Τα Μaine Coon-άκια!!

Δεν είχα ξαναδεί μέην κουν από κοντά. Διάβαζα ότι είναι μεγαλόσωμες γάτες, αλλά, επ'ουδενί φανταζόμουν ότι φτάνουν σε τέτοια μεγέθη α λα Τρόι, Κρέμα κλπ κουκλιά. Όλα τους είναι απίθανα, καλλονές και γόητες:inlove::inlove::inlove::inlove:Να σας ζήσουν!!!Στα μέην κουν ταιριάζει γάντι μια Ινδική παροιμία, που λέγεται για όλες τις γάτες μεν, πλην σε αυτή τη ράτσα βρίσκει τους απόλυτους εκφραστές : "Η Γάτα είναι ένα λιοντάρι σε μια ζούγκλα από μικρούς θάμνους":up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είχα ξαναδεί μέην κουν από κοντά. Διάβαζα ότι είναι μεγαλόσωμες γάτες, αλλά, επ'ουδενί φανταζόμουν ότι φτάνουν σε τέτοια μεγέθη α λα Τρόι, Κρέμα κλπ κουκλιά. Όλα τους είναι απίθανα, καλλονές και γόητες:inlove::inlove::inlove::inlove:Να σας ζήσουν!!!Στα μέην κουν ταιριάζει γάντι μια Ινδική παροιμία, που λέγεται για όλες τις γάτες μεν, πλην σε αυτή τη ράτσα βρίσκει τους απόλυτους εκφραστές : "Η Γάτα είναι ένα λιοντάρι σε μια ζούγκλα από μικρούς θάμνους":up::up::up::up:
Kαι που να τον δεις οταν θα εχει ολοκληρωθει το μεγεθος και το βαρος του:confused::confused::):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα νεκταρία. Τι κάνεις εσύ και το υπέροχο βασίλειο από γάτες που διατηρείς κοντά σου;

Καλα ειμαστε ολοι Σταυρουλα μου.....δουλεια και παλι δουλεια:(Φιλακια σε ολους και στα γατονια σας:P

μακάρι και η δική μου η δουλειά να είχε να κάνει με τόσο ξεχωριστά πλάσματα.... αλοίμονο από εμάς που την ώρα της εργασίας μας ερχόμαστε σε επαφή με δίποδα πλάσματα... :(

μακάρι και η δική μου η δουλειά να είχε να κάνει με τόσο ξεχωριστά πλάσματα.... αλοίμονο από εμάς που την ώρα της εργασίας μας ερχόμαστε σε επαφή με δίποδα πλάσματα... :(
Ξεχωριστα πλασματα ειναι δεν αμφιβαλω αλλα απαραιτητα και τα διποδα οντα στη ζωη μας.

συμφωνώ αλλά ορισμένες φορές τα δίποδα πλάσματα αυτού του πλανήτη μπορούν να γίνουν πιο ΄δύστροπα και πιο απαιτητικά και από τον πιο στριμένο γάτο.... και αν πρέπει να δουλέψεις μαζί τους .... απελπίσου

Ξεχωριστα πλασματα ειναι δεν αμφιβαλω αλλα απαραιτητα και τα διποδα οντα στη ζωη μας.
Νεκταρία μου τι κάνετε?:)Δίποδα και τετράποδα πανέμορφα πλάσματα?:up::up::up::up:
Σ΄επιθύμησα εσένα και το υπέροχο σπιτικό σου και την χαλαρότητα που έχουμε όταν ερχόμαστε εκει!!!:up:

Άσχετο, αλλά μήπως μπορεί κανείς να υπολογίσει (κατά προσέγγιση) πόσα Maine Coon υπάρχουν στην Ελλάδα; Μου αρέσουν πάρα πολύ!

Αρκετα,η Νεκταρια θα ξερει πιο σιγουρα.Χαριζονται τρια μαυρα τριων μηνων απο εκτροφειο,σκεφτεσαι για δευτερο;

Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ, ωστόσο... Μένω σε 55 τετραγωνικά. Πού θα χωρέσουμε; ( Λες; ;) )

ΕΠΕΙΓΟΝ
ξερει καμμια απο σας Γαλλικα για να στειλουμε ενα κειμενο στη ΦΙΦΕ?
Μηπως η κυρια με το φευδωνυμο " Ομιλουμε γαλλικα" :hmm::hmm:
Οτι Θελετε... Μεταφραζουμε στα γαλλικα και αγγλικα (και τεχνικα θεματα)... Αρκει να μην ειναι 500 σελιδες βιβλιο :D.

Λεω,λεω,ολα βολευονται αν θελει κανεις,επειτα δεν ξερεις μπορει αργοτερα να κανεις οικογενεια και να μετακομισεις σε μεγαλυτερο.Που θα ξαναεμφανιστει τετοια ευκαιρια;;)

Είναι maine coon? Ποιος τα χαρίζει και γιατί;

(Καλά, για οικογένεια χλωμό το κόβω. Είχα τη μεγαλύτερη και καλύτερη ευκαιρία του κόσμου και την έδιωξα... Άσ'το!)

Ναι ειναι καθαροαιμα απο εκτροφειο,η εκτροφεας τους τα χαριζει λογω καποιων δυσκολιων.Εγω παντως ειδα μαυρο κουν στην Εκθεση και ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.

Πολύ ωραία, Δωράκι. Πώς θα τη βρούμε αυτή την Κυρία; (Αν καταφέρεις να με κάνεις για δεύτερη φορά μπαμπά, τι να πω;!)

Πολύ ωραία, Δωράκι. Πώς θα τη βρούμε αυτή την Κυρία; (Αν καταφέρεις να με κάνεις για δεύτερη φορά μπαμπά, τι να πω;!)
Η αγγελια τους ειναι εδω,καλο θα ηταν παντως να επικοινωνησεις συντομα γιατι υποψιαζομαι οτι θα εχει γινει χαμος.
Ειδες βρε,θα σου κανω εγω οικογενεια,ετσι οπως το ειπες ηταν λες και κυοφορω γατια!:lol:

Άσχετο, αλλά μήπως μπορεί κανείς να υπολογίσει (κατά προσέγγιση) πόσα Maine Coon υπάρχουν στην Ελλάδα; Μου αρέσουν πάρα πολύ!
Περιπου τα 100 δεν τα εχω μετρησει κιολας:hmm:

Ναι ειναι καθαροαιμα απο εκτροφειο,η εκτροφεας τους τα χαριζει λογω καποιων δυσκολιων.Εγω παντως ειδα μαυρο κουν στην Εκθεση και ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.
οντως ειναι πολυ ομορφα τα μαυρα.Ειχα μαυρο παλια:)Απο οτι εμαθα τα κουνακια δοθηκαν:(
Να βαλω οτι χαριζω?Ουρα εξω απ`το σπιτι μου θα κανουν:lol::lol::lol:

Νεκταρία, ευχαριστώ. Δεν ξέρω αν χαίρομαι πολύ που δόθηκαν ήδη, γιατί σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για δεύτερο γατί. Δεν πειράζει όμως, αρκεί να βρήκαν καλούς γονείς!

Νεκταρία, ευχαριστώ. Δεν ξέρω αν χαίρομαι πολύ που δόθηκαν ήδη, γιατί σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για δεύτερο γατί. Δεν πειράζει όμως, αρκεί να βρήκαν καλούς γονείς!
αν σ`ενδιαφερει η αγορα μειν κουν ,τον αλλο μηνα περιμενουμε γεννα,αν παλι σε ενδιαφερει καποιο ενηλικο που κατα καιρους δινω εναντι μιας συμβολικης τιμης (200), ξερεις που θα με βρεις.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back