Τα Μaine Coon-άκια!!

Κριστυ μου υπεροχος ειναι:)Μακαρι να κατσει να τον δουμε και με ανοιχτα ματια:)Να τον προσεχεις;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, ειναι πολυ ωραιος! Να τον χαιρεσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω,πω δεν μπορω να περασω απο τις αραχνες:confused:
Σημερα ειχαμε μια επισκεψη απο μια Κυρια ,βλεπετε το "Κ"?Ολοι τη χαρηκαμε αυτη την επισκεψη και λεμε να μοιραστουμε τη χαρα μαζι σας.
Ειναι η........
mia-fivi5months4.JPG

FIVI!!!!!!!!!!!!!!
Συναντησε τη μαμα της μετα απο δυο μηνες
mia-fivi5months2.JPG

Με πληρη αδιαφορια...
mia-fivi5months3.JPG

"ποια εισαι,γνωριζομαστε?"
Περιμενε γιατι με βγαζει ο μπαμπας φωτογραφια και τα λεμε:redface:

fivi-mia2-8-09.JPG

Ε ο κομπος εφτασε στο χτενι,θα φυγεις απο δω καμμια φορα:mad:γκρουυυυυυ
mia-fivi5months.JPG

Η ΜΙΑ η τσαμπουκαλου υποκληθηκε τελικα μπροστα στην αγριοτητα της κορης της FIVI:lol::lol::lol::lol:

Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή:lol:
ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν:P

Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή:lol:
ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν:P
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα:(
Ποτε θαρθεις Αθηνα?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα:(
Ποτε θαρθεις Αθηνα?
Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες.
Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ:up:

Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι:);)

Ευχαριστώ πολυυυυυ Νεκταρία μου κ εγώ θα έρθω όχι νύχτα βέβαια να μη σε τρομάξω κιόλας :lol: Αλλά θα σε επισκεφτώ να γνωρίσω τα υπέροχα πλάσματα που έχεις. Α! κ να δω κ την αδυναμία μου την κρέμα που όσες φορές περνούσα στην έκθεση από μπροστά της πάντα έβαζε το κεφαλάκι της να τριφτεί. Τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή η γατούλα, κ πανέμορφη σαν νεράιδα του χιονιού

Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα!

Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα!
Και που να τη δεις απο κοντα Δωρα μου:) Για πες μας τωρα σε ποιον μοιαζει?

Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες;

Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατερα:hmm:Λες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου:)

Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι;

Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι;
Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε.
Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου:P

Καλα να περασουν!
Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα.

Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα.
Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... :lol: Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα.

Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!!
Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι?

Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες.
Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ:up:
Ναι...:( και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ:(:(:(

Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!!:up::up::) Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας!:):)

Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα.

Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια.

Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια.
Γεια σου κι εσένα!!!
Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!!
:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back