Σημερα θα σας πω μια ιστορια.Η Στελλα σχεδον την εζησε απο κοντα.Ηταν μια φορα μια γατουλα η Ασπρουλα.Η μαννουλα της συστυχως πεθανε.Ποτε δεν μ`αφησε να την αγγιξω.Ηταν απο τα γατακια εκεινα που δεν ειχαν μαθει στην ανθρωπινη επαφη.Ο καιρος κυλουσε και γω το ταιζα στη πισω αυλη .Προσπαθησα αρκετες φορες να συναψω φιλια μαζι της αλλα ματαια.καποια μερα ανακαλυπτω οτι ειναι εγκυος! Τωρα τι κανουμε ? ειπα.Την εβαλα σε μια γατοφορο και μια και δυο για στειρωση.Της καναμε και εμβολιο και ολα μια χαρα.Δυο βδομαδες περασαν και σημερα βιωσα τον θανατο της.Φυσικα δεν μπορουσα να την πιασω μηπως και τη σωσω.Ο γειτονας φροντισε για πολλοστη φορα ετσι απλα διχως τυψεις να τη σκοτωσει.Δεν θα ξεχασω ποτε το πως με κοιτουσε και ετρεχαν τα σαλακια της και πηγε στον γειτονα να αφησει το αψυχο κορμακι της.Ασπρουλα μου εφυγες, μα εκει που εισαι τωρα υπαρχουν μονο καλοι αγγελοι να σε φροντιζουν.Μη τους κρατας κακια κοριτσακι μου,αυτοι ολοι καποια μερα θα λογοδοτισουν και θα πληρωσουν για οσα εκαναν στις αθωες ψυχουλες σαν και σενα.Ποναω καρδουλα μου