Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:57 Η Νεκταρια έγραψε: #5.881 25-07-09 21:57 Κριστυ μου υπεροχος ειναιΜακαρι να κατσει να τον δουμε και με ανοιχτα ματιαΝα τον προσεχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 03:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.882 26-07-09 03:01 Ναι, ειναι πολυ ωραιος! Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.883 02-08-09 18:07 Πω,πω δεν μπορω να περασω απο τις αραχνες Σημερα ειχαμε μια επισκεψη απο μια Κυρια ,βλεπετε το "Κ"?Ολοι τη χαρηκαμε αυτη την επισκεψη και λεμε να μοιραστουμε τη χαρα μαζι σας. Ειναι η........ FIVI!!!!!!!!!!!!!! Συναντησε τη μαμα της μετα απο δυο μηνες Με πληρη αδιαφορια... "ποια εισαι,γνωριζομαστε?" Περιμενε γιατι με βγαζει ο μπαμπας φωτογραφια και τα λεμε Ε ο κομπος εφτασε στο χτενι,θα φυγεις απο δω καμμια φοραγκρουυυυυυ Η ΜΙΑ η τσαμπουκαλου υποκληθηκε τελικα μπροστα στην αγριοτητα της κορης της FIVI Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η elvenstar: #5.884 02-08-09 18:29 Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #5.885 02-08-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.886 02-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #5.887 02-08-09 18:44 Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Η elvenstar: #5.888 02-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυυυυυ Νεκταρία μου κ εγώ θα έρθω όχι νύχτα βέβαια να μη σε τρομάξω κιόλας Αλλά θα σε επισκεφτώ να γνωρίσω τα υπέροχα πλάσματα που έχεις. Α! κ να δω κ την αδυναμία μου την κρέμα που όσες φορές περνούσα στην έκθεση από μπροστά της πάντα έβαζε το κεφαλάκι της να τριφτεί. Τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή η γατούλα, κ πανέμορφη σαν νεράιδα του χιονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #5.889 02-08-09 22:53 Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #5.890 02-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Click για ανάπτυξη... Και που να τη δεις απο κοντα Δωρα μου Για πες μας τωρα σε ποιον μοιαζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Η moukelis έγραψε: #5.891 02-08-09 23:23 Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.892 02-08-09 23:28 Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κριστυ μου υπεροχος ειναιΜακαρι να κατσει να τον δουμε και με ανοιχτα ματιαΝα τον προσεχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 03:01 Ο EL GATO έγραψε: #5.882 26-07-09 03:01 Ναι, ειναι πολυ ωραιος! Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.883 02-08-09 18:07 Πω,πω δεν μπορω να περασω απο τις αραχνες Σημερα ειχαμε μια επισκεψη απο μια Κυρια ,βλεπετε το "Κ"?Ολοι τη χαρηκαμε αυτη την επισκεψη και λεμε να μοιραστουμε τη χαρα μαζι σας. Ειναι η........ FIVI!!!!!!!!!!!!!! Συναντησε τη μαμα της μετα απο δυο μηνες Με πληρη αδιαφορια... "ποια εισαι,γνωριζομαστε?" Περιμενε γιατι με βγαζει ο μπαμπας φωτογραφια και τα λεμε Ε ο κομπος εφτασε στο χτενι,θα φυγεις απο δω καμμια φοραγκρουυυυυυ Η ΜΙΑ η τσαμπουκαλου υποκληθηκε τελικα μπροστα στην αγριοτητα της κορης της FIVI Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η elvenstar: #5.884 02-08-09 18:29 Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #5.885 02-08-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.886 02-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #5.887 02-08-09 18:44 Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Η elvenstar: #5.888 02-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυυυυυ Νεκταρία μου κ εγώ θα έρθω όχι νύχτα βέβαια να μη σε τρομάξω κιόλας Αλλά θα σε επισκεφτώ να γνωρίσω τα υπέροχα πλάσματα που έχεις. Α! κ να δω κ την αδυναμία μου την κρέμα που όσες φορές περνούσα στην έκθεση από μπροστά της πάντα έβαζε το κεφαλάκι της να τριφτεί. Τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή η γατούλα, κ πανέμορφη σαν νεράιδα του χιονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #5.889 02-08-09 22:53 Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #5.890 02-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Click για ανάπτυξη... Και που να τη δεις απο κοντα Δωρα μου Για πες μας τωρα σε ποιον μοιαζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Η moukelis έγραψε: #5.891 02-08-09 23:23 Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.892 02-08-09 23:28 Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, ειναι πολυ ωραιος! Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.883 02-08-09 18:07 Πω,πω δεν μπορω να περασω απο τις αραχνες Σημερα ειχαμε μια επισκεψη απο μια Κυρια ,βλεπετε το "Κ"?Ολοι τη χαρηκαμε αυτη την επισκεψη και λεμε να μοιραστουμε τη χαρα μαζι σας. Ειναι η........ FIVI!!!!!!!!!!!!!! Συναντησε τη μαμα της μετα απο δυο μηνες Με πληρη αδιαφορια... "ποια εισαι,γνωριζομαστε?" Περιμενε γιατι με βγαζει ο μπαμπας φωτογραφια και τα λεμε Ε ο κομπος εφτασε στο χτενι,θα φυγεις απο δω καμμια φοραγκρουυυυυυ Η ΜΙΑ η τσαμπουκαλου υποκληθηκε τελικα μπροστα στην αγριοτητα της κορης της FIVI Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η elvenstar: #5.884 02-08-09 18:29 Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #5.885 02-08-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.886 02-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #5.887 02-08-09 18:44 Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Η elvenstar: #5.888 02-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυυυυυ Νεκταρία μου κ εγώ θα έρθω όχι νύχτα βέβαια να μη σε τρομάξω κιόλας Αλλά θα σε επισκεφτώ να γνωρίσω τα υπέροχα πλάσματα που έχεις. Α! κ να δω κ την αδυναμία μου την κρέμα που όσες φορές περνούσα στην έκθεση από μπροστά της πάντα έβαζε το κεφαλάκι της να τριφτεί. Τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή η γατούλα, κ πανέμορφη σαν νεράιδα του χιονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #5.889 02-08-09 22:53 Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #5.890 02-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Click για ανάπτυξη... Και που να τη δεις απο κοντα Δωρα μου Για πες μας τωρα σε ποιον μοιαζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Η moukelis έγραψε: #5.891 02-08-09 23:23 Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.892 02-08-09 23:28 Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω,πω δεν μπορω να περασω απο τις αραχνες Σημερα ειχαμε μια επισκεψη απο μια Κυρια ,βλεπετε το "Κ"?Ολοι τη χαρηκαμε αυτη την επισκεψη και λεμε να μοιραστουμε τη χαρα μαζι σας. Ειναι η........ FIVI!!!!!!!!!!!!!! Συναντησε τη μαμα της μετα απο δυο μηνες Με πληρη αδιαφορια... "ποια εισαι,γνωριζομαστε?" Περιμενε γιατι με βγαζει ο μπαμπας φωτογραφια και τα λεμε Ε ο κομπος εφτασε στο χτενι,θα φυγεις απο δω καμμια φοραγκρουυυυυυ Η ΜΙΑ η τσαμπουκαλου υποκληθηκε τελικα μπροστα στην αγριοτητα της κορης της FIVI Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η elvenstar: #5.884 02-08-09 18:29 Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #5.885 02-08-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.886 02-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #5.887 02-08-09 18:44 Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Η elvenstar: #5.888 02-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυυυυυ Νεκταρία μου κ εγώ θα έρθω όχι νύχτα βέβαια να μη σε τρομάξω κιόλας Αλλά θα σε επισκεφτώ να γνωρίσω τα υπέροχα πλάσματα που έχεις. Α! κ να δω κ την αδυναμία μου την κρέμα που όσες φορές περνούσα στην έκθεση από μπροστά της πάντα έβαζε το κεφαλάκι της να τριφτεί. Τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή η γατούλα, κ πανέμορφη σαν νεράιδα του χιονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #5.889 02-08-09 22:53 Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #5.890 02-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Click για ανάπτυξη... Και που να τη δεις απο κοντα Δωρα μου Για πες μας τωρα σε ποιον μοιαζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Η moukelis έγραψε: #5.891 02-08-09 23:23 Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.892 02-08-09 23:28 Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #5.885 02-08-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.886 02-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #5.887 02-08-09 18:44 Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Η elvenstar: #5.888 02-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυυυυυ Νεκταρία μου κ εγώ θα έρθω όχι νύχτα βέβαια να μη σε τρομάξω κιόλας Αλλά θα σε επισκεφτώ να γνωρίσω τα υπέροχα πλάσματα που έχεις. Α! κ να δω κ την αδυναμία μου την κρέμα που όσες φορές περνούσα στην έκθεση από μπροστά της πάντα έβαζε το κεφαλάκι της να τριφτεί. Τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή η γατούλα, κ πανέμορφη σαν νεράιδα του χιονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #5.889 02-08-09 22:53 Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #5.890 02-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Click για ανάπτυξη... Και που να τη δεις απο κοντα Δωρα μου Για πες μας τωρα σε ποιον μοιαζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Η moukelis έγραψε: #5.891 02-08-09 23:23 Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.892 02-08-09 23:28 Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τέλειες είναι Νεκταρία αλλά κ με τέτοια μαμά τι περίμενες να βγει κ η κόρη; Τσαμπουκαλού κ αυτή ΥΓ με τόσες αράχνες όταν διάβασα ότι δέχτηκε επίσκεψη νόμιζα ότι θα ήταν από τον Σπαιντερμαν Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.886 02-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #5.887 02-08-09 18:44 Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Η elvenstar: #5.888 02-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυυυυυ Νεκταρία μου κ εγώ θα έρθω όχι νύχτα βέβαια να μη σε τρομάξω κιόλας Αλλά θα σε επισκεφτώ να γνωρίσω τα υπέροχα πλάσματα που έχεις. Α! κ να δω κ την αδυναμία μου την κρέμα που όσες φορές περνούσα στην έκθεση από μπροστά της πάντα έβαζε το κεφαλάκι της να τριφτεί. Τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή η γατούλα, κ πανέμορφη σαν νεράιδα του χιονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #5.889 02-08-09 22:53 Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #5.890 02-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Click για ανάπτυξη... Και που να τη δεις απο κοντα Δωρα μου Για πες μας τωρα σε ποιον μοιαζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Η moukelis έγραψε: #5.891 02-08-09 23:23 Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.892 02-08-09 23:28 Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν καταλαβες Ελενακι μου,για τα Μεινκουνακια λεω,που δεν μπαινει κανενας πια,τα ξεχασαμε τα ερμα ουτε και η Ναντια που δημιουργησε το θεμα Ποτε θαρθεις Αθηνα? Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #5.887 02-08-09 18:44 Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Η elvenstar: #5.888 02-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυυυυυ Νεκταρία μου κ εγώ θα έρθω όχι νύχτα βέβαια να μη σε τρομάξω κιόλας Αλλά θα σε επισκεφτώ να γνωρίσω τα υπέροχα πλάσματα που έχεις. Α! κ να δω κ την αδυναμία μου την κρέμα που όσες φορές περνούσα στην έκθεση από μπροστά της πάντα έβαζε το κεφαλάκι της να τριφτεί. Τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή η γατούλα, κ πανέμορφη σαν νεράιδα του χιονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #5.889 02-08-09 22:53 Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #5.890 02-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Click για ανάπτυξη... Και που να τη δεις απο κοντα Δωρα μου Για πες μας τωρα σε ποιον μοιαζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Η moukelis έγραψε: #5.891 02-08-09 23:23 Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.892 02-08-09 23:28 Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Η elvenstar: #5.888 02-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυυυυυ Νεκταρία μου κ εγώ θα έρθω όχι νύχτα βέβαια να μη σε τρομάξω κιόλας Αλλά θα σε επισκεφτώ να γνωρίσω τα υπέροχα πλάσματα που έχεις. Α! κ να δω κ την αδυναμία μου την κρέμα που όσες φορές περνούσα στην έκθεση από μπροστά της πάντα έβαζε το κεφαλάκι της να τριφτεί. Τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή η γατούλα, κ πανέμορφη σαν νεράιδα του χιονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #5.889 02-08-09 22:53 Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #5.890 02-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Click για ανάπτυξη... Και που να τη δεις απο κοντα Δωρα μου Για πες μας τωρα σε ποιον μοιαζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Η moukelis έγραψε: #5.891 02-08-09 23:23 Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.892 02-08-09 23:28 Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυυυυυ Νεκταρία μου κ εγώ θα έρθω όχι νύχτα βέβαια να μη σε τρομάξω κιόλας Αλλά θα σε επισκεφτώ να γνωρίσω τα υπέροχα πλάσματα που έχεις. Α! κ να δω κ την αδυναμία μου την κρέμα που όσες φορές περνούσα στην έκθεση από μπροστά της πάντα έβαζε το κεφαλάκι της να τριφτεί. Τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή η γατούλα, κ πανέμορφη σαν νεράιδα του χιονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #5.889 02-08-09 22:53 Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #5.890 02-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Click για ανάπτυξη... Και που να τη δεις απο κοντα Δωρα μου Για πες μας τωρα σε ποιον μοιαζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Η moukelis έγραψε: #5.891 02-08-09 23:23 Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.892 02-08-09 23:28 Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #5.890 02-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Click για ανάπτυξη... Και που να τη δεις απο κοντα Δωρα μου Για πες μας τωρα σε ποιον μοιαζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Η moukelis έγραψε: #5.891 02-08-09 23:23 Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.892 02-08-09 23:28 Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως μεγαλωσε η Φοιβη!Κουκλα οπως παντα! Click για ανάπτυξη... Και που να τη δεις απο κοντα Δωρα μου Για πες μας τωρα σε ποιον μοιαζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Η moukelis έγραψε: #5.891 02-08-09 23:23 Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.892 02-08-09 23:28 Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω οτι στα χρωματα μοιαζει στο μπαμπα της,αλλα στο μουσουδι και την...προσωπικοτητα μοιαζει στη μαμα.Εσυ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #5.892 02-08-09 23:28 Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα για το χρωμα δεν το συζητω,αλλα το βλεμμα νομιζω του πατεραΛες να με παραπλανει το χρωμα?Απο χαρακτηρα δεν παιζεται και τετοια προσαρμογη.Ετοιμαζεται να παει και διακοπες το χρυσο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #5.893 02-08-09 23:29 Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #5.894 02-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θα την παρουν μαζι τους;Που θα εκδραμει το κοριτσι; Click για ανάπτυξη... Το παιδι τους δεν θα παρουν?Χαλκιδικη θα πανε. Δωσε ενα ζεστο φιλακι στο κοριτσακι μου τη Μοιρα,την αγαπημενη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #5.895 03-08-09 00:15 Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα να περασουν! Θα της δωσω,μηπως αναρρωσει μια ωρα αρχυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 02:15 Ο EL GATO έγραψε: #5.896 03-08-09 02:15 Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι εγινε παιδες? Ή που δε θα γραφετε, ή που θα σας πιανει η παρλα. Λοιπον, η Φοιβη εχει γινει πολυ ωραια και χαιρομαι που τσαμπουκαλευεται. Ας ειναι και η μανα της η αντιπαλος.... Ετσι... Γατι με προσωπικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η staman2 έγραψε: #5.897 03-08-09 12:40 Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερουδια κουνάκια, Νεκταρία μας!!! Η Φοίβη είναι πανέμορφη μιας και οι τελευταιες φωτο ήταν περι της Φοίβης αλλα και η Μία καταπληκτική. Τι κάνετε όλοι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε Νεκταρία μου είναι καλοκαίρι γενικά όλα τα θέματα υπολειτουργούν έχουν φύγει όλοι για διακοπές κ αυτοί που έμειναν πάνε παραλίες. Αθήνα θα σας έρθω κατ αρχήν σίγουρα για την έκθεση, για πιο νωρίς δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω έστω κ για 1 μέρα να σας δω κ να δω κ τον Ιβαν κ τον Μπλάκυ Click για ανάπτυξη... Ναι... και το δικό μας το θέμα στα περσάκια υπολειτουργει και υπολειτουργουσε πάααρα πολύ καιρό και εσεις όλοι στα κουνάκια δεν μπαίνετε και ποτέ κλαψ κλαψ κλαψ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ ψυχουλα μου θα σε περιμενουμε και νυχτα ναναι Click για ανάπτυξη... Nαι ναι και νύχτα και μέρα το περιμένουμε το κορίτσι μας και πρώτος απ΄όλους το βαφτισιμιός της ο Περσουλης μου την περιμένει !!!! Και θα σου έρθουμε ολοταχώς Νεκταρία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 18:45 Η kwstantina: #5.898 03-08-09 18:45 Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας φιλαρακια!!!!! Παει πολυς καιρος που εχω να σας γραψω, αλλα που και που σας παρακολουθω.Παυλο ο Μουψης ενας ΘΕΟΣ!!! kristy καλοριζικο το μωρουλινι σου, οσο για τη fivi τι να πω.... τα λογια ειναι περιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η kwstantina: #5.899 03-08-09 19:21 Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 293 294 295 296 297 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 295 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #5.900 04-08-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Επιτρεψτε μου να σας πω μια μικρη ιστοριουλα... Την περασμενη Παρασκευη το απογευμα καθως ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια ,ακουσα απο την πλευρα του δρομου εντονα νιαουρισματα. Βγηκα τρεχοντας στο μπαλκονι και τι να δω.... Ενα μικρο ζουμπαδακι γατονι να περπατα τρεκλιζοντας καταμεσης του δρομου. Κατεβαινω εντρομη και το μαζευω. ΜΙα χουφτα πλασμα, μεσα στη σκονη, στους ψυλους μετο ενα ματακι μισανοιχτο και το αλλο εντελως κλειστο. Τι να κανω η γατομανα....οπως καταλαβαινετε η γατοοικογενεια μας αυξανεται. Καποια στιγμη το Σαββατο αγχωθηκα πολυ και συμβουλευτηκα την πλεον επειροτερη γατομαμα τη Νεκταρια. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα με το μικρο. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι μαζι μας για πολλα χρονια. Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα!!! Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου και καλορίζικο το νέο σας μωράκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.