ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.121 05-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Click για ανάπτυξη... που θα παρουμε....ετσι....γιατι ολοι εχουμε το "μεριδιο" στα εκτροφεια μας επισημα και μη...Ενα σωμα μια ψυχη ολοι οι εκτροφεις...να υποστηριζομεθα... Κριση ηταν που μου περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #5.122 05-05-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα παρουμε....ετσι....γιατι ολοι εχουμε το "μεριδιο" στα εκτροφεια μας επισημα και μη...Ενα σωμα μια ψυχη ολοι οι εκτροφεις...να υποστηριζομεθα... Κριση ηταν που μου περασε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εσείς όλοι θα έχετε τα εκτροφεια, κι εγώ θα σας επισκέπτομαι και θα κάνω τις επισκέψεις μου αρμένικες... Οπως κάνω και με την Νεκταρία. Οταν πηγαίνω εκει κάθομαι μεχρι το βραδυ!!Το ίδιο έκανα και στην Κατερίνα όταν πήγα.Αντε και να σας φέρνω και κανένα σπιτικο γλυκάκι για να σας περιποιούμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 16:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.123 05-05-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν εσείς όλοι θα έχετε τα εκτροφεια, κι εγώ θα σας επισκέπτομαι και θα κάνω τις επισκέψεις μου αρμένικες... Οπως κάνω και με την Νεκταρία. Οταν πηγαίνω εκει κάθομαι μεχρι το βραδυ!!Το ίδιο έκανα και στην Κατερίνα όταν πήγα.Αντε και να σας φέρνω και κανένα σπιτικο γλυκάκι για να σας περιποιούμαι! Click για ανάπτυξη... Μιλησε κανεις για γλυκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η ESTELLE έγραψε: #5.124 06-05-09 09:13 Καλημέρα και απο μένα!!Συγνώμη που σας έχω ξεχάσει τελευταία αλλά τρέχω για διάφορα προβλήματα που μου έχουν παρουσιαστεί.Για να επανορθώσω σας βάζω μερικές φρέσκες φωτό των μωρών μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΠΑΣΧΑ 2009 009.jpg 86,4 KB · Εμφανίσεις: 23 ΠΑΣΧΑ 2009 053.jpg 82,2 KB · Εμφανίσεις: 25 ΠΑΣΧΑ 2009 067.jpg 81,2 KB · Εμφανίσεις: 19 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:17 Η ESTELLE έγραψε: #5.125 06-05-09 09:17 Και μερικές ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΠΑΣΧΑ 2009 058.jpg 107,2 KB · Εμφανίσεις: 25 ΠΑΣΧΑ 2009 068.jpg 88,2 KB · Εμφανίσεις: 19 ΠΑΣΧΑ 2009 075.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 23 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.126 06-05-09 09:23 Πολυ ομορφα πλασματα... Να σου ζησουν Στελλα μου...ειναι καλα γατακια? Γινεται χαμος στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #5.127 06-05-09 09:26 Μεγαλωσαν πολυ Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:40 Η ESTELLE έγραψε: #5.128 06-05-09 09:40 Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Ναι είναι πολύ καλά γατάκια,ιδίως ο Ντουράν!!Είναι κολλημένος πάνω μου αυτός ο γάτος!!Ερωτας μεγάλος!!Η Cammy είναι πιο ανεξάρτητη,δε θέλει πολλά πολλά! Οντως Γιούλη γίνεται ένας ψιλοχαμός στο σπίτι!!Τρέχουν σαν παλαβά και τα 2 με τρελές ταχύτητες!!Παίζουν πολύ καλά αν και τώρα τελευταία λόγω του οίστρου της Cammy τα παιχνίδια είναι λιγότερα...Αύριο πάω για στείρωση τον Ντουράν και απο βδομάδα την Cammy.Mε έχει πιάσει πολύ άγχος,ιδίως για την Cammy γμτ...Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #5.129 06-05-09 09:42 Δεν ειναι τιποτα Στελλα,αν εχεις καλο γιατρο μην αγχωνεσαι για τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.130 06-05-09 09:51 Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #5.131 06-05-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... H Cammy σήμερα γίνεται 8 μηνών!Ο Ντουράν θα γίνει 6 την άλλη βδομάδα..Εδώ και κανά 2 βδομάδες τη μυρίζει συνέχεια απο πίσω...Τώρα τελευταία όταν φεύγω τους βάζω σε διαφορετικά δωμάτια..Ελπίζω μην έχει κάνει καμιά βρωμοδουλειά ο άλλος...αλλά δε νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #5.132 06-05-09 11:12 Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Click για ανάπτυξη... που θα παρουμε....ετσι....γιατι ολοι εχουμε το "μεριδιο" στα εκτροφεια μας επισημα και μη...Ενα σωμα μια ψυχη ολοι οι εκτροφεις...να υποστηριζομεθα... Κριση ηταν που μου περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #5.122 05-05-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα παρουμε....ετσι....γιατι ολοι εχουμε το "μεριδιο" στα εκτροφεια μας επισημα και μη...Ενα σωμα μια ψυχη ολοι οι εκτροφεις...να υποστηριζομεθα... Κριση ηταν που μου περασε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εσείς όλοι θα έχετε τα εκτροφεια, κι εγώ θα σας επισκέπτομαι και θα κάνω τις επισκέψεις μου αρμένικες... Οπως κάνω και με την Νεκταρία. Οταν πηγαίνω εκει κάθομαι μεχρι το βραδυ!!Το ίδιο έκανα και στην Κατερίνα όταν πήγα.Αντε και να σας φέρνω και κανένα σπιτικο γλυκάκι για να σας περιποιούμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 16:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.123 05-05-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν εσείς όλοι θα έχετε τα εκτροφεια, κι εγώ θα σας επισκέπτομαι και θα κάνω τις επισκέψεις μου αρμένικες... Οπως κάνω και με την Νεκταρία. Οταν πηγαίνω εκει κάθομαι μεχρι το βραδυ!!Το ίδιο έκανα και στην Κατερίνα όταν πήγα.Αντε και να σας φέρνω και κανένα σπιτικο γλυκάκι για να σας περιποιούμαι! Click για ανάπτυξη... Μιλησε κανεις για γλυκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η ESTELLE έγραψε: #5.124 06-05-09 09:13 Καλημέρα και απο μένα!!Συγνώμη που σας έχω ξεχάσει τελευταία αλλά τρέχω για διάφορα προβλήματα που μου έχουν παρουσιαστεί.Για να επανορθώσω σας βάζω μερικές φρέσκες φωτό των μωρών μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΠΑΣΧΑ 2009 009.jpg 86,4 KB · Εμφανίσεις: 23 ΠΑΣΧΑ 2009 053.jpg 82,2 KB · Εμφανίσεις: 25 ΠΑΣΧΑ 2009 067.jpg 81,2 KB · Εμφανίσεις: 19 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:17 Η ESTELLE έγραψε: #5.125 06-05-09 09:17 Και μερικές ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΠΑΣΧΑ 2009 058.jpg 107,2 KB · Εμφανίσεις: 25 ΠΑΣΧΑ 2009 068.jpg 88,2 KB · Εμφανίσεις: 19 ΠΑΣΧΑ 2009 075.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 23 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.126 06-05-09 09:23 Πολυ ομορφα πλασματα... Να σου ζησουν Στελλα μου...ειναι καλα γατακια? Γινεται χαμος στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #5.127 06-05-09 09:26 Μεγαλωσαν πολυ Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:40 Η ESTELLE έγραψε: #5.128 06-05-09 09:40 Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Ναι είναι πολύ καλά γατάκια,ιδίως ο Ντουράν!!Είναι κολλημένος πάνω μου αυτός ο γάτος!!Ερωτας μεγάλος!!Η Cammy είναι πιο ανεξάρτητη,δε θέλει πολλά πολλά! Οντως Γιούλη γίνεται ένας ψιλοχαμός στο σπίτι!!Τρέχουν σαν παλαβά και τα 2 με τρελές ταχύτητες!!Παίζουν πολύ καλά αν και τώρα τελευταία λόγω του οίστρου της Cammy τα παιχνίδια είναι λιγότερα...Αύριο πάω για στείρωση τον Ντουράν και απο βδομάδα την Cammy.Mε έχει πιάσει πολύ άγχος,ιδίως για την Cammy γμτ...Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #5.129 06-05-09 09:42 Δεν ειναι τιποτα Στελλα,αν εχεις καλο γιατρο μην αγχωνεσαι για τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.130 06-05-09 09:51 Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #5.131 06-05-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... H Cammy σήμερα γίνεται 8 μηνών!Ο Ντουράν θα γίνει 6 την άλλη βδομάδα..Εδώ και κανά 2 βδομάδες τη μυρίζει συνέχεια απο πίσω...Τώρα τελευταία όταν φεύγω τους βάζω σε διαφορετικά δωμάτια..Ελπίζω μην έχει κάνει καμιά βρωμοδουλειά ο άλλος...αλλά δε νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #5.132 06-05-09 11:12 Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα παρουμε....ετσι....γιατι ολοι εχουμε το "μεριδιο" στα εκτροφεια μας επισημα και μη...Ενα σωμα μια ψυχη ολοι οι εκτροφεις...να υποστηριζομεθα... Κριση ηταν που μου περασε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εσείς όλοι θα έχετε τα εκτροφεια, κι εγώ θα σας επισκέπτομαι και θα κάνω τις επισκέψεις μου αρμένικες... Οπως κάνω και με την Νεκταρία. Οταν πηγαίνω εκει κάθομαι μεχρι το βραδυ!!Το ίδιο έκανα και στην Κατερίνα όταν πήγα.Αντε και να σας φέρνω και κανένα σπιτικο γλυκάκι για να σας περιποιούμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 16:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.123 05-05-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν εσείς όλοι θα έχετε τα εκτροφεια, κι εγώ θα σας επισκέπτομαι και θα κάνω τις επισκέψεις μου αρμένικες... Οπως κάνω και με την Νεκταρία. Οταν πηγαίνω εκει κάθομαι μεχρι το βραδυ!!Το ίδιο έκανα και στην Κατερίνα όταν πήγα.Αντε και να σας φέρνω και κανένα σπιτικο γλυκάκι για να σας περιποιούμαι! Click για ανάπτυξη... Μιλησε κανεις για γλυκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η ESTELLE έγραψε: #5.124 06-05-09 09:13 Καλημέρα και απο μένα!!Συγνώμη που σας έχω ξεχάσει τελευταία αλλά τρέχω για διάφορα προβλήματα που μου έχουν παρουσιαστεί.Για να επανορθώσω σας βάζω μερικές φρέσκες φωτό των μωρών μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΠΑΣΧΑ 2009 009.jpg 86,4 KB · Εμφανίσεις: 23 ΠΑΣΧΑ 2009 053.jpg 82,2 KB · Εμφανίσεις: 25 ΠΑΣΧΑ 2009 067.jpg 81,2 KB · Εμφανίσεις: 19 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:17 Η ESTELLE έγραψε: #5.125 06-05-09 09:17 Και μερικές ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΠΑΣΧΑ 2009 058.jpg 107,2 KB · Εμφανίσεις: 25 ΠΑΣΧΑ 2009 068.jpg 88,2 KB · Εμφανίσεις: 19 ΠΑΣΧΑ 2009 075.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 23 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.126 06-05-09 09:23 Πολυ ομορφα πλασματα... Να σου ζησουν Στελλα μου...ειναι καλα γατακια? Γινεται χαμος στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #5.127 06-05-09 09:26 Μεγαλωσαν πολυ Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:40 Η ESTELLE έγραψε: #5.128 06-05-09 09:40 Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Ναι είναι πολύ καλά γατάκια,ιδίως ο Ντουράν!!Είναι κολλημένος πάνω μου αυτός ο γάτος!!Ερωτας μεγάλος!!Η Cammy είναι πιο ανεξάρτητη,δε θέλει πολλά πολλά! Οντως Γιούλη γίνεται ένας ψιλοχαμός στο σπίτι!!Τρέχουν σαν παλαβά και τα 2 με τρελές ταχύτητες!!Παίζουν πολύ καλά αν και τώρα τελευταία λόγω του οίστρου της Cammy τα παιχνίδια είναι λιγότερα...Αύριο πάω για στείρωση τον Ντουράν και απο βδομάδα την Cammy.Mε έχει πιάσει πολύ άγχος,ιδίως για την Cammy γμτ...Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #5.129 06-05-09 09:42 Δεν ειναι τιποτα Στελλα,αν εχεις καλο γιατρο μην αγχωνεσαι για τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.130 06-05-09 09:51 Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #5.131 06-05-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... H Cammy σήμερα γίνεται 8 μηνών!Ο Ντουράν θα γίνει 6 την άλλη βδομάδα..Εδώ και κανά 2 βδομάδες τη μυρίζει συνέχεια απο πίσω...Τώρα τελευταία όταν φεύγω τους βάζω σε διαφορετικά δωμάτια..Ελπίζω μην έχει κάνει καμιά βρωμοδουλειά ο άλλος...αλλά δε νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #5.132 06-05-09 11:12 Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν εσείς όλοι θα έχετε τα εκτροφεια, κι εγώ θα σας επισκέπτομαι και θα κάνω τις επισκέψεις μου αρμένικες... Οπως κάνω και με την Νεκταρία. Οταν πηγαίνω εκει κάθομαι μεχρι το βραδυ!!Το ίδιο έκανα και στην Κατερίνα όταν πήγα.Αντε και να σας φέρνω και κανένα σπιτικο γλυκάκι για να σας περιποιούμαι! Click για ανάπτυξη... Μιλησε κανεις για γλυκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η ESTELLE έγραψε: #5.124 06-05-09 09:13 Καλημέρα και απο μένα!!Συγνώμη που σας έχω ξεχάσει τελευταία αλλά τρέχω για διάφορα προβλήματα που μου έχουν παρουσιαστεί.Για να επανορθώσω σας βάζω μερικές φρέσκες φωτό των μωρών μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΠΑΣΧΑ 2009 009.jpg 86,4 KB · Εμφανίσεις: 23 ΠΑΣΧΑ 2009 053.jpg 82,2 KB · Εμφανίσεις: 25 ΠΑΣΧΑ 2009 067.jpg 81,2 KB · Εμφανίσεις: 19 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:17 Η ESTELLE έγραψε: #5.125 06-05-09 09:17 Και μερικές ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΠΑΣΧΑ 2009 058.jpg 107,2 KB · Εμφανίσεις: 25 ΠΑΣΧΑ 2009 068.jpg 88,2 KB · Εμφανίσεις: 19 ΠΑΣΧΑ 2009 075.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 23 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.126 06-05-09 09:23 Πολυ ομορφα πλασματα... Να σου ζησουν Στελλα μου...ειναι καλα γατακια? Γινεται χαμος στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #5.127 06-05-09 09:26 Μεγαλωσαν πολυ Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:40 Η ESTELLE έγραψε: #5.128 06-05-09 09:40 Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Ναι είναι πολύ καλά γατάκια,ιδίως ο Ντουράν!!Είναι κολλημένος πάνω μου αυτός ο γάτος!!Ερωτας μεγάλος!!Η Cammy είναι πιο ανεξάρτητη,δε θέλει πολλά πολλά! Οντως Γιούλη γίνεται ένας ψιλοχαμός στο σπίτι!!Τρέχουν σαν παλαβά και τα 2 με τρελές ταχύτητες!!Παίζουν πολύ καλά αν και τώρα τελευταία λόγω του οίστρου της Cammy τα παιχνίδια είναι λιγότερα...Αύριο πάω για στείρωση τον Ντουράν και απο βδομάδα την Cammy.Mε έχει πιάσει πολύ άγχος,ιδίως για την Cammy γμτ...Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #5.129 06-05-09 09:42 Δεν ειναι τιποτα Στελλα,αν εχεις καλο γιατρο μην αγχωνεσαι για τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.130 06-05-09 09:51 Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #5.131 06-05-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... H Cammy σήμερα γίνεται 8 μηνών!Ο Ντουράν θα γίνει 6 την άλλη βδομάδα..Εδώ και κανά 2 βδομάδες τη μυρίζει συνέχεια απο πίσω...Τώρα τελευταία όταν φεύγω τους βάζω σε διαφορετικά δωμάτια..Ελπίζω μην έχει κάνει καμιά βρωμοδουλειά ο άλλος...αλλά δε νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #5.132 06-05-09 11:12 Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και απο μένα!!Συγνώμη που σας έχω ξεχάσει τελευταία αλλά τρέχω για διάφορα προβλήματα που μου έχουν παρουσιαστεί.Για να επανορθώσω σας βάζω μερικές φρέσκες φωτό των μωρών μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:17 Η ESTELLE έγραψε: #5.125 06-05-09 09:17 Και μερικές ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΠΑΣΧΑ 2009 058.jpg 107,2 KB · Εμφανίσεις: 25 ΠΑΣΧΑ 2009 068.jpg 88,2 KB · Εμφανίσεις: 19 ΠΑΣΧΑ 2009 075.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 23 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.126 06-05-09 09:23 Πολυ ομορφα πλασματα... Να σου ζησουν Στελλα μου...ειναι καλα γατακια? Γινεται χαμος στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #5.127 06-05-09 09:26 Μεγαλωσαν πολυ Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:40 Η ESTELLE έγραψε: #5.128 06-05-09 09:40 Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Ναι είναι πολύ καλά γατάκια,ιδίως ο Ντουράν!!Είναι κολλημένος πάνω μου αυτός ο γάτος!!Ερωτας μεγάλος!!Η Cammy είναι πιο ανεξάρτητη,δε θέλει πολλά πολλά! Οντως Γιούλη γίνεται ένας ψιλοχαμός στο σπίτι!!Τρέχουν σαν παλαβά και τα 2 με τρελές ταχύτητες!!Παίζουν πολύ καλά αν και τώρα τελευταία λόγω του οίστρου της Cammy τα παιχνίδια είναι λιγότερα...Αύριο πάω για στείρωση τον Ντουράν και απο βδομάδα την Cammy.Mε έχει πιάσει πολύ άγχος,ιδίως για την Cammy γμτ...Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #5.129 06-05-09 09:42 Δεν ειναι τιποτα Στελλα,αν εχεις καλο γιατρο μην αγχωνεσαι για τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.130 06-05-09 09:51 Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #5.131 06-05-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... H Cammy σήμερα γίνεται 8 μηνών!Ο Ντουράν θα γίνει 6 την άλλη βδομάδα..Εδώ και κανά 2 βδομάδες τη μυρίζει συνέχεια απο πίσω...Τώρα τελευταία όταν φεύγω τους βάζω σε διαφορετικά δωμάτια..Ελπίζω μην έχει κάνει καμιά βρωμοδουλειά ο άλλος...αλλά δε νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #5.132 06-05-09 11:12 Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μερικές ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.126 06-05-09 09:23 Πολυ ομορφα πλασματα... Να σου ζησουν Στελλα μου...ειναι καλα γατακια? Γινεται χαμος στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #5.127 06-05-09 09:26 Μεγαλωσαν πολυ Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:40 Η ESTELLE έγραψε: #5.128 06-05-09 09:40 Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Ναι είναι πολύ καλά γατάκια,ιδίως ο Ντουράν!!Είναι κολλημένος πάνω μου αυτός ο γάτος!!Ερωτας μεγάλος!!Η Cammy είναι πιο ανεξάρτητη,δε θέλει πολλά πολλά! Οντως Γιούλη γίνεται ένας ψιλοχαμός στο σπίτι!!Τρέχουν σαν παλαβά και τα 2 με τρελές ταχύτητες!!Παίζουν πολύ καλά αν και τώρα τελευταία λόγω του οίστρου της Cammy τα παιχνίδια είναι λιγότερα...Αύριο πάω για στείρωση τον Ντουράν και απο βδομάδα την Cammy.Mε έχει πιάσει πολύ άγχος,ιδίως για την Cammy γμτ...Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #5.129 06-05-09 09:42 Δεν ειναι τιποτα Στελλα,αν εχεις καλο γιατρο μην αγχωνεσαι για τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.130 06-05-09 09:51 Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #5.131 06-05-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... H Cammy σήμερα γίνεται 8 μηνών!Ο Ντουράν θα γίνει 6 την άλλη βδομάδα..Εδώ και κανά 2 βδομάδες τη μυρίζει συνέχεια απο πίσω...Τώρα τελευταία όταν φεύγω τους βάζω σε διαφορετικά δωμάτια..Ελπίζω μην έχει κάνει καμιά βρωμοδουλειά ο άλλος...αλλά δε νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #5.132 06-05-09 11:12 Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ ομορφα πλασματα... Να σου ζησουν Στελλα μου...ειναι καλα γατακια? Γινεται χαμος στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #5.127 06-05-09 09:26 Μεγαλωσαν πολυ Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:40 Η ESTELLE έγραψε: #5.128 06-05-09 09:40 Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Ναι είναι πολύ καλά γατάκια,ιδίως ο Ντουράν!!Είναι κολλημένος πάνω μου αυτός ο γάτος!!Ερωτας μεγάλος!!Η Cammy είναι πιο ανεξάρτητη,δε θέλει πολλά πολλά! Οντως Γιούλη γίνεται ένας ψιλοχαμός στο σπίτι!!Τρέχουν σαν παλαβά και τα 2 με τρελές ταχύτητες!!Παίζουν πολύ καλά αν και τώρα τελευταία λόγω του οίστρου της Cammy τα παιχνίδια είναι λιγότερα...Αύριο πάω για στείρωση τον Ντουράν και απο βδομάδα την Cammy.Mε έχει πιάσει πολύ άγχος,ιδίως για την Cammy γμτ...Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #5.129 06-05-09 09:42 Δεν ειναι τιποτα Στελλα,αν εχεις καλο γιατρο μην αγχωνεσαι για τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.130 06-05-09 09:51 Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #5.131 06-05-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... H Cammy σήμερα γίνεται 8 μηνών!Ο Ντουράν θα γίνει 6 την άλλη βδομάδα..Εδώ και κανά 2 βδομάδες τη μυρίζει συνέχεια απο πίσω...Τώρα τελευταία όταν φεύγω τους βάζω σε διαφορετικά δωμάτια..Ελπίζω μην έχει κάνει καμιά βρωμοδουλειά ο άλλος...αλλά δε νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #5.132 06-05-09 11:12 Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεγαλωσαν πολυ Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:40 Η ESTELLE έγραψε: #5.128 06-05-09 09:40 Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Ναι είναι πολύ καλά γατάκια,ιδίως ο Ντουράν!!Είναι κολλημένος πάνω μου αυτός ο γάτος!!Ερωτας μεγάλος!!Η Cammy είναι πιο ανεξάρτητη,δε θέλει πολλά πολλά! Οντως Γιούλη γίνεται ένας ψιλοχαμός στο σπίτι!!Τρέχουν σαν παλαβά και τα 2 με τρελές ταχύτητες!!Παίζουν πολύ καλά αν και τώρα τελευταία λόγω του οίστρου της Cammy τα παιχνίδια είναι λιγότερα...Αύριο πάω για στείρωση τον Ντουράν και απο βδομάδα την Cammy.Mε έχει πιάσει πολύ άγχος,ιδίως για την Cammy γμτ...Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #5.129 06-05-09 09:42 Δεν ειναι τιποτα Στελλα,αν εχεις καλο γιατρο μην αγχωνεσαι για τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.130 06-05-09 09:51 Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #5.131 06-05-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... H Cammy σήμερα γίνεται 8 μηνών!Ο Ντουράν θα γίνει 6 την άλλη βδομάδα..Εδώ και κανά 2 βδομάδες τη μυρίζει συνέχεια απο πίσω...Τώρα τελευταία όταν φεύγω τους βάζω σε διαφορετικά δωμάτια..Ελπίζω μην έχει κάνει καμιά βρωμοδουλειά ο άλλος...αλλά δε νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #5.132 06-05-09 11:12 Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Ναι είναι πολύ καλά γατάκια,ιδίως ο Ντουράν!!Είναι κολλημένος πάνω μου αυτός ο γάτος!!Ερωτας μεγάλος!!Η Cammy είναι πιο ανεξάρτητη,δε θέλει πολλά πολλά! Οντως Γιούλη γίνεται ένας ψιλοχαμός στο σπίτι!!Τρέχουν σαν παλαβά και τα 2 με τρελές ταχύτητες!!Παίζουν πολύ καλά αν και τώρα τελευταία λόγω του οίστρου της Cammy τα παιχνίδια είναι λιγότερα...Αύριο πάω για στείρωση τον Ντουράν και απο βδομάδα την Cammy.Mε έχει πιάσει πολύ άγχος,ιδίως για την Cammy γμτ...Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #5.129 06-05-09 09:42 Δεν ειναι τιποτα Στελλα,αν εχεις καλο γιατρο μην αγχωνεσαι για τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.130 06-05-09 09:51 Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #5.131 06-05-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... H Cammy σήμερα γίνεται 8 μηνών!Ο Ντουράν θα γίνει 6 την άλλη βδομάδα..Εδώ και κανά 2 βδομάδες τη μυρίζει συνέχεια απο πίσω...Τώρα τελευταία όταν φεύγω τους βάζω σε διαφορετικά δωμάτια..Ελπίζω μην έχει κάνει καμιά βρωμοδουλειά ο άλλος...αλλά δε νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #5.132 06-05-09 11:12 Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι τιποτα Στελλα,αν εχεις καλο γιατρο μην αγχωνεσαι για τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.130 06-05-09 09:51 Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #5.131 06-05-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... H Cammy σήμερα γίνεται 8 μηνών!Ο Ντουράν θα γίνει 6 την άλλη βδομάδα..Εδώ και κανά 2 βδομάδες τη μυρίζει συνέχεια απο πίσω...Τώρα τελευταία όταν φεύγω τους βάζω σε διαφορετικά δωμάτια..Ελπίζω μην έχει κάνει καμιά βρωμοδουλειά ο άλλος...αλλά δε νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #5.132 06-05-09 11:12 Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #5.131 06-05-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... H Cammy σήμερα γίνεται 8 μηνών!Ο Ντουράν θα γίνει 6 την άλλη βδομάδα..Εδώ και κανά 2 βδομάδες τη μυρίζει συνέχεια απο πίσω...Τώρα τελευταία όταν φεύγω τους βάζω σε διαφορετικά δωμάτια..Ελπίζω μην έχει κάνει καμιά βρωμοδουλειά ο άλλος...αλλά δε νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #5.132 06-05-09 11:12 Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Ντουραν δεν εχεις ορεξεις για τη Καμυ, ή οχι ακομα? Ποσο ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... H Cammy σήμερα γίνεται 8 μηνών!Ο Ντουράν θα γίνει 6 την άλλη βδομάδα..Εδώ και κανά 2 βδομάδες τη μυρίζει συνέχεια απο πίσω...Τώρα τελευταία όταν φεύγω τους βάζω σε διαφορετικά δωμάτια..Ελπίζω μην έχει κάνει καμιά βρωμοδουλειά ο άλλος...αλλά δε νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #5.132 06-05-09 11:12 Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.133 06-05-09 11:22 Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η ESTELLE έγραψε: #5.134 06-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Oλα θα πανε καλα...μην ανησυχεις...και μετα δεν θα εχεις γατια, θα εχεις αγγελουδια Click για ανάπτυξη... Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.135 06-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.136 06-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω? Click για ανάπτυξη... Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.137 06-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα καλημερα! Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει? Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος. Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου. Click για ανάπτυξη... Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #5.138 06-05-09 11:54 Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μην το λετε,ουτε ο δικος μου εχει αλλαξει καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.139 06-05-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον αλλαξει Παυλο μετα το ετος ή και τους 18 μηνες...τοτε που ενηλικιωνονται τα Κουν...τωρα ειναι ακομα νεαρος, στα ντουζενια του Click για ανάπτυξη... Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.140 06-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα σε ενα ετος ή 18 μηνες θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα ηρεμουσε. Θα ηταν ενηλικος πια. Δεν ξερω, δεν ειναι ετσι? Click για ανάπτυξη... Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναιπολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιματαιμε οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.