Τα Μaine Coon-άκια!!

Τον ευχαριστω παρα πολυ να τους πεις!

Μου κανει εντυπωση αυτο που μου λες για το ονομα. Παρολο που εμενα μου αρεσει παρα πολυ (προφανως...:rolleyes:), πρεπει να σου πω οτι δεν εχει τυχει ιδιαιτερης αποδοχης. Σε ευχαριστω, παντως.
:blink::blink::blink:Γιατι?????????Αφου ειναι μοναδικο,οπως και αυτος που το εχει:cool:!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink:Γιατι?????????Αφου ειναι μοναδικο,οπως και αυτος που το εχει:cool:!

Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οτι ειναι κακογουστοι:P:P:P!!!
Ο.Κ το Χαλβας,που φερει με τιμη και δοξα ο δικος μας ειναι λιγο ντροπιαστικο,αλλα τον χαρακτηριζει και μου αρεσει!Οποτε τους υπολοιπους τους εχουμε λιιιιιιιγο χ@#$%νους:D!

Οτι ειναι κακογουστοι:P:P:P!!!
Ο.Κ το Χαλβας,που φερει με τιμη και δοξα ο δικος μας ειναι λιγο ντροπιαστικο,αλλα τον χαρακτηριζει και μου αρεσει!Οποτε τους υπολοιπους τους εχουμε λιιιιιιιγο χ@#$%νους:D!

Μα δε φανταζεσαι ΠΟΣΟ!

:up::up::up::up::up::lol::lol::lol::lol:

Oι αλλοι εχουν παει για μπανιο μου φαινεται...

μαλλον............:cry::cry::cry:
Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ:whistle::whistle::whistle::lol:

Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο...:D:rolleyes::lol:

μαλλον............:cry::cry::cry:
Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ:whistle::whistle::whistle::lol:

Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο...:D:rolleyes::lol:

Kαλα, τι δουλεια κανεις?

Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. :rolleyes:

ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα......................
ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......:/::blink::(

Kαλα, τι δουλεια κανεις?

Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. :rolleyes:

Χιλιες φορες καλυτερα...σου λεω,οτι ολα ειναι μια ιδεα:happy::happy:

ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα......................
ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......:/::blink::(

A, καταλαβα....

Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! :blink:

Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι....

Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? :mad:
Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω:lol::lol::lol::P:P

Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου!:):):up:

Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω...
Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!!:)

Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω:lol::lol::lol::P:P

Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου!:):):up:

Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!!:)
Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα:up:
Εσυ τον δικο σου τον πηρες?

Συνημμένα

• 012.jpg
    012.jpg
    157,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 013.jpg
    013.jpg
    154,2 KB · Εμφανίσεις: 17
  • 010.JPG
    010.JPG
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 14
Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινι:up:ειναι πανεμορφο σκυλακι:):)
Το ονομα δεν του παει καθολου:redface::lol::lol:

Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινι:up:ειναι πανεμορφο σκυλακι:):)
Το ονομα δεν του παει καθολου:redface::lol::lol:

Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια....

Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε?

Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια....

Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε?
τη παλευουμε....εσυ?
καλημερα Παυλο:)

τη παλευουμε....εσυ?
καλημερα Παυλο:)

Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα...

Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα.

Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα...

Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα.
πραγματι...εδω και καιρο...

θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες :Pμια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω.....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back