ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σου Παύλο μου!!!Ναι μωρέ όμορφα είναι τα μωρά μου!!Thanx!!Στελλα, τα γατια σου εχουν γινει πολυ ομορφα. Και ο Duran εχει ψιλοαγριεψει στη φατσα. Ετσι πρεπει.

Εχει όντως άγρια φάτσα ο Ντουράν!Ετσι τον ήθελα τον αρσενικό!Αντρα με τα όλα του!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Kαλημερα σε όλους!
Ευχαριστώ Μαράκι μου!!Ναι ο Ντουράν είναι όλα τα λεφτά!!Εχει μεν τσαμπουκαλεμένη φάτσα αλλά είναι εντελώς το αντίθετο!!!Είναι τόσο γλυκός και χαιδιάρης σε αντίθεση με την Cammy που είναι λίγο πιο απόμακρη!!Γυναίκες παιδί μου!Είναι λίγο ψωνάρα!!![]()
H Cammy εχει γινει πολυ ωραια γατα. Ε, αδερφη του δικου μου δεν ειναι? Και ο Μουψης ειναι λιγο "Αφηστε με μονο τωρα". Δεν πειραζει... Ειναι γατια με προσωπικοτητα. Εγω δε θελω να ειναι εντελως αλοιφη το γατι. Αμα λαχει να σου τραβα και καμια γρατζουνια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Xαχαχαχα!Αχ μωρέ πως ήταν μικρούλης!!Γλύκα!!
Φαντάζομαι κι ο Ντουράν σε κανά 3-4 μήνες θα γίνει και γ**ώ τους γάταρους!Είναι μωρό ακόμα μωρέ,ούτε 5 μηνών δεν έγινε ακόμα!!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
AAAAAAAXXXXXXX!!!Tι μωρό είναι αυτό!!!Για ρούφηγμα!!!!H Fivi το αστερακι μας,το στρουμπουλο![]()

vaspai
Νεοφερμένο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Άντε να δούμε πως θα περάσουν οι εβδομάδες![]()
Με υπομονη... με υπομονη...
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βασιλη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια .Τα ειπες σε αλλο thread αλλα σου απαντω εδω.

vaspai
Νεοφερμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Τι τέλειος γάτος!!!! Να τον χαίρεσαι Στέλλα μου!Αυτή είναι απο τις αγαπημένες μου!!
![]()

Η Κάμυ είναι και η αδυναμία μου μην ξεχνιόμαστε!!! Και δεν αδικειται καθόλου στις φωτο!Να και η Cammy!Live είναι ακόμα πιο όμορφη.Αδικείται λίγο στις φωτό..
![]()

Θεά!!!!!!!!!!!!Ευχαριστώ πολύ!!Θα προσπαθήσω μωρέ να τα φέρω την άλλη φορά!!
Να και μια τελευταία της Cammy!!
![]()

Τι μωρό είναι αυτό Νεκταρία. Τι ζουζουνα!!!!!!!!H Fivi το αστερακι μας,το στρουμπουλο![]()

Luna
Περιβόητο μέλος

να ρωτησω κατι?και ο troy ετσι ηταν?(δεν φαινεται οτι τον εχω ερωτευτει εε???)
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι καλο που ηταν....η Fivi του μοιαζει πολυ στα χαρακτηριστικαΟ Τρου 18 ημερων.![]()

Παιδια ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΑΤΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ

Luna
Περιβόητο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου!!Τι τέλειος γάτος!!!! Να τον χαίρεσαι Στέλλα μου!
Η Κάμυ είναι και η αδυναμία μου μην ξεχνιόμαστε!!! Και δεν αδικειται καθόλου στις φωτο!
Θεά!!!!!!!!!!!!
Τι μωρό είναι αυτό Νεκταρία. Τι ζουζουνα!!!!!!!!![]()
Ναι τα σκατουλάκια!Οσο μεγαλώνουν γίνονται και πιο όμορφα!!
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Νεκταρία θα τρελαθώ. ΤΙ γάταρος είναι αυτος!!! Φαινόταν απο μικρός!!Ο Τρου 18 ημερων.![]()
Μα δεν αμφέβαλα ποτέ. Και πού ΄σαι ακόμη!!! Η γατο κουνο μαμά Νεκταρία βγάζει θεϊκά γατιά.Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου!!Ναι τα σκατουλάκια!Οσο μεγαλώνουν γίνονται και πιο όμορφα!!
![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ξερει καμμια απο σας Γαλλικα για να στειλουμε ενα κειμενο στη ΦΙΦΕ?
Μηπως η κυρια με το φευδωνυμο " Ομιλουμε γαλλικα"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool