EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #6.141 01-09-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσενα Γιουλη δε σε θελουμε,μονο τον Παυλη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δωρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.142 01-09-09 00:34 Παυλακο καλησπερα, το ξερεις οτι εκτος απο τον Βασιλη(Vaspai) το φορουμ απεκτησε και αλλον ενα αρσενικοΣτην Παρεα μας ηρθε ο Στεφανοςσημερα πηρε τον Hero Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:26 Η marzep έγραψε: #6.143 01-09-09 09:26 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η ESTELLE έγραψε: #6.144 01-09-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Μαράκι!!Καλό μήνα σε σένα και στα κουκλιά σου!!! Τί όμορφες φωτογραφίες είναι αυτές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.145 01-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Μαρια! Συγχωρσε μου μια αδυναμια...αλλα...Ο Χαλβαδακος σου ειναι ΘΕΟΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:14 Η Νεκταρια έγραψε: #6.146 01-09-09 11:14 Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.147 01-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Click για ανάπτυξη... κι οχι μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:24 Η meows έγραψε: #6.148 01-09-09 11:24 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η meows έγραψε: #6.149 01-09-09 11:25 Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.150 01-09-09 11:28 Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.151 01-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από meows: Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.152 01-09-09 11:34 Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσενα Γιουλη δε σε θελουμε,μονο τον Παυλη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δωρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.142 01-09-09 00:34 Παυλακο καλησπερα, το ξερεις οτι εκτος απο τον Βασιλη(Vaspai) το φορουμ απεκτησε και αλλον ενα αρσενικοΣτην Παρεα μας ηρθε ο Στεφανοςσημερα πηρε τον Hero Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:26 Η marzep έγραψε: #6.143 01-09-09 09:26 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η ESTELLE έγραψε: #6.144 01-09-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Μαράκι!!Καλό μήνα σε σένα και στα κουκλιά σου!!! Τί όμορφες φωτογραφίες είναι αυτές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.145 01-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Μαρια! Συγχωρσε μου μια αδυναμια...αλλα...Ο Χαλβαδακος σου ειναι ΘΕΟΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:14 Η Νεκταρια έγραψε: #6.146 01-09-09 11:14 Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.147 01-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Click για ανάπτυξη... κι οχι μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:24 Η meows έγραψε: #6.148 01-09-09 11:24 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η meows έγραψε: #6.149 01-09-09 11:25 Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.150 01-09-09 11:28 Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.151 01-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από meows: Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.152 01-09-09 11:34 Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παυλακο καλησπερα, το ξερεις οτι εκτος απο τον Βασιλη(Vaspai) το φορουμ απεκτησε και αλλον ενα αρσενικοΣτην Παρεα μας ηρθε ο Στεφανοςσημερα πηρε τον Hero Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:26 Η marzep έγραψε: #6.143 01-09-09 09:26 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η ESTELLE έγραψε: #6.144 01-09-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Μαράκι!!Καλό μήνα σε σένα και στα κουκλιά σου!!! Τί όμορφες φωτογραφίες είναι αυτές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.145 01-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Μαρια! Συγχωρσε μου μια αδυναμια...αλλα...Ο Χαλβαδακος σου ειναι ΘΕΟΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:14 Η Νεκταρια έγραψε: #6.146 01-09-09 11:14 Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.147 01-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Click για ανάπτυξη... κι οχι μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:24 Η meows έγραψε: #6.148 01-09-09 11:24 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η meows έγραψε: #6.149 01-09-09 11:25 Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.150 01-09-09 11:28 Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.151 01-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από meows: Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.152 01-09-09 11:34 Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η ESTELLE έγραψε: #6.144 01-09-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Μαράκι!!Καλό μήνα σε σένα και στα κουκλιά σου!!! Τί όμορφες φωτογραφίες είναι αυτές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.145 01-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Μαρια! Συγχωρσε μου μια αδυναμια...αλλα...Ο Χαλβαδακος σου ειναι ΘΕΟΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:14 Η Νεκταρια έγραψε: #6.146 01-09-09 11:14 Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.147 01-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Click για ανάπτυξη... κι οχι μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:24 Η meows έγραψε: #6.148 01-09-09 11:24 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η meows έγραψε: #6.149 01-09-09 11:25 Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.150 01-09-09 11:28 Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.151 01-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από meows: Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.152 01-09-09 11:34 Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Μαράκι!!Καλό μήνα σε σένα και στα κουκλιά σου!!! Τί όμορφες φωτογραφίες είναι αυτές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.145 01-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Μαρια! Συγχωρσε μου μια αδυναμια...αλλα...Ο Χαλβαδακος σου ειναι ΘΕΟΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:14 Η Νεκταρια έγραψε: #6.146 01-09-09 11:14 Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.147 01-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Click για ανάπτυξη... κι οχι μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:24 Η meows έγραψε: #6.148 01-09-09 11:24 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η meows έγραψε: #6.149 01-09-09 11:25 Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.150 01-09-09 11:28 Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.151 01-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από meows: Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.152 01-09-09 11:34 Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Καλημερα και καλο μηνα!!! Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Μαρια! Συγχωρσε μου μια αδυναμια...αλλα...Ο Χαλβαδακος σου ειναι ΘΕΟΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:14 Η Νεκταρια έγραψε: #6.146 01-09-09 11:14 Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.147 01-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Click για ανάπτυξη... κι οχι μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:24 Η meows έγραψε: #6.148 01-09-09 11:24 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η meows έγραψε: #6.149 01-09-09 11:25 Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.150 01-09-09 11:28 Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.151 01-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από meows: Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.152 01-09-09 11:34 Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.147 01-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Click για ανάπτυξη... κι οχι μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:24 Η meows έγραψε: #6.148 01-09-09 11:24 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η meows έγραψε: #6.149 01-09-09 11:25 Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.150 01-09-09 11:28 Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.151 01-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από meows: Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.152 01-09-09 11:34 Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρακι μου καλημερα και καλο μηνα. Ο μικρος ειναι ΘΕΟΣ αλλα και η μικρη δεν παει πισω Εχει ενα βλεμμα ο ατιμος που ριχνει ολες τις γατουλες του φορουμ Click για ανάπτυξη... κι οχι μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:24 Η meows έγραψε: #6.148 01-09-09 11:24 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η meows έγραψε: #6.149 01-09-09 11:25 Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.150 01-09-09 11:28 Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.151 01-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από meows: Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.152 01-09-09 11:34 Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η meows έγραψε: #6.149 01-09-09 11:25 Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.150 01-09-09 11:28 Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.151 01-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από meows: Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.152 01-09-09 11:34 Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.150 01-09-09 11:28 Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.151 01-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από meows: Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.152 01-09-09 11:34 Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.151 01-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από meows: Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.152 01-09-09 11:34 Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meows: Η φωτό στην υπογραφή μου είναι η λατρεμένη μας Αγάπη, η τυφλή γατούλα που κόσμησε τη ζωή μας για 15 χρόνια! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.152 01-09-09 11:34 Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Zoυζουνα μου καλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.153 01-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Zoυζουνα μου καλο μηνα Click για ανάπτυξη... Καλο μηνα Νεκταρινι μου μοσχοβολιστομε πολλα χαμογελα αλλα και χαχανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.154 01-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η meows έγραψε: #6.155 01-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζησει! Κοιτα ποσο απλο ειναι! Κανε δεξι κλικ και copy (αντιγραφη) πανω στη φωτο του gallery Και μετα paste (επικοληση) εδω στο κειμενο που γραφεις! Click για ανάπτυξη... Ααααα, τέλεια, ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η meows έγραψε: #6.156 01-09-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφη και η τυφλουλα σας....ειναι πολυ τυχερη γατουλα! Μακαρι να παρουν ολες τα χρονια της Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Ο mixalakis: #6.157 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μihalaki να ποιος με βγαζει... εκτος...αυτος... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Click για ανάπτυξη... Καλό είναι το σπαμ! Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω παρατήρηση. Απλά να μην υπερβάλλουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η meows έγραψε: #6.158 01-09-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Επισκεφτηκα το Gallery και τις ειδα.Ειναι κουκλα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.159 01-09-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από meows: Είναι υπέροχο γατάκι, και τόσο, μα τόσο μακρύ! Για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ Νεκταρία μου! Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να μ`ευχαριστεις,ξερω οτι τη λατρευεις και αυτο ειναι το παν για μεναΘελω επισης ολοι οι γατογονεις να περασουν στιγμες ευτυχιας με τα κουνακια τους και οτι παντα θα ειμαι στο πλευρο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.160 01-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από meows: Σ' ευχαριστώ. Η τυφλούλα μας έφυγε το Φεβρουάριο... Τα παιδάκια μου αφήνουν λουλουδάκια κάθε ΣΚ εκεί που αναπαύεται, κάτω από μια γιασεμιά... Click για ανάπτυξη... τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.