουψης σου έδωσε τις καλλίτερες εντυπώσεις και ηταν τοσο συνεργάσιμος και τέλειος. Αντιπροσωπευτικός της φυλής του!!!Να τον χαίρεσαι!!!! ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:03 Η Ελένη Άνση: #4.570 23-03-09 17:03 Τα μέην κουν είναι τα γατιά-γίγαντες!!Τόσο ήμερα σαν τον Τρόι είναι όλα; Διότι, αν κάποιο είναι τζαναμπέτικο και άγριο, τί γίνεται; Ποιός το κουμαντάρει; Με γοήτευσαν αφάνταστα, αλλά, λόγω του μεγέθους τους έκανα και αυτές τις σκέψειςΕίναι εξαιρετικά έξυπνα γατιά, όσα συμμετείχαν στην έκθεση ήταν, ομολογουμένως πανέμορφα και επιβλητικά, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναΣυγχαρητήρια στην Νεκταρία και τους άλλους εκτροφείς, που προωθούν στην Ελλάδα αυτή την υπέροχη ράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:34 Η nandia05 έγραψε: #4.571 23-03-09 17:34 Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.572 23-03-09 18:45 Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολα τα καταλαβαινω εγω! Click για ανάπτυξη... Γατος, σα το γατο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Luna έγραψε: #4.567 23-03-09 13:02 Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.568 23-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Click για ανάπτυξη... δεν θα ξεχασω τον τεραστιο Τροι να πλημμυριζει την αγκαλια σου, μετα την πασα σε μενα για να καταληξει στην αγκαλια της Νεκταριας... Ασηκωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η staman2 έγραψε: #4.569 23-03-09 16:22 Νεκταρία μου συγχαρητήρια για όλα!!!! Το έχω πει και θα το ξαναπω. Τι τέλεια γατιά που έχεις τι τέλεια γατοκουνομαμά που είσαι και γενικώς τι υπέροχος άνθρωπος είσαι και πόσο υπέροχα ήταν ΟΛΑ τα γατόνια σου!!! Και για πιο να πρωτο μιλήσω και να πρωτοθαυμάσω!Μικρά και μεγάλα κουνάκια τέλεια! Η αδυναμία μου η Κρέμα και ο Βαλεντίνο ήταν θεϊκά. ΑΛλα και ο Τρόυ, τα μικρά, ΟΛΑ. Παύλο ο Μουψης σου έδωσε τις καλλίτερες εντυπώσεις και ηταν τοσο συνεργάσιμος και τέλειος. Αντιπροσωπευτικός της φυλής του!!!Να τον χαίρεσαι!!!! ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:03 Η Ελένη Άνση: #4.570 23-03-09 17:03 Τα μέην κουν είναι τα γατιά-γίγαντες!!Τόσο ήμερα σαν τον Τρόι είναι όλα; Διότι, αν κάποιο είναι τζαναμπέτικο και άγριο, τί γίνεται; Ποιός το κουμαντάρει; Με γοήτευσαν αφάνταστα, αλλά, λόγω του μεγέθους τους έκανα και αυτές τις σκέψειςΕίναι εξαιρετικά έξυπνα γατιά, όσα συμμετείχαν στην έκθεση ήταν, ομολογουμένως πανέμορφα και επιβλητικά, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναΣυγχαρητήρια στην Νεκταρία και τους άλλους εκτροφείς, που προωθούν στην Ελλάδα αυτή την υπέροχη ράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:34 Η nandia05 έγραψε: #4.571 23-03-09 17:34 Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.572 23-03-09 18:45 Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.568 23-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Click για ανάπτυξη... δεν θα ξεχασω τον τεραστιο Τροι να πλημμυριζει την αγκαλια σου, μετα την πασα σε μενα για να καταληξει στην αγκαλια της Νεκταριας... Ασηκωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η staman2 έγραψε: #4.569 23-03-09 16:22 Νεκταρία μου συγχαρητήρια για όλα!!!! Το έχω πει και θα το ξαναπω. Τι τέλεια γατιά που έχεις τι τέλεια γατοκουνομαμά που είσαι και γενικώς τι υπέροχος άνθρωπος είσαι και πόσο υπέροχα ήταν ΟΛΑ τα γατόνια σου!!! Και για πιο να πρωτο μιλήσω και να πρωτοθαυμάσω!Μικρά και μεγάλα κουνάκια τέλεια! Η αδυναμία μου η Κρέμα και ο Βαλεντίνο ήταν θεϊκά. ΑΛλα και ο Τρόυ, τα μικρά, ΟΛΑ. Παύλο ο Μουψης σου έδωσε τις καλλίτερες εντυπώσεις και ηταν τοσο συνεργάσιμος και τέλειος. Αντιπροσωπευτικός της φυλής του!!!Να τον χαίρεσαι!!!! ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:03 Η Ελένη Άνση: #4.570 23-03-09 17:03 Τα μέην κουν είναι τα γατιά-γίγαντες!!Τόσο ήμερα σαν τον Τρόι είναι όλα; Διότι, αν κάποιο είναι τζαναμπέτικο και άγριο, τί γίνεται; Ποιός το κουμαντάρει; Με γοήτευσαν αφάνταστα, αλλά, λόγω του μεγέθους τους έκανα και αυτές τις σκέψειςΕίναι εξαιρετικά έξυπνα γατιά, όσα συμμετείχαν στην έκθεση ήταν, ομολογουμένως πανέμορφα και επιβλητικά, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναΣυγχαρητήρια στην Νεκταρία και τους άλλους εκτροφείς, που προωθούν στην Ελλάδα αυτή την υπέροχη ράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:34 Η nandia05 έγραψε: #4.571 23-03-09 17:34 Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.572 23-03-09 18:45 Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Εχω να πω οτι δεν περιμενα να παθω τετοιο σοκ με τα Μειν Κουν!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!! μικρη παρακαλαγα τον μπαμπα μου να μου παρει μια τιγρη!!δεν ηξερε ο καημενος τα μειν κουν να μου παρει ενα να σκασω!!μου θυμηζουν τοσο εντονα ζουγκλα,που τωρα θελω και τετοιο!!! και εχω να πω οτι το χερι μου ποναει ακομα απο το βαρος του Τρου!!και ηταν τοσο γλυκος!του εδινα και φιλακια και καθοταν το πουλακι μου!! (τον θελωωωωωωωωωωωωωωωω) Click για ανάπτυξη... δεν θα ξεχασω τον τεραστιο Τροι να πλημμυριζει την αγκαλια σου, μετα την πασα σε μενα για να καταληξει στην αγκαλια της Νεκταριας... Ασηκωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η staman2 έγραψε: #4.569 23-03-09 16:22 Νεκταρία μου συγχαρητήρια για όλα!!!! Το έχω πει και θα το ξαναπω. Τι τέλεια γατιά που έχεις τι τέλεια γατοκουνομαμά που είσαι και γενικώς τι υπέροχος άνθρωπος είσαι και πόσο υπέροχα ήταν ΟΛΑ τα γατόνια σου!!! Και για πιο να πρωτο μιλήσω και να πρωτοθαυμάσω!Μικρά και μεγάλα κουνάκια τέλεια! Η αδυναμία μου η Κρέμα και ο Βαλεντίνο ήταν θεϊκά. ΑΛλα και ο Τρόυ, τα μικρά, ΟΛΑ. Παύλο ο Μουψης σου έδωσε τις καλλίτερες εντυπώσεις και ηταν τοσο συνεργάσιμος και τέλειος. Αντιπροσωπευτικός της φυλής του!!!Να τον χαίρεσαι!!!! ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:03 Η Ελένη Άνση: #4.570 23-03-09 17:03 Τα μέην κουν είναι τα γατιά-γίγαντες!!Τόσο ήμερα σαν τον Τρόι είναι όλα; Διότι, αν κάποιο είναι τζαναμπέτικο και άγριο, τί γίνεται; Ποιός το κουμαντάρει; Με γοήτευσαν αφάνταστα, αλλά, λόγω του μεγέθους τους έκανα και αυτές τις σκέψειςΕίναι εξαιρετικά έξυπνα γατιά, όσα συμμετείχαν στην έκθεση ήταν, ομολογουμένως πανέμορφα και επιβλητικά, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναΣυγχαρητήρια στην Νεκταρία και τους άλλους εκτροφείς, που προωθούν στην Ελλάδα αυτή την υπέροχη ράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:34 Η nandia05 έγραψε: #4.571 23-03-09 17:34 Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.572 23-03-09 18:45 Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρία μου συγχαρητήρια για όλα!!!! Το έχω πει και θα το ξαναπω. Τι τέλεια γατιά που έχεις τι τέλεια γατοκουνομαμά που είσαι και γενικώς τι υπέροχος άνθρωπος είσαι και πόσο υπέροχα ήταν ΟΛΑ τα γατόνια σου!!! Και για πιο να πρωτο μιλήσω και να πρωτοθαυμάσω!Μικρά και μεγάλα κουνάκια τέλεια! Η αδυναμία μου η Κρέμα και ο Βαλεντίνο ήταν θεϊκά. ΑΛλα και ο Τρόυ, τα μικρά, ΟΛΑ. Παύλο ο Μουψης σου έδωσε τις καλλίτερες εντυπώσεις και ηταν τοσο συνεργάσιμος και τέλειος. Αντιπροσωπευτικός της φυλής του!!!Να τον χαίρεσαι!!!! ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:03 Η Ελένη Άνση: #4.570 23-03-09 17:03 Τα μέην κουν είναι τα γατιά-γίγαντες!!Τόσο ήμερα σαν τον Τρόι είναι όλα; Διότι, αν κάποιο είναι τζαναμπέτικο και άγριο, τί γίνεται; Ποιός το κουμαντάρει; Με γοήτευσαν αφάνταστα, αλλά, λόγω του μεγέθους τους έκανα και αυτές τις σκέψειςΕίναι εξαιρετικά έξυπνα γατιά, όσα συμμετείχαν στην έκθεση ήταν, ομολογουμένως πανέμορφα και επιβλητικά, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναΣυγχαρητήρια στην Νεκταρία και τους άλλους εκτροφείς, που προωθούν στην Ελλάδα αυτή την υπέροχη ράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:34 Η nandia05 έγραψε: #4.571 23-03-09 17:34 Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.572 23-03-09 18:45 Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μέην κουν είναι τα γατιά-γίγαντες!!Τόσο ήμερα σαν τον Τρόι είναι όλα; Διότι, αν κάποιο είναι τζαναμπέτικο και άγριο, τί γίνεται; Ποιός το κουμαντάρει; Με γοήτευσαν αφάνταστα, αλλά, λόγω του μεγέθους τους έκανα και αυτές τις σκέψειςΕίναι εξαιρετικά έξυπνα γατιά, όσα συμμετείχαν στην έκθεση ήταν, ομολογουμένως πανέμορφα και επιβλητικά, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναΣυγχαρητήρια στην Νεκταρία και τους άλλους εκτροφείς, που προωθούν στην Ελλάδα αυτή την υπέροχη ράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 17:34 Η nandia05 έγραψε: #4.571 23-03-09 17:34 Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.572 23-03-09 18:45 Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επισης και οι απλοι ιδιοκτητες....να δεις τι τραβαμε να τους κανουμε μπανιο χαχαχχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.572 23-03-09 18:45 Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mιας και δεν μπόρεσα να κατεβάσω κι εγώ τα δικά μου Κουνάκια στην έκθεση σας βάζω μερικές νέες φωτό τους να δείτε!! Δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες μαζί τις φωτό γμτ.. Θα σας τις βάζω μία μία προς το παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.573 23-03-09 18:48 Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η ESTELLE έγραψε: #4.574 23-03-09 18:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.575 23-03-09 18:52 Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:52 Η Luna έγραψε: #4.576 23-03-09 18:52 καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα ειναι φανταστικα!!! θα τα φερεις την αλλη φορα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.577 23-03-09 18:54 Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!! Να και μια τελευταία της Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η marzep έγραψε: #4.578 23-03-09 20:06 Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Ο EL GATO έγραψε: #4.579 24-03-09 09:13 Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.580 24-03-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στελλακι ειναι τελειοι!!!Ο Duran ειναι τελειως αντρακι στη φατσουλα του και ολιγον τσαμπουκαλεμενο αντακι μαλιστα.Νομιζω,οτι απο τα 3 αγορια της γεννας ειναι ο πιο επιβλητικος. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα σε όλους! Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.