Τα Μaine Coon-άκια!!

Εαν και οι δυο γονεις ειναι Ν/Ν δεν χρειαζεται να κανει η μικρη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι αν καταλαβα καλα οπως μου εξηγησε,για να μπει στην Ελλαδα χρειαζεται να εχει εμβολιαστει για λυσσα και ενα μηνα μετα το εμβολιο να κανει εξετασεις για να δουν αν εχει κανει αντισωματα.

Δωρα κι εγω τωρα που ψαχνομαι για τη δικια μου, μιλησα με υπουργειο αγροτικης αναπτυξης και συγκεκριμενα με κτηνιατρικη διευθυνση και μου ειπαν οτι αν θα ερθει το γατακι απο χωρα εντος Ε/Ε απλα χρειαζεται να γινει το αντιλυσσικο. Δεν χρειαζεται επανεξεταση για ελεγχο αντισωματων.
Αν θες παρε κι εσυ να ρωτησεις για να σιγουρευτεις στο 2102125713 - 14 ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ Διονυση!Θα της το πω γιατι μεχρι προτινως νομιζω γινοταν διαφορετικα,και η Γιουλη τεσσαρων μηνων τα πηρε.

Καλησπερα!

Ρε σεις, τοσοι εχουμε coons εδω μεσα. Γραψτε κατι... Θα το φαει η μαρμαγκα το thread! Ολοι μας εχουν περασει σε posts.

Βασιλη, τι κανει η Φοιβη?

Καλησπερα!!!

Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα???:redface::redface::redface::rolleyes::D:lol:
Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως....:whistle::whistle:

Καλησπερα!!!

Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα???:redface::redface::redface::rolleyes::D:lol:
Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως....:whistle::whistle:

Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. :lol: Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει.

Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. :lol: Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει.
Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα....
:lol::lol::lol::lol::lol:

τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν......:rolleyes:

Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα....
:lol::lol::lol::lol::lol:

τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν......:rolleyes:

Το δικο μου το "αγγελουδι" τωρα που του εκοψα τα νυχια, αναγκαστικα δαγκωνει μονο. Αρα δε δαγκωνει μονο ο δικος μου. Απορω ποιος τα εβγαλε "πραους γιγαντες". Καμια σχεση. Προς το παρον, το μονο coon που εχω δει που πληροι κατι τετοιο, ειναι ο Troy.

Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!!
Καλα παιδια για σπιτι..........
Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν...
Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα.............

Ασε που ο Troy....:redface::redface::redface::redface:,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....:lol::lol::D:D:D!

Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!!
Καλα παιδια για σπιτι..........
Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν...
Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα.............

Ασε που ο Troy....:redface::redface::redface::redface:,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....:lol::lol::D:D:D!

Μπα, ο Troy απο μικρος ηταν ετσι. Γατι μαλαμα. Μπορει να στο επιεβαιωσει και η Νεκταρια αυτο.

:blink::blink::blink:
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε...:hmm::D:P

:blink::blink::blink:
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε...:hmm::D:P

Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης.

Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν.
Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει:hmm:
Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειου:hmm:Ο,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν.
Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας;)

Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης.
Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της...
Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........
:D

Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειου:hmm:Ο,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν.
κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη:mad::mad:

Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν.

Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι...
Η να σε λεω Βεγγο???
Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες.
Φιλια!!!!

Θα το εχω και γω στο μυαλο μου.

Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της...
Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........
:D

Γιατι τους δινεις αντιβιωση?

Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε....:/::( ΓΙΑΞ...

Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε....:/::( ΓΙΑΞ...

Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back