Τα Μaine Coon-άκια!!

Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει.
Γειά σου Παύλο μου!!!Ναι μωρέ όμορφα είναι τα μωρά μου!!Thanx!!:P
Εχει όντως άγρια φάτσα ο Ντουράν!Ετσι τον ήθελα τον αρσενικό!Αντρα με τα όλα του!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα σε όλους!
Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!!:lol::lol:

H Cammy εχει γινει πολυ ωραια γατα. Ε, αδερφη του δικου μου δεν ειναι? Και ο Μουψης ειναι λιγο "Αφηστε με μονο τωρα". Δεν πειραζει... Ειναι γατια με προσωπικοτητα. Εγω δε θελω να ειναι εντελως αλοιφη το γατι. Αμα λαχει να σου τραβα και καμια γρατζουνια. :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σου Παύλο μου!!!Ναι μωρέ όμορφα είναι τα μωρά μου!!Thanx!!:P
Εχει όντως άγρια φάτσα ο Ντουράν!Ετσι τον ήθελα τον αρσενικό!Αντρα με τα όλα του!!!:up:
Κουκλος ειναι Στελλα!
Θα αντρεψει κι αλλο!!
Κοιτα εδω

ΠΡΙΝ:inlove:

ΜΕΤΑ:blink:

:lol::lol::lol:

Κουκλος ειναι Στελλα!
Θα αντρεψει κι αλλο!!
Κοιτα εδω

ΠΡΙΝ:inlove:

ΜΕΤΑ:blink:

:lol::lol::lol:
Xαχαχαχα!Αχ μωρέ πως ήταν μικρούλης!!Γλύκα!!
Φαντάζομαι κι ο Ντουράν σε κανά 3-4 μήνες θα γίνει και γ**ώ τους γάταρους!Είναι μωρό ακόμα μωρέ,ούτε 5 μηνών δεν έγινε ακόμα!!

H Fivi το αστερακι μας,το στρουμπουλο:up:

Συνημμένα

• fivi20days.jpg
    fivi20days.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • fivi20days (2).jpg
    fivi20days (2).jpg
    140,2 KB · Εμφανίσεις: 21
Άντε να δούμε πως θα περάσουν οι εβδομάδες :hmm:

Άντε να δούμε πως θα περάσουν οι εβδομάδες :hmm:

Με υπομονη... με υπομονη...

Χαιρομαι που σας αρεσει η μικρη μας.
Βασιλη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια .Τα ειπες σε αλλο thread αλλα σου απαντω εδω.:)

Απλά την αλήθεια είπα, πάνω απ'όλα είσαι Άνθρωπος, μετά εκτροφέας και σε καμία περίπτωση έμπορος.

Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!!
DuranandCammy192.jpg
Τι τέλειος γάτος!!!! Να τον χαίρεσαι Στέλλα μου!:D

Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό..
DuranandCammy195.jpg
Η Κάμυ είναι και η αδυναμία μου μην ξεχνιόμαστε!!! Και δεν αδικειται καθόλου στις φωτο! :up:

Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!!
Να και μια τελευταία της Cammy!!
DuranandCammy203.jpg
Θεά!!!!!!!!!!!!:up::up::up:

H Fivi το αστερακι μας,το στρουμπουλο:up:
Τι μωρό είναι αυτό Νεκταρία. Τι ζουζουνα!!!!!!!!:up:

καλα αυτο το γατουνι το μικρο γιατι ειναι τοσο αρκουδενιο??:inlove::inlove::inlove::inlove:
να ρωτησω κατι?και ο troy ετσι ηταν?(δεν φαινεται οτι τον εχω ερωτευτει εε???)

Ο Τρου 18 ημερων.:)

Συνημμένα

• troy18days.jpg
    troy18days.jpg
    31,6 KB · Εμφανίσεις: 39
τι καλο που ηταν....η Fivi του μοιαζει πολυ στα χαρακτηριστικα:)
Παιδια ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΑΤΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ:lol:

Τι τέλειος γάτος!!!! Να τον χαίρεσαι Στέλλα μου!:D

Η Κάμυ είναι και η αδυναμία μου μην ξεχνιόμαστε!!! Και δεν αδικειται καθόλου στις φωτο! :up:

Θεά!!!!!!!!!!!!:up::up::up:

Τι μωρό είναι αυτό Νεκταρία. Τι ζουζουνα!!!!!!!!:up:
Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου!!:)Ναι τα σκατουλάκια!Οσο μεγαλώνουν γίνονται και πιο όμορφα!!:up:

Πω πω ωραια και η μπεμπα αλλα ο Troy ηταν ΕΡΩΤΑΣ απο μωρο!

8wksblacksilver.jpg
8wksbluesilver.jpg
blacksmoke.jpg

Νεκταρία θα τρελαθώ. ΤΙ γάταρος είναι αυτος!!! Φαινόταν απο μικρός!!

Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου!!:)Ναι τα σκατουλάκια!Οσο μεγαλώνουν γίνονται και πιο όμορφα!!:up:
Μα δεν αμφέβαλα ποτέ. Και πού ΄σαι ακόμη!!! Η γατο κουνο μαμά Νεκταρία βγάζει θεϊκά γατιά. :D

ΕΠΕΙΓΟΝ
ξερει καμμια απο σας Γαλλικα για να στειλουμε ενα κειμενο στη ΦΙΦΕ?
Μηπως η κυρια με το φευδωνυμο " Ομιλουμε γαλλικα" :hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back