Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Να σας ζήσουν!!!Στα μέην κουν ταιριάζει γάντι μια Ινδική παροιμία, που λέγεται για όλες τις γάτες μεν, πλην σε αυτή τη ράτσα βρίσκει τους απόλυτους εκφραστές : "Η Γάτα είναι ένα λιοντάρι σε μια ζούγκλα από μικρούς θάμνους"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Kαι που να τον δεις οταν θα εχει ολοκληρωθει το μεγεθος και το βαρος τουΔεν είχα ξαναδεί μέην κουν από κοντά. Διάβαζα ότι είναι μεγαλόσωμες γάτες, αλλά, επ'ουδενί φανταζόμουν ότι φτάνουν σε τέτοια μεγέθη α λα Τρόι, Κρέμα κλπ κουκλιά. Όλα τους είναι απίθανα, καλλονές και γόητεςΝα σας ζήσουν!!!Στα μέην κουν ταιριάζει γάντι μια Ινδική παροιμία, που λέγεται για όλες τις γάτες μεν, πλην σε αυτή τη ράτσα βρίσκει τους απόλυτους εκφραστές : "Η Γάτα είναι ένα λιοντάρι σε μια ζούγκλα από μικρούς θάμνους"
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Φιλακια σε ολους και στα γατονια σας
prince
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ξεχωριστα πλασματα ειναι δεν αμφιβαλω αλλα απαραιτητα και τα διποδα οντα στη ζωη μας.μακάρι και η δική μου η δουλειά να είχε να κάνει με τόσο ξεχωριστά πλάσματα.... αλοίμονο από εμάς που την ώρα της εργασίας μας ερχόμαστε σε επαφή με δίποδα πλάσματα...![]()
prince
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Νεκταρία μου τι κάνετε?Ξεχωριστα πλασματα ειναι δεν αμφιβαλω αλλα απαραιτητα και τα διποδα οντα στη ζωη μας.
Δίποδα και τετράποδα πανέμορφα πλάσματα?

Σ΄επιθύμησα εσένα και το υπέροχο σπιτικό σου και την χαλαρότητα που έχουμε όταν ερχόμαστε εκει!!!

sapostol1
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
sapostol1
Δραστήριο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vlad
Νεοφερμένο μέλος
Οτι Θελετε... Μεταφραζουμε στα γαλλικα και αγγλικα (και τεχνικα θεματα)... Αρκει να μην ειναι 500 σελιδες βιβλιοΕΠΕΙΓΟΝ
ξερει καμμια απο σας Γαλλικα για να στειλουμε ενα κειμενο στη ΦΙΦΕ?
Μηπως η κυρια με το φευδωνυμο " Ομιλουμε γαλλικα"![]()
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

sapostol1
Δραστήριο μέλος
(Καλά, για οικογένεια χλωμό το κόβω. Είχα τη μεγαλύτερη και καλύτερη ευκαιρία του κόσμου και την έδιωξα... Άσ'το!)
moukelis
Επιφανές μέλος
sapostol1
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Η αγγελια τους ειναι εδω,καλο θα ηταν παντως να επικοινωνησεις συντομα γιατι υποψιαζομαι οτι θα εχει γινει χαμος.Πολύ ωραία, Δωράκι. Πώς θα τη βρούμε αυτή την Κυρία; (Αν καταφέρεις να με κάνεις για δεύτερη φορά μπαμπά, τι να πω;!)
Ειδες βρε,θα σου κανω εγω οικογενεια,ετσι οπως το ειπες ηταν λες και κυοφορω γατια!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Περιπου τα 100 δεν τα εχω μετρησει κιολαςΆσχετο, αλλά μήπως μπορεί κανείς να υπολογίσει (κατά προσέγγιση) πόσα Maine Coon υπάρχουν στην Ελλάδα; Μου αρέσουν πάρα πολύ!

οντως ειναι πολυ ομορφα τα μαυρα.Ειχα μαυρο παλιαΝαι ειναι καθαροαιμα απο εκτροφειο,η εκτροφεας τους τα χαριζει λογω καποιων δυσκολιων.Εγω παντως ειδα μαυρο κουν στην Εκθεση και ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.
Απο οτι εμαθα τα κουνακια δοθηκαν
Να βαλω οτι χαριζω?Ουρα εξω απ`το σπιτι μου θα κανουν

sapostol1
Δραστήριο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
αν σ`ενδιαφερει η αγορα μειν κουν ,τον αλλο μηνα περιμενουμε γεννα,αν παλι σε ενδιαφερει καποιο ενηλικο που κατα καιρους δινω εναντι μιας συμβολικης τιμης (200), ξερεις που θα με βρεις.Νεκταρία, ευχαριστώ. Δεν ξέρω αν χαίρομαι πολύ που δόθηκαν ήδη, γιατί σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για δεύτερο γατί. Δεν πειράζει όμως, αρκεί να βρήκαν καλούς γονείς!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool