Τα Μaine Coon-άκια!!

Παυλο να ποιος βγηκε πρωτος στις εκλογες;):):P:up:

Αξιος αξιος...

Καλα, το μηνυμα που σου εστειλα δεν το ειδες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κανει για αρχηγος?:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αξιος αξιος...

Καλα, το μηνυμα που σου εστειλα δεν το ειδες?
Οχι:confused: παω να δω:/:

attachment.php

Ωραια φωτο εε?τι λες να τη καδραρω?Ελα παρε;)

Παυλο να ποιος βγηκε πρωτος στις εκλογες;):):P:up:

Κανει για αρχηγος?:lol::lol::lol::lol:
Ναι κάνει για αρχηγός!!! Ψηφίζω Έλβιν δαγκωτό για πρωθυπουργο αλλα για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Μούψη, καθότι και πιο μεγάλος και πιο πεπειραμένος. Εντάξει παίδες? Και θέλω κι ένα ρουσφέτι απο τον πρωθυπουργο... Να μου διορίσει την κορουλα μου Νάλα σε θέση κάποιας γραμματέως ... σε υπουργειο. Τι λέτε???:lol::lol::lol:

Ναι κάνει για αρχηγός!!! Ψηφίζω Έλβιν δαγκωτό για πρωθυπουργο αλλα για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Μούψη, καθότι και πιο μεγάλος και πιο πεπειραμένος. Εντάξει παίδες? Και θέλω κι ένα ρουσφέτι απο τον πρωθυπουργο... Να μου διορίσει την κορουλα μου Νάλα σε θέση κάποιας γραμματέως ... σε υπουργειο. Τι λέτε???:lol::lol::lol:

Θα μεριμνησει ο Μουψης γι' αυτο. No worries!

Καλημέρα Πρόεδρε`Μούψη!!!:) Πώς πάμε καλά? Αμα με βάλεις και σε γραφειο και με αποκαταστήσεις θα σου κάνω κάθε μέρα καφέ και μασάζ!!! Νάλα.!:lol::lol::lol:

Καλημέρα Πρόεδρε`Μούψη!!!:) Πώς πάμε καλά? Αμα με βάλεις και σε γραφειο και με αποκαταστήσεις θα σου κάνω κάθε μέρα καφέ και μασάζ!!! Νάλα.!:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::up:
Καλημερουδια σε ολους

Καλημερουδια σε ολους
Καλημερα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστο!! :)
Εχω λαλησει:/:θελω Μειν Κουνο θεραπεια επειγοντως...
το σ/κ θα εισαι εκει? :)

Καλημερουδια σε ολους
Καλημερούδια Νεκταρία μου! Τι κάνετε? Καλά ο Έλβιν είναι κουκλος και πολύ φάτσας!!! :up::up::up:

Καλημερούδια Νεκταρία μου! Τι κάνετε? Καλά ο Έλβιν είναι κουκλος και πολύ φάτσας!!! :up::up::up:

Ελα απο κοντα ντε να τον απολαυσεις:)

Καλημερα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστο!! :)
Εχω λαλησει:/:θελω Μειν Κουνο θεραπεια επειγοντως...
το σ/κ θα εισαι εκει? :)
Σκεφτεσαι να μας ερθεις?Καλως να ορισεις:up:

Ελα απο κοντα ντε να τον απολαυσεις:)

Σκεφτεσαι να μας ερθεις?Καλως να ορισεις:up:
ναι! το θελω πολυ...:)θα σε παρω και τηλ!;)

Σημερα θα σας πω μια ιστορια.Η Στελλα σχεδον την εζησε απο κοντα.Ηταν μια φορα μια γατουλα η Ασπρουλα.Η μαννουλα της συστυχως πεθανε.Ποτε δεν μ`αφησε να την αγγιξω.Ηταν απο τα γατακια εκεινα που δεν ειχαν μαθει στην ανθρωπινη επαφη.Ο καιρος κυλουσε και γω το ταιζα στη πισω αυλη .Προσπαθησα αρκετες φορες να συναψω φιλια μαζι της αλλα ματαια.καποια μερα ανακαλυπτω οτι ειναι εγκυος! Τωρα τι κανουμε ? ειπα.Την εβαλα σε μια γατοφορο και μια και δυο για στειρωση.Της καναμε και εμβολιο και ολα μια χαρα.Δυο βδομαδες περασαν και σημερα βιωσα τον θανατο της.Φυσικα δεν μπορουσα να την πιασω μηπως και τη σωσω.Ο γειτονας φροντισε για πολλοστη φορα ετσι απλα διχως τυψεις να τη σκοτωσει.Δεν θα ξεχασω ποτε το πως με κοιτουσε και ετρεχαν τα σαλακια της και πηγε στον γειτονα να αφησει το αψυχο κορμακι της.Ασπρουλα μου εφυγες, μα εκει που εισαι τωρα υπαρχουν μονο καλοι αγγελοι να σε φροντιζουν.Μη τους κρατας κακια κοριτσακι μου,αυτοι ολοι καποια μερα θα λογοδοτισουν και θα πληρωσουν για οσα εκαναν στις αθωες ψυχουλες σαν και σενα.Ποναω καρδουλα μου:(

Φολα Νεκταρια;Τι ζωα υπαρχουν...

Ναι Δωρα μου τι αλλο.Αυτο το φρικτο πραμα που σου θεριζει το στομαχι:(

Απαισιο,εχουμε χασει ενα πανεμορφο ζευγαρι μπασσετ απο φολα που ο μπαμπας μου τα ιχε σαν παιδια του...Τους φαινεται τοσο ευκολο να αφαιρουν μια ζωη...:(

:(:(:(

μην τους κολακευεις Δωρα μου...
Μικροψυχοι, κομπλεξικοι και κατωτεροι ανθρωποι ειναι...πανω απ'όλα ομως ειναι δυστυχεις...

Σημερα θα σας πω μια ιστορια.Η Στελλα σχεδον την εζησε απο κοντα.Ηταν μια φορα μια γατουλα η Ασπρουλα.Η μαννουλα της συστυχως πεθανε.Ποτε δεν μ`αφησε να την αγγιξω.Ηταν απο τα γατακια εκεινα που δεν ειχαν μαθει στην ανθρωπινη επαφη.Ο καιρος κυλουσε και γω το ταιζα στη πισω αυλη .Προσπαθησα αρκετες φορες να συναψω φιλια μαζι της αλλα ματαια.καποια μερα ανακαλυπτω οτι ειναι εγκυος! Τωρα τι κανουμε ? ειπα.Την εβαλα σε μια γατοφορο και μια και δυο για στειρωση.Της καναμε και εμβολιο και ολα μια χαρα.Δυο βδομαδες περασαν και σημερα βιωσα τον θανατο της.Φυσικα δεν μπορουσα να την πιασω μηπως και τη σωσω.Ο γειτονας φροντισε για πολλοστη φορα ετσι απλα διχως τυψεις να τη σκοτωσει.Δεν θα ξεχασω ποτε το πως με κοιτουσε και ετρεχαν τα σαλακια της και πηγε στον γειτονα να αφησει το αψυχο κορμακι της.Ασπρουλα μου εφυγες, μα εκει που εισαι τωρα υπαρχουν μονο καλοι αγγελοι να σε φροντιζουν.Μη τους κρατας κακια κοριτσακι μου,αυτοι ολοι καποια μερα θα λογοδοτισουν και θα πληρωσουν για οσα εκαναν στις αθωες ψυχουλες σαν και σενα.Ποναω καρδουλα μου:(
Νεκταρία τί είναι αυτά που διαβάζω?????Μα είναι δυνατόν????Τί τέρας ανθρωπόμορφο είναι αυτό που νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να αφαιρεί αθώες ψυχούλες?:mad:Τα πήρα τώρα πολύ....Με πετύχατε και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σήμερα και με αυτό που διάβασα έγινα ακόμα πιο χάλια....Κρίμα στην Ασπρούλα που είχα και την τύχη να τη γνωρίσω κι απο κοντά έστω και για λίγο....Τι να πω ρε γμτ..Νεκταρία έχω μια ωραία συνταγή για κέικ με στρυχνίνη..να σου τη στείλω????Ολο και κάποιο "καλό" γείτονα θα έχεις να κεράσεις...Συγνώμη για την κακία μου αλλά δεν είμαι καλά σήμερα,πόσο μάλλον όταν διαβάζω τέτοια...:(

Μονο εναν να το κανει να δω μια μερα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back