ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.721 23-06-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... ακριβως!! εμενα ο Μορφεας οταν θελει κατι, παιρνει αυτη τη φατσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.722 23-06-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... μαρη το στομαχι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:56 Ο EL GATO έγραψε: #5.723 23-06-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το στομαχι μου Click για ανάπτυξη... Απορω πως περνας απαρατηρητη στο γραφειο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.724 23-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απορω πως περνας απαρατηρητη στο γραφειο σου. Click για ανάπτυξη... σαν τη καλαμια στο καμπο ειμαι παντα...κι ο boss λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #5.725 23-06-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τη καλαμια στο καμπο ειμαι παντα...κι ο boss λειπει... Click για ανάπτυξη... Ιδανικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #5.726 23-06-09 13:05 Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.727 23-06-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Click για ανάπτυξη... μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #5.728 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Click για ανάπτυξη... Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.729 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Click για ανάπτυξη... μαρη σταματα...ενα αστειο εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #5.730 23-06-09 13:11 Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.731 23-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #5.732 23-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... ακριβως!! εμενα ο Μορφεας οταν θελει κατι, παιρνει αυτη τη φατσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.722 23-06-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... μαρη το στομαχι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:56 Ο EL GATO έγραψε: #5.723 23-06-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το στομαχι μου Click για ανάπτυξη... Απορω πως περνας απαρατηρητη στο γραφειο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.724 23-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απορω πως περνας απαρατηρητη στο γραφειο σου. Click για ανάπτυξη... σαν τη καλαμια στο καμπο ειμαι παντα...κι ο boss λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #5.725 23-06-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τη καλαμια στο καμπο ειμαι παντα...κι ο boss λειπει... Click για ανάπτυξη... Ιδανικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #5.726 23-06-09 13:05 Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.727 23-06-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Click για ανάπτυξη... μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #5.728 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Click για ανάπτυξη... Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.729 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Click για ανάπτυξη... μαρη σταματα...ενα αστειο εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #5.730 23-06-09 13:11 Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.731 23-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #5.732 23-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... μαρη το στομαχι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:56 Ο EL GATO έγραψε: #5.723 23-06-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το στομαχι μου Click για ανάπτυξη... Απορω πως περνας απαρατηρητη στο γραφειο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.724 23-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απορω πως περνας απαρατηρητη στο γραφειο σου. Click για ανάπτυξη... σαν τη καλαμια στο καμπο ειμαι παντα...κι ο boss λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #5.725 23-06-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τη καλαμια στο καμπο ειμαι παντα...κι ο boss λειπει... Click για ανάπτυξη... Ιδανικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #5.726 23-06-09 13:05 Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.727 23-06-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Click για ανάπτυξη... μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #5.728 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Click για ανάπτυξη... Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.729 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Click για ανάπτυξη... μαρη σταματα...ενα αστειο εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #5.730 23-06-09 13:11 Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.731 23-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #5.732 23-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το στομαχι μου Click για ανάπτυξη... Απορω πως περνας απαρατηρητη στο γραφειο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.724 23-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απορω πως περνας απαρατηρητη στο γραφειο σου. Click για ανάπτυξη... σαν τη καλαμια στο καμπο ειμαι παντα...κι ο boss λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #5.725 23-06-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τη καλαμια στο καμπο ειμαι παντα...κι ο boss λειπει... Click για ανάπτυξη... Ιδανικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #5.726 23-06-09 13:05 Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.727 23-06-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Click για ανάπτυξη... μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #5.728 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Click για ανάπτυξη... Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.729 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Click για ανάπτυξη... μαρη σταματα...ενα αστειο εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #5.730 23-06-09 13:11 Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.731 23-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #5.732 23-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απορω πως περνας απαρατηρητη στο γραφειο σου. Click για ανάπτυξη... σαν τη καλαμια στο καμπο ειμαι παντα...κι ο boss λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #5.725 23-06-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τη καλαμια στο καμπο ειμαι παντα...κι ο boss λειπει... Click για ανάπτυξη... Ιδανικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #5.726 23-06-09 13:05 Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.727 23-06-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Click για ανάπτυξη... μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #5.728 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Click για ανάπτυξη... Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.729 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Click για ανάπτυξη... μαρη σταματα...ενα αστειο εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #5.730 23-06-09 13:11 Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.731 23-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #5.732 23-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τη καλαμια στο καμπο ειμαι παντα...κι ο boss λειπει... Click για ανάπτυξη... Ιδανικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #5.726 23-06-09 13:05 Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.727 23-06-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Click για ανάπτυξη... μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #5.728 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Click για ανάπτυξη... Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.729 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Click για ανάπτυξη... μαρη σταματα...ενα αστειο εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #5.730 23-06-09 13:11 Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.731 23-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #5.732 23-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.727 23-06-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Click για ανάπτυξη... μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #5.728 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Click για ανάπτυξη... Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.729 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Click για ανάπτυξη... μαρη σταματα...ενα αστειο εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #5.730 23-06-09 13:11 Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.731 23-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #5.732 23-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα μονη σου σε αφηνουν στο γραφειο; Ετσι κι αλλιως σου αξιζει να γελασεις και λιγο,σου λειπει τις τελευταιες μερες. Click για ανάπτυξη... μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #5.728 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Click για ανάπτυξη... Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.729 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Click για ανάπτυξη... μαρη σταματα...ενα αστειο εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #5.730 23-06-09 13:11 Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.731 23-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #5.732 23-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα ειμαι απομονωμενη Δωρακι μου ουτως ή αλλως σε ενα γυαλινο γραφειο... μου λειπε πραγματι...εδω χαχανιζω μονο Click για ανάπτυξη... Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.729 23-06-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Click για ανάπτυξη... μαρη σταματα...ενα αστειο εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #5.730 23-06-09 13:11 Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.731 23-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #5.732 23-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην απομονωση ε;Εμ,αυτα παθαινουν οσες πανε χωρις βρακι στη δουλεια... Click για ανάπτυξη... μαρη σταματα...ενα αστειο εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #5.730 23-06-09 13:11 Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.731 23-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #5.732 23-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.731 23-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #5.732 23-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #5.732 23-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για σενα μωγο μου, θα ακυγωσω τα παντα Daddy της Δωρας κι εσυ μεσα ε?? καλα θα ριξουμε ΤΟ γελιο Click για ανάπτυξη... Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.733 23-06-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι μου λες μωγιω μου;;; Καλε θα εχω και τον αντρα μαζι,μη μου τον προγκηξετε! Daddy I count you in να μην αισθανεται μειονεκτικα κι ο Δημητρης μου ε; Click για ανάπτυξη... αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Ο drf έγραψε: #5.734 23-06-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.735 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...θα ειναι και ο Δημητρης?? Ολα θα του τα ξερασουμε(δεν ξερω ακριβως τι...κατι θα σκεφτω μεχρι τοτε...) Click για ανάπτυξη... Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #5.736 23-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: αχχχ αυτά είναι Σιαμ... άλλα έχουν μόνο το όνομα άλλα έχουν και τη χάρη.. Click για ανάπτυξη... Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.737 23-06-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη αφου θα ερθουμε γυριζοντας απο Σκωτια,και θα μεινουμε ενα βραδυ για να παραλαβω τα μωρα την επομενη,στις καρω φουστες θα τον αφησω;Τι να του ξερασεις τοσα χρονια μαζι μου ολα τα εχει ακουσει ο ανθρωπος.Πολλα παινεματα που υποφερει τις γατες μου θελω,για να μου αντεξει και τις επομενες. Click για ανάπτυξη... ενταξει!! Εγινε!!! (α ρε ηρωα Δημητρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.738 23-06-09 13:21 Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.739 23-06-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 285 286 287 288 289 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 287 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και καποιος να εχει τον Daddy σε καταστολη,μη θελει να μας πει καμια ιστορια στα γονατα... Click για ανάπτυξη... αυτον, αστον πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.740 23-06-09 13:34 Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν θελετε, ενα briefing για να καταλαβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.