Τα Μaine Coon-άκια!!

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δωρα κι εγω τωρα που ψαχνομαι για τη δικια μου, μιλησα με υπουργειο αγροτικης αναπτυξης και συγκεκριμενα με κτηνιατρικη διευθυνση και μου ειπαν οτι αν θα ερθει το γατακι απο χωρα εντος Ε/Ε απλα χρειαζεται να γινει το αντιλυσσικο. Δεν χρειαζεται επανεξεταση για ελεγχο αντισωματων.
Αν θες παρε κι εσυ να ρωτησεις για να σιγουρευτεις στο 2102125713 - 14 ;)
Τηλεφωνησε ο γιατρος της Ρενέ σημερα στο υπουργειο και του ειπαν οτι για Ελλαδα χρειαζεται αντιλυσσικο στην ηλικια των τριων μηνων και οτι το ζωο μπορει να μπει στη χωρα τρεις εβδομαδες αργοτερα.Μηπως ισχυουν αλλα για τα συνοδευομενα κι αλλα για τα ασυνοδευτα;Και η Γιουλη ομως νομιζω τεσσαρων μηνων τα πηρε γι'αυτο το λογο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κι' από μένα μόλις γύρισα από τη δουλειά με τρελλή λαχτάρα να δω τη Φοίβη, μάλιστα τώρα δεν μ'αφήνει να γράψω, δαγκώνει το πληκτρολόγιο.Το Σαβατοκύριακο έπεσε τρελλό παίξιμο. Πρέπει κάτω από τους καναπέδες να υπάρχουν καμιά δεκαριά ποντικάκια.Το βράδυ πάντως δεν είναι να πηγαίνεις τουαλέτα. Παραφυλάει στο σκοτάδι και σου ορμάει στα πόδια :lol:, τα είχα ξεχάσει αυτά.Τι να πω βρε παιδιά οι δύο πρώτες μέρες ήταν απίθανες:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κι' από μένα μόλις γύρισα από τη δουλειά με τρελλή λαχτάρα να δω τη Φοίβη, μάλιστα τώρα δεν μ'αφήνει να γράψω, δαγκώνει το πληκτρολόγιο.Το Σαβατοκύριακο έπεσε τρελλό παίξιμο. Πρέπει κάτω από τους καναπέδες να υπάρχουν καμιά δεκαριά ποντικάκια.Το βράδυ πάντως δεν είναι να πηγαίνεις τουαλέτα. Παραφυλάει στο σκοτάδι και σου ορμάει στα πόδια :lol:, τα είχα ξεχάσει αυτά.Τι να πω βρε παιδιά οι δύο πρώτες μέρες ήταν απίθανες:)
Βασιλη μου το μωρο αυτο δεν ειχε αδελφακια, λογικο ειναι να θελει να παιξει με ο,τι βρισκει μπροστα της.Νομιζει τα ποδια σου για γατακι:lol::lol::lol:

Να σας ζησει παιδια,ειναι απιστευτα ομορφο μωροοοοο:inlove::baby:!!!!!

Τηλεφωνησε ο γιατρος της Ρενέ σημερα στο υπουργειο και του ειπαν οτι για Ελλαδα χρειαζεται αντιλυσσικο στην ηλικια των τριων μηνων και οτι το ζωο μπορει να μπει στη χωρα τρεις εβδομαδες αργοτερα.Μηπως ισχυουν αλλα για τα συνοδευομενα κι αλλα για τα ασυνοδευτα;Και η Γιουλη ομως νομιζω τεσσαρων μηνων τα πηρε γι'αυτο το λογο.
ακριβως ετσι ειναι Δωρα για συνοδευμενα και ασυνοδευτα!

Βασιλη να τη χαιρεσαι τη μικρη:up:πηρες ενα απο τα πιο ομορφα μωρα της Νεκταριας:):):)

ακριβως ετσι ειναι Δωρα για συνοδευμενα και ασυνοδευτα!

Βασιλη να τη χαιρεσαι τη μικρη:up:πηρες ενα απο τα πιο ομορφα μωρα της Νεκταριας:):):)
Οποτε ετσι ειναι για ολα...Διονυση εσενα γιατι σου ειπαν αλλα;

Τις πρωτες μερες και ο δικος μου ειχε γεμισει το σπιτι με παιχνιδια σε ολους τους χωρους. Τωρα σοβαρεψε και δεν πολυπαιζει.
Να τη χαιρεσαι Βασιλη!

Οποτε ετσι ειναι για ολα...Διονυση εσενα γιατι σου ειπαν αλλα;

Τι να σου πω βρε Δωρα:hmm::hmm:
Μ'αρεσει που τον ρωτησα τονιζοντας το ποσες ημερες χρειαζεται να περασουν απο τη στιγμη που θα γινει το αντιλυσσικο
Μου ειπε οτι δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο χρονικο οριο.
Δεν ξερω τι να πω....Λες να επεσα σε κανενα βαρεμενο?:blink::blink::blink:

Τι να σου πω,ετσι μου ειπε η γιατρος μας εδω,ετσι ειπε και στο γιατρο της Ρενε απο το Υπουργειο αυτος που μιλησε.Μαλιστα της ειπε ο γιατρος της οτι απο οσο θυμαται ετσι ειναι οι νομοι για Ελλαδα,αλλα πηρε και τηλεφωνο για να το διασταυρωσει.Αν μαθω κατι διαφορετικο θα σας πω.

Mια φωτογραφια 1000 λεξεις:)

babies_200509jpg-1.gif

Η βασιλισσα του Photoshop! Πολυ ωραια εικονα.
Εγω ειμαι ασχετος με Photoshop και επιβαλλεται να ξερω. :/:

(Μονο, αν θες, μετακινησε τα κατω αστερακια απο κει και βαλτα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλου στη φωτο. Δεν επεσαν σε καλο σημειο και μοιαζει το γατακι σα να...:redface:)

Ο Βασιλης και η Φοιβη μας ξεχασαν:hmm:Που εισαι Φοιβη?

Ο Βασιλης και η Φοιβη μας ξεχασαν:hmm:Που εισαι Φοιβη?
Εδώ είμαστε κι εμείς, παίξαμε το αγαπημένο μας παιχνίδι (κρυφτό).
Μετά έκατσα να δω λίγο ποδόσφαιρο, αλλά που τέτοια τύχη, δε μ'αφήνει ήσυχο με τίποτα. Έτσι πάτησα το record στο video και συνεχίζουμε το κρύψιμο:D:D

Mωρε μπραβο ,λιγοι θα το εκαναν αυτο:)

Καλημερα σε ολα τα κουνακια και μη;)

Καλημερα και σε 'σενα! Ολα καλα?

Ολα καλα Παυλακι μου,ως συνηθως δουλειες.Εχεις πολλα φιλια απ`ολο το κουνο-σοι:P

Ολα καλα Παυλακι μου,ως συνηθως δουλειες.Εχεις πολλα φιλια απ`ολο το κουνο-σοι:P

Ευχαριστω και ανταποδιδω. Ιδιαιτερα στην αρχοντισσα του σπιτιου!

Ευχαριστω και ανταποδιδω. Ιδιαιτερα στην αρχοντισσα του σπιτιου!
Ευχαριστει η αρχοντισα,μα να σε εβλεπε και λιγακι;)

Ευχαριστει η αρχοντισα,μα να σε εβλεπε και λιγακι;)

Θα με δεις βρε Νεκταρια μου... Αλλα ετσι οπως εμπλεξα τωρα, να δω ποτε θα ειναι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back