Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 18:55 Η Νεκταρια έγραψε: #6.061 24-08-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον εχετε μπερδευτει λιγο κυριες μου.... Εδω δεν ειναι το thread του Hondos Center. Τρεις ολοκληρες σελιδες ανουσιες. Οριστε μας.... "Να φυγετε! Να πατε αλλου!" Click για ανάπτυξη... Και γω σας επαναφερω στη ταξη με τη GRACE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 047.JPG 118,9 KB · Εμφανίσεις: 17 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Ο EL GATO έγραψε: #6.062 24-08-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠαύλοοοοοοοοοοΟταν έγραφα το παραπάνω ποστ, εσένα σκεφτόμουν... Ελεγα μα δεν θα μπει ο Παύλος να μας κράξει???? Καλά πολύ γουστάρω που μας κράζεις. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣΑΖ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Μπορειτε να μιλησετε για τα, κατα τα αλλα πανεμορφα μουτρα σας, αλλου. Ή να ανοιξετε νεο thread για σοβατ...ε, για μακιγιαρισμα. Αυτα συμπαθεστατες κυριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Ο EL GATO έγραψε: #6.063 24-08-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και γω σας επαναφερω στη ταξη με τη GRACE Click για ανάπτυξη... Γιατι, ψωνιζει κι αυτη στο Hondo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.064 25-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!Τι γέλιοοοοο!!!!! Α ρε Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... ε? Για μενα τη γεροντοκορη που λεει κι η μανα μου ειναι αυτο το αρωμα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά τα πήρα στο κρανίο τώρα... Δεν μου αρεσε αυτο. Αλλα απ΄την άλλη Νεκταράκι μου, αυτο για εσένα ήταν πολύ καλό γιατι η κυρία είδε πραγματικά πως και άνευ ειδοποιήσεως ολα ειναι τέλεια.... Πάλι καλά που ήσουν κ ντυμένη. ΓΙατι εγώ ας πούμε θα ήμουν με τα σωβρακα αν δεν με είχαν ειδοποιήσει, οπως συνηθίζω τις περισσοτερες φορές.... Στελλα ειναι καταπληκτικό προϊόν όπως και η άλλη κρέμα που σου έγραψε η Νεκταρία. Εγώ χρησιμοποιώ απο τα Χριστουγεννα την Iris berben και πήρα και το serox πριν μια εβδομάδα. ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα. Τελικά δεν την αλλάζω με τίποτα την LR. Και πού να δεις την κρέμα σωματος που πήρα για μετά τον ήλιο αλλα εγω χωρίς να έχω κάνει μπάνια την χρησιμοποιώ και μετά το μπάνιο στην μπανιέρα μου. ΕΙναι με αλόη και πολυ δροσερή. Click για ανάπτυξη... ποια σωβρακα φιλεναδα του Ηλια? Η τα super duper sexy μποξερακια σου? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον εχετε μπερδευτει λιγο κυριες μου.... Εδω δεν ειναι το thread του Hondos Center. Τρεις ολοκληρες σελιδες ανουσιες. Οριστε μας.... "Να φυγετε! Να πατε αλλου!" Click για ανάπτυξη... ειμαστε η πλειοψηφια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατι, ψωνιζει κι αυτη στο Hondo? Click για ανάπτυξη... εμ τα θελει τωρα ο ποπος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.065 25-08-09 09:28 Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:29 Η ESTELLE έγραψε: #6.066 25-08-09 09:29 Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:31 Η ESTELLE έγραψε: #6.067 25-08-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η Νεκταρια έγραψε: #6.068 25-08-09 10:28 Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 25-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Click για ανάπτυξη... ελα ρε? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η ESTELLE έγραψε: #6.070 25-08-09 10:41 Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.071 25-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Η ESTELLE έγραψε: #6.072 25-08-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον εχετε μπερδευτει λιγο κυριες μου.... Εδω δεν ειναι το thread του Hondos Center. Τρεις ολοκληρες σελιδες ανουσιες. Οριστε μας.... "Να φυγετε! Να πατε αλλου!" Click για ανάπτυξη... Και γω σας επαναφερω στη ταξη με τη GRACE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Ο EL GATO έγραψε: #6.062 24-08-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠαύλοοοοοοοοοοΟταν έγραφα το παραπάνω ποστ, εσένα σκεφτόμουν... Ελεγα μα δεν θα μπει ο Παύλος να μας κράξει???? Καλά πολύ γουστάρω που μας κράζεις. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣΑΖ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Μπορειτε να μιλησετε για τα, κατα τα αλλα πανεμορφα μουτρα σας, αλλου. Ή να ανοιξετε νεο thread για σοβατ...ε, για μακιγιαρισμα. Αυτα συμπαθεστατες κυριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Ο EL GATO έγραψε: #6.063 24-08-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και γω σας επαναφερω στη ταξη με τη GRACE Click για ανάπτυξη... Γιατι, ψωνιζει κι αυτη στο Hondo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.064 25-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!Τι γέλιοοοοο!!!!! Α ρε Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... ε? Για μενα τη γεροντοκορη που λεει κι η μανα μου ειναι αυτο το αρωμα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά τα πήρα στο κρανίο τώρα... Δεν μου αρεσε αυτο. Αλλα απ΄την άλλη Νεκταράκι μου, αυτο για εσένα ήταν πολύ καλό γιατι η κυρία είδε πραγματικά πως και άνευ ειδοποιήσεως ολα ειναι τέλεια.... Πάλι καλά που ήσουν κ ντυμένη. ΓΙατι εγώ ας πούμε θα ήμουν με τα σωβρακα αν δεν με είχαν ειδοποιήσει, οπως συνηθίζω τις περισσοτερες φορές.... Στελλα ειναι καταπληκτικό προϊόν όπως και η άλλη κρέμα που σου έγραψε η Νεκταρία. Εγώ χρησιμοποιώ απο τα Χριστουγεννα την Iris berben και πήρα και το serox πριν μια εβδομάδα. ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα. Τελικά δεν την αλλάζω με τίποτα την LR. Και πού να δεις την κρέμα σωματος που πήρα για μετά τον ήλιο αλλα εγω χωρίς να έχω κάνει μπάνια την χρησιμοποιώ και μετά το μπάνιο στην μπανιέρα μου. ΕΙναι με αλόη και πολυ δροσερή. Click για ανάπτυξη... ποια σωβρακα φιλεναδα του Ηλια? Η τα super duper sexy μποξερακια σου? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον εχετε μπερδευτει λιγο κυριες μου.... Εδω δεν ειναι το thread του Hondos Center. Τρεις ολοκληρες σελιδες ανουσιες. Οριστε μας.... "Να φυγετε! Να πατε αλλου!" Click για ανάπτυξη... ειμαστε η πλειοψηφια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατι, ψωνιζει κι αυτη στο Hondo? Click για ανάπτυξη... εμ τα θελει τωρα ο ποπος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.065 25-08-09 09:28 Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:29 Η ESTELLE έγραψε: #6.066 25-08-09 09:29 Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:31 Η ESTELLE έγραψε: #6.067 25-08-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η Νεκταρια έγραψε: #6.068 25-08-09 10:28 Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 25-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Click για ανάπτυξη... ελα ρε? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η ESTELLE έγραψε: #6.070 25-08-09 10:41 Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.071 25-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Η ESTELLE έγραψε: #6.072 25-08-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠαύλοοοοοοοοοοΟταν έγραφα το παραπάνω ποστ, εσένα σκεφτόμουν... Ελεγα μα δεν θα μπει ο Παύλος να μας κράξει???? Καλά πολύ γουστάρω που μας κράζεις. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣΑΖ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Μπορειτε να μιλησετε για τα, κατα τα αλλα πανεμορφα μουτρα σας, αλλου. Ή να ανοιξετε νεο thread για σοβατ...ε, για μακιγιαρισμα. Αυτα συμπαθεστατες κυριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Ο EL GATO έγραψε: #6.063 24-08-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και γω σας επαναφερω στη ταξη με τη GRACE Click για ανάπτυξη... Γιατι, ψωνιζει κι αυτη στο Hondo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.064 25-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!Τι γέλιοοοοο!!!!! Α ρε Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... ε? Για μενα τη γεροντοκορη που λεει κι η μανα μου ειναι αυτο το αρωμα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά τα πήρα στο κρανίο τώρα... Δεν μου αρεσε αυτο. Αλλα απ΄την άλλη Νεκταράκι μου, αυτο για εσένα ήταν πολύ καλό γιατι η κυρία είδε πραγματικά πως και άνευ ειδοποιήσεως ολα ειναι τέλεια.... Πάλι καλά που ήσουν κ ντυμένη. ΓΙατι εγώ ας πούμε θα ήμουν με τα σωβρακα αν δεν με είχαν ειδοποιήσει, οπως συνηθίζω τις περισσοτερες φορές.... Στελλα ειναι καταπληκτικό προϊόν όπως και η άλλη κρέμα που σου έγραψε η Νεκταρία. Εγώ χρησιμοποιώ απο τα Χριστουγεννα την Iris berben και πήρα και το serox πριν μια εβδομάδα. ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα. Τελικά δεν την αλλάζω με τίποτα την LR. Και πού να δεις την κρέμα σωματος που πήρα για μετά τον ήλιο αλλα εγω χωρίς να έχω κάνει μπάνια την χρησιμοποιώ και μετά το μπάνιο στην μπανιέρα μου. ΕΙναι με αλόη και πολυ δροσερή. Click για ανάπτυξη... ποια σωβρακα φιλεναδα του Ηλια? Η τα super duper sexy μποξερακια σου? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον εχετε μπερδευτει λιγο κυριες μου.... Εδω δεν ειναι το thread του Hondos Center. Τρεις ολοκληρες σελιδες ανουσιες. Οριστε μας.... "Να φυγετε! Να πατε αλλου!" Click για ανάπτυξη... ειμαστε η πλειοψηφια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατι, ψωνιζει κι αυτη στο Hondo? Click για ανάπτυξη... εμ τα θελει τωρα ο ποπος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.065 25-08-09 09:28 Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:29 Η ESTELLE έγραψε: #6.066 25-08-09 09:29 Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:31 Η ESTELLE έγραψε: #6.067 25-08-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η Νεκταρια έγραψε: #6.068 25-08-09 10:28 Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 25-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Click για ανάπτυξη... ελα ρε? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η ESTELLE έγραψε: #6.070 25-08-09 10:41 Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.071 25-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Η ESTELLE έγραψε: #6.072 25-08-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και γω σας επαναφερω στη ταξη με τη GRACE Click για ανάπτυξη... Γιατι, ψωνιζει κι αυτη στο Hondo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.064 25-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!Τι γέλιοοοοο!!!!! Α ρε Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... ε? Για μενα τη γεροντοκορη που λεει κι η μανα μου ειναι αυτο το αρωμα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά τα πήρα στο κρανίο τώρα... Δεν μου αρεσε αυτο. Αλλα απ΄την άλλη Νεκταράκι μου, αυτο για εσένα ήταν πολύ καλό γιατι η κυρία είδε πραγματικά πως και άνευ ειδοποιήσεως ολα ειναι τέλεια.... Πάλι καλά που ήσουν κ ντυμένη. ΓΙατι εγώ ας πούμε θα ήμουν με τα σωβρακα αν δεν με είχαν ειδοποιήσει, οπως συνηθίζω τις περισσοτερες φορές.... Στελλα ειναι καταπληκτικό προϊόν όπως και η άλλη κρέμα που σου έγραψε η Νεκταρία. Εγώ χρησιμοποιώ απο τα Χριστουγεννα την Iris berben και πήρα και το serox πριν μια εβδομάδα. ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα. Τελικά δεν την αλλάζω με τίποτα την LR. Και πού να δεις την κρέμα σωματος που πήρα για μετά τον ήλιο αλλα εγω χωρίς να έχω κάνει μπάνια την χρησιμοποιώ και μετά το μπάνιο στην μπανιέρα μου. ΕΙναι με αλόη και πολυ δροσερή. Click για ανάπτυξη... ποια σωβρακα φιλεναδα του Ηλια? Η τα super duper sexy μποξερακια σου? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον εχετε μπερδευτει λιγο κυριες μου.... Εδω δεν ειναι το thread του Hondos Center. Τρεις ολοκληρες σελιδες ανουσιες. Οριστε μας.... "Να φυγετε! Να πατε αλλου!" Click για ανάπτυξη... ειμαστε η πλειοψηφια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατι, ψωνιζει κι αυτη στο Hondo? Click για ανάπτυξη... εμ τα θελει τωρα ο ποπος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.065 25-08-09 09:28 Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:29 Η ESTELLE έγραψε: #6.066 25-08-09 09:29 Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:31 Η ESTELLE έγραψε: #6.067 25-08-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η Νεκταρια έγραψε: #6.068 25-08-09 10:28 Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 25-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Click για ανάπτυξη... ελα ρε? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η ESTELLE έγραψε: #6.070 25-08-09 10:41 Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.071 25-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Η ESTELLE έγραψε: #6.072 25-08-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!Τι γέλιοοοοο!!!!! Α ρε Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... ε? Για μενα τη γεροντοκορη που λεει κι η μανα μου ειναι αυτο το αρωμα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά τα πήρα στο κρανίο τώρα... Δεν μου αρεσε αυτο. Αλλα απ΄την άλλη Νεκταράκι μου, αυτο για εσένα ήταν πολύ καλό γιατι η κυρία είδε πραγματικά πως και άνευ ειδοποιήσεως ολα ειναι τέλεια.... Πάλι καλά που ήσουν κ ντυμένη. ΓΙατι εγώ ας πούμε θα ήμουν με τα σωβρακα αν δεν με είχαν ειδοποιήσει, οπως συνηθίζω τις περισσοτερες φορές.... Στελλα ειναι καταπληκτικό προϊόν όπως και η άλλη κρέμα που σου έγραψε η Νεκταρία. Εγώ χρησιμοποιώ απο τα Χριστουγεννα την Iris berben και πήρα και το serox πριν μια εβδομάδα. ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα. Τελικά δεν την αλλάζω με τίποτα την LR. Και πού να δεις την κρέμα σωματος που πήρα για μετά τον ήλιο αλλα εγω χωρίς να έχω κάνει μπάνια την χρησιμοποιώ και μετά το μπάνιο στην μπανιέρα μου. ΕΙναι με αλόη και πολυ δροσερή. Click για ανάπτυξη... ποια σωβρακα φιλεναδα του Ηλια? Η τα super duper sexy μποξερακια σου? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον εχετε μπερδευτει λιγο κυριες μου.... Εδω δεν ειναι το thread του Hondos Center. Τρεις ολοκληρες σελιδες ανουσιες. Οριστε μας.... "Να φυγετε! Να πατε αλλου!" Click για ανάπτυξη... ειμαστε η πλειοψηφια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατι, ψωνιζει κι αυτη στο Hondo? Click για ανάπτυξη... εμ τα θελει τωρα ο ποπος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.065 25-08-09 09:28 Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:29 Η ESTELLE έγραψε: #6.066 25-08-09 09:29 Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:31 Η ESTELLE έγραψε: #6.067 25-08-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η Νεκταρια έγραψε: #6.068 25-08-09 10:28 Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 25-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Click για ανάπτυξη... ελα ρε? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η ESTELLE έγραψε: #6.070 25-08-09 10:41 Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.071 25-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Η ESTELLE έγραψε: #6.072 25-08-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:29 Η ESTELLE έγραψε: #6.066 25-08-09 09:29 Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:31 Η ESTELLE έγραψε: #6.067 25-08-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η Νεκταρια έγραψε: #6.068 25-08-09 10:28 Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 25-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Click για ανάπτυξη... ελα ρε? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η ESTELLE έγραψε: #6.070 25-08-09 10:41 Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.071 25-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Η ESTELLE έγραψε: #6.072 25-08-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 09:31 Η ESTELLE έγραψε: #6.067 25-08-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η Νεκταρια έγραψε: #6.068 25-08-09 10:28 Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 25-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Click για ανάπτυξη... ελα ρε? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η ESTELLE έγραψε: #6.070 25-08-09 10:41 Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.071 25-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Η ESTELLE έγραψε: #6.072 25-08-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα δεν ανοιγεις το θεματακι να μιλησουμε και για αρωματα που ειναι το φετιχ μου? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η Νεκταρια έγραψε: #6.068 25-08-09 10:28 Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 25-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Click για ανάπτυξη... ελα ρε? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η ESTELLE έγραψε: #6.070 25-08-09 10:41 Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.071 25-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Η ESTELLE έγραψε: #6.072 25-08-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 25-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Click για ανάπτυξη... ελα ρε? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η ESTELLE έγραψε: #6.070 25-08-09 10:41 Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.071 25-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Η ESTELLE έγραψε: #6.072 25-08-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα παιδάκια!!!Τί κάνετε?Εμείς χθες κοντέψαμε να πνιγούμε απο την καταρρακτώδη βροχή...5 ώρες έβρεχε ασταμάτητα και είχε τόσες αστραπές και κεραυνούς που νομίζες ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι...Μάτι δεν έκλεισα... Click για ανάπτυξη... ελα ρε? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη μου είμαι κι εγώ ομοιοπαθής τώρα οπότε αυτό το αρωματάκι θα είναι και για μένα...Πως λένε Bulgari αυτο θα είναι το Bacouri!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nα μπω και γω στο παρεακι σας γιατι πολυ μ`αρεσουν τα αρωματα Να φανταστειτε πριν κοιμηθω πρωτα "ραντιζομαι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η ESTELLE έγραψε: #6.070 25-08-09 10:41 Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.071 25-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Η ESTELLE έγραψε: #6.072 25-08-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.071 25-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Η ESTELLE έγραψε: #6.072 25-08-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tουλάχιστον έχω και έναν αρσενικό στο σπίτι!!!Και τί αρσενικό!!! Μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία..μόλις ξαπλώνω ερχέται απο πάνω μου και προσπαθεί να με ξεσκεπάσει και μετά αρχίζει και με δαγκώνει απαλά στα χέρια,στην πλάτη,στα πόδια...όπου βρεί!!! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Η ESTELLE έγραψε: #6.072 25-08-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτα ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι τρελαίνομαι όταν μου τα κάνει αυτά!!! Κρίμα που είναι γάτος γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #6.073 25-08-09 12:41 Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.074 25-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, με τις χθεσινες παλαβομαρες σας για τα αρωματα, ξεχασα να σου πω ποσο ωραια ειναι τα γατονια σου. Αυτος ο Ντουραν, δε, εχει ξεφυγει. Και στο θεμα μας κυριες, ε? Αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.075 25-08-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Eυτυχως που εχουμε και σενα αγορι μου για να μας επαναφερεις στη ταξη Click για ανάπτυξη... πες του για καμια ωραια γκομενιτσα για να δεις ποτε θα ξεφυγει κι αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #6.076 25-08-09 13:08 Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.077 25-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... βαζει...after shave Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.078 25-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... για κατσε...τωρα που το σκεφτομαι...που χωρος για κρεμα? ειναι τριχωτο μια κρεμα για τα ματια ομως πρεπει να βαζεις Παυλο...για προληψη που λεει και η Στελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.079 25-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αληθεια Παυλο μου εσυ δλδ δεν βαζεις καμμια κρεμα στο προσωπακι σου Click για ανάπτυξη... Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαζει...after shave Click για ανάπτυξη... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.080 25-08-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eνιοτε, αλλα οχι στο δικο μου..... Ε, μα.... Χα, πολυ πνευματωδες Γιουλη.... Click για ανάπτυξη... κοιτατε τωρα που το παει... τι το πνευματωδες εχει ενα after shave για τη περιποιηση του ανδρικου προσωπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.