marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:36 Η marzep έγραψε: #5.661 21-06-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον ευχαριστω παρα πολυ να τους πεις! Μου κανει εντυπωση αυτο που μου λες για το ονομα. Παρολο που εμενα μου αρεσει παρα πολυ (προφανως...), πρεπει να σου πω οτι δεν εχει τυχει ιδιαιτερης αποδοχης. Σε ευχαριστω, παντως. Click για ανάπτυξη... Γιατι?????????Αφου ειναι μοναδικο,οπως και αυτος που το εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Ο EL GATO έγραψε: #5.662 21-06-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γιατι?????????Αφου ειναι μοναδικο,οπως και αυτος που το εχει! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.663 21-06-09 10:46 Οτι ειναι κακογουστοι!!! Ο.Κ το Χαλβας,που φερει με τιμη και δοξα ο δικος μας ειναι λιγο ντροπιαστικο,αλλα τον χαρακτηριζει και μου αρεσει!Οποτε τους υπολοιπους τους εχουμε λιιιιιιιγο χ@#$%νους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.664 21-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Οτι ειναι κακογουστοι!!! Ο.Κ το Χαλβας,που φερει με τιμη και δοξα ο δικος μας ειναι λιγο ντροπιαστικο,αλλα τον χαρακτηριζει και μου αρεσει!Οποτε τους υπολοιπους τους εχουμε λιιιιιιιγο χ@#$%νους! Click για ανάπτυξη... Μα δε φανταζεσαι ΠΟΣΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η marzep έγραψε: #5.665 21-06-09 10:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:17 Ο EL GATO έγραψε: #5.666 21-06-09 12:17 Oι αλλοι εχουν παει για μπανιο μου φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η marzep έγραψε: #5.667 21-06-09 12:37 μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #5.668 21-06-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Click για ανάπτυξη... Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η marzep έγραψε: #5.669 21-06-09 13:01 ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:03 Η marzep έγραψε: #5.670 21-06-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Click για ανάπτυξη... Χιλιες φορες καλυτερα...σου λεω,οτι ολα ειναι μια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #5.671 21-06-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marzep: ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Click για ανάπτυξη... A, καταλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.672 21-06-09 19:45 Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον ευχαριστω παρα πολυ να τους πεις! Μου κανει εντυπωση αυτο που μου λες για το ονομα. Παρολο που εμενα μου αρεσει παρα πολυ (προφανως...), πρεπει να σου πω οτι δεν εχει τυχει ιδιαιτερης αποδοχης. Σε ευχαριστω, παντως. Click για ανάπτυξη... Γιατι?????????Αφου ειναι μοναδικο,οπως και αυτος που το εχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Ο EL GATO έγραψε: #5.662 21-06-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γιατι?????????Αφου ειναι μοναδικο,οπως και αυτος που το εχει! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.663 21-06-09 10:46 Οτι ειναι κακογουστοι!!! Ο.Κ το Χαλβας,που φερει με τιμη και δοξα ο δικος μας ειναι λιγο ντροπιαστικο,αλλα τον χαρακτηριζει και μου αρεσει!Οποτε τους υπολοιπους τους εχουμε λιιιιιιιγο χ@#$%νους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.664 21-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Οτι ειναι κακογουστοι!!! Ο.Κ το Χαλβας,που φερει με τιμη και δοξα ο δικος μας ειναι λιγο ντροπιαστικο,αλλα τον χαρακτηριζει και μου αρεσει!Οποτε τους υπολοιπους τους εχουμε λιιιιιιιγο χ@#$%νους! Click για ανάπτυξη... Μα δε φανταζεσαι ΠΟΣΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η marzep έγραψε: #5.665 21-06-09 10:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:17 Ο EL GATO έγραψε: #5.666 21-06-09 12:17 Oι αλλοι εχουν παει για μπανιο μου φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η marzep έγραψε: #5.667 21-06-09 12:37 μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #5.668 21-06-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Click για ανάπτυξη... Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η marzep έγραψε: #5.669 21-06-09 13:01 ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:03 Η marzep έγραψε: #5.670 21-06-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Click για ανάπτυξη... Χιλιες φορες καλυτερα...σου λεω,οτι ολα ειναι μια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #5.671 21-06-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marzep: ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Click για ανάπτυξη... A, καταλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.672 21-06-09 19:45 Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γιατι?????????Αφου ειναι μοναδικο,οπως και αυτος που το εχει! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.663 21-06-09 10:46 Οτι ειναι κακογουστοι!!! Ο.Κ το Χαλβας,που φερει με τιμη και δοξα ο δικος μας ειναι λιγο ντροπιαστικο,αλλα τον χαρακτηριζει και μου αρεσει!Οποτε τους υπολοιπους τους εχουμε λιιιιιιιγο χ@#$%νους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.664 21-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Οτι ειναι κακογουστοι!!! Ο.Κ το Χαλβας,που φερει με τιμη και δοξα ο δικος μας ειναι λιγο ντροπιαστικο,αλλα τον χαρακτηριζει και μου αρεσει!Οποτε τους υπολοιπους τους εχουμε λιιιιιιιγο χ@#$%νους! Click για ανάπτυξη... Μα δε φανταζεσαι ΠΟΣΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η marzep έγραψε: #5.665 21-06-09 10:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:17 Ο EL GATO έγραψε: #5.666 21-06-09 12:17 Oι αλλοι εχουν παει για μπανιο μου φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η marzep έγραψε: #5.667 21-06-09 12:37 μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #5.668 21-06-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Click για ανάπτυξη... Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η marzep έγραψε: #5.669 21-06-09 13:01 ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:03 Η marzep έγραψε: #5.670 21-06-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Click για ανάπτυξη... Χιλιες φορες καλυτερα...σου λεω,οτι ολα ειναι μια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #5.671 21-06-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marzep: ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Click για ανάπτυξη... A, καταλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.672 21-06-09 19:45 Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οτι ειναι κακογουστοι!!! Ο.Κ το Χαλβας,που φερει με τιμη και δοξα ο δικος μας ειναι λιγο ντροπιαστικο,αλλα τον χαρακτηριζει και μου αρεσει!Οποτε τους υπολοιπους τους εχουμε λιιιιιιιγο χ@#$%νους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.664 21-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Οτι ειναι κακογουστοι!!! Ο.Κ το Χαλβας,που φερει με τιμη και δοξα ο δικος μας ειναι λιγο ντροπιαστικο,αλλα τον χαρακτηριζει και μου αρεσει!Οποτε τους υπολοιπους τους εχουμε λιιιιιιιγο χ@#$%νους! Click για ανάπτυξη... Μα δε φανταζεσαι ΠΟΣΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η marzep έγραψε: #5.665 21-06-09 10:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:17 Ο EL GATO έγραψε: #5.666 21-06-09 12:17 Oι αλλοι εχουν παει για μπανιο μου φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η marzep έγραψε: #5.667 21-06-09 12:37 μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #5.668 21-06-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Click για ανάπτυξη... Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η marzep έγραψε: #5.669 21-06-09 13:01 ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:03 Η marzep έγραψε: #5.670 21-06-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Click για ανάπτυξη... Χιλιες φορες καλυτερα...σου λεω,οτι ολα ειναι μια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #5.671 21-06-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marzep: ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Click για ανάπτυξη... A, καταλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.672 21-06-09 19:45 Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Οτι ειναι κακογουστοι!!! Ο.Κ το Χαλβας,που φερει με τιμη και δοξα ο δικος μας ειναι λιγο ντροπιαστικο,αλλα τον χαρακτηριζει και μου αρεσει!Οποτε τους υπολοιπους τους εχουμε λιιιιιιιγο χ@#$%νους! Click για ανάπτυξη... Μα δε φανταζεσαι ΠΟΣΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η marzep έγραψε: #5.665 21-06-09 10:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:17 Ο EL GATO έγραψε: #5.666 21-06-09 12:17 Oι αλλοι εχουν παει για μπανιο μου φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η marzep έγραψε: #5.667 21-06-09 12:37 μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #5.668 21-06-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Click για ανάπτυξη... Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η marzep έγραψε: #5.669 21-06-09 13:01 ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:03 Η marzep έγραψε: #5.670 21-06-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Click για ανάπτυξη... Χιλιες φορες καλυτερα...σου λεω,οτι ολα ειναι μια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #5.671 21-06-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marzep: ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Click για ανάπτυξη... A, καταλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.672 21-06-09 19:45 Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:17 Ο EL GATO έγραψε: #5.666 21-06-09 12:17 Oι αλλοι εχουν παει για μπανιο μου φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η marzep έγραψε: #5.667 21-06-09 12:37 μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #5.668 21-06-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Click για ανάπτυξη... Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η marzep έγραψε: #5.669 21-06-09 13:01 ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:03 Η marzep έγραψε: #5.670 21-06-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Click για ανάπτυξη... Χιλιες φορες καλυτερα...σου λεω,οτι ολα ειναι μια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #5.671 21-06-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marzep: ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Click για ανάπτυξη... A, καταλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.672 21-06-09 19:45 Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oι αλλοι εχουν παει για μπανιο μου φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η marzep έγραψε: #5.667 21-06-09 12:37 μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #5.668 21-06-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Click για ανάπτυξη... Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η marzep έγραψε: #5.669 21-06-09 13:01 ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:03 Η marzep έγραψε: #5.670 21-06-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Click για ανάπτυξη... Χιλιες φορες καλυτερα...σου λεω,οτι ολα ειναι μια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #5.671 21-06-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marzep: ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Click για ανάπτυξη... A, καταλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.672 21-06-09 19:45 Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #5.668 21-06-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Click για ανάπτυξη... Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η marzep έγραψε: #5.669 21-06-09 13:01 ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:03 Η marzep έγραψε: #5.670 21-06-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Click για ανάπτυξη... Χιλιες φορες καλυτερα...σου λεω,οτι ολα ειναι μια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #5.671 21-06-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marzep: ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Click για ανάπτυξη... A, καταλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.672 21-06-09 19:45 Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: μαλλον............:cry::cry::cry: Αλλα που να τρεχεις μωρε,η θαλασσα μπλε,ο ουρανος γαλαζιος ...ΑΙΣΧΟΣ Καλυτερα που θα φυγω για τη δουλεια σε κανα μισαωρο... Click για ανάπτυξη... Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η marzep έγραψε: #5.669 21-06-09 13:01 ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:03 Η marzep έγραψε: #5.670 21-06-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Click για ανάπτυξη... Χιλιες φορες καλυτερα...σου λεω,οτι ολα ειναι μια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #5.671 21-06-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marzep: ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Click για ανάπτυξη... A, καταλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.672 21-06-09 19:45 Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:03 Η marzep έγραψε: #5.670 21-06-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Click για ανάπτυξη... Χιλιες φορες καλυτερα...σου λεω,οτι ολα ειναι μια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #5.671 21-06-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marzep: ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Click για ανάπτυξη... A, καταλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.672 21-06-09 19:45 Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, τι δουλεια κανεις? Οσο για τα αλλα, ναι... Ποιος τρεχει τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο στις θαλασσες. Καλυτερα στο σπιτι με το Air Condition. Click για ανάπτυξη... Χιλιες φορες καλυτερα...σου λεω,οτι ολα ειναι μια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #5.671 21-06-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marzep: ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Click για ανάπτυξη... A, καταλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.672 21-06-09 19:45 Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: ΜΑΜΗ και ευχομαι η γυναικα που ανεβαζω τωρα στο νοσοκομειο να μη γεννησει σημερα...................... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....... Click για ανάπτυξη... A, καταλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.672 21-06-09 19:45 Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο δικος μου προχτες κοιμοταν μεσα στο νιπτηρα! Τι αλλο θα δω απο αυτο το γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 01:40 Η staman2 έγραψε: #5.673 22-06-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ γιατι ζηλευεις και ονομαζεις παλι το κουταβι "Συννεφο", αλλα σε αλλη γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω τι δεν τους αρεσει (ενταξει, οχι σε ολους. Σε καποιους αρεσει πολυ.). Εγω το θεωρω, οπως εχω πει και παλι, πολυ "γατισιο" και παιχνιδιαρικο ονομα. Ο,τι πρεπει για γατο. Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 08:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.674 22-06-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 012.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 24 013.jpg 154,2 KB · Εμφανίσεις: 17 010.JPG 45,3 KB · Εμφανίσεις: 14 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι μάλλον ζηλεύει... τι να πεις. Θα βρω κι εγώ τη λέξει σύννεφο στα κινέζικα και θα το προτείνω Αλήθεια Νεκταρία το κουταβακι το ονομάσατε??????? Πώς είναι? Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου! Μα είναι υπέροχο το όνομα και μοναδικο Παύλο μου καθώς έχουμε ξαναπει!!!!! Τέλειο το αβαταρ σου!!! Φιλάκια στον Μουψάκο σου!!! Click για ανάπτυξη... Και το ονομα αυτου ΖΑΝ (Γιαννης στα Γαλλικα) και νονα η Σταυρουλα Εσυ τον δικο σου τον πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.675 22-06-09 10:29 Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.676 22-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει ο Ζαν λοιπον Νεκταρινιειναι πανεμορφο σκυλακι Το ονομα δεν του παει καθολου Click για ανάπτυξη... Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.677 22-06-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το ονομα ειναι καπως ειναι η αληθεια.... Καλημερα σε ολους! Τι κανουμε? Click για ανάπτυξη... τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.678 22-06-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη παλευουμε....εσυ? καλημερα Παυλο Click για ανάπτυξη... Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.679 22-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 282 283 284 285 286 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 284 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Tοτε την παλευω και γω μαζι σας.... Απλα... Γιουλη, εκανα ενα περασμα απο το θεμα σου. Τα μικρα εχουν γινει πενταμορφα. Και νομιζω εχουν αρχισει να δειχνουν και την προσωπικοτητα τους το καθενα ξεχωριστα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...εδω και καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.680 22-06-09 10:53 θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.