Τα Μaine Coon-άκια!!

τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι...
Γιούλη μου, είναι καλό το γονίδιο, αλλά είναι και ο δικός μου προσωπικός αγώνας, να τα κάνω και δυνατά, αλλά και ευαίσθητα! Και, ναι, λατρεύουν όλα τα ζώα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη μου, είναι καλό το γονίδιο, αλλά είναι και ο δικός μου προσωπικός αγώνας, να τα κάνω και δυνατά, αλλά και ευαίσθητα! Και, ναι, λατρεύουν όλα τα ζώα!
μπραβο σου:):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!
Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας.
Να σου ζήσει!!!! Να περάσετε μαζί πολλα πολλα χρόνια ευτυχίας σου εύχομαι!! Ειναι κουκλάκι πραγματικά η Greta.:up:
Αλλα και η κουκλίτσα σου η αγαπη σου η τυφλούλα ήταν πανέμορφη. Ας αναπαύεται εκει που ειναι... Και να την θυμάστε εσεις που την αγαπήσατε:(

Να σου ζήσει!!!! Να περάσετε μαζί πολλα πολλα χρόνια ευτυχίας σου εύχομαι!! Ειναι κουκλάκι πραγματικά η Greta.:up:
Αλλα και η κουκλίτσα σου η αγαπη σου η τυφλούλα ήταν πανέμορφη. Ας αναπαύεται εκει που ειναι... Και να την θυμάστε εσεις που την αγαπήσατε:(
Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η οικογένεια meows... :)

Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα!

Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα;

Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα;
Ναι, μόνο τη Γκρέτα έχουμε, τουλάχιστον προς το παρόν... :)
Και τα εφτάχρονα δίδυμα...:lol:

Διποδα ή τετραποδα διδυμα;:up:

Διποδα ή τετραποδα διδυμα;:up:
Δίποδα βρε, τα παιδιά μου...:)
Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; :cool:

Σωστηηηηη!:up:
Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα)

Σωστηηηηη!:up:
Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα)
Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη...:hmm:
Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!!

Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη...:hmm:
Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!!
Ευχαριστουμε...:redface:
Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι.;):up:

Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; :cool:[/quote]

Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες:lol::lol::lol:

Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; :cool:

Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες:lol::lol::lol:[/QUOTE]
Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! :lol:
Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! ;)

Ευχαριστουμε...:redface:
Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι.;):up:
Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις.....:)

Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες:lol::lol::lol:
Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! :lol:
Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! ;)[/quote]

Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan:lol::lol:

Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους...
Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt.

Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους...
Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt.
Εγραψες:up::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back