Τα Μaine Coon-άκια!!

Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω.
Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....:lol::lol:αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ):lol:
ακριβως!! :lol:
εμενα ο Μορφεας οταν θελει κατι, παιρνει αυτη τη φατσα:lol::lol::lol:

CIMG2485.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε.:hmm::lol:
Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:μαρη το στομαχι μου
:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απορω πως περνας απαρατηρητη στο γραφειο σου.
σαν τη καλαμια στο καμπο ειμαι παντα...κι ο boss λειπει...

Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο;:(
Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες.

Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο;:(
Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες.
μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο...
μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο:)

μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο...
μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο:)
Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια...:P:P:P

Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια...:P:P:P
μαρη σταματα...:redface::redface::redface::lol::lol:ενα αστειο εκανα...:lol:

Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε;

Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε;
για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα;):rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? :)καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο:lol:

για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα;):rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? :)καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο:lol:
Τι μου λες μωγιω μου;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε!:lol::lol::lol:
Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε;:rolleyes:

Τι μου λες μωγιω μου;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε!:lol::lol::lol:
Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε;:rolleyes:
αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε:up:(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...):lol:

Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε.:hmm::lol:
Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες...

αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. ;)

αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε:up:(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...):lol:
Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;:lol::lol::lol:Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες.:P:P:P

αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. ;)
Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει...:lol::lol::lol:

Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;:lol::lol::lol:Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες.:P:P:P
ενταξει!! Εγινε!!! :up:(α ρε ηρωα Δημητρη):lol:

Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα...:lol:

Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα...:lol:
αυτον, αστον πανω μου:rolleyes::rolleyes::blink::lol::lol:

Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back