Τα Μaine Coon-άκια!!

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ε δε θα πεταγεσαι να μας τις στριβεις λιγααααακι;
Η δικη μας η γυριστη ουριτσα δεν κουνιεται πολυ,οποτε δε θα σε βολεψει.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι φοραμε και γυαλακια,ελπιζω να μην τα χασουμε μεγαλωνοντας,μου αρεσουν πολυ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το λευκο περιγραμμα των ταμπυ ειναι που με πεθαινει:inlove::inlove::inlove:
γι'αυτο φαγωθηκα να παρω τετοιο γατι...γι'αυτο και για τη τιγρισια μουρη του...

το λευκο περιγραμμα των ταμπυ ειναι που με πεθαινει:inlove::inlove::inlove:
γι'αυτο φαγωθηκα να παρω τετοιο γατι...γι'αυτο και για τη τιγρισια μουρη του...
Κι οσο πιο σκουρα,τοσο μεγαλυτερη η αντιθεση.:rolleyes:

χορευουν το χορο των "φτερων" και κανουν οργια μεχρι πρωιας με τα ξωτικα και τους νανους:rolleyes:
Καλημερα:)

O ανθρωπος μου εδω μεσα! :cool:

Κι οσο πιο σκουρα,τοσο μεγαλυτερη η αντιθεση.:rolleyes:

Παντως και τα coon εχουν "γυαλια". Αλλα, Δωρα, στο δικο σου εχει τρομερη αντιθεση.

Παντως και τα coon εχουν "γυαλια". Αλλα, Δωρα, στο δικο σου εχει τρομερη αντιθεση.
Νομιζω οτι παιζει ρολο το χρωμα των ραβδωσεων.Ειναι λογικο στο Μουψακο που ειναι μπλε να μη φαινονται εντονα,στη δικη μου που ειναι μαυρη κανει πιο εντονη αντιθεση.

δεν ειναι θεμα φυλης τα γυαλια...ειναι θεμα χρωματος..βγαινει στα ταμπυ...και στα σκουρα φαινεται τελειο, λογω εντονης αντιθεσης....

Ναι φοραμε και γυαλακια,ελπιζω να μην τα χασουμε μεγαλωνοντας,μου αρεσουν πολυ.
Δε νομιζω,οτι διατρεχετε τετοιο κινδυνο!Εμεις τα εχουμε ακομα,ιδιαιτερα στον πουρπουρη μας που ειναι σκουρος,φαινονται εντονοτατα!!!:D

O ανθρωπος μου εδω μεσα! :cool:
ε μα...να μου λενε αγαθες τις νεραιδουλες...γυναικες με αναγκες ειναι κι αυτες..:lol:

Δε νομιζω,οτι διατρεχετε τετοιο κινδυνο!Εμεις τα εχουμε ακομα,ιδιαιτερα στον πουρπουρη μας που ειναι σκουρος,φαινονται εντονοτατα!!!:D
βρε παιδια δεν χανονται ποτε τα γυλια...

Ενα απο τα "νεραϊδακια" της Δωρας! :cool:

Συνημμένα

• l_2f3e627ba8f64b4aacfd06d96b9dad9d.jpg
    l_2f3e627ba8f64b4aacfd06d96b9dad9d.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 33
Ντροπή,αίσχος και όνειδος αγαπητοί!:mad::lol:
Επρεπε να μου το ειχες δειξει πιο παλια να κανω αυτο τατου.:lol:

Επιτέλους η Fivi ήρθε στο καινούριο της σπίτι.
Το μόνο που εύχομαι είναι να ζήσουμε μαζί πάρα πολλά χρόνια και να είναι ευτυχισμένη.
Νεκταρία σ'ευχαριστώ και δημόσια για άλλη μία φορά και να ξέρεις ότι μαζί με τη Fivi απόκτησα και μια καλή φίλη, εσένα.

Συνημμένα

• fivi1.jpg
    fivi1.jpg
    199,6 KB · Εμφανίσεις: 49
  • fivi5.jpg
    fivi5.jpg
    191,5 KB · Εμφανίσεις: 34
Επιτέλους η Fivi ήρθε στο καινούριο της σπίτι.
Το μόνο που εύχομαι είναι να ζήσουμε μαζί πάρα πολλά χρόνια και να είναι ευτυχισμένη.
Νεκταρία σ'ευχαριστώ και δημόσια για άλλη μία φορά και να ξέρεις ότι μαζί με τη Fivi απόκτησα και μια καλή φίλη, εσένα.

Βασιλη, ειναι super! Οπως εχω πει πολλες φορες, αλλωστε. Καλη ζωη να εχετε μαζι, λοιπον. :)

Και για να σας επαναφερω στη ταξη,δειτε τη FIVI,που γι`αυτη μαλλιοτραβιοσασταν,χτες ηταν μια θλιβερη μερα για μενα και μια χαρουμενη για τους νεους γονεις της,που ειναι ξετρελλαμενοι μαζι της.
Περισσοτερα για τα καμωματα της θα σας πουν οι ιδιοι.Προς το παρον απολαυστε τη τη στιγμη της αναχωρησης της με το γεματο εκπληξη μουτρακι της.:)

Συνημμένα

• DSC01753.jpg
    DSC01753.jpg
    165,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC01754.jpg
    DSC01754.jpg
    169,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC01756.jpg
    DSC01756.jpg
    181,9 KB · Εμφανίσεις: 40
Και μια ακομα.....

Συνημμένα

• DSC01755.jpg
    DSC01755.jpg
    166,7 KB · Εμφανίσεις: 36
attachment.php

Τρομερη ποζα,μοντελο παιδι μου σου εδωσα:up:

Kαλησπέρα!!!:)
Καλώς ορισε η Φοίβη στο νέο της σπιτάκι!!:up:
Ειναι μια κούκλα μοναδική! :up:Ευχομαι να ζήσετε παρέα για πολλά πολλά χρόνια, και να μοιραστείτε άπειρες στιγμές χαράς και ευτυχίας μαζί της.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back