Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #5.301 17-05-09 14:37 Εαν και οι δυο γονεις ειναι Ν/Ν δεν χρειαζεται να κανει η μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 15:10 Ο dion1 έγραψε: #5.302 17-05-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι αν καταλαβα καλα οπως μου εξηγησε,για να μπει στην Ελλαδα χρειαζεται να εχει εμβολιαστει για λυσσα και ενα μηνα μετα το εμβολιο να κανει εξετασεις για να δουν αν εχει κανει αντισωματα. Click για ανάπτυξη... Δωρα κι εγω τωρα που ψαχνομαι για τη δικια μου, μιλησα με υπουργειο αγροτικης αναπτυξης και συγκεκριμενα με κτηνιατρικη διευθυνση και μου ειπαν οτι αν θα ερθει το γατακι απο χωρα εντος Ε/Ε απλα χρειαζεται να γινει το αντιλυσσικο. Δεν χρειαζεται επανεξεταση για ελεγχο αντισωματων. Αν θες παρε κι εσυ να ρωτησεις για να σιγουρευτεις στο 2102125713 - 14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #5.303 17-05-09 16:28 Ευχαριστω πολυ Διονυση!Θα της το πω γιατι μεχρι προτινως νομιζω γινοταν διαφορετικα,και η Γιουλη τεσσαρων μηνων τα πηρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:27 Ο EL GATO έγραψε: #5.304 18-05-09 14:27 Καλησπερα! Ρε σεις, τοσοι εχουμε coons εδω μεσα. Γραψτε κατι... Θα το φαει η μαρμαγκα το thread! Ολοι μας εχουν περασει σε posts. Βασιλη, τι κανει η Φοιβη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η marzep έγραψε: #5.305 18-05-09 14:33 Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.306 18-05-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Click για ανάπτυξη... Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η marzep έγραψε: #5.307 18-05-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Click για ανάπτυξη... Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:56 Ο EL GATO έγραψε: #5.308 18-05-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Click για ανάπτυξη... Το δικο μου το "αγγελουδι" τωρα που του εκοψα τα νυχια, αναγκαστικα δαγκωνει μονο. Αρα δε δαγκωνει μονο ο δικος μου. Απορω ποιος τα εβγαλε "πραους γιγαντες". Καμια σχεση. Προς το παρον, το μονο coon που εχω δει που πληροι κατι τετοιο, ειναι ο Troy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:07 Η marzep έγραψε: #5.309 18-05-09 15:07 Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.310 18-05-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Click για ανάπτυξη... Μπα, ο Troy απο μικρος ηταν ετσι. Γατι μαλαμα. Μπορει να στο επιεβαιωσει και η Νεκταρια αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η marzep έγραψε: #5.311 18-05-09 15:14 Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.312 18-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εαν και οι δυο γονεις ειναι Ν/Ν δεν χρειαζεται να κανει η μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 15:10 Ο dion1 έγραψε: #5.302 17-05-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι αν καταλαβα καλα οπως μου εξηγησε,για να μπει στην Ελλαδα χρειαζεται να εχει εμβολιαστει για λυσσα και ενα μηνα μετα το εμβολιο να κανει εξετασεις για να δουν αν εχει κανει αντισωματα. Click για ανάπτυξη... Δωρα κι εγω τωρα που ψαχνομαι για τη δικια μου, μιλησα με υπουργειο αγροτικης αναπτυξης και συγκεκριμενα με κτηνιατρικη διευθυνση και μου ειπαν οτι αν θα ερθει το γατακι απο χωρα εντος Ε/Ε απλα χρειαζεται να γινει το αντιλυσσικο. Δεν χρειαζεται επανεξεταση για ελεγχο αντισωματων. Αν θες παρε κι εσυ να ρωτησεις για να σιγουρευτεις στο 2102125713 - 14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #5.303 17-05-09 16:28 Ευχαριστω πολυ Διονυση!Θα της το πω γιατι μεχρι προτινως νομιζω γινοταν διαφορετικα,και η Γιουλη τεσσαρων μηνων τα πηρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:27 Ο EL GATO έγραψε: #5.304 18-05-09 14:27 Καλησπερα! Ρε σεις, τοσοι εχουμε coons εδω μεσα. Γραψτε κατι... Θα το φαει η μαρμαγκα το thread! Ολοι μας εχουν περασει σε posts. Βασιλη, τι κανει η Φοιβη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η marzep έγραψε: #5.305 18-05-09 14:33 Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.306 18-05-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Click για ανάπτυξη... Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η marzep έγραψε: #5.307 18-05-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Click για ανάπτυξη... Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:56 Ο EL GATO έγραψε: #5.308 18-05-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Click για ανάπτυξη... Το δικο μου το "αγγελουδι" τωρα που του εκοψα τα νυχια, αναγκαστικα δαγκωνει μονο. Αρα δε δαγκωνει μονο ο δικος μου. Απορω ποιος τα εβγαλε "πραους γιγαντες". Καμια σχεση. Προς το παρον, το μονο coon που εχω δει που πληροι κατι τετοιο, ειναι ο Troy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:07 Η marzep έγραψε: #5.309 18-05-09 15:07 Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.310 18-05-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Click για ανάπτυξη... Μπα, ο Troy απο μικρος ηταν ετσι. Γατι μαλαμα. Μπορει να στο επιεβαιωσει και η Νεκταρια αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η marzep έγραψε: #5.311 18-05-09 15:14 Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.312 18-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι αν καταλαβα καλα οπως μου εξηγησε,για να μπει στην Ελλαδα χρειαζεται να εχει εμβολιαστει για λυσσα και ενα μηνα μετα το εμβολιο να κανει εξετασεις για να δουν αν εχει κανει αντισωματα. Click για ανάπτυξη... Δωρα κι εγω τωρα που ψαχνομαι για τη δικια μου, μιλησα με υπουργειο αγροτικης αναπτυξης και συγκεκριμενα με κτηνιατρικη διευθυνση και μου ειπαν οτι αν θα ερθει το γατακι απο χωρα εντος Ε/Ε απλα χρειαζεται να γινει το αντιλυσσικο. Δεν χρειαζεται επανεξεταση για ελεγχο αντισωματων. Αν θες παρε κι εσυ να ρωτησεις για να σιγουρευτεις στο 2102125713 - 14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #5.303 17-05-09 16:28 Ευχαριστω πολυ Διονυση!Θα της το πω γιατι μεχρι προτινως νομιζω γινοταν διαφορετικα,και η Γιουλη τεσσαρων μηνων τα πηρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:27 Ο EL GATO έγραψε: #5.304 18-05-09 14:27 Καλησπερα! Ρε σεις, τοσοι εχουμε coons εδω μεσα. Γραψτε κατι... Θα το φαει η μαρμαγκα το thread! Ολοι μας εχουν περασει σε posts. Βασιλη, τι κανει η Φοιβη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η marzep έγραψε: #5.305 18-05-09 14:33 Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.306 18-05-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Click για ανάπτυξη... Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η marzep έγραψε: #5.307 18-05-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Click για ανάπτυξη... Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:56 Ο EL GATO έγραψε: #5.308 18-05-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Click για ανάπτυξη... Το δικο μου το "αγγελουδι" τωρα που του εκοψα τα νυχια, αναγκαστικα δαγκωνει μονο. Αρα δε δαγκωνει μονο ο δικος μου. Απορω ποιος τα εβγαλε "πραους γιγαντες". Καμια σχεση. Προς το παρον, το μονο coon που εχω δει που πληροι κατι τετοιο, ειναι ο Troy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:07 Η marzep έγραψε: #5.309 18-05-09 15:07 Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.310 18-05-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Click για ανάπτυξη... Μπα, ο Troy απο μικρος ηταν ετσι. Γατι μαλαμα. Μπορει να στο επιεβαιωσει και η Νεκταρια αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η marzep έγραψε: #5.311 18-05-09 15:14 Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.312 18-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω πολυ Διονυση!Θα της το πω γιατι μεχρι προτινως νομιζω γινοταν διαφορετικα,και η Γιουλη τεσσαρων μηνων τα πηρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:27 Ο EL GATO έγραψε: #5.304 18-05-09 14:27 Καλησπερα! Ρε σεις, τοσοι εχουμε coons εδω μεσα. Γραψτε κατι... Θα το φαει η μαρμαγκα το thread! Ολοι μας εχουν περασει σε posts. Βασιλη, τι κανει η Φοιβη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η marzep έγραψε: #5.305 18-05-09 14:33 Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.306 18-05-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Click για ανάπτυξη... Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η marzep έγραψε: #5.307 18-05-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Click για ανάπτυξη... Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:56 Ο EL GATO έγραψε: #5.308 18-05-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Click για ανάπτυξη... Το δικο μου το "αγγελουδι" τωρα που του εκοψα τα νυχια, αναγκαστικα δαγκωνει μονο. Αρα δε δαγκωνει μονο ο δικος μου. Απορω ποιος τα εβγαλε "πραους γιγαντες". Καμια σχεση. Προς το παρον, το μονο coon που εχω δει που πληροι κατι τετοιο, ειναι ο Troy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:07 Η marzep έγραψε: #5.309 18-05-09 15:07 Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.310 18-05-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Click για ανάπτυξη... Μπα, ο Troy απο μικρος ηταν ετσι. Γατι μαλαμα. Μπορει να στο επιεβαιωσει και η Νεκταρια αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η marzep έγραψε: #5.311 18-05-09 15:14 Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.312 18-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα! Ρε σεις, τοσοι εχουμε coons εδω μεσα. Γραψτε κατι... Θα το φαει η μαρμαγκα το thread! Ολοι μας εχουν περασει σε posts. Βασιλη, τι κανει η Φοιβη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η marzep έγραψε: #5.305 18-05-09 14:33 Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.306 18-05-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Click για ανάπτυξη... Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η marzep έγραψε: #5.307 18-05-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Click για ανάπτυξη... Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:56 Ο EL GATO έγραψε: #5.308 18-05-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Click για ανάπτυξη... Το δικο μου το "αγγελουδι" τωρα που του εκοψα τα νυχια, αναγκαστικα δαγκωνει μονο. Αρα δε δαγκωνει μονο ο δικος μου. Απορω ποιος τα εβγαλε "πραους γιγαντες". Καμια σχεση. Προς το παρον, το μονο coon που εχω δει που πληροι κατι τετοιο, ειναι ο Troy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:07 Η marzep έγραψε: #5.309 18-05-09 15:07 Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.310 18-05-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Click για ανάπτυξη... Μπα, ο Troy απο μικρος ηταν ετσι. Γατι μαλαμα. Μπορει να στο επιεβαιωσει και η Νεκταρια αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η marzep έγραψε: #5.311 18-05-09 15:14 Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.312 18-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.306 18-05-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Click για ανάπτυξη... Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η marzep έγραψε: #5.307 18-05-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Click για ανάπτυξη... Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:56 Ο EL GATO έγραψε: #5.308 18-05-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Click για ανάπτυξη... Το δικο μου το "αγγελουδι" τωρα που του εκοψα τα νυχια, αναγκαστικα δαγκωνει μονο. Αρα δε δαγκωνει μονο ο δικος μου. Απορω ποιος τα εβγαλε "πραους γιγαντες". Καμια σχεση. Προς το παρον, το μονο coon που εχω δει που πληροι κατι τετοιο, ειναι ο Troy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:07 Η marzep έγραψε: #5.309 18-05-09 15:07 Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.310 18-05-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Click για ανάπτυξη... Μπα, ο Troy απο μικρος ηταν ετσι. Γατι μαλαμα. Μπορει να στο επιεβαιωσει και η Νεκταρια αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η marzep έγραψε: #5.311 18-05-09 15:14 Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.312 18-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλησπερα!!! Α!Να αναφερω,οτι τα καμαρια μου εχουν πολλα νευρακια και μου κρατουν μουτρα για την αντιβιωση η να το κανω γαργαρα??? Ε,ας το πω να βρω συπαραστατες των γατιων βεβαιως βεβαιως.... Click για ανάπτυξη... Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η marzep έγραψε: #5.307 18-05-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Click για ανάπτυξη... Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:56 Ο EL GATO έγραψε: #5.308 18-05-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Click για ανάπτυξη... Το δικο μου το "αγγελουδι" τωρα που του εκοψα τα νυχια, αναγκαστικα δαγκωνει μονο. Αρα δε δαγκωνει μονο ο δικος μου. Απορω ποιος τα εβγαλε "πραους γιγαντες". Καμια σχεση. Προς το παρον, το μονο coon που εχω δει που πληροι κατι τετοιο, ειναι ο Troy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:07 Η marzep έγραψε: #5.309 18-05-09 15:07 Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.310 18-05-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Click για ανάπτυξη... Μπα, ο Troy απο μικρος ηταν ετσι. Γατι μαλαμα. Μπορει να στο επιεβαιωσει και η Νεκταρια αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η marzep έγραψε: #5.311 18-05-09 15:14 Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.312 18-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, βεβαια να το αναφερεις! Μπα? Κραταν τα coon μουτρα? Δεν το ηξερα. Ο Μουψης, ο,τι και να του κανω, μετα θα ερθει διπλα μου.... για να με γρατζουνισει. Click για ανάπτυξη... Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 14:56 Ο EL GATO έγραψε: #5.308 18-05-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Click για ανάπτυξη... Το δικο μου το "αγγελουδι" τωρα που του εκοψα τα νυχια, αναγκαστικα δαγκωνει μονο. Αρα δε δαγκωνει μονο ο δικος μου. Απορω ποιος τα εβγαλε "πραους γιγαντες". Καμια σχεση. Προς το παρον, το μονο coon που εχω δει που πληροι κατι τετοιο, ειναι ο Troy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:07 Η marzep έγραψε: #5.309 18-05-09 15:07 Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.310 18-05-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Click για ανάπτυξη... Μπα, ο Troy απο μικρος ηταν ετσι. Γατι μαλαμα. Μπορει να στο επιεβαιωσει και η Νεκταρια αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η marzep έγραψε: #5.311 18-05-09 15:14 Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.312 18-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Και εκει που πηγαινα να αγχωθω ΠΟΛΥ,τσουπ το ειδα.... τα "αγγελουδια" μου,απλα με δαγκωνουν...... Click για ανάπτυξη... Το δικο μου το "αγγελουδι" τωρα που του εκοψα τα νυχια, αναγκαστικα δαγκωνει μονο. Αρα δε δαγκωνει μονο ο δικος μου. Απορω ποιος τα εβγαλε "πραους γιγαντες". Καμια σχεση. Προς το παρον, το μονο coon που εχω δει που πληροι κατι τετοιο, ειναι ο Troy. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:07 Η marzep έγραψε: #5.309 18-05-09 15:07 Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.310 18-05-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Click για ανάπτυξη... Μπα, ο Troy απο μικρος ηταν ετσι. Γατι μαλαμα. Μπορει να στο επιεβαιωσει και η Νεκταρια αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η marzep έγραψε: #5.311 18-05-09 15:14 Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.312 18-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.310 18-05-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Click για ανάπτυξη... Μπα, ο Troy απο μικρος ηταν ετσι. Γατι μαλαμα. Μπορει να στο επιεβαιωσει και η Νεκταρια αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η marzep έγραψε: #5.311 18-05-09 15:14 Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.312 18-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τα κακομοιρα τα coonακιαααααααααααααααααααααα!!! Καλα παιδια για σπιτι.......... Σοβαρα τωρα,μπορει (λεω) ωριμαζοντας να ηρεμισουν... Κατι σαν τα συκα ενα πραγμα............. Ασε που ο Troy....,οποτε μπορει να παιζει κι αυτο το ρολο του....! Click για ανάπτυξη... Μπα, ο Troy απο μικρος ηταν ετσι. Γατι μαλαμα. Μπορει να στο επιεβαιωσει και η Νεκταρια αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η marzep έγραψε: #5.311 18-05-09 15:14 Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.312 18-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.312 18-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Ας περιμενουμε να γινουν 1 χρονου και βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.313 18-05-09 15:28 Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η marzep έγραψε: #5.314 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, μεταξυ μας εγω γουσταρω που δεν ειναι τελειως λαπας. Ειναι ανεξαρτητο γατι και το δειχνει οποτε μπορει. Απλα θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο χαδιαρης. Click για ανάπτυξη... Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.315 18-05-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... κι εγω πιεζω απο εδω το τμημα Δημοσιων Σχεσεων, αλλα με εγραψαν κι εγω οταν γινεται αυτο γινομαι μια αλλη Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:36 Η moukelis έγραψε: #5.316 18-05-09 15:36 Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια η ιδεα του κλειστου γυμναστηριου,θα εχουμε και απλα.Νεκταρια επικοινωνησες με το Δημο;Ισως εχουν κατι να σου προτεινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η marzep έγραψε: #5.317 18-05-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Ωωωωωχ!!!Και ξανα προς τη δοξα τραβας βρε Νεκταρακι... Η να σε λεω Βεγγο??? Νομιζω,οτι σε ξεχωριστο θεμα θα ακουστουν πολλες καλες ιδεες. Φιλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.318 18-05-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα δειτε που μολις ενηλικιωθουν θα ηρεμησουν. Ρε παιδια εχω μια μεγαλη σκοτουρα,αν μπορει κανεις να βοηθησει Ψαχνω για αιθουσα 500τμ για την επομενη εκθεση.Τωρα ξενοδοχειο θα ειναι,κλειστο γυμναστηριο,αιθουσα δημαρχειουΟ,τι ναναι αρκει να μου δοθουν καποια στοιχεια επικοινωνιας.Επειγομαι γιατι εχω πιεσεις απο ανωθεν. Μηπως να το εκανα "θεμα"....βλεποντας και κανοντας Click για ανάπτυξη... Θα το εχω και γω στο μυαλο μου. Αρχική Δημοσίευση από marzep: Α,ολα κι ολα!!!Ο κυριουλης ειναι τρελλος χαδιαρης (συνηθως τις ωρες που κοιμομαστε),φωναζει κιολας κι απαιτει το χαδι του,αλλα μονο οταν αυτος επιθυμει!!Το κοριτσακι μας που ειναι μη μου απτου,εχει υποχρεωτικη ωρα αγκαλιτσας,χαδακιου,φιλακιου καθημερινα...Της αρεσει της χαζουλας (γουργουριζει πριν καν την ακουμπησω),αλλα δεν ειναι απαιτητικη,σαν το αδερφι της... Παραπονο δεν εχω κανενα....μονο χερακια σαγρε,αλλα θα τελειωση η παλιοαντιβιωση και θα χουφτωνω ελευθερα παλι........ Click για ανάπτυξη... Γιατι τους δινεις αντιβιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:09 Η marzep έγραψε: #5.319 18-05-09 16:09 Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 264 265 266 267 268 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 266 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 16:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.320 18-05-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στειρωθηκαμε την προηγουμενη Τριτη και εκτοτε εχουν "ερωτευτει" τις τομες...Τις γλυφουν περιπου 22 ωρες στις 24,αφου εχουν περιποιηθει και το πωπουδακι τους!Οποτε.... ΓΙΑΞ... Click για ανάπτυξη... Ωχ, καταλαβα. Ο δικος μου την πρωτη μερα μονο. Αφου τον απομακρυναμε απο κει και εκνευριζοταν. Την αλλη μερα ολα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.