EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 16:54 Ο EL GATO έγραψε: #5.241 12-05-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μακρυτερη, ωραιοτερη και πιο φουντωτη ουρα γατιου στο κοσμο Κατα τη γνωμη μου η Νεκταρ πρεπει να βαλει Updated φωτο στο site της...και να γραφει ετσι πρεπει να ειναι η ουρα των Κουν... Παυλη, μαθε το ζουμ γιατι νομιζα οτι χανω το φως μου... Click για ανάπτυξη... Καταρχην ευχαριστω! Οσον αφορα στο ζουμ, δεν φταιει ο Παυλης. Η χαζοκαμερα φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 17:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.242 12-05-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην ευχαριστω! Οσον αφορα στο ζουμ, δεν φταιει ο Παυλης. Η χαζοκαμερα φταιει. Click για ανάπτυξη... ενταξει...κι εγω οταν δεν βγαινουν καλα οι φωτο και το video αργει να παιξει, θα λεω το μηχανημα φταει....Γιουπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:31 Η bunny έγραψε: #5.243 12-05-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οταν θα την παρω θα ειμαι κοντα. Το Breena ειναι κέλτικης προέλευσης με γαλατικές ρίζες και ναι,διαβάζεται μπρίνα. Click για ανάπτυξη... Και σημαίνει χώρα των νεραϊδών(?) NAME—GIRL: Breena ORIGIN :Celtic/Gaelic MEANING:Fairy Land (Δώρα ελπίζω να μη σε πειράζει που το έβαλα...)(αν θέλεις βάλε το link) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:06 Η tzoutzou έγραψε: #5.244 12-05-09 22:06 Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #5.245 12-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και σημαίνει χώρα των νεραϊδών(?) NAME—GIRL: Breena ORIGIN :Celtic/Gaelic MEANING:Fairy Land (Δώρα ελπίζω να μη σε πειράζει που το έβαλα...)(αν θέλεις βάλε το link) Click για ανάπτυξη... Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.246 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Axxx... και ποιος ξερει τι κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.247 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #5.248 12-05-09 22:38 Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.249 12-05-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:44 Η tzoutzou έγραψε: #5.250 12-05-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Click για ανάπτυξη... Απαιτω να βγαλεις μεζουρα να τη μετρησεις για να αποδειξεις στο κοινο ποσο μεγαλη ειναι!!!!!Και μετα θα σου πω ποσο μεγαλη την εχουμε κι εμεις... Την ουρα βεβαιως βεβαιως!!!Γιατι μπορει να ειναι μονο φουντωτη....(λεω εγω τωρα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #5.251 12-05-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαμπα! Τι να χορευουν ρε Παυλη,νεραϊδοχορους!Οχι που λες εμενα πονηρο μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #5.252 13-05-09 01:09 Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μακρυτερη, ωραιοτερη και πιο φουντωτη ουρα γατιου στο κοσμο Κατα τη γνωμη μου η Νεκταρ πρεπει να βαλει Updated φωτο στο site της...και να γραφει ετσι πρεπει να ειναι η ουρα των Κουν... Παυλη, μαθε το ζουμ γιατι νομιζα οτι χανω το φως μου... Click για ανάπτυξη... Καταρχην ευχαριστω! Οσον αφορα στο ζουμ, δεν φταιει ο Παυλης. Η χαζοκαμερα φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 17:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.242 12-05-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην ευχαριστω! Οσον αφορα στο ζουμ, δεν φταιει ο Παυλης. Η χαζοκαμερα φταιει. Click για ανάπτυξη... ενταξει...κι εγω οταν δεν βγαινουν καλα οι φωτο και το video αργει να παιξει, θα λεω το μηχανημα φταει....Γιουπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:31 Η bunny έγραψε: #5.243 12-05-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οταν θα την παρω θα ειμαι κοντα. Το Breena ειναι κέλτικης προέλευσης με γαλατικές ρίζες και ναι,διαβάζεται μπρίνα. Click για ανάπτυξη... Και σημαίνει χώρα των νεραϊδών(?) NAME—GIRL: Breena ORIGIN :Celtic/Gaelic MEANING:Fairy Land (Δώρα ελπίζω να μη σε πειράζει που το έβαλα...)(αν θέλεις βάλε το link) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:06 Η tzoutzou έγραψε: #5.244 12-05-09 22:06 Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #5.245 12-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και σημαίνει χώρα των νεραϊδών(?) NAME—GIRL: Breena ORIGIN :Celtic/Gaelic MEANING:Fairy Land (Δώρα ελπίζω να μη σε πειράζει που το έβαλα...)(αν θέλεις βάλε το link) Click για ανάπτυξη... Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.246 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Axxx... και ποιος ξερει τι κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.247 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #5.248 12-05-09 22:38 Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.249 12-05-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:44 Η tzoutzou έγραψε: #5.250 12-05-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Click για ανάπτυξη... Απαιτω να βγαλεις μεζουρα να τη μετρησεις για να αποδειξεις στο κοινο ποσο μεγαλη ειναι!!!!!Και μετα θα σου πω ποσο μεγαλη την εχουμε κι εμεις... Την ουρα βεβαιως βεβαιως!!!Γιατι μπορει να ειναι μονο φουντωτη....(λεω εγω τωρα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #5.251 12-05-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαμπα! Τι να χορευουν ρε Παυλη,νεραϊδοχορους!Οχι που λες εμενα πονηρο μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #5.252 13-05-09 01:09 Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην ευχαριστω! Οσον αφορα στο ζουμ, δεν φταιει ο Παυλης. Η χαζοκαμερα φταιει. Click για ανάπτυξη... ενταξει...κι εγω οταν δεν βγαινουν καλα οι φωτο και το video αργει να παιξει, θα λεω το μηχανημα φταει....Γιουπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:31 Η bunny έγραψε: #5.243 12-05-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οταν θα την παρω θα ειμαι κοντα. Το Breena ειναι κέλτικης προέλευσης με γαλατικές ρίζες και ναι,διαβάζεται μπρίνα. Click για ανάπτυξη... Και σημαίνει χώρα των νεραϊδών(?) NAME—GIRL: Breena ORIGIN :Celtic/Gaelic MEANING:Fairy Land (Δώρα ελπίζω να μη σε πειράζει που το έβαλα...)(αν θέλεις βάλε το link) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:06 Η tzoutzou έγραψε: #5.244 12-05-09 22:06 Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #5.245 12-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και σημαίνει χώρα των νεραϊδών(?) NAME—GIRL: Breena ORIGIN :Celtic/Gaelic MEANING:Fairy Land (Δώρα ελπίζω να μη σε πειράζει που το έβαλα...)(αν θέλεις βάλε το link) Click για ανάπτυξη... Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.246 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Axxx... και ποιος ξερει τι κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.247 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #5.248 12-05-09 22:38 Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.249 12-05-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:44 Η tzoutzou έγραψε: #5.250 12-05-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Click για ανάπτυξη... Απαιτω να βγαλεις μεζουρα να τη μετρησεις για να αποδειξεις στο κοινο ποσο μεγαλη ειναι!!!!!Και μετα θα σου πω ποσο μεγαλη την εχουμε κι εμεις... Την ουρα βεβαιως βεβαιως!!!Γιατι μπορει να ειναι μονο φουντωτη....(λεω εγω τωρα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #5.251 12-05-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαμπα! Τι να χορευουν ρε Παυλη,νεραϊδοχορους!Οχι που λες εμενα πονηρο μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #5.252 13-05-09 01:09 Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οταν θα την παρω θα ειμαι κοντα. Το Breena ειναι κέλτικης προέλευσης με γαλατικές ρίζες και ναι,διαβάζεται μπρίνα. Click για ανάπτυξη... Και σημαίνει χώρα των νεραϊδών(?) NAME—GIRL: Breena ORIGIN :Celtic/Gaelic MEANING:Fairy Land (Δώρα ελπίζω να μη σε πειράζει που το έβαλα...)(αν θέλεις βάλε το link) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:06 Η tzoutzou έγραψε: #5.244 12-05-09 22:06 Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #5.245 12-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και σημαίνει χώρα των νεραϊδών(?) NAME—GIRL: Breena ORIGIN :Celtic/Gaelic MEANING:Fairy Land (Δώρα ελπίζω να μη σε πειράζει που το έβαλα...)(αν θέλεις βάλε το link) Click για ανάπτυξη... Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.246 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Axxx... και ποιος ξερει τι κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.247 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #5.248 12-05-09 22:38 Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.249 12-05-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:44 Η tzoutzou έγραψε: #5.250 12-05-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Click για ανάπτυξη... Απαιτω να βγαλεις μεζουρα να τη μετρησεις για να αποδειξεις στο κοινο ποσο μεγαλη ειναι!!!!!Και μετα θα σου πω ποσο μεγαλη την εχουμε κι εμεις... Την ουρα βεβαιως βεβαιως!!!Γιατι μπορει να ειναι μονο φουντωτη....(λεω εγω τωρα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #5.251 12-05-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαμπα! Τι να χορευουν ρε Παυλη,νεραϊδοχορους!Οχι που λες εμενα πονηρο μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #5.252 13-05-09 01:09 Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #5.245 12-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και σημαίνει χώρα των νεραϊδών(?) NAME—GIRL: Breena ORIGIN :Celtic/Gaelic MEANING:Fairy Land (Δώρα ελπίζω να μη σε πειράζει που το έβαλα...)(αν θέλεις βάλε το link) Click για ανάπτυξη... Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.246 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Axxx... και ποιος ξερει τι κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.247 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #5.248 12-05-09 22:38 Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.249 12-05-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:44 Η tzoutzou έγραψε: #5.250 12-05-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Click για ανάπτυξη... Απαιτω να βγαλεις μεζουρα να τη μετρησεις για να αποδειξεις στο κοινο ποσο μεγαλη ειναι!!!!!Και μετα θα σου πω ποσο μεγαλη την εχουμε κι εμεις... Την ουρα βεβαιως βεβαιως!!!Γιατι μπορει να ειναι μονο φουντωτη....(λεω εγω τωρα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #5.251 12-05-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαμπα! Τι να χορευουν ρε Παυλη,νεραϊδοχορους!Οχι που λες εμενα πονηρο μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #5.252 13-05-09 01:09 Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και σημαίνει χώρα των νεραϊδών(?) NAME—GIRL: Breena ORIGIN :Celtic/Gaelic MEANING:Fairy Land (Δώρα ελπίζω να μη σε πειράζει που το έβαλα...)(αν θέλεις βάλε το link) Click για ανάπτυξη... Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.246 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Axxx... και ποιος ξερει τι κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.247 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #5.248 12-05-09 22:38 Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.249 12-05-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:44 Η tzoutzou έγραψε: #5.250 12-05-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Click για ανάπτυξη... Απαιτω να βγαλεις μεζουρα να τη μετρησεις για να αποδειξεις στο κοινο ποσο μεγαλη ειναι!!!!!Και μετα θα σου πω ποσο μεγαλη την εχουμε κι εμεις... Την ουρα βεβαιως βεβαιως!!!Γιατι μπορει να ειναι μονο φουντωτη....(λεω εγω τωρα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #5.251 12-05-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαμπα! Τι να χορευουν ρε Παυλη,νεραϊδοχορους!Οχι που λες εμενα πονηρο μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #5.252 13-05-09 01:09 Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Axxx... και ποιος ξερει τι κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.247 12-05-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #5.248 12-05-09 22:38 Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.249 12-05-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:44 Η tzoutzou έγραψε: #5.250 12-05-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Click για ανάπτυξη... Απαιτω να βγαλεις μεζουρα να τη μετρησεις για να αποδειξεις στο κοινο ποσο μεγαλη ειναι!!!!!Και μετα θα σου πω ποσο μεγαλη την εχουμε κι εμεις... Την ουρα βεβαιως βεβαιως!!!Γιατι μπορει να ειναι μονο φουντωτη....(λεω εγω τωρα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #5.251 12-05-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαμπα! Τι να χορευουν ρε Παυλη,νεραϊδοχορους!Οχι που λες εμενα πονηρο μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #5.252 13-05-09 01:09 Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ενα εχω να πω....μετα την ουρα του Μουψη,παιρνω πισω οοοοολα οσα εχω πει για την ουρα της Leia...κι εγω καυχιομουν γι αυτην την ουρα...τς τς τς... Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #5.248 12-05-09 22:38 Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.249 12-05-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:44 Η tzoutzou έγραψε: #5.250 12-05-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Click για ανάπτυξη... Απαιτω να βγαλεις μεζουρα να τη μετρησεις για να αποδειξεις στο κοινο ποσο μεγαλη ειναι!!!!!Και μετα θα σου πω ποσο μεγαλη την εχουμε κι εμεις... Την ουρα βεβαιως βεβαιως!!!Γιατι μπορει να ειναι μονο φουντωτη....(λεω εγω τωρα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #5.251 12-05-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαμπα! Τι να χορευουν ρε Παυλη,νεραϊδοχορους!Οχι που λες εμενα πονηρο μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #5.252 13-05-09 01:09 Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.249 12-05-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:44 Η tzoutzou έγραψε: #5.250 12-05-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Click για ανάπτυξη... Απαιτω να βγαλεις μεζουρα να τη μετρησεις για να αποδειξεις στο κοινο ποσο μεγαλη ειναι!!!!!Και μετα θα σου πω ποσο μεγαλη την εχουμε κι εμεις... Την ουρα βεβαιως βεβαιως!!!Γιατι μπορει να ειναι μονο φουντωτη....(λεω εγω τωρα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #5.251 12-05-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαμπα! Τι να χορευουν ρε Παυλη,νεραϊδοχορους!Οχι που λες εμενα πονηρο μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #5.252 13-05-09 01:09 Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν βρε πονηρο μυαλο...χορευουν τα νεραϊδακια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:44 Η tzoutzou έγραψε: #5.250 12-05-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Click για ανάπτυξη... Απαιτω να βγαλεις μεζουρα να τη μετρησεις για να αποδειξεις στο κοινο ποσο μεγαλη ειναι!!!!!Και μετα θα σου πω ποσο μεγαλη την εχουμε κι εμεις... Την ουρα βεβαιως βεβαιως!!!Γιατι μπορει να ειναι μονο φουντωτη....(λεω εγω τωρα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #5.251 12-05-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαμπα! Τι να χορευουν ρε Παυλη,νεραϊδοχορους!Οχι που λες εμενα πονηρο μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #5.252 13-05-09 01:09 Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι καπως μεγαλη η ουρα μας.... Click για ανάπτυξη... Απαιτω να βγαλεις μεζουρα να τη μετρησεις για να αποδειξεις στο κοινο ποσο μεγαλη ειναι!!!!!Και μετα θα σου πω ποσο μεγαλη την εχουμε κι εμεις... Την ουρα βεβαιως βεβαιως!!!Γιατι μπορει να ειναι μονο φουντωτη....(λεω εγω τωρα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #5.251 12-05-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαμπα! Τι να χορευουν ρε Παυλη,νεραϊδοχορους!Οχι που λες εμενα πονηρο μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #5.252 13-05-09 01:09 Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαμπα! Τι να χορευουν ρε Παυλη,νεραϊδοχορους!Οχι που λες εμενα πονηρο μυαλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #5.252 13-05-09 01:09 Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τς τς τς!!! Αισχος! Αυτο μόνον έχω να πω. Αίσχος κυρίες και κύριοι!!! Μπερδεψατε τις νεράιδες με... τσόκαρα.! Αιθέριες είναι καλέ οι νεραϊδούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 13-05-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα "Τι χορευουν?" ειναι το ερωτημα.....!!!!!! Click για ανάπτυξη... χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.254 13-05-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σημαινει νεραϊδοτοπος,ειναι το σημειο που κανουν οι νεραϊδες τις συναξεις τους οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω. Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Δωρα..με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #5.255 13-05-09 08:49 Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα κουνακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.256 13-05-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κουνακια! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φουντες στ'αυτια μου'ρχεται να τις στριβω με τα δαχτυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #5.257 13-05-09 08:58 Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.258 13-05-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα εχουμε κι εμεις φουντακια Γιουλιτσκα και τουφιτσες μεσα στα αυτακια. Click για ανάπτυξη... να ερχομαι να τις στριβω?? επισης τρελαινομαι να πιανω και να γατζωνω το δαχτυλο μου στις τσιγκελωτες ουρες των σιαμ βιτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.259 13-05-09 09:02 παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
παντως μωρε...οταν εχει γουνα η γατα...ειναι αλλο πραγμα... εγω κανω βουτιες μεσα στις κοιλιες τους....κι αυτο το αρωμα τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 09:04 Η marzep έγραψε: #5.260 13-05-09 09:04 Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα!Κι εκτος απο φουντιτσες και τριχιτσες στα αυτακια,εχετε και πανεμορφα ασπρα "γυαλακια" γυρω απο τα ματια σας!!!!Και ειστε και γλυυυυυυυκες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.